__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Una... Alta... în politică | |
|
+7abbilbal Anahoret Ciprian dolion Emil Condor Ion ostrovna 11 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 20 Dec 2014, 16:57 | |
| Nicio problema, Geta. Guvernul are majoritatea si poate sa realizeze tot ce vrea, deocamdata. Opozitia isi face datoria, ca orice opozitie. Daca face contra populatiei, asa cum spui tu, ea are de pierdut, nu? In mod normal, opozitia reprezinta pe cei nemultumiti.
Fii bucurooasa! Basescu nu mai e, incepand de maine.
Iar Iohannis e altfel. Ca nu e Ponta, nu esti de vina tu, ci el.
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 20 Dec 2014, 17:00 | |
| - Ion a scris:
- Nicio problema, Geta.
Guvernul are majoritatea si poate sa realizeze tot ce vrea, deocamdata. Opozitia isi face datoria, ca orice opozitie. Daca face contra populatiei, asa cum spui tu, ea are de pierdut, nu? In mod normal, opozitia reprezinta pe cei nemultumiti.
Fii bucurooasa! Basescu nu mai e, incepand de maine.
Iar Iohannis e altfel. Ca nu e Ponta, nu esti de vina tu, ci el.
asta e clar ca el e de vina dar sincer eu ma bucur ,a pierdut pe mana lui,daca DNA mai ridica parlamentari de la putere nu o sa mai aiba majoritatea si asta urmareste blaga,berceanu,vass si basescu ! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 20 Dec 2014, 19:54 | |
| - ostrovna a scris:
- Iohannis va fi declarat incompatibil .
Vrabia mălai Viteazu'! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 20 Dec 2014, 19:56 | |
| - ostrovna a scris:
- Spunea aseara presedintele pnl pe rit nou ca trebuie sa preie puterea cat mai repede(la fel spunea si alesul),deci ii intereseaza puterea nu sa faca ceva bun pentru noi.Vai noua !
Păi, fără putere nu poti face nimic pentru nimeni, e clar. Ponta voia nu doar putere, ci TOATĂ PUTEREA! E o mică-mare diferentă acolo, nu crezi, Geta? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| | | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 21 Dec 2014, 11:11 | |
| Ce a răspuns Traian Băsescu la întrebările ziariștilor:
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 21 Dec 2014, 12:35 | |
| si ce nu a raspuns ahahaha,jalnic unul era imbracat marinar un obedient Corina Dragotescu i-a formulat cea mai buna intrebare, adresata unui presedinte, la sfarsit de mandat. Nu ma asteptam! "Doctrina Obama incepe referindu-se la fapt ca securitatea unei natiunea incepe cu bunastarea poporului" basescu , dincolo de faptul ca s-a enervat, s-a blocat. Prezenta lui in fruntea statului a fost o amenintare a secutitatii nationale!!! iar faza cu familia imbarligata cu clanul bercea cu ginerele anchetat,fiica sa cu Gazprom etc... | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 21 Dec 2014, 13:04 | |
| Romania divizata asta lasa basescu in urma lui ,un om rau si fara scrupule ! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 21 Dec 2014, 13:14 | |
| Se lauda ca a lasat o tara prospera economic,a preluat un mandat de presedinte intr-o tara ce era deja ancorata in sistemul european si NATO ,cu o economie in crestere fata de anii trecuti cu un guvern de stanga ce a reusit sa scoata tara din colapsul economic unde o aruncase guvernarea de dreapta,se lauda cu ce? Actualmente tara este pe o treapta ascendenta din punct de vedere economic fiind condusa tot de un guvern de stanga, contributia presedintelui a fost in cei 10 ani de "napasta" de a boicota si frana economia , de a devaliza in guvernarile basescu -Boc bugetele tarii si de a impovara pe multi ani Romania prin imprumuturile facute de miliarde de euro fara sa aiba o acoperire practica. Asta este "domnia" lui basescu ce si-a batut joc de toti romanii si de constitutie ,a calcat in picioare credibilitatea Romaniei pe termen lung! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 21 Dec 2014, 16:43 | |
| - ostrovna a scris:
- Se lauda ca a lasat o tara prospera economic
Asta intră în atributiile Premierului - nu vezi că Presedintele nu are bani din cauza unui buget făcut cu picioarele de către Guvern? - Citat :
- Asta este "domnia" lui basescu ce si-a batut joc de toti romanii si de constitutie ,a calcat in picioare credibilitatea Romaniei pe termen lung!
Să nu luăm din „meritele” primului ministru - el a făcut-o cum nimeni altu'! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 21 Dec 2014, 16:45 | |
| | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 21 Dec 2014, 16:53 | |
| Nu avem „ capabilităti” care să concureze cu Ponta! Nu există asa ceva... Eu mă resemnez, deja: nu mai caut rival pentru Victoras. Acum o să-i las pe bufoni si o să încerc a mă bucura de sărbătorile ce sunt în prag. Sărbători cu... ... un nou Presedinte! Trăiască Cezarul! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 21 Dec 2014, 17:29 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu avem „capabilităti” care să concureze cu Ponta! Nu există asa ceva...
Eu mă resemnez, deja: nu mai caut rival pentru Victoras.
Acum o să-i las pe bufoni si o să încerc a mă bucura de sărbătorile ce sunt în prag. Sărbători cu... ... un nou Presedinte! Trăiască Cezarul! pai? nu reintregit pensiile si salariile?tot ce a stricat boc si & mai bine zis furat a reparat el,dar orice ar face nu e bine ca e comunist nu?cand el a luat masuri de dreapta ,aaaaaa si tva la paine ca altii mananca cozonac sau panetone !!Nicolaescu ala doar critica dar el cat a fost ministru ce a facut cu sanatatea ???si a bagat niste bani la halatul de dreapta in contractele cu statul ca si cocosul lui udrea ! | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 21 Dec 2014, 19:11 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 21 Dec 2014, 19:20 | |
| | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 22 Dec 2014, 20:09 | |
| Judecătorii Curții Constituționale au dat luni un termen cu privire la judecarea solicitării depuse de PNL cu privire la legea bugetului de stat pe anul 2015.
Contestația va fi judecată pe data de 29 decembrie 2014.
Promulgarea bugetului pe 2015 a fost blocata pentru moment dupa ce PNL, care a contestat legea votata, Curtea Constitutionala.
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 23 Dec 2014, 01:01 | |
| Tutea pus in gura lui Nastase, parafraza realizata de Liviu Mihai: Nastase: "Am facut puscarie pentru un partid de idioti!" | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 23 Dec 2014, 01:25 | |
| - Ion a scris:
- Tutea pus in gura lui Nastase, parafraza realizata de Liviu Mihai:
Nastase: "Am facut puscarie pentru un partid de idioti!" Corect vai si amar | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mar 23 Dec 2014, 05:16 | |
| - ostrovna a scris:
- Ion a scris:
- Tutea pus in gura lui Nastase, parafraza realizata de Liviu Mihai:
Nastase: "Am facut puscarie pentru un partid de idioti!" Corect vai si amar
Liviu Mihai (şi alţii ca el) ar putea face parte cu brio din acel partid... de idioţi. Îmi amintesc perioada cu dosarul "Zambaccian". S-au făcut nişte filmări la Năstase în casă: un kitsch desăvârşit! Lucruri care nu aveau legătură unele cu altele puse împreună. Exact ca-ntr-un magazin de vechituri (că ăla de antichităţi are o logică în expunerea mărfii). _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 31 Dec 2014, 21:41 | |
| Website-ul "Gândul" vine cu un titlu incitant şi... de sezon! La mulţi ani cu executare! ANUL JUSTIŢIEI ÎN ROMÂNIA
| Judecătorii au emis în 2014 sute de sentinţe de condamnare în dosare de corupţie. Adrian Năstase, Dan Voiculescu, Ovidiu Tender, Tudor Chiuariu, Marian Iancu, Monica Ridzi sau Constantin Nicolescu sunt doar câţiva dintre politicienii şi oamenii de afaceri care au primit sentinţe definitive sau de primă instanţă (adică nedefinitive) în anul care se încheie azi. În 2015, judecătorii au o listă consistentă de politicieni şi oameni de afaceri care aşteptă deznodământul dosarelor în care sunt judecaţi. Gândul vă prezintă lista scurtă a celor mai importante condamnări din 2014.
| Judecătorii au emis în 2014 sute de sentinţe de condamnare în dosare de corupţie. Adrian Năstase, Dan Voiculescu, Ovidiu Tender, Tudor Chiuariu, Marian Iancu, Monica Ridzi sau Constantin Nicolescu sunt doar câţiva dintre politicienii şi oamenii de afaceri care au primit sentinţe definitive sau de primă instanţă (adică nedefinitive) în anul care se încheie azi. În 2015, judecătorii au o listă consistentă de politicieni şi oameni de afaceri care aşteptă deznodământul dosarelor în care sunt judecaţi. Gândul vă prezintă lista scurtă a celor mai importante condamnări din 2014.
Dincolo de zgomotul luptelor politice şi de cele două cicluri de alegeri prin care am trecut, anul 2014 va rămâne în mentalul colectiv mai ales prin numărul mare de condamnări sonore în dosare de corupţie. Înainte de a trece în noul an, gândul vă propune o retrospectivă a marilor condamnări.
| ARTICOLUL INTEGRAL ›› http://bit.ly/1x5cJmF
|
_____________________ Free your mind!
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 31 Dec 2014, 22:33 | |
| NICU VATAFU, Luluta Kovesi si DOSARELE FANTOMA ale mafiei din justitia romana.iulie 14, 2013 Posted by nicu Ce credeai tu bai amarastene de romanas fraier cu tarana'n fund, ca numai tu poti fi alintat de rude si prieteni cu niste diminutive aiurea’n tramvai, adica sa ti se spuna: Pufulet, Cocosila, Tusca, Motanas sau chiar mai dure, gen roman prost... era gata sa zic si bai tigane, insa ma abtin. Voi care ati ramas fara tara; bancile si petrolul luate de habsburgi, gazele luate de francezi, energia electrica luata de italieni, telefonia fixa luata de greci, apele minerale luate dracu stie cine, siderurgia luata de rusi si de indieni, terenurile arabile cumparate'n draci de arabi si de evrei, voi care mai aveti pe ici pe colo cate un colt de cimitir in care sa va retrageti resemnati, voi care de obositi si amarati ce sunteti va asezati asa pe marginea santului cu curu pe pamant, cu coatele pe genunchi, cu palmele'n barbie si cu privirea in gol. Na boala, ca aceasta ultima descriere a neputintei noastre este imaginea statuetei din lut ars a Ganditorului de la Hamangia, imagine selectata de UNESCO printre cele zece imagini reprezentative ale lumii, care sa fie trimise in cosmos catre o alta prezumtiva civilizatie, uite ca ni s-a gasit si noua un loc sub soarele baraganului – vom fi statuete de ceramica trimise in cosmosul cel primitor de fraieri ca noi. Gata, revin la Luluta lui Kovesi, diminutiv format repede, repede prin amestecarea lui Laura cu Codruta si o sa va prezint astazi documente din care o sa vedeti cat de greu este sa fii in locul ei, Procuror Sef la DNA. Pai, ce sa faca Luluta cand vine unul ca mine si ii spune cu documente clare si martori ca Lucian Papici si asta tot procuror sef, sectie combaterea coruptiei la DNA, da cu oistea in gard si incearca sa-i salveze pe oamenii lui Basescu, niste oameni acolo si ei, veti zice voi. Ce au facut oamenii astia ai lui Basescu, acolo, o nimica toata, adica mita de mita nu ca la BAC, dosare fantoma in justitie, nu fituici la chilotei tot la BAC, paguba la Bugetul Statului de 1.ooo.ooo de euro, da ati citit bine un milion de euro nu apa minerala si sucuri tot la BAC, paguba de care, asta al lui Papici, zice ca nu se pune, ca a fost facuta de functionarii corupti din ANAF, asa la sfarsit de program, ca eu am fost otravit cu mercur – aici asta a lui Papici zice ca el a auzit ca mercurul nu este rau la gust. Voi acum sa nu credeti ca LUCIAN PAPICI - Procurorul sef al sectiei de combatere a coruptiei de la DNA, vine cu bicicleta la serviciu, nu, acolo la DNA, cu bicicleta vine doar procurorul de serviciu, ala care, saracu, mi-a zis mie plin de subantelesuri - BAFTA. Ca bafta nu vine cu Lucian Papici si cu Laura Codruta Kovesi, o sa va convingeti si voi, nu, astia o tin una si buna, DE OAMENII LUI BASESCU NU SE ATINGE NIMENI si sa nu credeti ca asta, Lucian Papici nu stie meserie, pentru simplu motiv ca tot el a instrumentat dosare de dosare: Dosarul Caltabosul, Dosarul senatorului Voicu, Dosarul Termopane al lui Bombonel, nu, omul este doar ticalos si curajos pentru ca, in curand vom scapa de chiorul si a lui curva, cand vom incepe sa dansam "Fetele de la Capalna" Pana atunci documentele:(pe site) http://www.nicuvatafu.ro/blog/nicu-vatafu-si-luluta-kovessi/ _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 31 Dec 2014, 22:42 | |
| plt(R) Ifrim Corneliu says: august 21, 2014 at 7:54 pm
Faptul ca individa Codruta Kovesi este data in judecata, nu ma surprinde. Ea este cea care i-a clasat 100 de dosare penale lui Bercea Mondial, din ordinul lui Basescu, intrucat de capul ei si fara ordinul Basescului nu face nici o miscare! Individa Kovesi este cea care a ascuns toate dosarele penale ale tuturor infractorilor guvernarii in tandem, Boc-Basescu. Ati vazut vre-un penal, precum Blejnar, Videanu, Berceanu, Pinalti, Boc, Anastase, Flutur, Basescu Traian sau altii, anchetati, judecati si bagati la puscarie? Nu! Si asta din cauza ca individa Kovesi primeste ordine de la individul Basescu sa n-o faca! Le spun indivizi, intrucat eu sunt un cetatean ce nu le recunosc functiile in stat datorita faptului ca sunt nedrepti, partinitori, LOVESC IN CETATEANUL DE RAND... BASESCU A FOST DEMIS CU MANA MEA IN CABINA DE VOT SI IMPLICIT TOTI CEI NUMITI IN FUNCTII DE EL NU-I MAI RECUNOSC! Basismul ne-a distrus societatea, ne-a inrait, ne-a invrajbit, acest individ a subminat economia nationala, ne-a schilodit pensiile, ne-a desfiintat spitalele, a distrus sistemul de pensiii militare, a distrus Statutul cadrelor militare, a determinat persoane sa se sinucida, sa moara de accidente vasculare cerebrale si cardiace, ne-a lasat in datorii, fara case, fara viitor si intr-o mare saracie! Basescu si-a protejat ani de zile fratele, a stiut din prima zi ce face, l-a tolerat din interese materiale si financiare, a acoperit faptele sale penale prin Kovesi, care a inchis cele 100 de dosare penale a lui Bercea Mondial, incardasit cu Mircea Basescu. Sunt de acord ca toti romanii s-o dea in judecata pe individa Kovesi si individul Basescu pentru abuz de putere si abuz in serviciu si alte nelegiuiri de care se fac vinovati!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 31 Dec 2014, 22:43 | |
| _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 14 Ian 2015, 18:37 | |
| daca Klaus continua demersurile si subrefugiile securisto justitiare de preluare a puterii de catre basistii din spatele sau tara v-a intra in haos si pe mana hotilor portocalii care timp de 10 ani ne-au furat si abuzat ,deja Codruta a inceput aplicarea loviturii de gratie la atacat direct pe Oprea care pentru a nu fii bagat la zdup va trece la PNL alaturi de care vor face o majoritate si vor fi iar la ciolan din pacate | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 15 Ian 2015, 02:12 | |
| Geta, de Parlament ce se mai aude? Se dă tot cu portocaliii? Si noi care credeam că ciolanul cel mare e acolo, în Parlament! Mie, stiti ce îmi place de la alegerile din 16 Noiembrie încoace? Atât Ponta cât si cei din Parlament au devenit mielusei. Oare de ce? Îmi spune cineva, de ce? PS. Când primarii fosti PNL-iști si PDL-iști au trecut de partea PSD- ului înainte de alegeri, totul a fost ok. Acum dacă Oprea ar trece alături de PNL, nu ar mai fi ok! Oare de ce? Azi sunt cu întrebările! De ce? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică | |
| |
| | | | Una... Alta... în politică | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |