__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
+16dolion Cristina cactus Anahoret res zuum yzzy Ion Darius Franz Schneider nicuvar ostrovna aurora zaraza26 abbilbal Emil Condor 20 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 05 Oct 2014, 17:23 | |
| Nu avem drept de vot, avem impresia ca votul nostru are importanta. Cine cunoaste istorie stie ca votul nu era permis decat celor cu bani, putere, etc. Deci atunci cand conta, nu era permis maselor. Masele au realizat ca ceva nu era in regula si s-au revoltat. Apoi b"elitele" au inteles ca totul tine de perceptie. Daca masele simt ca e ceva ascuns, se revolta, daca in schimb masele au impresia ca e bine si corect, accepta jugul! Si de fiecare data cand oamenii s-au revoltat, "stapanii" au inventat ceva nou ca sa ne prosteasca. In ultima vreme sunt televizorul, propaganda electorala, doctrinele, etc! Dupa ce nu va mai tine asta, poate inventeaza alta doctrina... sa zicem meritocratia, vezi doamne, aia merituosi vor conduce. Important este ca noi sa fim mereu condusi! Si mai ales de o elita, ptr ca noi suntem prea prosti sa luam decizii singuri! Sa zicem decizia de a nu lupta peste granite ptr un concept strain. Nu, decizia asta trebuie sa o ia b"elitele", intrucit ele stiu mai bine ce ne trebuie noua. Nu ne trebuie pace si liniste... ne trebuie razboaie nesfarsite, vezi razboiul impotriva terorii! Desi singura teroare concreta este cea a guvernelor impotriva popoarelor! Guverne cica votate de noi. De fapt noi pe cine votam din acele guverne? Ca daca imi amintesc bine, noi votam doar presul si prim sinistrul, apoi aia fac ce vor ei. Cam nasol cand iei la bani marunti "puterea" noastra exercitata prin vot! Descoperim ca suntem niste biete animale de povara, sau vanat adus in bataia pustii de niste gonaci iscusiti! Si inca ceva... "avem dreptul" sa ne exprimam doar odata la 4 sau 5 ani, asta cica inseamna democratie. Poate demonocratie, pentru ca daca deschidem gura in afara momentului rezervat noua, atunci "stapanii" pun parul pe noi! Deci oameni buni, avem libertate, avem vreun drept, sau pur si simplu suntem prostiti cu talent? Desi asta cu talentul deja scartaie rau in ultima vreme!
CONCLUZIA: daca permitem sa continue acest joc, nu se va schimba nimic niciodata. Trebuie sa refuzam sa mai jucam acest joc electoral. Nu trebuie sa le mai permitem sa ne pacalareasca asa cum au facut-o pana acum. Vorba eroului din Atlas Shrugged, daca vreti sa luati ceva de la mine/noi... luati cu forta, nu cu "legea", cu vrajeala! Daca vreti sa ne conduceti, conduceti-ne cu forta, pe fata, desi asta nu puteti face pentru ca in clipa 2 veti disparea! Oricum mai devreme sau mai tirziu lumea se va trezi si nu va mai accepta mizeriile b"elitelor"! Si ca o aplicatie practica, votul nul... daca mergeti ca vitele la vot si alegeti papusile lor, inseamna ca acceptati jocul. Daca nu mergeti la vot, inseamna ca nu va pasa de jocul lor. Doar daca anulam votul inseamna o declaratie fatisa impotriva lor (puteti sa le si spuneti ce simtiti la adresa lor). Doar un comportament activ poate modifica ceva. Si inca ceva, nu va asteptati ca fata mare la maritat, sa se vada ceva din prima, ganditi-va ca un sistem care dainuie de sute de ani, nu poate fi daramat de azi pe maine! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 05 Oct 2014, 17:30 | |
| Eu nu sunt clar cu efectul(ele) votului nul, încă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 05 Oct 2014, 17:59 | |
| Alegeri. Un buletin de vot cu liste sau cu candidaţi. Caz ipotetic: Nu ne place niciunul. Ce soluţii avem? Nu mergem la vot Mergem la vot şi lăsăm buletinul neştampilat Mergem la vot şi aplicăm ştampila de câteva ori, eventual pe toţi candidaţii Mergem la vot şi alegem “răul cel mai mic” Să luăm fiecare situaţie în parte: Nu mergem la vot. Câştigăm câteva minute din viaţă. Putem da vina pe cei care au votat pentru eşecul lamentabil al guvernării, pentru situaţia mizerabilă în care a ajuns economia, pentru declinul social, pentru orice. Câştigă şi politicienii care pretind apoi că reprezintă X% din electorat. Că doar nu-s fraieri să spună că reprezintă X% din cei 20% care s-au prezentat la vot. Mergem la vot şi lăsăm buletinul neştampilat. Varianta asta a circulat la alegerile parlamentare de anul trecut sub numele de vot alb. Două lucruri mi se par inacceptabile la buletinul neştampilat: faptul că votul exprimat astfel este anulat si riscul ca buletinul respectiv să fie ştampilat în timpul procesului de numărare. Lăsând riscul la o parte, rămâne faptul că este un vot NUL. La fel de nul ca votul lui nea caisă care şi-a uitat ochelarii acasă când a plecat să voteze, a uitat să pună ştampila pe candidatul lui favorit şi a uitat să lase ştampila cand a plecat de la secţia de votare. Mergem la vot şi aplicăm ştampila de câteva ori, eventual pe toţi candidaţii. Vot NUL. Dispare riscul ca buletinul să fie ştampilat la numărătoare. Ei, şi? E tot un vot anulat, care nu spune nimic nimănui. La fel de nul ca al unuia care votează câţiva candidaţi pentru că toţi sunt oameni de treabă… Mergem la vot şi alegem “răul cel mai mic”. Iar? Desigur, e şi asta o opţiune. Dar eu prefer să pot spune că nu îmi place niciunul dintre candidaţi şi să nu fiu obligat să votez dintre două rele pe cel mai mic. Prin urmare: VREAU CA PE BULETINUL DE VOT SĂ GĂSESC O CASETĂ (CĂSUŢĂ, CHENAR, RUBRICĂ) IN CARE SĂ SCRIE "NICIUNUL DINTRE CEI DE PE PREZENTA LISTĂ".Vreau ca votul meu negativ să nu fie anulat, ci luat în considerare ca atare. Şi, dacă se poate, să producă şi efecte. Cum ar fi ca 51% dintre votanţi să spună că nu vor pe nimeni de pe listă? S-o spună clar şi răspicat. N-ar fi un bun motiv pentru repetarea alegerilor cu alţi candidaţi? Nu ştiu care ar fi parcursul pentru ca o astfel de idee să fie pusă în aplicare în România. Nici măcar dacă e aplicabilă. Dar ştiu că m-am plictisit să tot aud, de două decenii (cei 20 de ani ai lui Brucan se apropie de sfârşit), aceleaşi voci promiţând reformarea clasei politice. http://votalb.wordpress.com/ _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Dum 05 Oct 2014, 18:22 | |
| Eu cred că reformarea clasei politice trebuie făcută prin vot. Poate sunt gresit. Posibil! Foarte posibil... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 06 Oct 2014, 07:22 | |
| Luaţi om cu om, liderii ACL nu sunt foarte fericiţi că trebuie să susţină un neamţ. Poate că Iohannis ar face bine ţării, dar întrebarea pe care şi-o pun şefii din teritoriu este ce câştigă ei din această afacere. Klaus Iohannis comunică slab cu electoratul, dar şi mai slab cu oamenii importanţi din ACL care ar trebui să mobilizeze lumea la vot. Poate că România este pregătită pentru un preşedinte de acest gen, problema este că nu e pregătită acea parte a clasei politice care se declară a fi de dreapta. Politrucii noştri sunt obişnuiţi să se afle într-o reţea de comunicare ce se poate transforma în orice clipă într-o reţea de interese, ceea ce nu se întâmplă în jurul lui Iohannis. Primarul Sibiului pare a fi înconjurat de un grup la care şefuţii din regat nu au acces şi nici măcar minime conexiuni. Aşa se face că ACL nu primeşte în judeţe suficiente semnale de la centru, iar centrul pare a fi la Sibiu, ceea ce este înnebunitor pentru cei din Muntenia, Oltenia şi Moldova. La această situaţie se adaugă şi prietenia de faţadă dintre grupurile PNL şi PDL. Blaga nu are nicio influenţă în rândul liberalilor, iar Petrache este un ciudat pentru pedelişti. De aici decurge un entuziasm artificial al ACL şi al primarilor ACL faţă de candidatura lui Iohannis. Lumea se teme că dacă problemele vor trebui pe viitor rezolvate nemţeşte, e posibil să nu fie rezolvate niciodată. Iohannis nu reuşeşte să trezească pasiune, în schimb trezeşte îngrijorarea că dacă învinge se va înconjura de saşii lui, se va închide la Cotroceni şi va acţiona peste capetele celor care acum îl susţin. În senţă, aceasta este problema: ACL şi Iohannis s-au întâlnit şi s-au plăcut. Întâlnirea a fost însă una de gradul III. Pentru liderii din teritoriu ai ACL Klaus Iohannis rămâne un extraterestru. Cum să faci dintr-un extraterestru preşedintele României? http://www.criterii.ro/index.php/en/national/11068-cum-sa-faci-dintr-un-extraterestru-presedintele-romaniei _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 09 Oct 2014, 13:32 | |
| ce surprize ni se pregatesc,ce informatii-bomba ne vor fi prezentate,dar, inainte de toate,mi-as dori ca cei 14 candidati sa-i convinga pe romani sa iasa la vot in numar mare,e foarte important acest lucru ! M-as bucura ca invingatorul sa nu uite ca, dupa 25 de ani de experimente nereusite,Romania are nevoie de o schimbare si ca romanii trebuie sa-si recistige speranta si increderea, ca vom reconstrui impreuna normalitatea ! Acum multi dintre ei gindesc precum spunea Victor Hugo : "Sunt clipe in care , oricum ar sta trupul, sufletul e in genunchi ! " | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 09 Oct 2014, 13:38 | |
| Va dati seama cum va avea grija JOHANNIS de tara .Parinti i-a trimis in GERMANIA ca il suparau ,copii nu are ,Credeti ca-I va intelegepe cei care au parinti bolnavi sau copii NICIODATA ,CEI care nu au avut probleme cu copii si parintii nu-i vor interesa Acest urmas basist ne va distruge viitorul si trecutul.Adica copii si parintii. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 09 Oct 2014, 13:40 | |
| GHIULUL CU RUBIN IN PARLAMENT
Nobilimea politică are ghiul, inel de aur, ceas cu diamant, monogramă şi armeni de furat. Micile blazoane de putere s-au răspândit secret, în politică. Unii şi-au înfipt ghiulul cu rubin si inelul de aur pe deget, alţii şi-au prins ceasul cu diamant şi brăţara cu perle strălucitoare pe mână, alţii şi-au brodat monograme pe cămăşi. Politica românească e plină de boieri de tip nou. Se cred marcaţi şi marcanţi, apreciabili, solemni, importanţi, esenţiali şi înalţi. Foarte mulţi dintre ei îşi afişează apartanenţa la "carta celor însemnaţi". Ghiulul este însemnul cel mai comun. Îl vezi adesea strălucind prin Parlament, mai ales când ridică mâna la vot...
DORU MACRIŞ | |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 09 Oct 2014, 14:15 | |
| Doamne apara, cata prostie poate exista printre psd-isti !!!! Iliescu n-are copii deloc. Iar penibila de Gabriela Firea are un copchil care a luat nota 1 la bac, adica n-a luat bacul. Doamne feri cu progeniturile analfabete ale pesedistilor. |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 09 Oct 2014, 14:35 | |
| Asadar: KI a fost asa de rau cu parintii lui incat i-a trimis la nenorocitii aia de capitalisti si el a ramas in Tara sa ma nance salam cu soia.... Crunta pedeapsa pentru parintii lui, fericita alegere pentru el!
Ii iubesc atat pe moldoveni cat si ardeleni pentru accentul lor. Imi place limba indulcita a moldovenilor si cea leganata, parca, a ardelenilor. Auzi la Sova! Cica e incet la minte sibianul de Iohannis?!... Iar Firea zice ca , daca n-are copii nu e "intreg", ca n-a trecut prin toate etapele vietii. Se zicea la tara ca Dumnezeu iti da copiii. Si, apoi, sunt atatea etape ale vietii prin care unii trec, iar altii nu.
Cert este ca unii sunt prea "ingusti la minte" ca sa inteleaga bine anumite lucruri. Incetineala mintii e o calitate. Iar, in anumite imprejurari, chiar salvatoare. "Ingustimea" mintii unora este un mare defect.
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 09 Oct 2014, 15:16 | |
| Potrivit INS, castigul salarial mediu net a crescut cu aproape 5% in august 2014 fata de aceeasi perioada din 2013. Totodata, puterea de cumparare a romanilor a crescut in august cu 4% fata de anul trecut! e putin ,nu?? ..dar tot e mai bine decat sa taie din salarii si pensii,NU???
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 09 Oct 2014, 15:21 | |
| La fel au crescut, daca nu chiar mai mult, preturile, taxele, impozitele, etc...
Unde e ghiseftul? Dai cu o mana si iei cu doua. Amagire.... | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 10 Oct 2014, 03:36 | |
| - Ion a scris:
- Firea zice...
Multe zice cel prost educat care, pe deasupra mai are si un caracter precum educatia... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 13 Oct 2014, 23:28 | |
| Traian Basescu, acum in direct la Realitatea, spune ca Victor Ponta a fost ofiter acoperit SIE intre 1997 - 2001. Si are si documente care dovedesc asta. |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 13 Oct 2014, 23:32 | |
| Oare, Melescanu Teodor o fi rezerva lui Ponta în caz de... avarii? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 13 Oct 2014, 23:42 | |
| Păcat că nu mai are dreptul la un mandat, ar câstiga alegerile. Nu avem prea multi politicieni de valoarea lui. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 13 Oct 2014, 23:44 | |
| - Emil Condor a scris:
- Păcat că nu mai are dreptul la un mandat, ar câstiga alegerile.
Nu avem prea multi politicieni de valoarea lui. Prea multi? De-ar mai fi macar unul! |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 13 Oct 2014, 23:47 | |
| Ar fi Monica Macovei (în opinia mea). Dar nu cred că are sanse anul ăsta. Poate data viitoare! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 13 Oct 2014, 23:52 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ar fi Monica Macovei (în opinia mea).
Dar nu cred că are sanse anul ăsta. Poate data viitoare! Eu as vrea sa iasa. Insa nu are lipici la electoratul lui plagi. Care sunt multi ai naibii... Base ar lua multi din zona respectiva daca ar candida. |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 14 Oct 2014, 00:08 | |
| Cei needucati si bolnavii închipuiti (pensionarii) sunt cu Ponta. Acestia nu înteleg valoarea si din cauza asta Monica nu e un candidat atractiv pentru ei. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 14 Oct 2014, 00:13 | |
| Da, cei needucati si mai redusi asa, astia il voteaza pe Ponta. Si sunt multi. Iar astia nu o vor pe intelectuala de Monica Macovei. Deci scarbele de la antena 3 titreaza: "Disperarea lui Basescu! Il face pe Ponta "ofiter acoperit"." Adica, plagi va incepe sa nege. |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 14 Oct 2014, 00:19 | |
| Minciuna e ceva foarte natural la el. Iar demnitate? De unde? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 14 Oct 2014, 18:09 | |
| RADU MORARU: UN FLEAC, I-A CIURUIT!
Marinarul moare dar nu se preda. E primul Presedinte care, iata, nu a fost ingenuncheat de catre Servicii. Recunosc, si eu am crezut ca “blatul” lui Base cu Ponta va merge pana la capat. Nu, asa s-a amagit si Ponta. Scorpionul l-a intepat pe Ponta... cand ii era lumea mai draga l-a facut! Ponta a fost ofiter acoperit SIE si probabil ca asa va ramane, din Servicii nu iesi decat cu picioarele inainte! Basescu l-a deconspirat cu acte, fara sa riste nimic, fiindca asa e legea. Basescu stia inca de cand l-a numit. Si eu stiam de la o sursa mare din SRI, dar nu aveam probe. Dar Base a ales o numire ingrata, un premier catastrofa, stiind ca intr-o zi va rupe gatul acestui “mutant” si odata cu el si PSD-ului. Fiindca Ponta nu mai are de ales. Nicio cancelarie civilizata a lumii nu poate valida un "prezidente" ca Pontacul, asa ca “aurolacul” va fi obligat sa joace pe dictatura maxima, de tip nord-coreean. Nici pesedistii nu se simt bine fiindca pe “sifon” Ponta il banuiau de mult ca i-a vandut si vor prefera un sef PSD mai civil, chiar si in opozitie fiind. In plus, Base rupe gitul tuturor puscariasilor si puscariabililor, fiindca niet gratieri! In sfirsit, chiar daca pare ca pluseaza la Udrea, Base netezeste drumul “dreptei”, meciul fiind intre Macovei si Johannis, cu arbitru Elena. Base, prin dezvaluirile sale, scoate la urne toata Romania, caz in care Ponta e un amarat de soricel, nici macar pisicut! Jos palaria Base! M-am inselat, esti barbat!
Publicat: 14 Oct 2014 _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 15 Oct 2014, 05:12 | |
| Ce să spun referitor la articolul de mai sus postat de Dolion? Doar... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
| |
| | | | VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |