LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1 Limba Fantasy sibiu romana mediu muzica_traditionala comment-143 padure taieri problema reclame google internet Popasul drumetie 1918 CPSF efremovivanantonovici curiozitati humanitas 23 politica nicuvar brasov istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri I_vote_lcapIUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri I_voting_barIUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri I_vote_rcap 
Emil Condor
IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri I_vote_lcapIUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri I_voting_barIUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri

In jos 
4 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri Empty
MesajSubiect: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyMier 03 Sept 2008, 16:11

1Corinteni, Capitolul 13
Chiar dacă as vorbi în limbi omenesti si îngeresti, si n-as avea dragoste, sunt o aramă sunătoare sau un chimval zângănitor.

Si chiar dacă as avea darul prorociei, si as cunoaste toate tainele si toată stiinta; chiar dacă as avea toată credinta asa încât să mut si muntii, si n-as avea dragoste, nu sunt nimic.

Si chiar dacă mi-as împărti toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-as da trupul să fie ars, si n-as avea dragoste, nu-mi foloseste la nimic.

Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieste; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeste la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduieste totul, suferă totul.

Dragostea nu va pieri niciodată. Prorociile se vor sfârsi; limbile vor înceta; cunostinta va avea sfârsit.

Căci cunoastem în parte, si prorocim în parte; dar când va veni ce este desăvârsit, acest "în parte" se va sfârsi.

Acum dar rămân aceste trei: credinta, nădejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea.
Sus In jos
Restauratorul

Numarul mesajelor : 327
Data de inscriere : 27/08/2008

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyVin 05 Sept 2008, 09:20

Emil Condor a scris:
1Corinteni, Capitolul 13
Chiar dacă as vorbi în limbi omenesti si îngeresti, si n-as avea dragoste, sunt o aramă sunătoare sau un chimval zângănitor.
Acum dar rămân aceste trei: credinta, nădejdea si dragostea; dar cea mai mare dintre ele este dragostea.
Ce inseamna a iubi pe DUMNEZEU?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyVin 05 Sept 2008, 22:55

A asculta de El exprimă dragoste.
Sus In jos
Restauratorul

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyVin 05 Sept 2008, 23:03

Emil Condor a scris:
A asculta de El exprimă dragoste.
Iubesti toata Creatia lui DUMNEZEU?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyVin 05 Sept 2008, 23:12

Vrei să ajungi la întrebarea: vânezi, pescuiesti, mănânci carne?

Răspunsul la întrebarea de mai sus este DA, iubesc creatiile lui Dumnezeu.

Hai să-ti pun si eu o întrebare căci tu ne bombardezi cu ele si, personal nu mereu am timp să răspund. Scuze pentru aceea, te rog!

Care este cea mai desăvârsită manifestare a dragostei lui Dumnezeu pentru noi?
Sus In jos
Restauratorul

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyVin 05 Sept 2008, 23:26

Emil Condor a scris:
Vrei să ajungi la întrebarea: vânezi, pescuiesti, mănânci carne?
Răspunsul la întrebarea de mai sus este DA, iubesc creatiile lui Dumnezeu.
Hai să-ti pun si eu o întrebare căci tu ne bombardezi cu ele si, personal nu mereu am timp să răspund. Scuze pentru aceea, te rog!
Care este cea mai desăvârsită manifestare a dragostei lui Dumnezeu pentru noi?
Nu este om care sa iubeasca toata Creatia lui DUMNEZEU!Mananci carne,lapte,lactate si oua?Iubesti mustele, tantarii,puricii,plosnitele si paduchii?Iubesti microbii si virusii infectiosi?
Cea mai desavarsita manifestare a dragostei lui DUMNEZEU este ca EL ne-a dat Libera Alegere pentru ca nu a vrut si nici nu vrea si nici nu va voi sa ne tina langa EL cu forta si ne-a dat pentru mantuirea noastra pe Iisus Hristos!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyVin 05 Sept 2008, 23:36

Mda! Ai întors-o ... la tântari si alte cele - n-am ce zice: cu alea ai dreptate.

Ne-a dat??!! Cuvântul Sfânt spune că El a venit, nu că ne-ar fi dat pe un altul!!!
Spune si tu: nu este mai usor să-l sacrifici pe vecinul tău pentru tine decât să o faci tu însuti? Crezi că Dumnezeu a fost la fel de egoist ca noi, sacrificând pe un altul (fiul lui) înloc să se sacrifice El Însusi?! Ce dragoste ar mai fi fost aia dacă nu arăta sacrificiu personal?!
Sus In jos
Restauratorul

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptySam 06 Sept 2008, 08:07

Emil Condor a scris:
Mda! Ai întors-o ... la tântari si alte cele - n-am ce zice: cu alea ai dreptate.

Ne-a dat??!! Cuvântul Sfânt spune că El a venit, nu că ne-ar fi dat pe un altul!!!
Spune si tu: nu este mai usor să-l sacrifici pe vecinul tău pentru tine decât să o faci tu însuti? Crezi că Dumnezeu a fost la fel de egoist ca noi, sacrificând pe un altul (fiul lui) înloc să se sacrifice El Însusi?! Ce dragoste ar mai fi fost aia dacă nu arăta sacrificiu personal?!
Recunosti ca nu iubesti pe DUMNEZEU TATAL CERESC cu toata puterea Sufletului tau?Cat de mare este credinta ta?
Cine si de ce a facut mustele, tantarii,puricii,plosnitele si paduchii precum si microbii si virusii infectiosi?Cate feluri de bacterii sunt?
DUMNEZEU TATATAL CERESC a cerut si lui Avraam sa-l jertfeasca pe fiul sau Isaac prin ardere de tot si asa l-a dat DUMNEZEU jerfa de rastignire chiar pe Fiul Sau Iisus Hristos pentru mantuirea noastra si pentru a se arata puterea lui DUMNEZEU TATAL CERESC DE-A-L INVIA A TREIA ZI!Nimic nu se face fara voia lui DUMNEZEU TATAL CERESC!NIHIL SINE DEO!AMIN!
Citeste:
"Biblia Ortodoxă,Sfânta Evanghelie după Matei,Capitolul 26:
36. Atunci Iisus a mers împreună cu ei la un loc ce se cheamă Ghetsimani şi a zis ucenicilor: Şedeţi aici, până ce Mă voi duce acolo şi Mă voi ruga.
37. Şi luând cu Sine pe Petru şi pe cei doi fii ai lui Zevedeu, a început a Se întrista şi a Se mâhni.
38. Atunci le-a zis: Întristat este sufletul Meu până la moarte. Rămâneţi aici şi privegheaţi împreună cu Mine.
39. Şi mergând puţin mai înainte, a căzut cu faţa la pământ, rugându-Se şi zicând: Părintele Meu, de este cu putinţă, treacă de la Mine paharul acesta! Însă nu precum voiesc Eu, ci precum Tu voieşti.
40. Şi a venit la ucenici şi i-a găsit dormind şi i-a zis lui Petru: Aşa, n-aţi putut un ceas să privegheaţi cu Mine!
41. Privegheaţi şi vă rugaţi, ca să nu intraţi în ispită. Căci duhul este osârduitor, dar trupul este neputincios.
42. Iarăşi ducându-se, a doua oară, s-a rugat, zicând: Părintele Meu, dacă nu este cu putinţă să treacă acest pahar, ca să nu-l beau, facă-se voia Ta.
43. Şi venind iarăşi, i-a aflat dormind, căci ochii lor erau îngreuiaţi.
44. Şi lăsându-i, S-a dus iarăşi şi a treia oară S-a rugat, acelaşi cuvânt zicând.
45. Atunci a venit la ucenici şi le-a zis: Dormiţi de acum şi vă odihniţi! Iată s-a apropiat ceasul şi Fiul Omului va fi dat în mâinile păcătoşilor."Oare DUMNEZEU TATAL CERESC nu-l putea scoate pe Fiul Sau Iisus Hristos din mainile pacatosilor?Raspunde!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 07 Sept 2008, 19:08

Restauratorul a scris:
Recunosti ca nu iubesti pe DUMNEZEU TATAL CERESC cu toata puterea Sufletului tau?Cat de mare este credinta ta?
Îl iubesc foarte mult - dacă ar fi cu tot sufletul meu, as fi ca Isus, deci mai am de lucru.
Credinta mea pentru Domnul e mare dar trebuie mult mai mare - e loc de mai bine.

Citat :
Oare DUMNEZEU TATAL CERESC nu-l putea scoate pe Fiul Sau Iisus Hristos din mainile pacatosilor?
Normal că Dumnezeu poate totul dar Planul Lui de mântuire nu este după gândirea noastră - El Si-a dus Planul asa cum L-a hotărât.
Sus In jos
Restauratorul

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 07 Sept 2008, 19:28

Emil Condor a scris:
Restauratorul a scris:
Îl iubesc foarte mult - dacă ar fi cu tot sufletul meu, as fi ca Isus, deci mai am de lucru.
Credinta mea pentru Domnul e mare dar trebuie mult mai mare - e loc de mai bine.

Citat :
Oare DUMNEZEU TATAL CERESC nu-l putea scoate pe Fiul Sau Iisus Hristos din mainile pacatosilor?
Normal că Dumnezeu poate totul dar Planul Lui de mântuire nu este după gândirea noastră - El Si-a dus Planul asa cum L-a hotărât.
Eu il iubesc foarte putin pe DUMNEZEU TATAL CERESC odata ce stau ca naucul pe internet!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 07 Sept 2008, 19:34

Pe Internet, duci Numele lui în alte case, în alte inimi, nu sunt de acord cu afirmatia ta.
Internetul dă sansa de a fi oriunde în lume în acelasi timp si a face Cuvântul cunoscut tuturor.
Asa văd eu problema asta.
Sus In jos
Restauratorul

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 07 Sept 2008, 20:15

Emil Condor a scris:
Pe Internet, duci Numele lui în alte case, în alte inimi, nu sunt de acord cu afirmatia ta.
Internetul dă sansa de a fi oriunde în lume în acelasi timp si a face Cuvântul cunoscut tuturor.
Cuvantul lui DUMNEZEU TATAL CERESC si Invataturile lui Iisus Hristos nu se propovaduiesc pe internet!De catre cine si cum trebuie propovaduit Cuvantul lui DUMNEZEU TATAL CERESC si Invataturile lui Iisus Hristos?
Sus In jos
Restauratorul

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 07 Sept 2008, 20:18

Emil Condor a scris:
Cati de pe acest forum inteleg Cuvantul lui DUMNEZEU TATAL CERESC si Invataturile lui Iisus Hristos?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 07 Sept 2008, 20:32

Restauratorul a scris:

Cati inteleg Cuvantul lui DUMNEZEU TATAL CERESC si Invataturile lui Iisus Hristos?
El stie câti! El, Dumnezeu care este Cuvântul, Acel Cuvânt ce S-a întrupat cu Numele Isus care suntem noi... Vezi cum se leagă toate? Deci fiecare ar trebui să fie constient de câtă credintă are, căci, asa cum spuneai "suntem dumnezei".
Sus In jos
Restauratorul

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 07 Sept 2008, 20:37

Emil Condor a scris:
Restauratorul a scris:

Cati inteleg Cuvantul lui DUMNEZEU TATAL CERESC si Invataturile lui Iisus Hristos?
El stie câti! El, Dumnezeu care este Cuvântul, Acel Cuvânt ce S-a întrupat cu Numele Isus care suntem noi... Vezi cum se leagă toate? Deci fiecare ar trebui să fie constient de câtă credintă are, căci, asa cum spuneai "suntem dumnezei".
"Karima" intelege?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 07 Sept 2008, 20:40

Ea stie mai bine... si Dumnezeu (Cuvântul-Isus-noi...).
Personal sunt convins că întelegerea (omenească) pe care o are Karima este mai mare decât unii îi dau credit.

Important pentru noi, pentru fiecare din noi e să arătăm în fapte că Îl iubim pe Dumnezeu si pe toti semenii nostri (primele două porunci).
Sus In jos
Restauratorul

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 07 Sept 2008, 20:51

Emil Condor a scris:
Personal sunt convins că întelegerea (omenească) pe care o are Karima este mai mare decât unii îi dau credit.

Important pentru noi, pentru fiecare din noi e să arătăm în fapte că Îl iubim pe Dumnezeu si pe toti semenii nostri (primele două porunci).
Nu ai dreptate!
Daca ar fi asa ar sta linistita si nu ar invata pe un barbat.
Biblia Ortodoxă,Epistola întâia către Timotei a Sfântului Apostol Pavel,Capitolul 2:
"11. Femeia să se înveţe în linişte, cu toată ascultarea.
12. Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul, nici să stăpânească pe bărbat, ci să stea liniştită.
13. Căci Adam a fost zidit întâi, apoi Eva.
14. Şi nu Adam a fost amăgit, ci femeia, amăgită fiind, s-a făcut călcătoare de poruncă.
15. Dar ea se va mântui prin naştere de fii, dacă va stărui, cu înţelepciune, în credinţă, în iubire şi în sfinţenie."
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 07 Sept 2008, 20:57

Restauratorul a scris:
Epistola întâia către Timotei a Sfântului Apostol Pavel,Capitolul 2:
12. Nu îngăduiesc femeii nici să înveţe pe altul, nici să stăpânească pe bărbat, ci să stea liniştită.
14. Şi nu Adam a fost amăgit, ci femeia, amăgită fiind, s-a făcut călcătoare de poruncă.
15. Dar ea se va mântui prin naştere de fii, dacă va stărui, cu înţelepciune, în credinţă, în iubire şi în sfinţenie."
De unde stii că versetele alea sunt acolo de la începuturi? În fine!
Deci, dacă esti femeie, Dumnezeu nu este cu tine? Asa să înteleg? Crezi că doar bărbatii Îl iubesc pe Dumnezeu sau numai ei trebuie să-L laude? Crezi că sufletul unei femei este diferit decât al unui bărbat (în ochii lui Dumnezeu)?
Câteva momente în urmă, pe un alt topic spuneai ceva despre sufletele ce vor fi în geenă si întrebai: vor fi ele diferite? Ai ocazia să-ti dai răspunsul singur, nu cumva să crezi că venind din partea altuia ar putea fi "toxic"!
Sus In jos
Restauratorul

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 07 Sept 2008, 21:09

Emil Condor a scris:
Restauratorul a scris:
Epistola întâia către Timotei a Sfântului Apostol Pavel,Capitolul 2:
De unde stii că versetele alea sunt acolo de la începuturi? În fine!
Deci, dacă esti femeie, Dumnezeu nu este cu tine? Asa să înteleg? Crezi că doar bărbatii Îl iubesc pe Dumnezeu sau numai ei trebuie să-L laude? Crezi că sufletul unei femei este diferit decât al unui bărbat (în ochii lui Dumnezeu)?
Câteva momente în urmă, pe un alt topic spuneai ceva despre sufletele ce vor fi în geenă si întrebai: vor fi ele diferite? Ai ocazia să-ti dai răspunsul singur, nu cumva să crezi că venind din partea altuia ar putea fi "toxic"!
Eu sunt barbat!Multumesc DUMNEZEULE TATAL MEU CERESC ca m-ai facut barbat!
Sunt de la inceputuri chiar daca au fost scrise mai tarziu.Din coasta Sufletului lui Adam este Sufletul Evei si din coastele Sufletelor barbatilor sunt Sufletele femeilor!Deci femeile nu sunt si nu vor fi niciodata egale cu barbatul? Cum vom fi in Rai?Raspunde tu la intrebarile puse pe alt topic de mine ca eu stiu raspunsurile si le-a dat de fapt Iisus Hristos.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 07 Sept 2008, 21:18

Restauratorul a scris:
Fiecare trebuie să-I multumim pentru ceea ce suntem.

Citat :
Cum vom fi in Rai?
Am realizat că esti printre cei ce cred în reîncarnare (referitor la asta am avea mult de discutat) deci te rog să ne spui întâi ce crezi tu despre Rai... Poti deschide un topic nou "RAIUL" unde să ne împărtăsesti din stiinta ta, din credinta ta. Te rugăm!
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyDum 07 Sept 2008, 21:29

Restauratorul a scris:
Emil Condor a scris:

Nu ai dreptate!
Biblia Ortodoxă,Epistola întâia către Timotei a Sfântului Apostol Pavel,Capitolul 2:

Departe de mine gandul de a invata pe cineva.
Nu fac decat sa expun punctul meu de vedere ca musulmana.Pot contribui cu umilele mele cunostinte la a completa cate ceva dar nu am pregatirea necesara pentru a mi se spune ca ,,invat pe cineva,,
Nu lua tot ce postez ca pe afront personal ca in cazul asta esti departe de adevar.
Grija fata de minte si cunoastere;mintii trebuie sa i se acorde aceasi grija ca si corpului. Si mintea si corpul sunt parti ale aceluiasi intreg- omul.Si femeia musulmana ar trebui sa caute stiinta. Dupa cum stim(cine stie desigur) din punct de vedere Islamic un muslim trebuie sã aiba informatii atat din religie cat si din alte stiinte. Acest lucru este considerat fard kifaiya( obligatie generala).Femeile din timpul Profetului( salla ALLAH alihi wa sallam) erau foarte interesate de cunoastere si nu se sfiau sa vina si sa-l intrebe diverse chestiuni chiar pe Profet salla Allah alihi wa sallam.
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyLun 08 Sept 2008, 06:20

Restauratorul a scris:
Din coasta Sufletului lui Adam este Sufletul Evei si din coastele Sufletelor barbatilor sunt Sufletele femeilor!Deci femeile nu sunt si nu vor fi niciodata egale cu barbatul? Cum vom fi in Rai?Raspunde tu la intrebarile puse pe alt topic de mine ca eu stiu raspunsurile si le-a dat de fapt Iisus Hristos.

Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau dar tu recitesti ce scrii?Ai si optiunea edit sa stii Wink
Cum din coasta Sufletului lui Adam este Sufletul Evei?
Dumnezeu este singurul care insufleteste cu puterea lui,El a dat suflete si lui Adam si Evei ori nu am inteles eu bine?Dar sa stii ca eu am recitit Rolling Eyes
Ce raspunsuri a dat Isus? Rolling Eyes
Sus In jos
Restauratorul

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyLun 08 Sept 2008, 16:39

Emil Condor a scris:
Restauratorul a scris:
Fiecare trebuie să-I multumim pentru ceea ce suntem.

Citat :
Cum vom fi in Rai?
Am realizat că esti printre cei ce cred în reîncarnare (referitor la asta am avea mult de discutat) deci te rog să ne spui întâi ce crezi tu despre Rai... Poti deschide un topic nou "RAIUL" unde să ne împărtăsesti din stiinta ta, din credinta ta. Te rugăm!
Nu cred in reincarnare deoarece asta inseamna a fi posibil sa fii un om sau un animal in alta viata.Cred in reincarnarea tot in trup de barbat si aceasta inseamna reintrupare.Eu nu deschid topicul acesta pentru ca nu am prea multe de spus in acest sens si nu sunt yoghin!Daca vrei deschide-l tu si vin si eu!
Sus In jos
Restauratorul

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyLun 08 Sept 2008, 16:45

Karima a scris:
Restauratorul a scris:
Emil Condor a scris:

Nu ai dreptate!

Departe de mine gandul de a invata pe cineva.
Nu fac decat sa expun punctul meu de vedere ca musulmana.Pot contribui cu umilele mele cunostinte la a completa cate ceva dar nu am pregatirea necesara pentru a mi se spune ca ,,invat pe cineva,,
Nu lua tot ce postez ca pe afront personal ca in cazul asta esti departe de adevar.
Grija fata de minte si cunoastere;mintii trebuie sa i se acorde aceasi grija ca si corpului. Si mintea si corpul sunt parti ale aceluiasi intreg- omul.Si femeia musulmana ar trebui sa caute stiinta. Dupa cum stim(cine stie desigur) din punct de vedere Islamic un muslim trebuie sã aiba informatii atat din religie cat si din alte stiinte. Acest lucru este considerat fard kifaiya( obligatie generala).Femeile din timpul Profetului( salla ALLAH alihi wa sallam) erau foarte interesate de cunoastere si nu se sfiau sa vina si sa-l intrebe diverse chestiuni chiar pe Profet salla Allah alihi wa sallam.
Invata-le pe femeile musulmane!Daca nu intelegi ceva din religia ta sau alta intreaba pe barbatul tau!Daca tu postezi erezii am sa-ti raspund prompt si aprig (adica iute si fara mila)!De ce nu este pe acest forum barbatul tau?Vreau sa dialoghez cu barbatul tau!
Sus In jos
Restauratorul

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri EmptyLun 08 Sept 2008, 16:49

Karima a scris:
Restauratorul a scris:
Din coasta Sufletului lui Adam este Sufletul Evei si din coastele Sufletelor barbatilor sunt Sufletele femeilor!Deci femeile nu sunt si nu vor fi niciodata egale cu barbatul? Cum vom fi in Rai?Raspunde tu la intrebarile puse pe alt topic de mine ca eu stiu raspunsurile si le-a dat de fapt Iisus Hristos.

Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau dar tu recitesti ce scrii?Ai si optiunea edit sa stii Wink
Cum din coasta Sufletului lui Adam este Sufletul Evei?
Dumnezeu este singurul care insufleteste cu puterea lui,El a dat suflete si lui Adam si Evei ori nu am inteles eu bine?Dar sa stii ca eu am recitit Rolling Eyes
Ce raspunsuri a dat Isus? Rolling Eyes
Vezi in Biblia Crestin-Ortodoxa cum a facut-o pe Eva DUMNEZEU TATAL CERESC!Dupa ce citesti ai sa intelegi,iar daca nu ai sa intelegi am sa-ti explic!Noapte buna!Noaptea este un bun sfetnic!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri   IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri Empty

Sus In jos

IUBIREA de Dumnezeu, de semenii nostri
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: RELIGII si CULTE :: CRESTINISM (teme generale)-
Mergi direct la: