| Una... Alta... în politică | |
|
+7abbilbal Anahoret Ciprian dolion Emil Condor Ion ostrovna 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 21 Noi 2014, 14:18 | |
| Mai ramane sa nu ne mai luam de numele lui. Acesta a fost un raspuns dat de unii, la propunerea altora de a-si schimba numele in Iohannescu. Iarel a raspuns ca suna frumos si Iohannis.
Explicatia, de mai-sus, a fost data asadar in urma unei provocari. Deci nu este o oda. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 23 Noi 2014, 23:15 | |
| - Ion a scris:
- Mai ramane sa nu ne mai luam de numele lui.
Acesta a fost un raspuns dat de unii, la propunerea altora de a-si schimba numele in Iohannescu. Iarel a raspuns ca suna frumos si Iohannis.
Explicatia, de mai-sus, a fost data asadar in urma unei provocari. Deci nu este o oda. Deci Io-han-nis | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 24 Noi 2014, 00:01 | |
| Corect! Si bine despartit in silabe, bade.
Acum o sa apara si ''iohannistii'', si pontistii.. Ca de ''basisti''ne-am saturat, nu? | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 24 Noi 2014, 08:23 | |
| - Ion a scris:
- Ca de ''basisti''ne-am saturat, nu?
Băse?! Ca dânsu altu-n lume nu-i! El a fost minunea (tâmpită) a secolului XXI. Este ca eclipsa: trebuie să treacă muuuuult timp ca să mai apară altul! (sper!) _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
alex andrei
Numarul mesajelor : 252 Varsta : 77 Localizare : colţisorul meu Data de inscriere : 01/12/2011
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 24 Noi 2014, 12:15 | |
| - ce-a făcut ponta-n dubbai? - a fost la un spital privat pentru a-şi face toate analizele. - şi? - au descoperit că suferă de KLAUStrofobie. _____________________ dacă într-o zi va trebui să aleg între moarte şi ignoranţă..., ei bine: voi supravieţui! alex andrei
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 24 Noi 2014, 14:38 | |
| - Anahoret a scris:
- Ion a scris:
Băse?! Ca dânsu altu-n lume nu-i! El a fost minunea (tâmpită) a secolului XXI. Este ca eclipsa: trebuie să treacă muuuuult timp ca să mai apară altul! (sper!) In tot lucru ''rau'' e si o parte de "bine''. Acel ''bine'' care ne ajuta sa vedem, cel putin, ce inseamna ''raul'', pe care sa nu-l mai repetam nici macar periodic. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 24 Noi 2014, 16:07 | |
| - Ion a scris:
- Anahoret a scris:
- Ion a scris:
Băse?! Ca dânsu altu-n lume nu-i! El a fost minunea (tâmpită) a secolului XXI. Este ca eclipsa: trebuie să treacă muuuuult timp ca să mai apară altul! (sper!) In tot lucru ''rau'' e si o parte de "bine''. Acel ''bine'' care ne ajuta sa vedem, cel putin, ce inseamna ''raul'', pe care sa nu-l mai repetam nici macar periodic. Ce-as rade sa vad antibasistii cum o dau la intors peste ceva timp si sa spuna ca... "ăăă, hai ca Base s-a fost chiar asaaaaa". Ei, nu chiar acum, cand le va da semnalul pastorul Gadea. Base chiar a fost tare. A tinut piept 10 ani, nu l-au agatat cu nimic. Țapul s-a bagat la bișniță cu tigari dupa primul an de presedintie. |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 25 Noi 2014, 01:01 | |
| - Mihaela a scris:
- Ion a scris:
- Anahoret a scris:
- Ion a scris:
Băse?! Ca dânsu altu-n lume nu-i! El a fost minunea (tâmpită) a secolului XXI. Este ca eclipsa: trebuie să treacă muuuuult timp ca să mai apară altul! (sper!) In tot lucru ''rau'' e si o parte de "bine''. Acel ''bine'' care ne ajuta sa vedem, cel putin, ce inseamna ''raul'', pe care sa nu-l mai repetam nici macar periodic. Ce-as rade sa vad antibasistii cum o dau la intors peste ceva timp si sa spuna ca... "ăăă, hai ca Base s-a fost chiar asaaaaa". Ei, nu chiar acum, cand le va da semnalul pastorul Gadea.
Base chiar a fost tare. A tinut piept 10 ani, nu l-au agatat cu nimic. Țapul s-a bagat la bișniță cu tigari dupa primul an de presedintie. Asta s-ar fi întâmplat foarte curând dacă Ponta iesea Presedinte. Mă refer la „Base n-a fost chiar asaaaaa...”. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 25 Noi 2014, 01:23 | |
| Asta cu siguranta! Doar ca era de "Doamne fereste!" Prea riscant pentru incercat asa ceva. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 25 Noi 2014, 16:09 | |
| A venit Victor Ponta la serviciu si imediat a aparut si la televizor. Si ca sa se apere pentru escapada din Dubai a inceput sa-i atace pe cei care l-au deconspirat si anume pe Rares Bogdan. A spus despre acesta ca este ofiter acoperit, de aia a avut bonul de casa de la clubul kitschios. Nu stiu daca Rares Bogdan este sau nu ofiter acoperit. El a scris pe facebook un mesaj in care spune ca nu-i adevarat nimic din ceea ce spune Victor Viorel. Tind sa-l cred deoarece stiu sigur ca Ponta minte cum respira. Asta e deja dovedit. In cazul in care aceasta calomnie aruncata de catre plagiator in eter este o simpla calomnie si atat, plagiatorul mitoman ar trebui dat in judecata si pedepsit macar dpdv moral. Este inadmisibil stilul asta comunistoid de a arunca laturile spre oameni !!! Eu am patit ceva asemanator (o calomnie mincinoasa si mizerabila) aici pe forum si atunci m-am gandit serios daca sa actionez in judecata persoana care a mintit despre mine si familia mea. Daca sa-mi fac dreptate singura (Timisoara nu e chiar tocmai hăăăăt departe ci e chiar usor de ajuns acolo). In fine, m-am gandit la multe. M-am gandit si ca exista justitie divina iar persoanele care calomniaza si provoaca rau vor pati fix acelasi lucru dar inzecit. |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 25 Noi 2014, 18:49 | |
| - alex andrei a scris:
- - ce-a făcut ponta-n dubbai?
- a fost la un spital privat pentru a-şi face toate analizele. - şi? - au descoperit că suferă de KLAUStrofobie. Dub(b)a-i aici, nu acolo unde s-a dus Ponta. Si, daca te iau mascatii cu ea, aici nota de plata o achita contribuabilii. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 16 Dec 2014, 17:26 | |
| ŞOC pentru FANII Antenei 3! | Mircea Badea pleacă. Definitiv! Prezentatorul emisiunii “În gura presei”, Mircea Badea, se pare că a luat o decizie care poate afecta tot trustul Intact. Acesta a mărturisit în timpul emisiunii din data de 15 decembrie că îşi doreşte să renunţe la postul pe care îl ocupă în acest moment, motivînd această decizie cu faptul că s-a săturat să mai lupte împotriva fostului preşedinte al României, Traian Băsescu. Badea consideră că sînt alte lucruri mult mai importante de făcut fără să se confrunte cu situaţiile în care este pus în momentul de faţă şi a anunţat telespectatorii că are de gînd să poarte o discuţie cu Mihai Gîdea pentru a lua o decizie finală în acest sens, existînd varianta rămînerii sale în lumea televiziunii, dar în alt post. Vedeta Antenei 3 a lăsat să se înţeleagă că s-ar putea retrage din televiziune şi după ce Iohannis l-a învins pe Ponta. “De 10 ani voiam să scăpăm de la viol, dar am descoperit că fata îl iubeşte pe violator! Poate e vremea să fac altceva”, a spus acesta în luna noiembrie. http://www.nasul.tv/2014/12/16/soc-pentru-fanii-antenei-3-mircea-badea-pleaca-definitiv/Pai draga Mircica, drum bun si calatorie sprancenata. O vorba din popor spune ca sobolanii simt primii pericolul. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 16 Dec 2014, 17:34 | |
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 16 Dec 2014, 17:45 | |
| - Mihaela a scris:
ŞOC pentru FANII Antenei 3! | Mircea Badea pleacă. Definitiv!
Prezentatorul emisiunii “În gura presei”, Mircea Badea, se pare că a luat o decizie care poate afecta tot trustul Intact.... Un papagal TV mai puţin! Mă amuză titlul ştirii: "Şoc pentru fanii A3!" Şoc pe naiba! Pun pariu că n-o să vedem sinucideri în masă iar trustul Intact va fi afectat de plecarea lui Badea fix cât ar fi afectat un vapor în Marea Neagră dacă aş arunca cu o piatră-n apă. Aştept o ştire asemănătoare şi din partea lui Banciu, omul care s-a născut supărat. Când era nou născut, nu ţipa ca toţi bebeluşii... el bombănea. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 16 Dec 2014, 17:49 | |
| Lui Badea i-a disparut "obiectul muncii", respectiv Basescu. Multi vor disparea din cauza asta.
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 16 Dec 2014, 17:53 | |
| De cand astept eu momentul asta!! Vreau sa-i vad pe latrinisti cum mor de foame. Zilele trecute faceau retrospective, best of, nu mai au material, asta e! Au incercat sa se ia de Iohannis dar deocamdata n-au sustinere, se duc tinerii frumosi si liberi cu commenturile si report-urile peste ei |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 16 Dec 2014, 17:55 | |
| Poate s-a retras ca să facă antrenament la poză pentru Iohannis! La pupat, se înţelege. N-ar fi exclus să vedem osanale la A3 pentru Iohannis... din moment ce Gold Corporation a fost naşpa pentru Roşia Montana şi, subit, a devenit super OK, de ce Ponta n-ar deveni băiatul rău şi, hopa! Iohannis băiatul bun. Depinde care-s interesele Varanului. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 16 Dec 2014, 17:58 | |
| Declinul este clar. Ei au fost super-agresivi si au avut sustinere impotriva lui Base pt ca s-au taiat salarii in perioada aia. Ca interesul lor era altul, asta se stie, ii durea pe ei fix la basca de salariile prostilor. Ei faceau interesul varanului. Ar trebui sa faca presa pur si simplu. NU propaganda pro sau contra. Dar audienta nu mai e foarte mare daca nu exista sange pe pereti. Plus ca varanul e la puscarie, sediul e incert, cu banii nu cred ca mai stau asa bine. Deci probleme |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 18 Dec 2014, 15:11 | |
| |
|
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 18 Dec 2014, 17:13 | |
| Păi şi Woodrea e preşedintă de partid de ceva timp şi n-am auzit nimic despre sinucideri în masă. Iar forumul tot verde a rămas, nu văd pe nicăieri dâre roşii! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Anahoret
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 18 Dec 2014, 21:21 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 19 Dec 2014, 05:04 | |
| Despre Alina Gorghiu: aceleasi trăsături pentru unii sunt calităti iar pentru altii, defecte? Noi cum o vedem? Cu proprii ochi, cu propria gândire... Personal nu o cunosc, dar nu o să-mi ia toată viata pentru asta. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 20 Dec 2014, 16:17 | |
| Acum se vede clar cat tine dreapta la majoritatea romanilor.Nu vor vota bugetul care ofera sporuri de salarii si pensii dar propun pentru angajatori sustinere financiara daca angajaza anumite categorii de personal nu ca ar fi rau dar stringent este sa fie ajutorata marea masa a oamenilor.Opozitia ar trebui sa fie constructiva..Ei de fapt vor totul pentru ei si sustinatorii lor,Spunea aseara presedintele pnl pe rit nou ca trebuie sa preie puterea cat mai repede(la fel spunea si alesul),deci ii intereseaza puterea nu sa faca ceva bun pentru noi.Vai noua ! | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 20 Dec 2014, 16:56 | |
| Traian Basescu va mai intra inca de multe ori in Cotroceni pentru ca va mai fi presedinte dupa ce Iohannis ,va fi declarat incompatibil Acuma ii de vazut Vasile Blaga cum actioneaza pentru ca lupta este intre el si Basescu. dupa umila mea Parere Basescu are radacini mai adinci si va ramine "pacostea romanilor" in continuare. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică | |
| |
|
| |
| Una... Alta... în politică | |
|