LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
efremovivanantonovici google politica 1 humanitas curiozitati istorie nicuvar drumetie 23 mediu reclame CPSF comment-143 problema romana internet Fantasy padure brasov 1918 muzica_traditionala Limba taieri Popasul sibiu
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 I_vote_lcapISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 I_voting_barISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 I_vote_rcap 
Emil Condor
ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 I_vote_lcapISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 I_voting_barISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ISUS - Om sau Dumnezeu?

In jos 
+10
zuum
Bartolomeu
Administrator
TUDOR
mihaitza
Karima
Roxy
tomi
sam22
Emil Condor
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
sam22

Numarul mesajelor : 284
Data de inscriere : 04/09/2008

ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyDum 28 Sept 2008, 02:02

Karima a scris:
Sunt dispusa sa raspund cand imi ranesti doctrina dar doar daca discutia este argumentata caci de barfe chiar nu imi arde.
Faptul ca Isus este pentru musulmani unul dintre cei mai mari Profeti m-a facut sa postez la acest topic.

ce argument mai mare decat Cuvantul lui Dumnezeu iti trebuie? cum spui barfele nu au valoare aici !
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyDum 28 Sept 2008, 02:07

Desigur ca nu exista argument mai mare ca si cuvantul lui Dumnezeu
Sus In jos
sam22

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyDum 28 Sept 2008, 02:09

Karima a scris:
Desigur ca nu exista argument mai mare ca si cuvantul lui Dumnezeu

corect si acest Cuvant Al lui Dumnezeu il gasim in Biblie nu in alte BARFE. CORECT?
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyDum 28 Sept 2008, 02:12

In care Biblie????Eu asta am mai intrebat,care Biblie e corecta,cum dovedesti originalitatea scrierilor ca doar nu a scris-o Dumnezeu.Ce vine din maini anonime se poate numi barfa
Sus In jos
sam22

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyDum 28 Sept 2008, 02:14

Karima a scris:
In care Biblie????Eu asta am mai intrebat,care Biblie e corecta,cum dovedesti originalitatea scrierilor ca doar nu a scris-o Dumnezeu.Ce vine din maini anonime se poate numi barfa

eu folosesc biblia traducere cornilescu!
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyDum 28 Sept 2008, 03:47

Poate nu ai inteles,nu a cui traducere o folosesti e ideea ci ia-o cu inceputul si anume ce carti contine acea Biblie,cine le-a scris,ce incredere pot sa am eu de exemplu(si acum ma refer doar la persoan mea)in povestirile lui Luca de exemplu care n-are nici in clin nici in maneca cu Isus(pbuh)?Ai inteles acum?
Sus In jos
sam22

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyDum 28 Sept 2008, 14:28

Karima a scris:
Poate nu ai inteles,nu a cui traducere o folosesti e ideea ci ia-o cu inceputul si anume ce carti contine acea Biblie,cine le-a scris,ce incredere pot sa am eu de exemplu(si acum ma refer doar la persoan mea)in povestirile lui Luca de exemplu care n-are nici in clin nici in maneca cu Isus(pbuh)?Ai inteles acum?

nu nu te inteleg ... vorbesti alta limba si cunosti un Dumnezeu diferit de al meu !
Sus In jos
Bartolomeu

Numarul mesajelor : 111
Data de inscriere : 28/08/2008

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyMar 30 Sept 2008, 01:34

Ce ar putea fi Isus Hristos decît toată plinătatea lui Dumnezeu într-un trup de carne omenesc (2Cor.5:19 Coloseni 2:9). Omul Isus Hristos era/este Dumnezeu.
Sus In jos
sam22

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyMier 01 Oct 2008, 00:22

Bartolomeu a scris:
Ce ar putea fi Isus Hristos decît toată plinătatea lui Dumnezeu într-un trup de carne omenesc (2Cor.5:19 Coloseni 2:9). Omul Isus Hristos era/este Dumnezeu.

!!!!!!!!!!!!!!!! AMIN !!!!!!!!!!!!
Sus In jos
TUDOR

Numarul mesajelor : 192
Data de inscriere : 17/09/2008

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyMier 01 Oct 2008, 19:16

Karima a scris:

Isus(pbuh) a trait pe pamant ca om pentru ca a fost om desigur.

Karima. Începînd cu a patra ta postare, la acest topic (pag.2), cînd te referi la Domnul Isus Hristos, foloseşti expresia "Isus(pbuh)". Nu înţeleg la ce-i bună paranteza, şi nici ce scrie în paranteză. Poate-mi explici şi mie ce-nseamnă (pbuh).
Sus In jos
Roxy

Roxy

Numarul mesajelor : 752
Localizare : cetăţenia în Ceruri

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyMier 01 Oct 2008, 20:11

asta am vrut sa te intreb si eu, Karima, ce-o fi aia pbuh.
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyMier 01 Oct 2008, 22:07

pbuh=peace and blessing upon him
Musulmanii respecta toti profetii in aceeasi masura.
Ca semn de respect noi adaugam dupa ce le rostim(scriem)numele aceste cuvinte:pacea si binecuvantarea lui Dumnezeu asupra lui.
Mie mi-a intrat in reflex initialele in limba engleza pt ca activam mai mult pe forumuri in limba engleza.
La fel scriu si dupa numele profetului nostru Mohammed(saws)=sallalahu aleihi wa selam adica acelasi lucru=pacea si binecuvantarea lui Allah asupra lui sunny
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyMier 01 Oct 2008, 22:40

Karima(pbuh)
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyJoi 02 Oct 2008, 01:00

Roxy a scris:
Karima(pbuh)

Roxy,multumesc esti o scumpa,Dumnezeu sa mareasca harul si bunatatea Lui asupra ta si sa fie milostiv cu tine si in viata de aici si in cea de dincolo. flower flower flower flower
Sus In jos
TUDOR

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyJoi 02 Oct 2008, 01:40

Karima nu trebuie subestimată, pentru că dacă nu ne-ar atrage în discuţii aprinse, n-ar exista nici răspunsuri interesante. Şi ea dovedeşte foparte mult bun simţ. Nu cred că a jignit pe nimeni. Ba chiar eu recunosc că am încercat s-o marginalizez, şi vreau să repar greşeala acum. Karima eşti necesară printre noi. Domnul să te binecuvînteze şi (pbuh).
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyJoi 02 Oct 2008, 02:50

TUDOR a scris:
Karima nu trebuie subestimată, pentru că dacă nu ne-ar atrage în discuţii aprinse, n-ar exista nici răspunsuri interesante. Şi ea dovedeşte foarte mult bun simţ. Nu cred că a jignit pe nimeni. Ba chiar eu recunosc că am încercat s-o marginalizez, şi vreau să repar greşeala acum. Karima eşti necesară printre noi. Domnul să te binecuvînteze şi (pbuh).
O postare foarte înteleaptă.
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyJoi 02 Oct 2008, 17:56

TUDOR a scris:
Karima nu trebuie subestimată, pentru că dacă nu ne-ar atrage în discuţii aprinse, n-ar exista nici răspunsuri interesante. Şi ea dovedeşte foparte mult bun simţ. Nu cred că a jignit pe nimeni. Ba chiar eu recunosc că am încercat s-o marginalizez, şi vreau să repar greşeala acum. Karima eşti necesară printre noi. Domnul să te binecuvînteze şi (pbuh).

Iti multumesc Tudor pt cuvintele tale.Dumnezeu sa te binecuvanteze pe tine si familia ta flower
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyJoi 02 Oct 2008, 20:25

Karima a scris:
Roxy a scris:
Karima(pbuh)

Roxy,multumesc esti o scumpa,Dumnezeu sa mareasca harul si bunatatea Lui asupra ta si sa fie milostiv cu tine si in viata de aici si in cea de dincolo. flower flower flower flower

Domnul sa fie cu tine si sa inmulteasca harul si binecuvantarile Lui !
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyJoi 02 Oct 2008, 20:27

TUDOR a scris:

Tudor, ma bucur sa citesc postarea ta, denota dragoste crestina autentica. Iubirea crestina este dovada ca cineva este al lui Dumnezeu.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyVin 03 Oct 2008, 00:52

Nu există nimic pe planeta asta să mă încânte mai mult decât secventele în care oamenii îsi arată dragostea unii fată de altii. Domnul să fie cu noi toti!
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyVin 03 Oct 2008, 00:57

Inshallah(sa dea Dumnezeu).Ameen sunny
Sus In jos
TUDOR

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyDum 05 Oct 2008, 13:11

Karima a scris:

Dacă in doctorul Luca, după părerea ta, nu se poate avea încredere, ar însemna că nu numai Evanghelia după Luca n-ar fi corectă, dar chiar şi Faptele Apostolilor, care au acelaş autor, ar fi doar nişte poveşti de adormit copii. Care sînt motivele pe care te bazezi?

Aş vrea să explici de ce ar fi credibil Coranul [după opinia musulmanilor]. De unde ştii dacă nu cumva a suferit şi el nişte răstălmăciri dealungul timpului?
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyDum 05 Oct 2008, 18:31

TUDOR a scris:
Karima a scris:

Dacă in doctorul Luca, după părerea ta, nu se poate avea încredere, ar însemna că nu numai Evanghelia după Luca n-ar fi corectă, dar chiar şi Faptele Apostolilor, care au acelaş autor, ar fi doar nişte poveşti de adormit copii. Care sînt motivele pe care te bazezi?

Aş vrea să explici de ce ar fi credibil Coranul [după opinia musulmanilor]. De unde ştii dacă nu cumva a suferit şi el nişte răstălmăciri dealungul timpului?

Motivele pe care ma bazez:unul din ele ti l-am redat mai sus si anume;Luca nu are nici in clin nici in maneca cu Isus(pbuh)
Despre Pavel imi pare rau ca nu stii mai nimic poate, dar cauta sa vezi cine a fost acest Pavel sub ce presiune sau de ce a scris,precum si schisma dintre Pavel si Petru.
Parerea mea (si nu numai)este ca odata ce o carte considerata sfanta ,recunoscuta ca atare,ajunge sa fie modificata de maini omenesti deja si-a pierdut sfintenia.
Despre Coran la topicul islam pt ca deja aici ne-am abatut de la topic.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyDum 05 Oct 2008, 18:36

Continuă Karima - si aici poti face paralele între cărti considerate sfinte. Te rog să continui!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 EmptyLun 27 Oct 2008, 05:35

I, I am the LORD, and besides me there is no savior. (Isaiah 43:11)

Eu, Eu sînt YHWH, si afară de Mine nu este niciun Mîntuitor”! AMIN!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? - Pagina 3 Empty

Sus In jos

ISUS - Om sau Dumnezeu?
Sus 
Pagina 3 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Isus sau Papa?
» ISUS HRISTOS
» UNICUL DUMNEZEU
» Pentru ce este bună Legea?
» IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum