LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Limba google curiozitati 1 taieri nicuvar problema sibiu muzica_traditionala romana humanitas Fantasy Popasul CPSF istorie mediu 1918 brasov drumetie reclame internet padure 23 comment-143 efremovivanantonovici politica
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 I_vote_lcapVa mai exista Romania ? - Pagina 13 I_voting_barVa mai exista Romania ? - Pagina 13 I_vote_rcap 
Emil Condor
Va mai exista Romania ? - Pagina 13 I_vote_lcapVa mai exista Romania ? - Pagina 13 I_voting_barVa mai exista Romania ? - Pagina 13 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Va mai exista Romania ?

In jos 
+8
Cristina
alex andrei
Anahoret
dolion
abbilbal
Emil Condor
Ion
ostrovna
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 29  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Va mai exista Romania ? - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 13 Aug 2014, 21:04

Decît să trăim în genunchi mai bine murim în picioare!
Alexandru Vlahuță – Ţară de pripas (poezie interzisă

Un vechi tolbaș de vorbe late,
Om norocos din cale-afară,
S-a pomenit pe neașteptate
Stăpân peste întreaga țară.

Din ea-și făcu o prăvălie
Și ca un negustor de treabă,
Pentru ca-n lume să se știe,
Prinse-a striga de la tarabă:

”-Poftiți aici! Oricine are
Obrazul fără de rușine
Și-o constiință de vânzare,
Poftiți să faceți târg cu mine!

Prostie, lene, lingușire,
Eu cumpăr tot. Veniți aici!
Și cei mai nărăviți din fire
Mi-or fi tovarăși și amici.

Eu dau tot felul de noroace,
Căci sunt atoatețiitorul,
Măriri, averi… Să vie-ncoace
Toți trântorii ce le duc dorul!…”

Așa, sunt zece ani de când
Pe norocosul negustor
Îl auzim mereu strigând,
Și mușteriii vin de zor.

În zece ani ce de-a lingăi
Nu se văzura-n slujbe mari,
Câți oameni fără căpătâi
N-ajunseră milionari!

Veniți si voi, străini calici,
Și strângeți tot ce-a mai rămas!
Ce să mai faci? Ce să mai zici?
Sărmană țară de pripas!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 13 Aug 2014, 21:10

Ion a scris:
MIHAI GADEA – adventist de ziua a 7-a ?!!

Posted by peceresoare pe 28 august 2009

In urma unui comentariu la : http://peceresoare.wordpress.com/2009/04/17/mihai-gadea-absolvent-de-teologie-nu-stie-cine-a-fost-maria-magdalena/ am facut niste mici, da’ edificatoare sapaturi pe internet legate de facultatea absolvita de Mihai Gadea – si am gasit intr-un articol semnat de Marina Dohi + Cristina Ologeanu + Alina Erimia, aparut in CLICK nr 331 – miercuri 6 feb 2008 afirmatia: citez mot a mot “Mihai Gadea a facut Teologie Adventista” … “El a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă”. Mai mult pe un site se afirma ca Mihai Gadea a facut parte din grupul vocal “Enthousiasmos” al fratilor adventisti … A cantat sau a fost doar announcer inca nu am depistat. Si ca totul sa fie clar si curat ca sufletul inseparabil de corp (sic!) – pe site-ul “INTERNET SPRE CER” ( cu toate cuceririle tehnicii sa cucerim noi adepti?) in “1. Buletinul Presedintelui Uniunii Romane [ Adrian Bocaneanu, #4 - 25 Ian. 2001]” apare informatia despre Mihai Gadea: “Fr Mihai Gadea a fost gazda radiofonica a emisiunii.” Nu trebuie sa te gandesti prea mult la ce inseamna Fr Mihai Gadea smile sau pardon Fratele Mihai Gadea care emitea pe Radio Vocea Sperantei (RVS)

UPDATE 2012 – Legatura de rudenie a lui Mihai Gadea cu Suzana Gadea – ultimul ministru comunist al invatamantului. Sursa EVZ.RO 30 September 2012, interviu cu unchiul si matusa “fratelui” Gadea : ” … legătura există. Suzana era soţia unei rude de-ale noastre, era deci în familie.” interviul integral, pe evz il gasiti: aici.

Cand eram in Franta, prin anii '95,o secta adventistilor era interzisa...Parca, "Martorii lui Iehova" se numea.
Unii au incercat sa ma ''racoleze'', dar n-a tinut.
Ei actioneaza exact acolo unde simt puncte slabe...
Pe vremea comunistilor, aceasta secta era interzisa in Romania.

Aici, vad ca au si un sediu, un fel de biserica, in localitatea unde locuiesc acum....

Asa si ce nouatate este asta Ioane?pocaiti sunt peste tot in lume,unii buni altii rai,da ma mir ca America e vestita de numarul lor mare ,ce-i asa rau,matusa lui fiind Suzana Gadea ,da pana acum tu cu Emil ati zis ca ce daca fratele lui basesc imbarligat cu mafia tiganeasca fratele e mircea si traian e traian imaculatul ,vai si amar Sad
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 13 Aug 2014, 21:33

Nu e nimic Geta. E realitatea. Fiecare e liber sa fie "frate" cu cine vrea el.
Dar e bine sa se stie. Unele secte, nu stiu, or fi bune. Altele rele.
In general e bine sa stii cu cine ai de-a face. Pe mine nu m-au pacalit, cand am fost in Franta, acei martori ai lui Jehova....
Mihai Gadea, daca ar fi corect, avand in vedere studiile lui, ar putea lupta altfel decat o face, pentru
aflarea adevarului, sub a carui masca, asa am impresia eu, se ascunde cu totul altceva.

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 13 Aug 2014, 21:38

Ion a scris:
Nu e nimic Geta. E realitatea. Fiecare e liber sa fie "frate" cu cine vrea el.
Dar e bine sa se stie. Unele secte, nu stiu, or fi bune. Altele rele.
In general e bine sa stii cu cine ai de-a face. Pe mine nu m-au pacalit, cand am fost in Franta, acei martori ai lui Jehova....
Mihai Gadea, daca ar fi corect, avand in vedere studiile lui, ar putea lupta altfel decat o face, pentru
aflarea adevarului, sub a carui masca, asa am impresia eu, se ascunde cu totul altceva.

Ti se pare Ioane ,martorii lui iehova nu s mai rau decat martorii lui Iehova nu s mai rai decat basescu si martorii lui,udrea si altii,vai noua cei din tara cate nedreptati se intimpla !

Va mai exista Romania ? - Pagina 13 10557608_1453406614932195_3623449377624691424_o
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 13 Aug 2014, 21:44

Raul e rau, mai mare sau mai mic, indiferent de cine e facut.

Cu privire la milioanele 10.4, in loc de 7.4, nu m-as bucura asa de mult.

Vei vedea ca nu e bine , cand majoritatea de la putere e prea "mare'...
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 13 Aug 2014, 21:51

Ion a scris:
Raul e rau, mai mare sau mai mic, indiferent de cine e facut.

Cu privire la milioanele 10.4, in loc de 7.4, nu m-as bucura asa de mult.

Vei vedea ca nu e bine , cand majoritatea de la putere e prea "mare'...

si acum cum e??? ca nu se mai da plecat !
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 13 Aug 2014, 21:59

Va mai exista Romania ? - Pagina 13 Flota-Romaniei
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 13 Aug 2014, 22:03

Acum privesc pe Rares Bogdan la "Jocuri de Putere"....
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 13 Aug 2014, 22:11

priveste-l ca in curand nu o sa l mai vezi !
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 13 Aug 2014, 22:21

Ce vad acum, e sigur. Ce n-o sa mai vad, n-am de unde sa stiu.
Daca tu stii ca ''Realitatea" nu va mai fi, trebuie sa stii si de ce, nu?

Pana la urma, Antena 3 e ''post confiscat'', B1 tv e a lui Paunescu.
''Realitatea'' vad impotriva cui e. Banuiesc ca cei atacati ii vor pieirea.

Daca, din aceste ''pieiri'' ne alegem cu niste mafioti la racoare, noi avem de castigat, cu
toata sacrificarea acestor televiziuni pentru scoaterea ''adevarului'' la suprafata.

Urmeaza filmul

''Mani Pulite''! de Romania
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 13 Aug 2014, 23:49

URMASUL LUI TRAIAN

Va mai exista Romania ? - Pagina 13 Iohannis_basescu_18959100_28410200
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 13 Aug 2014, 23:52

Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 14 Aug 2014, 01:48

ostrovna a scris:
URMASUL LUI TRAIAN

Va mai exista Romania ? - Pagina 13 Iohannis_basescu_18959100_28410200

Asa si? Care e problema?

Oricine vine dupa Traian Basescu, e urmasul lui. Nu in sensul de a face
ce a facut Traian.

Daca vine Ponta, el urmeaza inaintea lui Traian sau dupa el?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 14 Aug 2014, 02:04

ostrovna a scris:
[Johannis]...URMASUL LUI TRAIAN
Să te audă Dumnezeu!
Ai început să te rogi pentru sibian?  Laughing 

Oricum, neamtul ar fi de preferat decât ceea ce oferă PSD,
iar asta o spune cineva care nu e fan Johannis.
În opinia mea, oricine ar fi mai bun decât Ponta.

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 14 Aug 2014, 11:30

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Să te audă Dumnezeu!

bine Emile tu vorbesti din opinia ta care e peste ocean ,din pacate si eu am crezut in el dar fiind prieten cu basescu e jalnic,lumea nu o sa l voteze ca sa nu l puna pe basescu prim ministru !
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 14 Aug 2014, 11:44

traficul de copii e prescriptibil ? nu as crede ...
burci , patron Prima tv , patron la adevarul.ro unde merg pt a da interviuri tb si kovesi desi serviciile stiau cine este B. si ce a facut .
deci STIA si tb !
bogdan o. - purtator de cuvint la presedintie a luat de la burci 28.000 euro pt 4 ( patru ) articole publicate .
da' mogulul bun pt bas , ramine mogul de omenie !
- cine se aseamana , se aduna ! -

* Se pare că SRI-ul a fost corect! "Fostul director al SRI, Radu Timofte, declara acum cîţiva ani: "Am trimis nenumărate note informative în care avertizam instituţiile statului, inclusiv la Parchet, dar n-a ţinut nimeni cont de ele, pentru că Burci venea de mînă cu generalul (SIE – n.red.) Gheorghe Şerbănescu şi bloca demersurile noastre. (...) Burci n-a fost protejat de SRI, ci de celălalt serviciu secret, de unde provine generalul Şerbănescu. De acolo mai provin şi alţii care îl protejează.".
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 14 Aug 2014, 14:29

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Să te audă Dumnezeu!

bine Emile tu vorbesti din opinia ta care e peste ocean ,din pacate si eu am crezut in el dar fiind prieten cu basescu e jalnic,lumea nu o sa l voteze ca sa nu l puna pe basescu prim ministru !

Asta cu Basescu prim-ministru seamana a manipulare kgb-ista....
De aia cred eu ca au precizat ca Predoiu va fi prim-ministru.

Dar, in politica, orice e posibil.
Ca si cealalta manipulare: Ponta presedinte si Basescu prim-ministru.

Vorba lui Diaconescu:
Incurca-i drace ca si mie-mi place!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 14 Aug 2014, 16:43

pai el tot bate toba ca vrea prim ministru !
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 14 Aug 2014, 23:46

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:

...opinia ta e peste ocean...
 so funny!  Mi-a plăcut!  Va mai exista Romania ? - Pagina 13 154834

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 14 Aug 2014, 23:50

Ion a scris:
...cealalta manipulare: Ponta presedinte si Basescu prim-ministru.
Păi vor colabora încă 5 ani (chiar mai multi!)... ...departe de poilitică.  Laughing 

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 20 Aug 2014, 16:03

Al şaselea Raport asupra coeziunii economice, sociale şi teritoriale realizat de Comisia Europeană scoate în evidenţă faptul că România este cea mai bisericoasă ţară europeană, adică are cele mai multe biserici pe cap de locuitor, în timp ce infrastructura sa este cea mai înapoiată, statul este cel mai corupt şi oamenii săi cei mai săraci şi mai needucaţi din Europa, relatează europalibera.org

Din statisticile europene aflăm că românii au jumătate din puterea de cumpărare a europeanului mediu, în timp ce produsul brut pe cap de locuitor în şase din cele opt regiuni de dezvoltare era prin 2011 mai mic de jumătate faţă de media europeană. În domeniul muncii, „excelăm” în producţia de şomeri, astfel că s-a dovedit că reducerea salariilor, blocarea organigramelor şi concedierile, invocând mereu criza şi reforma instituţională pentru a justifica curbele şi generaţiile de sacrificiu, au avut un efect devastator asupra ţării.

Din raportul CE aflăm şi că în jur de o familie din două nu are niciun membru angajat, iar 25% din totalul familiilor au doar un membru angajat, ceea ce evidenţiază că sărăcia şi criza şi-au spus cuvântul în România.

În acest context se adaugă şi problemele din educaţie. Se pare că românii suferă de semianalfabetism în masă şi mulţi nu termină o formă de învăţământ superior. Testele PISA care au ca scop să evalueze cât de trainică este legătura dintre programa şcolară şi realitate au dovedit că 30% dintre şcolarii români suferă de analfabetism funcţional, ceea ce înseamnă că practic au tocit în mare parte fără să înţeleagă cum s-ar putea aplica aceste cunoştinţe în practică.

O altă problemă menţionată în raport este că mai puţin de jumătate dintre locuinţele românilor au apă curentă şi canalizare. De multe ori apa menajeră circulă în natură, doar 10% din aceasta trecând printr-o staţie de epurare, restul vărsându-se direct în apa râurilor şi ajungând de multe ori la robinetele oamenilor după un rudimentar proces de filtrare.

https://ro.stiri.yahoo.com/raport-ce-rom%C3%A2nia-este-cea-mai-corupt%C4%83-%C5%A3ar%C4%83-085409484.html

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyMier 20 Aug 2014, 16:51

Asta cu bisericile, ca sunt prea multe, are si o parte buna.
Adica: la atatia hoti, tot atatea biserici....
Pai, nu? Sa aiba unde sa mearga ca sa-si ceara iertare.....
Asa cum e bancul ala evreiesc, potrivit caruia e bine sa gresesti un an de zile(sa furi, sa minti) si sa-ti ceri iertare doar o zi pe an...

Cu privire la invatamant si definitia de ''analfabetism functional'', lucrurile sunt destul de complicate.
Usor de constatat si de contestat, mai greu de rezolvat.
Chiar si in tarile ce pretind a avea un invatamant asa-zis ''functional''.
Iata ca, prin anii '95, cand predam matematica in Franta, era o polemica cu privire la rapiditatea adaptarii elevilor de la scolile profesionale, francezi sau germani, la nevoile practice ale societatii.

Ei bine, s-a constatat ca elevii francezi se adaptau mai rapid decat cei germani, cand era vorba de o trecere de la o meserie la alta, inrudite sau nu, pentru ca aveau o pregatire tehnologica generala mai buna decat pregatirea uneori prea specializata a nemtilor.

Mergand mai departe cu discutia, elevii nostri au  o pregatire teoretica prea mare in comparatie cu alte sisteme de invatamant, dictata de programele analitice, uneori prea incarcate dpv. teoretic, fara
un ecou imediat sau mai apropiat in practica.

Ei bine, eu as zice ca pe un elev bine pregatit teoretic as putea sa-l fac sa inteleaga foarte rapid cum ar sta lucrurile si dpv. practic, daca cineva mi-ar cere. Adica, daca programa scolara mi-ar cere acest lucru. Asa incat eu n-as blama prea tare invatamantul nostru.
As cere numai sa faca ce trebuie astfel incat sa se adapteze la cerintele unei societati moderne, din ce in ce mai
avida de timp. Pentru ca , nu-i asa: Time is money!

Pe vremea noastra, se spunea ca matematica se indeparteaza atat cat trebuie de concret, pentru ca, apoi, sa se coboare binefacatoare in practica, pe pamant.
Deci problema e veche de cand lumea. Forma in care e pusa azi e alta.
Pentru ca programa scolara de azi, din momentul in care e conceputa si pana in momentul in care incepe sa se predea in scoli si apoi sa fie folosita in practica, este deja depasita cu 10 ani!!...In viitorul apropiat acest decalaj se va mari si mai mult, din cauza vitezei de dezvoltare a societatii...Mai precis din cauza cerintelor societatii...
Orice ai face acest timp/decalaj nu-l poti recupera....Decat daca acei ce lucreaza la programele scolare sunt niste genii. Numai geniile traiesc in viitor. Si sunt asa de putini... Se nasc o data pe secol!!...
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 21 Aug 2014, 02:09

Ion a scris:
Dar puscării nu se construiesc?  smile 

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 21 Aug 2014, 22:36

Emil Condor a scris:
Ion a scris:
Dar puscării nu se construiesc?  smile 

sa speram ca au loc cei care urmeaza !
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 EmptyJoi 21 Aug 2014, 22:59

Construiti scoli si nu veti mai avea nevoie de puscarii!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 13 Empty

Sus In jos

Va mai exista Romania ?
Sus 
Pagina 13 din 29Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 29  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Va mai exista Romania ?
» Există Dumnezeu?
» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
» Nu există femei urâte, ci femei fără bani
» Ştiri politice interne (I)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: SOCIAL-
Mergi direct la: