__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Una... Alta... în politică | |
|
+7abbilbal Anahoret Ciprian dolion Emil Condor Ion ostrovna 11 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 06 Feb 2015, 03:30 | |
| Ion,
La articolul „Tăcerea asurzitoare...” am lăsat si niste comentarii. Cred că Băsescu, prin tăcerea lui face exact ce trebuie făcut. O să vină și ziua când o să vorbească, dar nu e momentul, încă... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Vin 06 Feb 2015, 04:28, editata de 1 ori | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 06 Feb 2015, 04:15 | |
| ''Noi suntem doar spectatori ce privim la o pictură aflată în lucru și la care în fiecare zi se mai adaugă niște linii, niște culori... Trebuie avut răbdare până o s-o vedem la forma finală.''..
Nu vom vedea decat o copie a originalului acelei picturi, Emil. Niciodata terminata si cu imperfectiunile inerente adaugate unei copii, dar intentionat introduse pentru a distorsiona adevarul, pe care nu trebuie sa-l stie tot muritorul de rand.... | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 06 Feb 2015, 04:27 | |
| Nu susțin că forma finală ar fi una perfectă - depinde mult de artiști, de contributia si talentul lor. Iar faptul că am putea vedea numai o copie ce distorsionează adevărul, toate sansele să fie chiar așa. Oricum, avem printre noi, muritorii, destui ce pot vedea și dincolo de acele copii nereusite. Asta îmi aminteste de o afirmatie pe care am făcut-o câțiva ani în urmă la o întâlnire de lucru: „... pot să vă țin la curent cu tot ce se întâmplă chiar și în spatele acelor uși închise”. Unii au căscat ochii la afirmatia mea și chiar au dorit să discute mai mult pe seama a ceea ce am spus. Nu mi-a displăcut... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 06 Feb 2015, 14:13 | |
| dupa ce ca e uratenia pamantului la trup si suflet mai e si LAS ,vai si amar de COMUNST SI SECURIST imbracat in DREAPTA PORTOCALIE ,CUM A SPUS ANAHORET o tarfa din port cu jarteaua la vedere,bisnitar ! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 07 Feb 2015, 05:37 | |
| - ostrovna a scris:
- [...] e LAS [...]
Asta pentru că a lăsat Antena 3 cu ochii în soare? Fără Băsescu, anteniștii sunt în moarte clinică - el le-a asigurat pâinea timp de 10 ani. Nici măcar nu știu să mulțumească, leprele alea... Câtă nerecunoștință! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 07 Feb 2015, 13:40 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 07 Feb 2015, 14:54 | |
| Am si eu o intrebare. Ce diferenta este intre fetele saltate de Parchet ,( Pamfile, Cruduta , Pamela de Romania ,etc) care se prostituau , ferite de lumina reflectoarelor , cu alde Nicolaie , Videanu jr. si alti miliardari , si Soneria Matei , care se prostitua ( tot pe lovele ) in fata telespectatorilor , pentru Udrea , Baseala si alti pesti din politica ? Pana una alta , tot curvasareala se cheama , indifferent cum vrei sa-I zici.Parerea mea. | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 07 Feb 2015, 18:40 | |
| Dă-i cu „tirul” pân' la ziuă!...În această nebunie generală, cu turnătorii, arestări, acuzații încrucișate, dezvăluiri care abia fac o spărtură în perdeaua de fum și de zgomote cu care propaganda ultimilor 10 ani a mascat ”statul de drept” asamblat de Băsescu și camarila lui, toată lumea așteaptă ca fostul locatar de la Cotroceni să iasă și să spună ceva. Eventual că el n-a știut nimic, deși era, după cum îi plăcea să se laude în fața proștilor, cel mai informat om din țară. Sau că l-au înfrânt serviciile. Sau ceva, orice, în fond e vorba de apropiații lui și de perioada în care s-a erijat în stăpân absolut al țării. În loc de asta, individul trimite oricui îi solicită o intervenție un răspuns în stilu-i caracteristic: “Aşa cum ştiţi, din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaraţii publice şi pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Îmi este tare bine în mijlocul familiei”. Nu mi-am imaginat că și acum când, în sfârșit, tace, se va dovedi la fel de respingător ca atunci când vorbea toată ziua! Cred că dacă s-ar fi dedicat familiei și-n trecut, așa cum susține că face acum, "duduia" nu ajungea în pozițiile care i-au permis să știe și să facă tot ce iese în aceste zile la suprafață! Așa că, hai sictir cu familismul tau, imundule! Autorul articolului: Radu HERJEU. Sursa articolului: http://raduherjeu.ro/hai-sictir-familistule/?_mrMailingList=24&_mrSubscriber=2429&utm_source=mailing24&utm_medium=email&utm_campaign=UA-30686959-1 _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 07 Feb 2015, 18:43 | |
| Zgomotul asta produs de DNA este sa acopere ceva mult mai grav... inca nu s-a aflat ce, dar este CEVA! Toate cele de acum vor fi un mare fas, nu va fi nimeni condamnat si averile lor vor ramane neatinse... Traiasca justitia independenta! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 07 Feb 2015, 18:47 | |
| Banii și pistolul: virtutea politicienilor corupți, care au pus gheara pe România și bocancul pe grumazul poporului român!... Hop și eu! Aș spune ”la spartul târgului”, dar mi-e teamă că e vorba, ca la noi, de bâlci, unde abia au început să fie desfăcute tarabele pe care primadone sau figuranți ai scenei și, mai ales, ai culiselor oligarhiei mioritice s-au apucat să-și etaleze marfa, spre deliciul presei neacoperite și confuzia totală a trecătorilor, care nu pricep ce "să cumpere" și de la cine. În fiecare zi foști aliați se acuză de câte-n lună și-n stele, iar foști adversari își dau mâna sau condeiul pentru a bălăcări pe cineva, într-un haos atât de straniu, încât pare controlat în detaliu. ”Statul de drept”, cu care erau toată ziua în gură propagandiștii isterici, începe să semene din ce în ce mai mult cu un conclav al marilor clanuri mafiote: politicieni, jurnaliști/patroni de media, magistrați, afaceriști și servicii secrete. Cât timp interesele le-au coincis, lucrurile au mers bine, la adăpostul perdelei de zgomote emise de apărătorii luptei anticorupție și independenței justiției. Odată ruptă cârdășia (românul are o vorbă: ”nu s-au înțeles la bani”, deci acolo am putea găsi și explicația), s-a declanșat războiul total. Deocamdată, toată lumea și-a scos pisicile la geam să le arate vecinilor. Foarte curând vor începe să arunce cu ele unii în alții. Oricum, dacă cineva vă spune țanțoș că înțelege complet ce se-ntâmplă, nu-l credeți. Se dă mare. Sunt convins că nici protagoniștii nu se așteptau să ajungă aici. Așa că n-o să încerc să găsesc eu niște explicații premature. Dar cred că, dincolo de toată gălbeneala de pe ecranele televizoarelor și de satisfacțiile sau temerile oamenilor de rând, văzându-și antipatiile confirmate sau, dimpotrivă, idolii demolați, singura întrebare importantă e aceasta: s-a folosit Băsescu de oameni din SRI pentru a-și subordona justiția, mediul de afaceri și sistemul politicio-legislativ, pentru a putea stăpâni țara în maniera imundă în care a făcut-o, sau aceștia l-au scos la lumină pe el ca pe o marionetă gălăgioasă și colerică, circul făcut de acesta ascunzând asamblarea unui complex angrenaj de control prin care să poată decide cine și cât poate să fure, cine și când poate fi sacrificat pentru a da mici satisfacții plebei și, mai ales, cine și cât timp se poate crede important! În funcție de răspuns s-ar putea, dacă s-ar dori, și alegerea unor soluții pentru ca niciuna din aceste situații să nu se mai repete. Dar n-o va face nimeni. Din frică, din prostie, din incompetență sau din complicitate. Și, odată trecut scandalul, liniștea se va așterne din nou asupra cârdășiilor reconfigurate. Pentru că fundul Cutiei Pandorei e găurit, iar în locul speranței nu e decât o stupidă naivitate amnezică. Autorul articolului: Radu HERJEU. Sursa articolului: http://raduherjeu.ro/statul-de-drept-al-clanurilor-mafiote/?_mrMailingList=24&_mrSubscriber=2429&utm_source=mailing24&utm_medium=email&utm_campaign=UA-30686959-1 _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 07 Feb 2015, 22:41 | |
| Herjeu, băiatule, ceea ce vezi tu acum este special pentru cei ca tine: circ pentru naivi (să nu-i numesc proști!). Lucrurile mari se rezolvă în tăcere și nicicum în public. Vezi mesajul de mai sus, acela despre „zgomotul făcut de DNA...” cu un anume scop. Băsescu tace pentru că știe de ce se face acel zgomot! El a preparat terenul pentru ca tot ce se întâmplă acum să aibă succes... și așa va fi: bolșevicii ne-au pierdut, acum sunt destrămați. Era timpul... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 07 Feb 2015, 23:14 | |
| - Emil Condor a scris:
- Herjeu, băiatule, ceea ce vezi tu acum este special pentru cei ca tine: circ pentru naivi (să nu-i numesc proști!).
Lucrurile mari se rezolvă în tăcere și nicicum în public. Vezi mesajul de mai sus, acela despre „zgomotul făcut de DNA...” cu un anume scop. Băsescu tace pentru că știe de ce se face acel zgomot! El a preparat terenul pentru ca tot ce se întâmplă acum să aibă succes... și așa va fi: bolșevicii ne-au pierdut, acum sunt destrămați. Era timpul... nu te bucura ca Roman e mare liberal bolsevic evreu el a vandut tara Roman are probabil vinile lui. ca si la mineriada din 90, ca era mare scula, prim-ministru, nu ? Toti fesenistii de virf din vremea aia au de facut ceva parnaie. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 07 Feb 2015, 23:21 | |
| Este important pentru tine ori pentru țară ca politicienii noștri să nu fie evrei, maghiari, germani sau de alte naționalități?
Liberal bolșevic, zici? Nu există așa ceva! Doar lup în blană de oaie... Trădători sunt pe toate drumurile.
Nu Roman în primul rând a vândut țara, dar a ajutat foarte mult pe principalul vinovat, Iliescu. Oricum acțiunile celor doi la care putem adăuga și un Văcăroiu sau Năstase sunt anulate în prezent. Slavă Domnului! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 08 Feb 2015, 09:47 | |
| Sorin Ovidiu Vântu face o serie de dezvăluiri ce pot provoca un adevărat cutremur în politică. SOV scrie despre relațiile Elenei Udrea, despre Traian Băsescu, despre Dorin Cocoș și șefii SRI, George Maior și Florian Coldea.
”Am cunoscut-o prin anul 2003, o tanara apetisanta, inteligenta, avida de putere si dispusa la orice compromis pentru a o avea. Incepand cu anul 2005, isi vede visul cu ochii: devine amanta lui Basescu, iar acesta si-o asuma. Latura pudibonda a poporului nostru face ca despre acest „secret a lui Polichinelle” sa nu se faca vorbire public decat spre finalul mandatului de presedinte al lui Basescu. Timp de aproape 10 ani, din aceasta pozitie, Udrea face si desface aproape toate itele politicii si ale business-ului autohton. In incercarea de a salva aparentele, ea isi procura un „sot de acoperire” in persoana lui Dorin Cocos. In acest mod, putea sa mearga la toate evenimentele publice sau private ale lui Basescu fara sa dea de banuit ca ar fi si un alt tip de relatie decat cel oficial intre ea si presedinte. Lui Cocos ii convenea de minune aceasta situatie; un taranus analfabet si viclean se vede ajuns „combinatorul sef” al regimului Basescu. Numeste procurori, judecatori, dijmuieste orice afacere mai importanta, cumpara ziaristi si finanteaza televiziuni intregi. Evident ca importanta pe care Cocos incepuse sa o aiba ii irita pe cei doi amploaiati ai lui Ghita, adica pe Maior si Coldea. Notele informative cu faptele lui Cocos curg pe masa lui Traian Basescu. Tensiunile dintre cele doua grupuri mafiote ajung la paroxism. Famiglia Udrea-Cocos pierde in fata famigliei Maior-Coldea. Udrea divorteaza, sacrificandu-l astfel pe Cocos. Nu si-a imaginat niciodata ca, la randul ei, va fi sacrificata de sursa puterii si a parvenirii ei – Traian Basescu. Ramasa singura, injurata de toti, hulita de cei care au trait de pe urma ei, vanata de cel mai mare dusman al ei, simtind latul strangandu-se in jurul gatului, Udrea incalca „omerta” si incepe sa vorbeasca. Devoalarile ei despre conducerea S.R.I.-ului sunt torpilate de toate gurile de foc ale lui Coldea si Maior. Cohorte de lideri de opinie si jurnalisti ies urland ca din gura de sarpe ca domnul general Coldea nu este samsarul lui Ghita, ca cei doi sefi ai S.R.I.-ului nu s-au implicat in politica, fiecare in alta tabara. Aceasta uriasa operatiune de spalare ne arata de ce aveau nevoie cei doi de ofiterii acoperiti din presa – nu pentru apararea sigurantei nationale, ci pentru a-i desfigura pe adversarii lor sau ai stapanilor lor in lupta pentru acapararea puterii totale in stat. O putere nelegitima, asa cum v-am aratat intr-o postare anterioara. Demiterea lui Coldea de catre Iohannis pare inevitabila. Este greu sa ai incredere in cineva care tocmai si-a tradat vechii stapani. Abia dupa aceasta demitere putem vorbi de anchetarea lui Coldea pentru toate marsaviile pe care le-a facut, marsavii facute in numele apararii securitatii nationale, asa cum incearca sa va convinga prin toate „canalele” pe care le are gratis la dispozitie. Este Udrea o tipa corupta? Dupa toate informatiile aparute pana acum – DA. Dar de aici si pana la linsajul la care este supusa, ar trebui sa fie o bariera a ratiunii si a bunului simt. Nu puteti asista pasiv la asa ceva. Asta va face complici la ticalosie si decat sa fiti complici mai bine participati si voi. Violati-o, scoateti-i matele si aruncati-le la caini, taiati-i mainile si sanii, infigeti un tarus in inima acestei specii infecte de vampir. Daca aceasta participare vi se pare sub demnitatea voastra, opuneti-va ticalosiei. Spuneti-le acestor canalii ca Udrea este doar o femeie, corupta, dar totusi femeie, chiar daca in politica a actionat ca un pradator feroce. S-o lase dracului in pace, caci oricum va face puscarie. E de ajuns! Nu va lasati transformati in animale de animalele care va conduc. Sa nu care cumva sa ma banuiti de vreo simpatie pentru Elena Udrea, o detest cu toata fiinta! A facut parte din plutonul de executie care a tras in mine ori de cate ori a avut ocazia. Ma bucur ca va ajunge sa cunoasca locurile in care aceasta si acolitii ei m-au trimis. Ma indigneaza in schimb modalitatea in care se face. Inclusiv ei trebuie sa i se respecte drepturile de fiinta umana, dreptul la demnitate.”, scrie SOV pe blogul personal. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 08 Feb 2015, 15:08 | |
| Emil Hurezeanu, saptamana asta, pe digi24, zicea ca Romania a achitat datoria externa in '89, de 10 miiarde $, pe cand Poloniei i s-a sters datoria de 40 de miliarde de dolari.
Ma intreb asadar daca nu era cuva mai bine sa fi trait mai bine si sa nu fi achitat-o nici noi si sa fi beneficiat de stergerea ei?
Altfel judecand: Am plecat, in '89, si noi, si polonezii de la "zero" cu datoria externa. Ma intreb iarasi: De ce polonezii sunt unde sunt, iar noi suntem unde suntem?
Ajungem sa spunem: "da, dar noi nu suntem polonezi!" | |
| | | ostrovna
| Subiect: tranzit Dum 08 Feb 2015, 16:03 | |
| Cum nu-l trazneste dumnezeu pe acest mincinos nenorocit ce de cum deschide gura scoate o minciuna? Acest mafiot national in cei 10 ani de zile nu a facut decat sa promoveze in functii numai infractori ce-i lingeau picioarele si a trimis in bratele justitiei pe cei care ii erau opozanti politici, unii dintre acestia complet nevinovati zac si acum in puscarie. Ma refer la docturul MENCINOVSCHI ce a intrat in puscarie pentru simplu fapt ca era in relatii bune cu Voiculescu. Apropo de atacarea posturilor de televiziune antena 3 si Romania Tv, acestea trateaza cu adevarat prea mult depravarea si prostitutia comisa de Udrea si basescu , doi ordinari ce ar trebui sa fie lasati in mocirla imoralitatii in care singuri s-au scufundat! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 08 Feb 2015, 18:23 | |
| - ostrovna a scris:
- ...acest mincinos nenorocit ce de cum deschide gura scoate o minciuna?
Semnează: _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 08 Feb 2015, 18:27 | |
| - dolion a scris:
- [b]Sorin Ovidiu Vântu face o serie de dezvăluiri...
Voiculescu, Hrebenciuc și alții în situația lor, nu fac dezvăluiri despre cei pe care îi urăsc din toată ființa lor? Cine-l mai bagă și pe ăsta în seamă? Eu, nu! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 08 Feb 2015, 18:31 | |
| - Ion a scris:
- De ce polonezii sunt unde sunt, iar noi suntem unde suntem?
Da, dar noi nu suntem polonezi! Serios acum: în Polonia s-a furat mai puțin - cea mai simplă explicație! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 08 Feb 2015, 19:13 | |
| Jurnalistul Ion Cristoiu aruncă pe piață un scenariu bombă: el susține că SRI a orchestrat tot scandalul Elena Udrea pentru a distrage atenția de la adevărata miză politică a acestor zile, care ar fi dărâmarea guvernului Ponta de către PNL. ”Miercuri seara, îi spuneam lui Cătălin Striblea, la B1 Tv, că Scandalul mediatic Elena Udrea – SRI mi se pare a fi o perdea de fum colorat, cu parfum de telenovelă, pus la cale special pentru o presă care înghite tot, fără a mesteca, deoarece unei găluști îi urmează alta, pentru a ascunde realitatea cu adevăra importantă a acestei perioade: Bătălia pentru formarea unei noi majorități parlamentare astfel încat, la Moțiunea de cenzură de la finele lui februarie, Guvernul Ponta să cadă. Dacă aș fi adeptul conspirațiilor puse la cale de SRI, în stilul deja lansat de Elena Udrea, aș spune că distinsa a fost dinadins provocată, știindu-se cum va reacționa – pentru a produce un spectacol mediatic de amploare, dar care nu va duce la nimic concret în final, în afară, poate, de arestarea preventivă a Elenei Udrea. Un spectacol mediatic dinadins creat pentru ca noi, jurnaliștii, să nu mai fim atenți la negoțul cu parlamentari în viu, angajat atît de PNL, cît și de PSD. Din cîte am aflat, fiecare dintre tabere a luat om cu om pentru a trece de partea sa sau a-l păstra de partea sa dintre parlamentarii dispuși să zboare dintr-un partid într-altul în funcție de interese, inclusiv de interesul financiar. Adevărul e că Bătălia din aceste zile, adevărata Bătălie, ascunsă de diversiunea Elena Udrea, e pe viață și pe moarte. Dacă PNL nu reușește să facă o nouă Majoritate pentru Moțiunea de cenzură de acum, Guvernul Ponta nu va mai putea fi dat jos pînă la alegerile din 2016.
Ce înseamnă asta?
1. Suflul dobîndit de PNL după victoria lui Klaus Iohannis se va spulbera după eșecul Moțiunii. 2. Din motive complexe, România va avea o situație economică bună în perioada următoare. Bazat pe ea, Guvernul Ponta poate cîștiga alegerile din 2016. 3. Eșecul Moțiunii de cenzură va duce la un spor de agresivitate al PSD, al lui Victor Ponta față de Klaus Iohannis. Din acest punct de vedere, principala victimă a eșecului PNL va vi Klaus Iohannis. Noii directori de la SRI și SIE vor trebui numiți în urma unui negoț cu Victor Ponta. Alte posturi care se vor ivi pe parcurs vor depinde și de Guvern. Klaus Iohannis va fi redus la rolul de președinte fără nici o Putere, în condițiile în care propaganda PSD, întruchipată de Antena 3 și România tv, dar și de site-uri cu iz PSD-ist, vor porni o campanie împotriva unui președinte care stă catastrofal la capitolul comunicare. 4. Iar Victor Ponta, cu obrăznicia care-l definește va lua locul președintelui Klaus Iohannis în opinia publică.
Cum se desfășoară bătălia în Parlament?
După ce PNL a avut inițiativa, Coaliția condusă de Victor Ponta a trecut la contraatac. Dat fiind că președintele se limitează la acțiuni protocolare, de nivelul unui Monarh, în timp ce Victor Ponta pare tot mai puternic, Operațiunea PNL e pe cale să eșueze. Victor Ponta va fi pînă-n 2016 nu numai premierul, dar și președintele României!”, susține Ion Cristoiu, pe blogul personal _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 08 Feb 2015, 20:15 | |
| Mugur Stroe este fost șef al unei direcții mai puțin cunoscute din cadrul SIE Ilfov, între 2008 și martie 2014. El a ales să părăsească definitv România din cauza „unor neînțelegeri“, așa cum le-a numit, care au început să apară la începutul anului trecut.
Reporter: De ce ați ales să plecați din țară? Mugur Stroe: Sunt motive pe care nu le pot aminti încă. Toate la vremea lor.
Rep: Ați plecat de bunăvoie sau ați fost forțat să luați calea acestui exil, ca să-i spunem așa? M.S.: Stați puțin, nu e nici un exil. Am plecat pentru că prin natura meseriei ajunsesem să particip la treburi care nu mai aveau nici o legăură cu munca mea. Ne îndepărtam de la subiect, au fost niște neînțelegeri pe care eu nu le-am tolerat. Mă simțeam inutil și expus, în același timp. Am preferat să mă îndepărtez de toate acestea și am profitat de fapul că am atins vârsta de pensionare. Atâta tot.
Rep: Ce credeți că a vrut să spună Elena Udrea atunci când a declarat că nu mai are încredere în nimeni? M.S.: Cred că doamna Udrea s-a lăsat condusă de un impuls al momentului, poate a fost depășită de situație. I-au scăpat lucrurile de sub control. A spus anumite lucruri și nu mai poate da înapoi. Din păcate pentru ea, nu știu dacă mai poate repara acest lucru.
Rep: Spuneți că nu trebuia să atace SRI-ul? Asemenea atacuri la adresa șefului celui mai important serviciu secret din România nu afectează instituțiile de acest gen? M.S.: Bineînțeles că le afectează. Dar aici trebuie văzut ce anume din ce spune doamna Udrea este adevărat și ce e fals. Personal, cred că doamna Udrea blufează.
Rep.: Vi se pare inconștiență din partea dumneaei sau credeți că face jocurile cuiva? M.S.: Nu pot să vă spun acest lucru. Dar ceea ce se întâmplă este foarte grav, fără precedent în istoria serviciilor secrete din România.
Rep.: Totul pare că a pornit de la acele fotografii de la Paris? A fost mâna SRI-ului acolo, așa cum susține Udrea? M.S.: Parțial. Doamna Udrea se supără degeaba și acuză serviciile fără să ralizeze că ceea ce s-a întâmplat este absolut normal. Atunci când te ești persoană publică, candidat la președinția României, și ai relații de prietenie foarte strânse cu un magistrat bănuit de acte grave de corupție, și aici mă refer la doamna Alina Bica, e normal să apari în anumite înregistrări. Dacă e bine că ele au fost făcute publice, asta e treaba celor care au permis acest lucru. Eu m-aș fi opus publicării lor dacă mai eram în funcție la data respectivă. Vedeți și dumneavoastră unde s-a ajuns.
Rep.: Nu ne-ați răspuns la întrebare. A lucrat-o sau nu SRI-ul? M.S.: Au fost mai multe servicii implicate acolo, din câte știu. Inclusiv SRI, SIE, SRC, dar s-a primit și ajutor din exterior.
Rep: De când a început acest scandal, apar tot felul de insideri, de personaje care susțin, sub protecția anonimatului, că au detalii despre ce urmează. Sunt credibile aceste scurgeri de informații, nu există mijloace care să împiedice oameni activi ai serviciilor să dea bombe „pe surse“? Sau e o luptă atât de mare între servicii încât nu se mai ține cont de nici un protocol? M.S.: Nu cred că e o luptă. Sau dacă e, ceea ce vede lumea e doar ceea ce trebuie să se vadă, ceea ce s-a convenit că trebuie făcut public. Să nu subestimați aceste instituții. Românii sunt printre cei mai buni din lume la chestiile astea.
Rep.: Deci asistăm iarăși la o diversiune? M.S.: Putem să spunem că este o luptă pe două paliere. Cel de la suprafață face victime cunoscute publicului larg și pare cel mai violent, dar mai există un război al celor pe care nu-i știe nimeni. Acolo e, de fapt, adevărata miză.
Rep.: Asta a spus și Elena Udrea. M.S.: Da, a spus, dar eu cred că doar a nimerit-o. Cred și sper că nu știe cu adevărat despre ce vorbește.
Rep.: S-a pomenit de înregistrări. Credeți că se va ajunge până acolo? M.S.: Negreșit. Încă din 2009, de la alegeri, s-a pus problema folosirii lor. Doar cea cu domnii Geoană și Vântu a apărut. De restul nu a mai fost nevoie, se pare. Asta nu înseamnă că e timpul pierdut.
Rep: Ați văzut asemenea materiale, ne puteți da un exemplu concret? M.S.: Concret nu, vă dați seama, dar vă spun că există materiale compromițătoare cu politicieni, doamne respectabile din televiziune, cu ochelari și pretenții de mame și soții, domni din presă care n-ar mai avea curajul să se urce în X5 de rușine, miniștri. Artiști. Acum, depinde cine a reușit să pună mâna pe ele. De la distanță, lucrurile par că au luat-o puțin razna, deși eu refuz să cred acest lucru.
Rep.: Geoană, Ponta, Gâdea, Tamara Buciuceanu, Oana Stancu, Ciuvică, Aurel Temișan, Traian Băasescu? Au motive să se teamă? M.S. (râde): Tamara Bucicuceanu nu. Vor mai fi surprize, unele chiar foarte mari.
Continuarea interviului cu Mugur Stroe o puteți citi pe kmkz.ro. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 11 Feb 2015, 14:41 | |
| FELICITARI ANTENA 3 !!! Fara voi si munca voastra nu am fi asistat aseara la aceste imagini.Imi inchipui sub ce presiuni si amenintari ati muncit ca sa ne informati corect de furturile regimului basescu.Asteptam acum arestarea fratilor basescu,cloaca lor,dar si al sponsorilor sai,fara de care nu puteau face nimica. Acuma ma astept iarasi la acei basisti care probabil au profitat de pe urma regimului dictatorial si continuau sa ne injure si sa recunoasca hotia programata pe care l-au desfasurat acestri infecti in jaful facut sub inalta protectie a lui basescu !!! Asteptam ca si cu ajutorul vostru,ANTENA 3,sa se faca DREPTATE PANA LA CAPAT !!! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 11 Feb 2015, 14:50 | |
| "Sociopatul vede acum acum ce inseamna sa-lminti pe Uncle Sam. Cind i-au zis oamenii, du-te si lasa-ne, a urlat ca e lovitura de Stat. Toata Europa fiebea ca intr-o tara membra UE, virf de lance contra rusilor un c- - - t de popor care locuia in tara aia i-a zis s-o tunda acestui bolnav mintal. Si aia au zis, bai popor roman nu stiti voi, asta e Reformator si Modernizator, asta e Moise al vostru, e Cometa Calauzitoare, asta e Despotul Luminat ( din pacate sint foarte putini care cunosc experimentul care s-a facut pe romanii in toata perioada domniei sociopatului ) de care aveti nevoie, trebuie doar sa-l urmati si veti alege Calea si Adevarul.
Singurul asa zis Sef de Stat din UE, nu vorbesc de Gambia, care la incheierea mandatului isi avea fratele in gherla pentru coruptie. In timpul mandatului a fost huiduit de politisti - Javra Ordinara, nu a mai existat asemenea umilinta pentru un popor. Fiice analfabete si hoate. Un mizerabil a carui singura deviza a fost Minte si Fura. Un Mizerabil care a distrus sistematic tara timp de 10 ani, un las, un mincinos si mai ales ciorditor. In timpul stapinirii sale oamenii au suferit ca sa reformeze el si sleahta lui de ciorditori tot ce era de reformat. Uncle Sam o sa-l pedepseaca pe Ciorditor. Caci Ciorditorul l-a mintit pe Uncle Sam. Sper ca nu exista persoane care sa creada ca Udrea e la bulau ca exista Justitie in Romania." | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 11 Feb 2015, 15:00 | |
| Aseara , Oana Stancu i-a facut o caracterizare , comparandu-l pe basescu nici mai mult nici mai putin , decat cu : " raul absolut " , o adevarata Satana pentru Romania.Nu am eu talentul Oanei sa pot reproduce exact cuvintele ei, dar m-a uns pe suflet ziarista A 3. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 13 Feb 2015, 14:04 | |
| Eu recunosc ca am dus-o mai bine atunci inainte de 89,niciodata nu am avut congelatorul gol ,aici in zona noastra era comtimul si aproape toata lumea era aprovizionata bineinteles ca si socrii mei ne ajutau cu produse de la tara,apoi eram asa fericita cand mergeam la teatru nu a existat vreo piesa dintr-o stagiune sa nu o vad, mai venea si Bucurestiul cu Florin Piersic in "OAMENI SI SOARECI" sau Adriana Trandafir cu Arta Conversatiei etc... Oamenii erau altfel plini de respect si prietenii sincere nu conditionate ca acum de parveniti si prosti.Nu exista in mijloacele de transport in comun sa stea doamnele in picioare ,nu s-au nascut cocalarii sau manelistii! Imi permiteam sa merg la mani ,pedi,coafor o data pe luna si sa-mi cumpar din salariul meu cam tot ce imi doream ma refer si la tinute,aveam norocul cu micul trafic de la sarbi ,bine eu am avut pasaport de serviciu pentru combinatul chimic de la Panciovo,multi dintre colegii si sefii mei au fugit de acolo,am mai scris asta. Ne imprumutam carti,citeam mult ,calatoream intr-un cuvant eram fericita ca exista o solidaritate intre oameni nu dezbinare, ura si dispret ca acum cand unul crede ca a pus coada la pruna si altul solzii la peste,orgolii,hotii,minciuni si o discrepanta intre oameni incomensurabila , aproape toti eram la acelasi nivel in acea vreme. Nu existau oameni fara servici sau proxeneti ! Acum cei de dreapta se combina cu cei de asa zisa dreapta cei care au furat atat de mult in vreme ce noua ne explicau ca e criza si trebuie sa taie salariile si pensiile sa desfiinteze spitale si scoli,niste nemernici ordinari in frunte cu seful lor basescu cu tot cu progenituri ca ca sa nu-l uitam niciodata in restul de viata pe care il mai avem,vai si amar !"URATENIA PAMANTULUI" sarpe veninos care musca fara scrupule apoi se regenereaza pentru sapte vieti !!!!! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică | |
| |
| | | | Una... Alta... în politică | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |