LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
efremovivanantonovici brasov google problema padure muzica_traditionala nicuvar internet Limba 1918 drumetie humanitas 1 23 Popasul politica romana taieri CPSF sibiu mediu Fantasy istorie reclame curiozitati comment-143
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
BANCURI (II) - Pagina 5 I_vote_lcapBANCURI (II) - Pagina 5 I_voting_barBANCURI (II) - Pagina 5 I_vote_rcap 
Emil Condor
BANCURI (II) - Pagina 5 I_vote_lcapBANCURI (II) - Pagina 5 I_voting_barBANCURI (II) - Pagina 5 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

BANCURI (II)

In jos 
+15
Franz Schneider
Doina
silverstar
Emil Condor
nicuvar
yzzy
ostrovna
Karima
zaraza26
abbilbal
Cristina
cactus
aurora
Anahoret
dolion
19 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

BANCURI (II) - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMier 02 Sept 2009, 18:21

- De ce nu vezi avocati pe plaja?
- Deoarece pisicile, tot timpul ii acopera cu nisip...

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMier 02 Sept 2009, 18:23

Doi ursi stau de vorba, inainte de hibernare si privesc cum frunzele cad din copaci. Unul dintre ei zice:
- Odata si odata, tot ma trezesc eu mai din timp sa vad cine lipeste frunzele la loc!

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMier 02 Sept 2009, 18:23

Merge un purice la farmacie, isi cumpara toate cele necesare, iese afara si striga mahnit:
-Uite ba, iar mi-au furat cainele.

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMier 02 Sept 2009, 18:24

Intr-un apartament al unui bloc select de locuinte locuieste o fata batrina. O vecina o intreaba mereu de ce nu se casatoreste, de ce nu-si gaseste si ea un barbat cumsecade.
- De ce? raspunde batrina domnisoara. Doar am un ciine, un papagal si o pisica. Astea-mi sint destule pina peste cap.
- Dar, totusi, aceste animale nu pot tine loc de sot.
- Cum sa nu? Ciinele miriie mereu, papagalul injura toata ziua, iar pisica-i plecata toata noaptea.

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMier 02 Sept 2009, 18:25

Un cocker spaniol sta la un geam de la etaj. Pe acolo, trece un buldog si-l latra:
- Vino jos, sa ne plimbam putin!
- Nu se poate, sint inchis!
- Sari pe geam.
- Cum sa nu, sa cad in cap si sa ma lovesc la botic! Vrei sa fiu la fel de urit ca si tine.

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMier 02 Sept 2009, 18:25

O batranica isi striga pisica:
-Pis ,pis ,pis…
Pisica ii raspunde:
-Pace si tie, mamaie.

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMier 02 Sept 2009, 18:27

Intr-o zi, un iepure alerga vesel prin padure, cind deodata sub un copac vede un cerb care fuma un trabuc.
- Ce faci, ai innebunit? Intr-o zi frumoasa ca asta, in mijlocul naturii, tu te intoxici? Hai cu mine sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii!
- Ai dreptate, spune cerbul, si incepe sa alerge cu iepurele. In timp ce alergau, cei doi vad vulpea, care tocmai statea cu nasul in cocaina.
- Hei, spune cerbul, aici in mijlocul naturii ti-ai gasit sa iei cocaina? Hai mai bine cu noi sa alergi, sa-ti oxigenezi plaminii.
- Ai dreptate, raspunde vulpea, si incepe sa alerge cu iepurele si cerbul. Putin mai incolo, il intilnesc pe lup, cu seringa in mina si cu o doza de heroina pura la indemina.
- Hei, suntem in mijlocul naturii, si tu te droghezi? face vulpea. Mai bine vino sa alergi cu noi, sa-ti oxigenezi plaminii.
- Da' mai duce-ti-va naibii, face lupul, de fiecare data cind iepurele ia extasy, noi incepem sa alergam ca idiotii prin padure?

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMier 02 Sept 2009, 19:37

Maria se tot ruga de Ion sa faca sex cu ea. Acesta, obosit, incearca sa-i explice:
-Mai Marie, stii tu ce efort presupune o partida de sex?
-Ce efort, ma Ioane?
-Uite, mai, e ca si cum eu te-as lua pe tine in spate si te-as duce din Craiova pana-n Caracal . -Hai. mai Ioane, fa si tu un efort !
Maria tot insista si pana la urma Ion cedeaza rugamintilor.
Dupa o partida de amor salbatic, cand Ion dadea sa se duca in sfarsit la culcare, Maria-l ia la intrebari:
-Auzi, mai, Ioane, si acum ce faci, doar nu ma lasi la Caracal?

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMier 02 Sept 2009, 19:40

Azi fata lui implineste 21 de ani si, incantat ca este ultima pensie alimentara pe care i-o da, tatal o cheama si ii zice:
-Fetita mea,vreau sa te duci la maica-ta acasa cu cecul asta si sa-i spui ca:“Asta este ultimul cec pe care-l mai primesti in viata ta,nenorocito!”si sa vii sa-mi spui ce mutra face.
Astepta nerabdator si cand intra fiica lui, o intreaba:
-Ce ti-a zis vrajitoarea de maica-ta si ce fatza a facut?
-Mi-a zis ca astepta de multa vreme ziua asta, ca sa-ti spuna, ca nu esti tatal meu!

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMier 02 Sept 2009, 19:46

Dupa o lunga si fierbinte noapte… el observa pe noptiera ei poza unui alt barbat. Incepe sa isi faca griji:
“Este sotul tau?” intreaba el nervos…
“Nu, blegutule”, ii raspunde ea, tachinindu-l usor.
“Atunci este iubitul tau?” continua el putin mai relaxat.
“Nu, da de unde…” ii sopteste ea in ureche.
“Este fratele sau tatal tau?” intreaba el, sperind sa primeasca un raspuns afirmativ.
“Nu, nu, nu” raspunde ea.
“Pai atunci cine naiba e?” intreaba el deja iritat.
“Sint eu, inainte de operatie”.

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMier 02 Sept 2009, 19:54

Era o data o kpra haladita ce avea ksa in Pipera. Si 3 yezi. Mari bulangii. 1 mai fraer ca altu. Doolcik de kpra le zice intr-o buna zi yezilor:
-Dragii mey, eu merg la mall sa iau ceva tzoale, ca s-a lansat colectia de toamna-iarna. Incuiati usha si activati sistemul de alarma, sa nu vina loopul la voi. kand ma intorc, va kant la usha: “3 yezi bulangii, fug akum la D &G, Si va aduce mama voo okelari cu rama noua Ktarama de metal cat zabala de la cal, Si trei blooze cu sclipici, si adidasi cu “arici”
Un mobil de la Vertu , k sa tzi moara dooshmanu’”
- Ati bagat la mansarda, mici fraeri cokliti ce sintetzi?
- Da, mamook. Tu doote la mall, avem noi grija! Hai, paaaaa, te poooop, kisses Mad❌X Si kpra pleaca. Loopool era insa dupe zid. Smekerul, kre era numa figuri prin cluburi, moorea de foame. Si le puse gand rau celor 3 yezi. Si-a dres vocea si a inceput sa kante la usha:

- 3 yezi bulangii, ma imbrak la D &G….
Yedool mare, bocna de fraer, a sarit sa deschida usha. Lui ii ajunsese ca cineva zicea “D&G” la usha. Restul nu mai konta. Ceilalti doi i-au zis insa:
- Frate, fratiorul meu, nu auzi k vocea de la usha e groasa??? Mama are voce doolcik.
Nervos, loopul a mers la tunning sa-si dea mai incet bashii la voce. Si s-a intors. Si a inceput din nou sa kante. Fraerul mare iar a sarit ff horatat sa deschida usha. Probabil de pliktysealaaaaa. Ceilati doi, si-au dat seama orikat de fraeri ar fi fost, k ala mare traieste in loomea lui. Si s-au askuns. Unul in semineu, celalat sub patul kprei, batut in kristale swarovsky. Ala mare a deskis usha, loopool nu a stat pe ganduri si l-a mankt. Apoi s-a pus pe pat. Sa-si faca digestia. Dar de la un flok de blana ce i-a intrat in nas, l-a luat stranutul. Yedool mijlociu, askuns sub pat, i-a zis:
- Hey, buah, snoof snoof, ai grije de tine!
Loopool l-a extras binishor de sub divan si l-a mankt shi pe el. Apoi le-a looat kptatzanile si le-a pus in geam. Sa o fraereasca pe kpra. Shi a plekt. Vine kpra de la mall. Incepe sa knte, ala mic ii deschide si-i zice ce s-a intamplat. Kpra se enerveaza maxim, ii cad dekt kateva lakrimi si spune:
- Ii iau glanda la bulangiu!
Il soona pe mobil si-i spune:
- Loopoole, sti k te ioob3sk ff mooooolt, hai sa bem ceva, vreau sa traiesk klipa cu tine! Mercic!
Loopool vroia de moolt sa o fak pe kpra, ashea ca nu a mai stat pe gandoori. Si a fugit la vila ei din Pipera. Kpra i-a deskis usha, l-a invitat sa stea pe canapeaua cu swarovsky si a dat drumul l-a super skoola audio din living. Loopool a inceput sa askoolte, apoi sa urle, sa-i dea sangele pe nas si a murit in kinuri. De ce? Capra, dragii mosului, ii pusese un cd cu versiunea originala a povestii lui Ion Creanga. Care suna cam asa:”…Ticalosul si mangositul! Ei las’ ca l-oiu invata eu minte. Inca se ranjea la mine catodata si-mi facea cu maseaua. Apoi doar eu nu-s de-acelea de care crede el. N-am sarit peste garduri niciodata. Ei taci, cumatre, ca te-oiu dobzala eu! Cu mine ti-ai pus boii in plug? Apoi tine minte, ca ai sa-i scoti fara coarne!”
Mult peste puterea de concentrare a hapsanului lup. Creierul lui nu a facut fata avalansei ce se revarsa neindurator din boxe. Si a crapat. Da, stimabililor. Asa sunau povestile odata ca niciodata. Cam cum e fragmentul ce l-a ucis pe lup. Iar pentru viitor au nesansa de a fi scrise cam ca inceputul povestii mele. Asta in cazul in care povestile mai au un viitor.”

dolion

MesajSubiect: Re: BANCURI (II)   BANCURI (II) - Pagina 5 EmptyMier 02 Sept 2009, 19:59

Perfect Girl