| Politica se face cu... caricaturi | |
|
+18fulga nicuvar alex andrei Diaporevomenos Ion TRISTAN yzzy j0oke delta Doina ostrovna Anahoret abbilbal Cristina dolion Emil Condor cactus aurora 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 09 Dec 2012, 10:00 | |
| - Ion a scris:
- Ma gandesc , asa fara nicio intentie, ce o sa faca astia care se ocupa de persoana lui Basescu in momentul in care nu va mai fi presedinte.
Le dispare obiectul muncii. O sa someze? Eu zic ca astia din presa , de la Antena 3 si alte antene, ar trebui sa-i plateasca ceva bani lui Basescu, pentru ca le creste audienta numai cand ii pronunta numele. Ioane, astia de la Antena 3 sunt tot aia care inainte de instalarea in fruntea tarii a lui Traian Basescu si acolitilor domniei sale au jupuit pielea de pe politicienii PSD si de pe cei care formau alianta taranista condusa de Constantinescu si Ciorbea. Tot ei sunt cei care propovaduiau bunul mers al lucrurilor sub noua conducere a lui Traian Basescu. E vina Antenei 3 ca cel din urma n-a stiut, ba chiar mai mult, a tinut palma la cur politicienilor PDL si acestia au facut viata grea romanilor, in loc sa curga numai lapte si miere, asa cum a promis Traienel in campanie ? Cine dracu l-a pus pe Traienel in campanie sa promita marea cu sarea ? Eu ? Poti fi sigur ca tot Antena 3 va fi prima care se va sui in capul noii puteri daca nu-si va face datoria, asa cum au mai facut-o si in trecut. | |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 09 Dec 2012, 15:15 | |
| Eu am inceput sa vizionez aceasta antena numai de anul acesta. De aceea nu stiu exact cum a fost inainte. Te cred pe cuvant , Franz. Si, daca va fi in coasta puterii, cum zici tu, ramane sa vedem. Mi-a teama , insa, sa nu treaca la pupincurism, asa cum zici ca a facut cu PDL-ul.
Ramane de vazut cat de independenta va fi presa noastra. Si de echidistanta.
Doamne-ajuta! | |
|
| |
apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 09 Dec 2012, 16:23 | |
| - Ion a scris:
- Ramane de vazut cat de independenta va fi presa noastra. Si de echidistanta.
că tot vrei să pari un mare înțelept în viață, am o nelămurire la neimportant... alesii-nostri-de-toate-culorile. _____________________ | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 09 Dec 2012, 17:04 | |
| Dragul meu, ii zice sotia, esti o comoara. Si cum comorile .....sunt in pamant, nu stiu ce mai cauti tu pe aici. Asta ai vrut sa zici cu "inteleptii inca in viata?
Iar despre ce scrie pe forumul respectiv, nu stiu la ce si la cine te referi. Daca e vorba de sectii de votare, noi avem aici, dar eu nu votez ca n-am de ce. Ponta i-a raspuns clar Corinei Dragotescu ca nu poate face nimic pentru romanii din strainatate, orice statut ar avea ei. In afara de cei care vor sa faca ei pentru tara ceva afaceri sau stiu eu ce altceva ar aduce ceva bun pentru tara. Invers e mai greu. Pentru ca nu poate rezolva problemele celor din tara, dar sa le mai rezolve si pe cele ale celor plecati. Ai plecat, nu mai esti al meu. Sa fii sanatos. Ma bucur ca am scapat de o problema. Daca imi aduci ceva, bine. Eu nu pot sa-ti dau nimic.
Eu aduc anual, venind in vacanta in tara, cadouri la prieteni, la neamuri, mai cheltuiesc cate ceva pentru casa, pe la doctori. Deci nu cer nimic . Ca nici de dat nu dau prea dau mare lucru.
Asta e. Fiecare cu drumul lui in viata. Dumnezeu sa va ajute pe voi si pe noi toti sa fie mai bine incepand de maine.
| |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 09 Dec 2012, 17:08 | |
| - Ion a scris:
- Asta ai vrut sa zici cu "inteleptii inca in viata?
unde am scris "încă"? _____________________ | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 09 Dec 2012, 17:13 | |
| Scuze! Ai dreptate aici. L-am adaugat pe "inca" dupa. Daca tii sa precizezi acest lucru, inseamna ca n-ai vrut sa dai sensul respectiv. Multumesc pentru intelegere. | |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 09 Dec 2012, 17:16 | |
| - Ion a scris:
- Scuze! Ai dreptate aici. L-am adaugat pe "inca" dupa. Daca tii sa precizezi acest lucru, inseamna ca n-ai vrut sa dai sensul respectiv.
Multumesc pentru intelegere. umbli cu fofâltica, ai? _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 10 Dec 2012, 04:51 | |
| - Franz Schneider a scris:
- ...tot Antena 3 va fi prima care se va sui in capul noii puteri daca nu-si va face datoria, asa cum au mai facut-o si in trecut.
Asta-i poanta zilei? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 10 Dec 2012, 04:53 | |
| - apocalyptica a scris:
- Ion a scris:
că tot vrei să pari un mare înțelept în viață, am o nelămurire la neimportant... alesii-nostri-de-toate-culorile. Dacă ai o nelămurire, doar spune-o aici! E mai simplu... Se rezolvă mai rapid. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Vizitator Vizitator
| |
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 10 Dec 2012, 15:44 | |
| Omul zilei de …ieri ! N-am crezut ca niste declaratii de presa facute intr-un moment important imi pot provoca atatea hohote de ras!!! )) | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 10 Dec 2012, 22:02 | |
| Politica se face si cu UDMR, nu? Iata ca Mircea Badea, cel mai fervent sustinator al USL, e suparat ca a votat USL. Daca tot cu ei e si Ponta, zice el, puteam sa votez PDL, nu?
Mai am si niste prieteni in tara, national liberali, sau nationalisti-vadimisti, care s-or suparat rau di tat, dupa ce au auzit ce a zis Ponta, regretand enorm votul lor. De fapt, asta este prima poanta al lui Ponta.[b] | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 10 Dec 2012, 22:02 | |
| Sunt deja muulte ore de cand a castigat USL-ul (detasat ). Sa nu-mi spuneti ca nu traiti deja ca-n paradis ca nu va cred. |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 10 Dec 2012, 23:19 | |
| - ostrovna a scris:
- Omul zilei de …ieri !
No, sunteti fericiti acum? Fericiti că au iesit la rampă valorile voastre, adică prietenii lui Becali, nu ai lui Ungureanu? Valoarea celor votati este exact valoarea celor ce au votat. Să vă fie de bine! Auzi domnule, Becali în Parlamentul tării si Răzvan Ungureanu nu! Foarte „inteligentă” alegere! Ce să mai spunem? Avem ce merităm... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 11 Dec 2012, 01:10 | |
| Mircea Badea zice ca astia sunt aia care nu au iesit ast-vara la vot ca sa ramana in continuare Base?
Pentru ca, daca mai ieseau si ei, vreo 2 mil., asta era. Tare e suparat pe ei baiatul asta, zau! | |
|
| |
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 11 Dec 2012, 01:36 | |
| Aoleu, lasa-ma Emile! Din cauza lui Becali nu mai am eu chef sa-mi iau TV in casa. Nu era suficient ca aparea pe canalele sport, acum apare pe canalele de stiri, mondene etc. E pe bannerele din sectorul 6. Eu a trebuit sa circul prin ditamai sectorul unde la fiecare coltisor de strada scria ca el e slujba crucii. Sunt zile cand ma gandesc daca vreunul din ala care a mers la vot, ne-a adunat procentual pe toti cei care NU am mai mers la vot sa vaza cat reprezinta votul sau din procentul adevarat. Eu neprezentandu-ma la vot ...am spus NU obsesiei USL si NU disperarii ARD-ului. Ce vrei......ei sunt mai mult decat 50% din aia mai putin de 50 la suta care au iesit la vot. Trebuie sa fii tampit sa nu realizezi ca reprezinti mai putin dintr-un sfert si ca jumatatea ailalta care n-a mers la vot ar trebui sa transmita ceva. Si tacerea e un mod de a transmite. Numai vitele de romani care se cred o majoritate .... dispretuiesc o adevarata majoritate. _____________________ | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 11 Dec 2012, 01:48 | |
| Da Irina, unora le place tigănia... S-o aibe!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 11 Dec 2012, 06:51 | |
| - Emil Condor a scris:
- apocalyptica a scris:
- Ion a scris:
că tot vrei să pari un mare înțelept în viață, am o nelămurire la neimportant... alesii-nostri-de-toate-culorile. Dacă ai o nelămurire, doar spune-o aici! E mai simplu... Se rezolvă mai rapid. te-a obișnuit aurora cu copipeistisme și fără indicarea sursei? după care vă declarați șocați când sunt prezentate dovezi legate de plagiat _____________________ | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 11 Dec 2012, 12:07 | |
| Buldogu’ a murit! Traiasca gaina! Nici nu s-a uscat bine tusul pe buletinele de vot ca Nutzi a si inceput sa cotcodaceasca! E gata sa dea lectii de strategie electorala, sa-i traga de urechi pe blaga, mru, neamtu ... Coincidentanta face ca finu' nasului sa ceara demisia lui blaga! Partieeeeee ... vine "doamna lenuta" calare pe ...cai mari! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 11 Dec 2012, 12:11 | |
| Traian Băsescu îl cheamă urgent la Cotroceni pe ministrul de finanţe. - Să-mi scoţi de unde ştii 2 miliarde de euro pentru modernizarea penitenciarelor şi asigurarea celor mai bune condţtii de trai puşcăriaşilor. - De unde, Şefule? Dacă am avea banii ăştia i-am da probabil celor din învăţământ. - Bă! Tu ai impresia că, după alegeri,... eu mă duc la şcoală? | |
|
| |
apocalyptica
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 11 Dec 2012, 13:06 | |
| - ostrovna a scris:
- Traian Băsescu îl cheamă urgent la Cotroceni pe ministrul de finanţe.
- Să-mi scoţi de unde ştii 2 miliarde de euro pentru modernizarea penitenciarelor şi asigurarea celor mai bune condţtii de trai puşcăriaşilor. - De unde, Şefule? Dacă am avea banii ăştia i-am da probabil celor din învăţământ. - Bă! Tu ai impresia că, după alegeri,... eu mă duc la şcoală? nu ar fi de mirare, având în vedere cele trei evenimente (legate direct de părerea electoratului despre matol) care au avut loc doar în anul ăsta ( http://neimportant.forumgratuit.ro/t694p120-basescu-forever#63330 ) _____________________ | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 11 Dec 2012, 18:55 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 11 Dec 2012, 19:10 | |
| | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 11 Dec 2012, 23:39 | |
| Numarul actual de parlamentari corespunde unei populatii de 29 milioane de locuitori, zice Corina Dragotescu la RTV.
De vina, zic usl-istii si pontistii, de situatia asta este clar Basescu. Eu ma intreb insa de ce nu au aplicat rezultatul referendumului cu privire la 300 de parlamentari, lucru initiat de insusi Basescu??!!!...
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 12 Dec 2012, 01:07 | |
| Am auzit si declaratia lui Solomon, fost primar PSD, PNL, si penal ca pdl-ist, acum parlamentar PP-DD de Dolj. Zice ca pleaca la USL ca nu poate da banii care i-a cerut DD pentru a intra in Parlament. 200.000 de euro???....
Mare pungas e asta. Vrea si in parlament, si fara sa plateasca nimic. Tot ce va castiga, inclusiv imunitatea, va fi al lui, fara sa dea ceva.
A avut dreptate Becali, cand a zis ca are oameni infiltrati in PP-DD, si ca el ii controleaza in Parlament.
Asa ceva numai la noi se poate intampla. Le Figaro zice ca Romania e cazuta de undeva, nu mai tin minte de un de zice, in UE.
Ca la noi, la nimenea!
O sa fie un Parlament fara Opozitie. Ba nu . Va fi, dar cu o pozitie!.
Co o singura pozitie: Cea cu mana ridicata de catre toata lumea. Ca pe vremea lu' Nea Nicu.
Vorba lui Tutea, saracu. Pentru ce o fi facut atata puscarie??!!!... Pentru ce or fi murit atatia in '89???...
Pana la urma, singura Opozitie este a lui Traian Basescu. Cred ca o sa se roage de el sa mai stea acolo inca doi ani, ca sa vada Apusul ca avem si noi in OPOZITIE pe cineva. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi | |
| |
|
| |
| Politica se face cu... caricaturi | |
|