LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1918 drumetie problema CPSF mediu nicuvar romana 1 Popasul taieri padure 23 sibiu politica Fantasy google curiozitati muzica_traditionala reclame comment-143 efremovivanantonovici istorie Limba humanitas brasov internet
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Una... Alta... în politică - Pagina 8 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 8 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 8 I_vote_rcap 
Emil Condor
Una... Alta... în politică - Pagina 8 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 8 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 8 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Una... Alta... în politică

In jos 
+7
abbilbal
Anahoret
Ciprian
dolion
Emil Condor
Ion
ostrovna
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25  Urmatorul
AutorMesaj
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

Una... Alta... în politică - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyVin 21 Noi 2014, 14:18

Mai ramane sa nu ne mai luam de numele lui.
Acesta a fost un raspuns dat de unii, la propunerea altora de a-si schimba numele in Iohannescu.
Iarel a raspuns ca suna frumos si Iohannis.

Explicatia, de mai-sus, a fost data asadar in urma unei provocari.
Deci nu este o oda.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyDum 23 Noi 2014, 23:15

Ion a scris:
Mai ramane sa nu ne mai luam de numele lui.
Acesta a fost un raspuns dat de unii, la propunerea altora de a-si schimba numele in Iohannescu.
Iarel a raspuns ca suna frumos si Iohannis.

Explicatia, de mai-sus, a fost data asadar in urma unei provocari.
Deci nu este o oda.

Deci Io-han-nis

Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyLun 24 Noi 2014, 00:01

Corect! Si bine despartit in silabe, bade.

Acum o sa apara si ''iohannistii'', si pontistii.. Ca de ''basisti''ne-am saturat, nu?
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyLun 24 Noi 2014, 08:23

Ion a scris:
Ca de ''basisti''ne-am saturat, nu?

Băse?! Ca dânsu altu-n lume nu-i! Laughing
El a fost minunea (tâmpită) a secolului XXI. Este ca eclipsa: trebuie să treacă muuuuult timp ca să mai apară altul! (sper!)

alex andrei

Numarul mesajelor : 252
Varsta : 77
Localizare : colţisorul meu
Data de inscriere : 01/12/2011

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyLun 24 Noi 2014, 12:15

- ce-a făcut ponta-n dubbai?
- a fost la un spital privat pentru a-şi face toate analizele.
- şi?
- au descoperit că suferă de KLAUStrofobie.

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyLun 24 Noi 2014, 14:38

Anahoret a scris:
Ion a scris:

El a fost minunea (tâmpită) a secolului XXI. Este ca eclipsa: trebuie să treacă muuuuult timp ca să mai apară altul! (sper!)

In tot lucru ''rau'' e si o parte de "bine''.
Acel ''bine'' care ne ajuta sa vedem, cel putin, ce inseamna ''raul'', pe care sa nu-l mai repetam nici macar periodic.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyLun 24 Noi 2014, 16:07

Ion a scris:
Anahoret a scris:
Ion a scris:

Acel ''bine'' care ne ajuta sa vedem, cel putin, ce inseamna ''raul'', pe care sa nu-l mai repetam nici macar periodic.

Ce-as rade sa vad antibasistii cum o dau la intors peste ceva timp si sa spuna ca... "ăăă, hai ca Base s-a fost chiar asaaaaa". Ei, nu chiar acum, cand le va da semnalul pastorul Gadea.

Base chiar a fost tare. A tinut piept 10 ani, nu l-au agatat cu nimic. Țapul s-a bagat la bișniță cu tigari dupa primul an de presedintie.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMar 25 Noi 2014, 01:01

Mihaela a scris:
Ion a scris:
Anahoret a scris:
Ion a scris:

Ce-as rade sa vad antibasistii cum o dau la intors peste ceva timp si sa spuna ca... "ăăă, hai ca Base s-a fost chiar asaaaaa". Ei, nu chiar acum, cand le va da semnalul pastorul Gadea.

Base chiar a fost tare. A tinut piept 10 ani, nu l-au agatat cu nimic. Țapul s-a bagat la bișniță cu tigari dupa primul an de presedintie.
Asta s-ar fi întâmplat foarte curând dacă Ponta iesea Presedinte.
Mă refer la „Base n-a fost chiar asaaaaa...”. smile

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMar 25 Noi 2014, 01:23

Asta cu siguranta! Doar ca era de "Doamne fereste!" Prea riscant pentru incercat asa ceva.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMar 25 Noi 2014, 16:09

A venit Victor Ponta la serviciu si imediat a aparut si la televizor. Si ca sa se apere Evil or Very Mad pentru escapada din Dubai a inceput sa-i atace pe cei care l-au deconspirat si anume pe Rares Bogdan. A spus despre acesta ca este ofiter acoperit, de aia a avut bonul de casa de la clubul kitschios.

Nu stiu daca Rares Bogdan este sau nu ofiter acoperit. El a scris pe facebook un mesaj in care spune ca nu-i adevarat nimic din ceea ce spune Victor Viorel. Tind sa-l cred deoarece stiu sigur ca Ponta minte cum respira. Asta e deja dovedit.

In cazul in care aceasta calomnie aruncata de catre plagiator in eter este o simpla calomnie si atat, plagiatorul mitoman ar trebui dat in judecata si pedepsit macar dpdv moral.
Este inadmisibil stilul asta comunistoid de a arunca laturile spre oameni !!!

Eu am patit ceva asemanator (o calomnie mincinoasa si mizerabila) aici pe forum si atunci m-am gandit serios daca sa actionez in judecata persoana care a mintit despre mine si familia mea. Daca sa-mi fac dreptate singura (Timisoara nu e chiar tocmai hăăăăt departe ci e chiar usor de ajuns acolo). In fine, m-am gandit la multe.
M-am gandit si ca exista justitie divina iar persoanele care calomniaza si provoaca rau vor pati fix acelasi lucru dar inzecit.
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMar 25 Noi 2014, 18:49

alex andrei a scris:
- ce-a făcut ponta-n dubbai?
- a fost la un spital privat pentru a-şi face toate analizele.
- şi?
- au descoperit că suferă de KLAUStrofobie.

Dub(b)a-i aici, nu acolo unde s-a dus Ponta.

Si, daca te iau mascatii cu ea, aici nota de plata o achita contribuabilii.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMar 16 Dec 2014, 17:26

ŞOC pentru FANII Antenei 3! | Mircea Badea pleacă. Definitiv! Very Happy

Prezentatorul emisiunii “În gura presei”, Mircea Badea, se pare că a luat o decizie care poate afecta tot trustul Intact. Acesta a mărturisit în timpul emisiunii din data de 15 decembrie că îşi doreşte să renunţe la postul pe care îl ocupă în acest moment, motivînd această decizie cu faptul că s-a săturat să mai lupte împotriva fostului preşedinte al României, Traian Băsescu.

Badea consideră că sînt alte lucruri mult mai importante de făcut fără să se confrunte cu situaţiile în care este pus în momentul de faţă şi a anunţat telespectatorii că are de gînd să poarte o discuţie cu Mihai Gîdea pentru a lua o decizie finală în acest sens, existînd varianta rămînerii sale în lumea televiziunii, dar în alt post.
Vedeta Antenei 3  a lăsat să se înţeleagă că s-ar putea retrage din televiziune şi după ce Iohannis l-a învins pe Ponta. “De 10 ani voiam să scăpăm de la viol, dar am descoperit că fata îl iubeşte pe violator! Poate e vremea să fac altceva”, a spus acesta în luna noiembrie.

http://www.nasul.tv/2014/12/16/soc-pentru-fanii-antenei-3-mircea-badea-pleaca-definitiv/

Pai draga Mircica, drum bun si calatorie sprancenata. :thumbs down: albino O vorba din popor spune ca sobolanii simt primii pericolul.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMar 16 Dec 2014, 17:34

Victor Ponta anunta ca renunta la titlul de doctor.
Scrisoare catre rectorul Universitatii din Bucuresti: Dupa ce voi parasi viata politica imi doresc sa initiez un nou demers doctoral.

Scrisoarea integrala a lui Victor Ponta catre rectorul Universitatii din Bucuresti:

Una... Alta... în politică - Pagina 8 2rgm3c0

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18848314-victor-ponta-intr-scrisoare-catre-rectorul-universitatii-din-bucuresti-scriu-pentru-notifica-renuntarea-titlul-doctor-drept-acordat-anul-2003-catre-universitatea-bucuresti.htm
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMar 16 Dec 2014, 17:45

Mihaela a scris:

ŞOC pentru FANII Antenei 3! | Mircea Badea pleacă. Definitiv! Very Happy

Prezentatorul emisiunii “În gura presei”, Mircea Badea, se pare că a luat o decizie care poate afecta tot trustul Intact....
Un papagal TV mai puţin!
Mă amuză titlul ştirii: "Şoc pentru fanii A3!" Şoc pe naiba! Pun pariu că n-o să vedem sinucideri în masă iar trustul Intact va fi afectat de plecarea lui Badea fix cât ar fi afectat un vapor în Marea Neagră dacă aş arunca cu o piatră-n apă.

Aştept o ştire asemănătoare şi din partea lui Banciu, omul care s-a născut supărat. Când era nou născut, nu ţipa ca toţi bebeluşii... el bombănea. Twisted Evil

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMar 16 Dec 2014, 17:49

Lui Badea i-a disparut "obiectul muncii", respectiv Basescu.
Multi vor disparea din cauza asta.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMar 16 Dec 2014, 17:53

De cand astept eu momentul asta!! rugă Vreau sa-i vad pe latrinisti cum mor de foame. dans

Zilele trecute faceau retrospective, best of, nu mai au material, asta e!

Au incercat sa se ia de Iohannis dar deocamdata n-au sustinere, se duc tinerii frumosi si liberi cu commenturile si report-urile peste ei ulala
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMar 16 Dec 2014, 17:55

Poate s-a retras ca să facă antrenament la poză pentru Iohannis! La pupat, se înţelege.
so funny!
N-ar fi exclus să vedem osanale la A3 pentru Iohannis... din moment ce Gold Corporation a fost naşpa pentru Roşia Montana şi, subit, a devenit super OK, de ce Ponta n-ar deveni băiatul rău şi, hopa! Iohannis băiatul bun. Depinde care-s interesele Varanului. oh da!

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyMar 16 Dec 2014, 17:58

Declinul este clar. Ei au fost super-agresivi si au avut sustinere impotriva lui Base pt ca s-au taiat salarii in perioada aia. Ca interesul lor era altul, asta se stie, ii durea pe ei fix la basca de salariile prostilor. Ei faceau interesul varanului.

Ar trebui sa faca presa pur si simplu. NU propaganda pro sau contra. Dar audienta nu mai e foarte mare daca nu exista sange pe pereti. Plus ca varanul e la puscarie, sediul e incert, cu banii nu cred ca mai stau asa bine. Deci probleme Very Happy
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyJoi 18 Dec 2014, 15:11

Alina Gorghiu a fost aleasa, joi, in functia de presedinte al vechiului PNL, copresedinte al PNL alaturi de Vasile Blaga,, surclasandu-l pe Ludovic Orban, au declarat pentru Mediafax surse din partid. thumb_yello

Alina Gorghiu a obtinut 47 de voturi, in timp ce Ludovic Orban a beneficiat de votul a 27 dintre colegi, au mentionat sursele citate.

http://stirileprotv.ro/stiri/politic/pnl-isi-alege-astazi-presedintele-interimar-cine-va-conduce-partidul-dupa-plecarea-lui-klaus-iohannis-la-cotroceni.html

Very Happy Deci o femeie a fost aleasa presedinta PNL. Cred ca pe forumul asta multi isi vor traia venele. Recomand pe lung Laughing thumb_yello
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyJoi 18 Dec 2014, 17:13

Păi şi Woodrea e preşedintă de partid de ceva timp şi n-am auzit nimic despre sinucideri în masă.
Iar forumul tot verde a rămas, nu văd pe nicăieri dâre roşii!

Una... Alta... în politică - Pagina 8 Budo

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyJoi 18 Dec 2014, 17:20

Pe motiv de Udrea, sunt multi care s-au aruncat in cap. stars  Am citit multi plangaciosi care isi bagau unghia in gat. Laughing Una... Alta... în politică - Pagina 8 154834 Toti cei care o jignesc fac asta doar din oftica albino De asemenea si cei care scriu Woodrea oh da! Doar ca ei nu recunosc, nuuuuu, si marmotaaaaa Laughing Laughing
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyJoi 18 Dec 2014, 21:21

Mihaela a scris:
De asemenea si cei care scriu Woodrea oh da! Doar ca ei nu recunosc, nuuuuu, si marmotaaaaa Laughing Laughing
O părere la fel de proastă o am şi despre Pârţe şi uite că nu este femeie.
Jigodia rămâne jigodie, indiferent că poartă iţari sau catrinţă. oh da!

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptyVin 19 Dec 2014, 05:04

Despre Alina Gorghiu: aceleasi trăsături pentru unii sunt calităti iar pentru altii, defecte?
Noi cum o vedem? Cu proprii ochi, cu propria gândire...
Personal nu o cunosc, dar nu o să-mi ia toată viata pentru asta. smile

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptySam 20 Dec 2014, 16:17

Acum se vede clar cat tine dreapta la majoritatea romanilor.Nu vor vota bugetul care ofera sporuri de salarii si pensii dar propun pentru angajatori sustinere financiara daca angajaza anumite categorii de personal nu ca ar fi rau dar stringent este sa fie ajutorata marea masa a oamenilor.Opozitia ar trebui sa fie constructiva..Ei de fapt vor totul pentru ei si sustinatorii lor,Spunea aseara presedintele pnl pe rit nou ca trebuie sa preie puterea cat mai repede(la fel spunea si alesul),deci ii intereseaza puterea nu sa faca ceva bun pentru noi.Vai noua !
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 EmptySam 20 Dec 2014, 16:56

Traian Basescu va mai intra inca de multe ori in Cotroceni pentru ca va mai fi presedinte dupa ce Iohannis ,va fi declarat incompatibil Acuma ii de vazut Vasile Blaga cum actioneaza pentru ca lupta este intre el si Basescu. dupa umila mea Parere Basescu are radacini mai adinci si va ramine "pacostea romanilor" in continuare.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 8 Empty

Sus In jos

Una... Alta... în politică
Sus 
Pagina 8 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 25  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în sănătate
» Politica se face cu... caricaturi
» Politica se face cu... caricaturi
» Romania in politica lumii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: