__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
+16dolion Cristina cactus Anahoret res zuum yzzy Ion Darius Franz Schneider nicuvar ostrovna aurora zaraza26 abbilbal Emil Condor 20 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 04:24 | |
| Curat murdar, coane Fanica, sa traiesti! | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 09:07 | |
| - Emil Condor a scris:
- Oh, chiar că nu te-am întrebat cu cine votezi, Abby. Si nici nu o voi face, este treaba ta.
Doar în situatia în care esti printre cei nehotărâti, mergi totusi la vot si anulează-l, nu-l lăsa pradă fraudei. Nu fac parte din categoria nehotărâţilor ! şi cum ciurul a cernut deja, au rămas doar doi. Am afirmat că nu votez cu Johannis, deci a mai rămas doar Ponta pentru a-l vota. | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 10:29 | |
| | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 10:35 | |
| - abbilbal a scris:
- Mihaela a scris:
- Abby, nu l-au suspendat, desi s-au strofocat de numa'. A cazut in picioare si le-a dat cu tifla. Toti care s-au luat de el si-au furat-o.
Emil, Johannis nu e nici pe departe genul lui Basescu. E alt gen, pe care eu il agreez. Adica omul corect, cu bun simt, manierat, cu prestanta. Este pe placul meu si stilul asta.
Sincer, Plagiatorul e ultimul gunoi uman. Plus ca ne duce spre ciuma rosie. Aia care-i place lui Abby. Numai ca la Abby e nostalgia tineretii lui. Acum insa daca am coti-o spre est (rusi, chinezi, comunism) ar fi total diferit... Greşeşti Mihaela ! La mine nu este nostalgie. Nu are pentu ce fi. Am fost secretar de partid, dar am stat şi eu la coadă pentru a cumpăra doi litri de lapte pentru bunica, lapte care nu de puţine ori se terina când mai erau doi oameni până să ajung eu. În privinţa lui Johannis am totală neîncredere în el. Despre Ponta nu am garanţia că a fost plgitor. Ştiu cum se făceau licenţele. Pe vremea mea se numeau "Lucrări de diplomă". In sinea ta esti comunist, dupa cum ai si spus. Atunci de ce ai vedea ca noi? Si eu stiu cum se face o lucrare de diploma din pix. Dar era de bun-simt elementar sa scrii la bibliografie toate cartile de unde ai copiat. Ceea ce Ponta a neglijat. Adica... cine se uita, cine observa? Credea in infumurarea lui ca traieste in Coreea De Nord si el e stapanul la care se inclina toti, cu ochii inchisi la orice face el, doar laudandu-l. Voia sa para ca are o contributie proprie... | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 10:42 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- Franz Schneider a scris:
- Deci, vreau sa-ti spun ca ceea ce am scris aici am scris si pe FB. Sa vezi cum am fost luat la rost acolo.....
Nu-i bai. E credinta mea. Pontacii o sa fie dezamagiti de alegerea facuta peste vreo cateva luni. Daca au pus botul la toate promisiunile, eu nu voi putea decat sa-i compatimesc. Oricât de dezamăgit aş fi pe urmă, nu-l votez pe Johannis acum şi nici peste 10 ani ! Asa cum a spus Franz: o să fie regrete nu doar de partea celor ce l-au ales, ci de-a dreptul regret national. Si nu se merită riscul... I-am spus in alta parte lui Franz: nu poti regreta ce nu cunosti. I-ar scuze pentru nereusitele lui Ponta se gasesc, asta daca cei care ar trebui sa regrete vad nereusitele... E ca si cum v-ati astepta ca dupa Ponta sa nu mai voteze nimeni neo-comunisti. Dar de la mineriade incoace, uite cate voturi au in continuare acestia. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 12:03 | |
| | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 13:21 | |
| | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 13:24 | |
| | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 14:59 | |
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 15:18 | |
| | |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 18:50 | |
| "Lumea de maine nu poate exista fara morala, fara credinta si fara memorie" Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei
1. Un referendum asupra revenirii la Monarhia Constitutionala, adica la Constitutia din 1923, ca despre altceva, o farsa precum "monarhia parlamentara" nici nu poate fi vorba in mod serios, acum, la ora actuala, cu o clasa politica sfidatoare si jignitoare ca cea de acum, ar fi sortit esecului, pentru ca politicienii romani nu se ridica nici macar la 0,1% din nivelul unui Iuliu Maniu sau Corneliu Coposu si nici populatia, prostita, needucata, dezinformata si lipsita de cultura si cunostinte despre istoria propriei tari, nu ar sti sa faca diferenta nici macar intre republica parlamentara si prezidentiala, daramite intre Constitutia din 1923 si cea din 1948 sau 1991... asadar referendum in urmatorii ani, care sa nu ingroape ideea si speranta monarhica definitiv, putem uita... cu o asa clasa politica si un asa popor, mai bine nu facem nici un referendum, caci altfel patim ca Johannis la prima confruntare, ne trezim in dezbatere nepregatiti... 2. Emil Constantinescu a promis lui Corneliu Coposu in 1992 si 1995 ca va readuce Regele pe tron si Monarhia Constitutionala! Stiti ce a facut! Victor Ciorbea, "marele taranist monarhist" (sic!), s-a prostituat mai intai in PNL si USL si acum e in jurul PSD. Calin Popescu Tariceanu, marele monarhist liberal, tot pe Ponta il pupa. Crin Antonescu, alt "mare" monarhist a preacurvit in USL si, ca si ceilalti, i-a scuipat pe Bratieni asa cum Victor Ciorbea si Aurelian Pavelescu ii scuipa pe Iuliu Maniu si Corneliu Coposu. Aurelian Pavelescu se iubeste cu Udrea si Basescu la prezidentiale pana in turul I, ca apoi sa se dea taranist monarhist... si exemplele pot continua... asa ca lasati-ma cu Ponta si PSD, sau Johannis si PNL (cu PDL), toti din FSN si toti o mare si aceeasi mizerie! Cam aiurea silogismul... ca să ajungi la monarhie trebuie să treci prin realitatea zilei de azi! Dar pentru ca Romania sa plece pe alta cale (in niciun caz spre Moscova), trebuie reinodat firul istoriei de acolo de unde l-au rupt comunistii in decembrie 1947, singura solutie sanatoasa! 3. Vreau Rege, vreau Regatul Romaniei reintregit, vreau Monarhie Constitutionala si Constitutia din 1923! Regele e altfel decat ei, presedintii... Monarhia Constitutionala e altfel decat ea, republica... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 20:38 | |
| Daca il ascultati pe Antonescu pe Realitatea, va veti lamuri 100%. Ceea ce a facut Ponta azi cu Tariceanu, este cel mai nenorocit lucru pentru Romania, in stilul comunist al anilor '46.
Desteptati-va, Frati Romani!
Treceti, Batalioane, Carpatii! Dar in sens invers.... Asa se striga la Cluj, exact acum. | |
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 20:59 | |
| - Ion a scris:
- Daca il ascultati pe Antonescu pe Realitatea, va veti lamuri 100%.
Ceea ce a facut Ponta azi cu Tariceanu, este cel mai nenorocit lucru pentru Romania, in stilul comunist al anilor '46.
Desteptati-va, Frati Romani!
Treceti, Batalioane, Carpatii! Dar in sens invers.... Asa se striga la Cluj, exact acum. Se striga si "Antena3. Niște derbedei". |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 21:10 | |
| Mihaela, pe mine m-a impresionat Crin Antonescu, prin intervetia lui pe Realitatea tv, de acum cateva minute.
Este o analiza pertinenta si corecta a ceea ce este si ce face fostul aliat Ponta, care, potrivit declaratiei sale, Ponta a tradat USL-ul. Si nu cum sustine Ponta ca Antonescu a rupt USl-ul, fara sa spuna de ce, p-entru ce motiv.
| |
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 21:31 | |
| - Ion a scris:
- Mihaela, pe mine m-a impresionat Crin Antonescu, prin intervetia lui pe Realitatea tv, de acum cateva minute.
Este o analiza pertinenta si corecta a ceea ce este si ce face fostul aliat Ponta, care, potrivit declaratiei sale, Ponta a tradat USL-ul. Si nu cum sustine Ponta ca Antonescu a rupt USl-ul, fara sa spuna de ce, p-entru ce motiv.
Da, l-am auzit si eu pe Crin. Normal ca Ponta a tradat si Crin s-a suparat. Pacat ca a trebuit sa se convinga pe viu ca Ponta e tradator. Putea sa evite si sa nu se alieze cu el, dar unii nu cred pana nu vad. Se vede regretul lui Crin ca nu e el candidatul. Parerea mea este ca ar trebui sa-l sustina pe Johannis pe fata. Dar uite ca nu poate. |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 22:06 | |
| - zaraza26 a scris:
- abbilbal a scris:
- Mihaela a scris:
- Abby, nu l-au suspendat, desi s-au strofocat de numa'. A cazut in picioare si le-a dat cu tifla. Toti care s-au luat de el si-au furat-o.
Emil, Johannis nu e nici pe departe genul lui Basescu. E alt gen, pe care eu il agreez. Adica omul corect, cu bun simt, manierat, cu prestanta. Este pe placul meu si stilul asta.
Sincer, Plagiatorul e ultimul gunoi uman. Plus ca ne duce spre ciuma rosie. Aia care-i place lui Abby. Numai ca la Abby e nostalgia tineretii lui. Acum insa daca am coti-o spre est (rusi, chinezi, comunism) ar fi total diferit... Greşeşti Mihaela ! La mine nu este nostalgie. Nu are pentu ce fi. Am fost secretar de partid, dar am stat şi eu la coadă pentru a cumpăra doi litri de lapte pentru bunica, lapte care nu de puţine ori se terina când mai erau doi oameni până să ajung eu. În privinţa lui Johannis am totală neîncredere în el. Despre Ponta nu am garanţia că a fost plgitor. Ştiu cum se făceau licenţele. Pe vremea mea se numeau "Lucrări de diplomă". In sinea ta esti comunist, dupa cum ai si spus. Atunci de ce ai vedea ca noi? Si eu stiu cum se face o lucrare de diploma din pix. Dar era de bun-simt elementar sa scrii la bibliografie toate cartile de unde ai copiat. Ceea ce Ponta a neglijat. Adica... cine se uita, cine observa? Credea in infumurarea lui ca traieste in Coreea De Nord si el e stapanul la care se inclina toti, cu ochii inchisi la orice face el, doar laudandu-l. Voia sa para ca are o contributie proprie... Nu văd ca voi. Văd ca mine ! | |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 22:47 | |
| Fiecare cu ''ochelarii'' lui. Politica se vede, chiar cu aceiasi ochelari, in situati diferite, de aceeasi persoana chiar, in mod diferit. Dar aminte de catre persoane diferite si cu ''ochelari politici'' diferiti...
Aceasta este frumusetea democratiei. Nu discrepanta, ci diversitatea de viziuni si de idei...
Incercarea de potrivire prin ajustare sau fortare a lucrurilor duce, in mod inevitabil, la divergente.
Pe cata vreme multidunea de idei te conduce la alegere.
Aceasta ar trebui, in opinia mea, sa duca inainte o societate si pe noi sa ne gaseasca pe toti, pe drumuri diferite, dar pe directia cea buna...
Sa speram ca Duminica romanii se vor (re)gasi, dupa alegeri, pe directia cea buna.
Doamne-ajuta! | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 22:51 | |
| - abbilbal a scris:
- zaraza26 a scris:
- abbilbal a scris:
- Mihaela a scris:
Sincer, Plagiatorul e ultimul gunoi uman. Plus ca ne duce spre ciuma rosie. Aia care-i place lui Abby. Numai ca la Abby e nostalgia tineretii lui. Acum insa daca am coti-o spre est (rusi, chinezi, comunism) ar fi total diferit... Greşeşti Mihaela ! La mine nu este nostalgie. Nu are pentu ce fi. Am fost secretar de partid, dar am stat şi eu la coadă pentru a cumpăra doi litri de lapte pentru bunica, lapte care nu de puţine ori se terina când mai erau doi oameni până să ajung eu. În privinţa lui Johannis am totală neîncredere în el. Despre Ponta nu am garanţia că a fost plgitor. Ştiu cum se făceau licenţele. Pe vremea mea se numeau "Lucrări de diplomă". In sinea ta esti comunist, dupa cum ai si spus. Atunci de ce ai vedea ca noi? Si eu stiu cum se face o lucrare de diploma din pix. Dar era de bun-simt elementar sa scrii la bibliografie toate cartile de unde ai copiat. Ceea ce Ponta a neglijat. Adica... cine se uita, cine observa? Credea in infumurarea lui ca traieste in Coreea De Nord si el e stapanul la care se inclina toti, cu ochii inchisi la orice face el, doar laudandu-l. Voia sa para ca are o contributie proprie... Nu văd ca voi. Văd ca mine ! Incearca sa nu te mai uiti crucis. O sa vezi mult mai clar cum stau lucrurile. | |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 14 Noi 2014, 22:59 | |
| Indiferent cum s-ar uita, e bine ca vede ceva....
Apoi, vazand, oricum poate sa-si dea seama si sa aleaga, intre ce e bine si ce nu, ce nu merge cel putin pentru momentul in care discutam. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 15 Noi 2014, 02:01 | |
| - Ion a scris:
- ... vazand, oricum poate sa-si dea seama si sa aleaga, intre ce e bine si ce nu...
Ion, după cum bine stii si tu, unii (si aici nu vorbesc despre Abby, sau cineva anume, doar asa, la modul general) chiar nu pot alege pentru că nu-si dau seama că binele personal nu este obligatoriu si binele general, iar în cazul de fată e vorba de binele natiunii noastre. Lui Abby vreau să-i spun că, nicicum comunismul nu merge mână în mână cu Cuvântul lui Dumnezeu în care el crede. Ori una, ori cealaltă... Dacă le vrem pe amândouă, ele se anulează reciproc. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 15 Noi 2014, 05:12 | |
| Vrei sa spui ca putem scrie algebric asa: Credinta(in Dumnezeu) +Comunism=0, nu?
Credinta in Dumnezeu, asadar, ar trebui sa insemne, intotdeauna, ceva mai mult decat orice. Altfel suntem pierduti. | |
| | | dolion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 15 Noi 2014, 08:05 | |
| Si cei ce nu cred in Dumnezeu, nici in comunisti si nici in "democratii" de mucava, ce au de facut, sa se spanzure? Eu unul nu ma inchin nimanui... asa cum am spus, fiind agnostic, am nevoie de dovezi palpabile, nu vorbe... de la toti nu am primit decat vorbe! Singurul ce poate directiona Romania pe drumul cel bun fara vorbe, este Majestatea Sa Regele Mihai I... simpla sa prezenta la carma tarii inlatura banuiala de comunism pentru totdeauna! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 15 Noi 2014, 08:29 | |
| - Ion a scris:
- Indiferent cum s-ar uita, e bine ca vede ceva....
Apoi, vazand, oricum poate sa-si dea seama si sa aleaga, intre ce e bine si ce nu, ce nu merge cel putin pentru momentul in care discutam. Platon, saracul, a zis, dar cine sa-l citeasca? "In general, oamenii judeca dupa aparente mai mult decat dupa realitate... pentru ca vederea o au toti... perceptia o au putini...." _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 15 Noi 2014, 13:38 | |
| Dolion, perceptia aia de care spune Platon este o intelegere profunda. O imbinare intre ratiune si ceea ce simti. Poti sa percepi un om ca fiind o canalie fara ca acel om sa spuna sau sa faca ceva in sensul respectiv. Adica, judecand rational, omul ar parea ok. Insa are ceva care te face sa nu-l poti suferi. Combinatia dintre cele doua se cheama perceptie, intelegere profunda, dincolo de aparente. Bine, nu e cazul lui Plagi. Care e si nesuferit si mincinos si lenes. |
| | | dolion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Sam 15 Noi 2014, 13:59 | |
| Poate intelegi si imi dai dreptate de ce nu-l pot suferi pe Kiwi... il cunosc de cand era profesor, il intalneam la vecinul meu care avea depozit de apa minerala... mi-a devenit nesuferit de prima data din cauza infumurarii... privind oamenii de sus (nu pentru ca e inalt!) fara o justificare rationala, duce la pierderea interesului pentru persoana ta, a celor din jur. Dupa ce a ajuns primar, drumurile noastre s-au mai intersectat intamplator, ocazii cu care nu a aratat ca m-ar cunoaste! Ori, astfel de oameni, nu merita sa le mai acorzi atentie. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
| |
| | | | VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |