| Politica se face cu... caricaturi | |
|
+18fulga nicuvar alex andrei Diaporevomenos Ion TRISTAN yzzy j0oke delta Doina ostrovna Anahoret abbilbal Cristina dolion Emil Condor cactus aurora 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 07 Dec 2012, 05:27 | |
| Politica se face si cu remember: La referendum au fost 18 292 484 de alegatori, cifra contestata de USL si de unii de pe acest forum. Acum suntem 18 292 484 de alegatori si nimeni nu mai zice nimic.
Scurta memorie?
Cat a trebuit sa ma lupt ca sa demonstrez ca suntem cati suntem si nu 14, 15 sau 16 mil. cat incerca SOVA SI ANTENA 3 sa ne convinga ca suntem.
A demisionat un ministru atunci. Acum ar trebui repus in drepturi. In locul lui , i-as da in judecata si le-as cere daune morale de milioane de euro.
| |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 07 Dec 2012, 10:06 | |
| Ioane, de aceasta data, un numar mai mare de alegatori pe liste este in favoarea USL. Te-ai gandit la asta ? Sa te vad cum stai cu logica. | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 07 Dec 2012, 14:00 | |
| | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 07 Dec 2012, 14:45 | |
| BEC a publicat cifra cu numarul de cetateni romani cu drept de vot.
Este aproximativ aceeasi cu cea de la referendum. O mica diferenta de 40000.
Vad ca Sova, Antena 3, Ponta, Antonescu nu mai zic nimic.
De ce nu fac scandal ca suntem decat 15 mil, cum sustineau asta vara.
Deci cine minte: Ponta sau Basescu, cu privire la aceasta cifra?
Saracul Rus a fost demis pe nedrept.
Eu as cere daune morale de milioane de dolari sa fiu in locul lui.
Si iar zic antenistii la fel, ca asta vara, ca nu iau nimanui dreptul la vot.
Dar, daca tu zici ca sunt 15 mil, in loc de 18, asta nu inseamna ca , la diferenta le iei dreptul la vot?
Parca am fi niste idioti asa ni se explica.
Pe mine, Franz, nu m-a interesat nici asta vara, si, cu atat mai mult nici acum, cine si ce interese are.
Pe mine ma intereseaza adevarul.
Care este numarul exact de alegatori. Mai bine zis corect, ca exact nu se poate da, numarul variind in fiecare clipa, dar nesemnificativ.
Si sa nu ma prosteasca nimeni in fata. In spate poate zice ce vrea cine vrea. Ca sunt oltean si iute la manie. Ma mai calmeaza varsta. Ca altfel asa face urat de tot. Glumesc acum.
O zi buna! Ion
In fine, nu te mai plictisesc cu asta.
O zi buna!
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 07 Dec 2012, 15:10 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Ioane, de aceasta data, un numar mai mare de alegatori pe liste este in favoarea USL. Te-ai gandit la asta ? Sa te vad cum stai cu logica.
Raspuns (i)logic: Interesul poarta fesul.Vezi, Franz: de aia nu are ursul coada! | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 07 Dec 2012, 19:51 | |
| Vad. Totusi, daca stam stramb si judecam drept : USL nu are nevoie sa fraudeze. Lor le ajunge doar ceea ce stiu ca vor avea la urne. ARD insa... stie ca USL-istii sunt imbatabili la aceste alegeri si, drept urmare, vor incerca sa taie coada ursului. Am sau nu dreptate ? | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 07 Dec 2012, 20:17 | |
| |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 07 Dec 2012, 20:29 | |
| Chiar crezi ca USL-istii au creierul atat de minuscul precum PDL-eii ? Asta a tinut la "Teatrul de marionete PDL" ! La USL nu tine. Dar, chiar, de ce nu-i indeamna Basescu si acum pe ARD-istii sa stea acasa ? | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 07 Dec 2012, 21:04 | |
| | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 07 Dec 2012, 21:32 | |
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 07 Dec 2012, 23:07 | |
| | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 08 Dec 2012, 00:07 | |
| Dispretul pentru adevar este lipsa de caracter.
Daca cei de la Antena 3, in frunte cu Gadea, Grecu, Ciuvica, Sova si altii continua sa taca si nu iau atitudine impotriva acestui Ministru de Interne sau BEC-ului care comunica alte cifre decat au gasit ei in vara, inseamna ca sunt niste lasi. Nu respecta adevarul pe care au tinut atat demult sa-l demonstreze, iar Ioan Rus, CCR-ul si altii nu au tinut cont de adevarul pe care il sustineau ei.
Eu sa fiu in locul lor as iesi in strada, in frunte cu Ghise( unde e acest personaj?) si as scrie pe pancarta asa: Suntem 15 milioane! Nu 18.2 cat ziceti voi si acum, sau cum ziceati asta vara.
Fireati voi ai focului de bezevenghi! Taceti acum, nu? Sau va convine si asa? Chiar daca e minciuna.
Intrebari deci: Cine minte acum, cine a mintit atunci? Cati suntem de fapt?
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 08 Dec 2012, 00:18 | |
| Cati vrea basescu atitia suntem:((((( | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 08 Dec 2012, 01:05 | |
| - ostrovna a scris:
- Cati vrea basescu atitia suntem:(((((
Incorect! Basescu nu poate sa spuna cati vrea el. Eu m-am referit la faptul ca astia de la Antena 3 au amutit. Nu-i inteleg de ce nu protesteaza. Cifra e incorecta dupa cum au sustinut ei vara. De ce tac? Sa zica ceva macar. Sa ceara scuze lui Ioan Rus. | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 08 Dec 2012, 10:16 | |
| Fapta-i consumata. A ramas atat cat a vrut PDL in vara. Nimic anormal, pana la urma. Daca asa a vrut Basescu si ai lui.... asa a ramas. | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 08 Dec 2012, 12:07 | |
| Oare mai voteaza cineva pro? Sau toata lumea voteaza contra? Eu tin sa va amintesc ca regimul s-a schimbat de luni bune !!! |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 08 Dec 2012, 12:13 | |
| | |
|
| |
apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 08 Dec 2012, 16:54 | |
| - Mihaela a scris:
- tin sa va amintesc ca regimul s-a schimbat de luni bune !!!
de vreo 23 x 12 luni... _____________________ | |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 08 Dec 2012, 16:56 | |
| - Mihaela a scris:
- n-am nicio treaba cu pedeleii.
serios? de 8 ani conduce unul țara și tu spui că n-ai treabă cu ei _____________________ | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 08 Dec 2012, 20:21 | |
| - apocalyptica a scris:
- Mihaela a scris:
- n-am nicio treaba cu pedeleii.
serios? de 8 ani conduce unul țara și tu spui că n-ai treabă cu ei Nu in sensul in care zice Franz. Adica eu doar ii critic cand e de criticat, nu sunt sustinatoare, no way! |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 08 Dec 2012, 22:03 | |
| - ostrovna a scris:
- Cati vrea basescu atitia suntem:(((((
Geta parca ai fi vorbit cu prietenul meu din Craiova. Exact acelasi raspuns mi l-a dat. "Cati vrea Basescu", auzi vorba. Cand aud insa "jos Basescu", parca il vad pe Mazilu in '90 : "Il vreti pe Iliescu jos?" Adica suntem in aceeasi situatie ca in '90??!!... Sau si mai rau??!!.... Ce ma ingrijoreaza pe mine este faptul ca lumea e plina de ura. Copiii, cand ii privesc pe cei mai mari, nu pot invata de la ei ce e iubirea inainte de a invata ce e ura si cum sa urasca. Atentie, insa! Cei care indeamna la ura acum , fie si impotriva unui singur om precum Basescu,indreptatiti sau nu, vor avea parte sigur , la randul lor, de ce nu, tot de ura. Suntem tot timpul in razboi, tot timpul in revolutie.. Sa nu uitam ca Pacea se castiga mai greu decat razboiul. Sa nu intelegeti de aici ca sunt pdelist sau basist sau anti-pontist. Ce urat suna cuvintele astea!... Ne stricam limba si ne uratam sufletul cu ele. Va doresc tuturor sa aveti succes in alegeri si dupa Tot binele din lume! Ion | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 08 Dec 2012, 23:53 | |
| | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 09 Dec 2012, 00:24 | |
| Ma gandesc , asa fara nicio intentie, ce o sa faca astia care se ocupa de persoana lui Basescu in momentul in care nu va mai fi presedinte. Le dispare obiectul muncii. O sa someze? Eu zic ca astia din presa , de la Antena 3 si alte antene, ar trebui sa-i plateasca ceva bani lui Basescu, pentru ca le creste audienta numai cand ii pronunta numele.
| |
|
| |
apocalyptica
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi | |
| |
|
| |