LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
efremovivanantonovici padure romana 23 Popasul sibiu muzica_traditionala problema brasov google 1918 politica comment-143 drumetie CPSF Fantasy mediu Limba humanitas nicuvar reclame taieri internet 1 istorie curiozitati
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Una... Alta... în politică - Pagina 7 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 7 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 7 I_vote_rcap 
Emil Condor
Una... Alta... în politică - Pagina 7 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 7 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 7 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Una... Alta... în politică

In jos 
+7
abbilbal
Anahoret
Ciprian
dolion
Emil Condor
Ion
ostrovna
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

Una... Alta... în politică - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 14 Noi 2014, 01:54

Emil Condor a scris:
Categoric!
Vorba lui Anahoret: atmosferă de Cenaclu.

N-am mai vorbit demult cu el. În tomna asta  fost în Alba, dar am vut ghinion. S-a schimbat vremea şi am avut o durere de coloană că n-am putut sta prea mult împreună.

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Vin 14 Noi 2014, 01:59, editata de 2 ori
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 14 Noi 2014, 01:56

abbilbal a scris:
Emil Condor a scris:
Categoric!
Vorba lui Anahoret: atmosferă de Cenaclu.

N-am mai vorbit demult cu el. În tomna asta  fost în Alba, dar am vut ghinion. S-a schimbat vremea şi am vut o durere de coloană că n-am putut sta p+rea mult împreună.
Noi aici am vorbit cu el acum recent. Poate revine. Eu il astept.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 14 Noi 2014, 01:58

Da, cele amintite trebuie să fie crude (neprăjite, nesărate...) pentru a avea efect binefăcător asupra organismului.
Eh, sunt multe bune ce le stim dar rămân la stadiul de... cunoscute, nu si aplicate, din păcate!
Asta e viata! Doar nu o să trăim vesnic pe planeta asta! Laughing

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 14 Noi 2014, 02:04

Pai nu? Doar n-o sa murim sanatosi. Very Happy Laughing oh da!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 14 Noi 2014, 02:07

Mihaela a scris:
Laughing Laughing

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 14 Noi 2014, 02:23

Mihaela a scris:

Nu se ştie ! Sunt mulţumit că îmbătrânesc fără hibe mari. Durerea de coloană e boală domnească. Atunci când mă doare trebuie să mă lungesc în pat pentru a nu se mai freca vertebrele.

Ciprian

Ciprian

Numarul mesajelor : 1574
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 14 Noi 2014, 04:26

dolion a scris:
Am intrat pe un teren minat... nu ma pricep, asadar ma predau! Problema e ca nu ma intereseaza activitatea preotilor, am dat din intamplare peste filmulet si ma gandeam ca este ciudat ca un preot ortodox sa trimita enoriasii sa imbratiseze alta religie decat cea pe care o slujeste. Ar fi ca si cum nevasta m-ar trimite la vecina daca pe ea o "doare capul"!
Nu mai știu dacă discutăm de același filmuleț, acuma. În cel pe care eu l-am pus și la care m-am referit în cometariile mele nu există nimic despre "un preot ortodox să trimită enoriașii să îmbrățișeze altă religie decât cea pe care o slujește." Parcă discut despre Garda de Fier, candidatul ei, și simpatizantul celor două. Mai clar nu pot să fiu: Discutăm despre candidatura la poziția de președinte, nu la cea de preot de cartier (care, culmea, nu e supusă la vot!). Fiind ortodox, de altă religie, ori de nici una nu este un calificativ, după cum eu știu. Dar cu Garda nu mă îndoiesc că situația e alta! România nu are legea Sharia în constituție (încă). Ce țara a devenit România acum, Iran? Ce mai urmează, să vedem pe Ponta Duminică alături de cel preot, ținând slujbă?
Și despre vecină și dureri de cap, chiar că nu pricep!

what to do about what there is,
that there is a difference between knowing what there is,
and knowing what to do about what there is
and what that difference is." Jordan B. Peterson
"The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin
"Elvis is alive" Yo
Why me , Lord?
Who Am I
Sus In jos
Ciprian

Ciprian

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 14 Noi 2014, 04:28

abbilbal a scris:
Ciprian a scris:
ORICINE simpatizează pe Ponta e un simpatizant al comuniștilor și implicit al comunismului. Iar comunismul este, alături de celelalste "isme" nazismul și islamisml, unul dintre flagelele lumii civilizate. Comunistul  și "simpaticii" lui sunt  veri primari cu nazistul și cu islamistul. Prin urmare, cine simpatizează pe comunist e un complice pervers la profanarea naturii umane!

Şi ce este rău în faptul că sunt un simptizant al comuniştilor?
În afară de ceea ce eu și istoria a arătat?

"The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin
"Elvis is alive" Yo
Why me , Lord?
Who Am I
Sus In jos
Ciprian

Ciprian

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 14 Noi 2014, 04:30

abbilbal a scris:
Ciprian a scris:
Ba pardon, am răspuns la întrebare, însă nu vă convine răspunsul. Pentru că e adevărat!  
Nu înțeleg de ce un pastor luteran trebuie să se comporte ca un preot ortodox doar pentru că ar favoriza pe Ioannis.  
V-am dat câteva argumente pentru care un preot care se consideră creștin nu are cum să împace comunismul cu creștinismul.  
Problema care e evidentă dar refuză românii să o vadă e că BOR e o stavilă în calea progresului și de ce nu, bazat pe predica de mai sus, o stavilă în creștinism.  
Cum ar putea un pastor să arate că luteranul e mai bun ca ortodoxul?
Simplu:
Cele mai avansate țări în lume sunt protestante, urmate la bună distanță de cele catolice, urmate la rândul lor de o și mai mare distanță de cele ortodoxe!

Fără jigniri, fără blasfemii.    

Atâta timp cât ortodoxia este privită doar prin prisma Moscovei, se ajunge aici. Dar ortodoxia este a grecilor !
Adică nu e femeia cu barbă, că soră-sa, nu Tanda, că Manda?

"Elvis is alive" Yo
Why me , Lord?
Who Am I
Sus In jos
Ciprian

Ciprian

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 14 Noi 2014, 04:35

Ion a scris:
abbilbal a scris:
Ciprian a scris:
ORICINE simpatizează pe Ponta e un simpatizant al comuniștilor și implicit al comunismului. Iar comunismul este, alături de celelalste "isme" nazismul și islamisml, unul dintre flagelele lumii civilizate. Comunistul  și "simpaticii" lui sunt  veri primari cu nazistul și cu islamistul. Prin urmare, cine simpatizează pe comunist e un complice pervers la profanarea naturii umane!

Oamenii fug, se feresc, chiar,  de cuvinte, nu de convingeri.
Uneori, nestiind bine ce inseamna cuvintele respective....
Nu știu cine or fi ăia care fug de cuvinte, dar eu știu cu grămada din cei care au fugit și murit din cauza "convingerilor" comuniștilor!

"Elvis is alive" Yo
Why me , Lord?
Who Am I
Sus In jos
Ciprian

Ciprian

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 14 Noi 2014, 05:07

A propos de paralela Romania=Iran, tocmai aflu că Curtea Constituțională a hotărât că religia nu mai este un subiect obligatoriu pentru a absolvi liceul. Adică, în contextul nostru, poți să fii un muncitor fără religie, dar trebuie să fii ortodox că să fii președinte?  Romania=Iran?
Decizia Curții Constituționale
aici

"Elvis is alive" Yo
Why me , Lord?
Who Am I
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 14 Noi 2014, 05:26

Religia si etnia in Romania sunt lucruri care ne separa de democratiile occidentale.
Ele au trecut demult prin aceste probleme, le-au rezolvat si tot au inca probleme.

Ascultam azi pe Juvara.
Mama lui Ponta se numeste Naum, nume de origine macedoneana.
Paiul din ochiul altuia si barna din ochiul tau!
Asta e la noi...
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 14 Noi 2014, 08:23

Macedonenii parca sunt mai apropiati poporului nostru decat nemtii! Chiar daca am avut regi nemti...
În Macedonia există o îmbinare a trecutului cu prezentul. Arhitectura și mânăstirile ei vechi creează un contrast interesant cu noua arhitectură, super-modernă. Majoritatea mânăstirilor macedonene, construite în perioade diferite, și în special cele din perioada secolelor XI-XVI, au fost păstrate intacte până azi.
Colecția macedoneană de icoane, în special cele de la Ohrid, este printre cele mai valoroase din lume. După cea de la Sinai și cea de la Moscova, este a treia ca importanță în lumea ortodoxă. Din punctul de vedere al unui bizantolog, este unică.
Cele mai importante evenimente culturale ale țării sunt Festivalul de Vară de la Ohrid, de muzică clasică și dramaturgie, Serile Poetice de la Struga, care reunesc poeți din peste 50 de țări ale lumii, Serile de Mai ale Operei de la Skopje, Festivalul Internațional de Cameră de la Bitola, Teatrul Tineretului în aer liber, Festivalul de Jazz de la Skopje etc.
Pe lângă limba albaneză, în orașul Crușevo a doua limbă oficială este și limba aromână.

dolion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 14 Noi 2014, 08:51

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 14 Noi 2014, 14:31

Vechi prenume cu rezonanta Biblica, Naum provine de la ebraicul Naum, care inseamna "plin de mangaiere", "cel mangaiat". Profetul Naum a fost unul dintre cei care au proorocit caderea ninivitenilor in "Vechiul Testament". Biserica il celebreaza pe data de 1 decembrie. Un alt purtator de seama al acestui nume este Cuviosul Naum, facatorul de minuni si predicator din Bulgaria, pe care biserica rasariteana il pomeneste pe data de 23 decembrie. In onomastica romaneasca a cunoscut perioade in care era mai raspandit, dupa care nu a mai fost utilizat o vreme. Cunoastem astazi mai multe nume de familie care au derivat de la Naum, cum ar fi Nauman, Naumcea, Naumencu, Naumescu, Naumof, Naomov sau Naumovici.

In completare la ce a zis Juvara... Asadar....
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptySam 15 Noi 2014, 02:24

Ciprian a scris:
Ion a scris:
abbilbal a scris:
Ciprian a scris:

Oamenii fug, se feresc, chiar,  de cuvinte, nu de convingeri.
Uneori, nestiind bine ce inseamna cuvintele respective....
Nu știu cine or fi ăia care fug de cuvinte, dar eu știu cu grămada din cei care au fugit și murit din cauza "convingerilor" comuniștilor!  
Mă număr printre cei ce si-au riscat viata alături de o soră si un verisor, chiar din cauza mentionată mai sus.
Si am cunosc mii de români si alte nationalităti din estul Europei care au fost în situatia mea sau, cum spune Ciprian, au murit din aceleasi cauze: convingerile comunistilor.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyLun 17 Noi 2014, 05:23

Acum vine întrebarea: unde sunt cei 7,4 milioane de români ce au sustinut PSD la referendum?

Hmmm! Mereu am stiut cu toti că acele cifre au fost inventate de Dragnea. Azi (ieri pentru România) a venit si confirmarea oficială.
Si nici măcar cinci milioane nu au votat pentru Ponta - chiar si cifra de la alegerea Presedintelui sunt umflate, cred eu.

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyLun 17 Noi 2014, 10:21

Emil Condor a scris:
Acum vine întrebarea: unde sunt cei 7,4 milioane de români ce au sustinut PSD la referendum

USL nu a însemnat numai PSD, a însemnat şi PNL. Având în vedere cum s-a votat la prezidenţiale, dă-mi voie, Emile, să cred că numărul acela a fost real.

Ponta n-a învăţat nimic din ceea ce a păţit Băsescu, a făcut la fel ca el (acelaşi tip de discurs, aceeaşi aroganţă în a-şi descalifica adversarul, acelaşi tip de minciuni... intimidări cu Corpul de control că n-a avut Justiţia de partea lui) şi a luat-o peste bot.

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyLun 17 Noi 2014, 11:43

La referendum au fost vreo 5 milioane maxim maximorum dar cu tot cu mortii din cimitire, ăia sculati de Dragnea si dusi sa voteze.

Latrinele sunt mai cumplite decat ciuma insasi. Au intoxicat si au spalat creiere la greu. Astia trebuie sa dispara primii.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyLun 17 Noi 2014, 12:18

La latrina 3 era mare jale! thumb_yello Boceau cu muci javrele alea. M-am uitat cu o satisfactie nemarginita. De cand am asteptat eu momentul asta!!
Si delirau cum ca Basescu a inventat internetul si toti prostii aia de pe net nu vor sa le inghita lor zoaiele. Rai oameni mai sunt pe net!
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyLun 17 Noi 2014, 14:03

Gata, v-ati calmat dragilor... stangacii, dreptacii, centristii, sus-istii, jos-istii si alti sustinatori? S-a terminat... o sa vina lapte si miere de o sa ne inunde, deja autoritatile au declarat alarma si cod rosu in mai multe judete si fac indiguiri sa nu dea laptele si mierea peste noi. Eu nu am asteptari de la cineva... sau de la careva... indiferent ca l-am votat pe Iohannis. Totul pentru mine era clar, aveam de gand sa anulez votul, dar am vazut cat de incrancenati sunteti... poate justificat sau nu... nu stiu... Fiecare dintre voi ati actionat motivati de anumite ratiuni despre care eu nu vreau sa comentez... Ati uitat de ce era mai important... romanii din Romania si cei din afara Romaniei... ati uitat esentialul... ati uitat de ROMANIA, ati uitat de ce are nevoie ea cu adevarat, v-ati cantonat in a va pune sperantele in doi indivizi... pacat. Romania siluita, furata, tradata de 25 ani, gafaie si abia isi trage rasuflarea, iar noi ne bucuram sau ne stoarcem lacrimile efemer, din patru in patru ani... si mai rau acum, din cinci in cinci. Cei care aveti copii... viitorul trebuie sa fie al lor nu a unei mase de invartiti si invartitori ai destinelor voastre...Timpul nu asteapta pentru careva... Ramane doar cenusa...

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyJoi 20 Noi 2014, 02:47

Mihaela a scris:
La latrina 3 era mare jale! thumb_yello Boceau cu muci javrele alea. M-am uitat cu o satisfactie nemarginita. De cand am asteptat eu momentul asta!!
Si delirau cum ca Basescu a inventat internetul si toti prostii aia de pe net nu vor sa le inghita lor zoaiele. Rai oameni mai sunt pe net!
Am auzit că viermele Badea, deja a încercat să arunci niste ironii la adresa sotiei lui Klaus, Carmen Johannis.
Ar trebui dat în judecată si condamnat pentru calomnie.
Ce caractere infecte pot avea cei trei crai de la kolhoz3!

Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyJoi 20 Noi 2014, 04:11

Klaus= ''victoria poporului'', iar Werner= razboinic-protector.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 21 Noi 2014, 00:29

Procurorul sef al DIICOT, Alina Bica, retinuta de DNA pentru abuz in serviciu intr-un dosar de retrocedari.

Asta e tare deoarece functia de procuror sef al DIICOT este una foarte inalta.

Mai este audiat in acelasi dosar un anume Gheorghe Stelian, zis si Stelu, care se prespune ca ar fi un apropiat al Elenei Udrea. Deci s-ar putea ca lucrurile sa explodeze rau, avand in vedere ca si doamna Alina Bica este prietena d-nei Udrea , ambele fiind surprinse impreuna la shopping la Paris.

http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-18620660-DNA-cer-mandat-arestare-preventiva-pentru-sefa-diicot-alina-bica.htm
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 EmptyVin 21 Noi 2014, 10:31

Ion a scris:
Klaus= ''victoria poporului'', iar Werner= razboinic-protector.
Mai rămâne să-i înălţăm ode! so funny!

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 7 Empty

Sus In jos

Una... Alta... în politică
Sus 
Pagina 7 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 16 ... 25  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în sănătate
» Politica se face cu... caricaturi
» Politica se face cu... caricaturi
» Romania in politica lumii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum