LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1918 istorie drumetie google nicuvar humanitas brasov mediu Fantasy comment-143 1 23 romana muzica_traditionala curiozitati efremovivanantonovici Popasul sibiu CPSF padure problema reclame internet taieri politica Limba
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 39 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 39 I_vote_rcap 
Emil Condor
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 39 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 39 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Politica se face cu... caricaturi

In jos 
+18
fulga
nicuvar
alex andrei
Diaporevomenos
Ion
TRISTAN
yzzy
j0oke
delta
Doina
ostrovna
Anahoret
abbilbal
Cristina
dolion
Emil Condor
cactus
aurora
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 Empty
MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyDum 09 Dec 2012, 10:00

Ion a scris:
Ma gandesc , asa fara nicio intentie, ce o sa faca astia care se ocupa de persoana lui Basescu in momentul in care nu va mai fi presedinte.
Le dispare obiectul muncii. O sa someze?
Eu zic ca astia din presa , de la Antena 3 si alte antene, ar trebui sa-i plateasca ceva bani lui Basescu, pentru ca le creste audienta numai cand ii pronunta numele.
Ioane, astia de la Antena 3 sunt tot aia care inainte de instalarea in fruntea tarii a lui Traian Basescu si acolitilor domniei sale au jupuit pielea de pe politicienii PSD si de pe cei care formau alianta taranista condusa de Constantinescu si Ciorbea. Tot ei sunt cei care propovaduiau bunul mers al lucrurilor sub noua conducere a lui Traian Basescu.
E vina Antenei 3 ca cel din urma n-a stiut, ba chiar mai mult, a tinut palma la cur politicienilor PDL si acestia au facut viata grea romanilor, in loc sa curga numai lapte si miere, asa cum a promis Traienel in campanie ? Cine dracu l-a pus pe Traienel in campanie sa promita marea cu sarea ? Eu ?
Poti fi sigur ca tot Antena 3 va fi prima care se va sui in capul noii puteri daca nu-si va face datoria, asa cum au mai facut-o si in trecut.

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyDum 09 Dec 2012, 15:15

Eu am inceput sa vizionez aceasta antena numai de anul acesta. De aceea nu stiu exact cum a fost inainte.
Te cred pe cuvant , Franz.
Si, daca va fi in coasta puterii, cum zici tu, ramane sa vedem. Mi-a teama , insa, sa nu treaca la pupincurism, asa cum zici ca a facut cu PDL-ul.

Ramane de vazut cat de independenta va fi presa noastra. Si de echidistanta.

Doamne-ajuta!
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyDum 09 Dec 2012, 16:23

Ion a scris:
că tot vrei să pari un mare înțelept în viață, am o nelămurire la neimportant... alesii-nostri-de-toate-culorile.

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyDum 09 Dec 2012, 17:04

Dragul meu, ii zice sotia, esti o comoara.
Si cum comorile .....sunt in pamant, nu stiu ce mai cauti tu pe aici.
Asta ai vrut sa zici cu "inteleptii inca in viata?

Iar despre ce scrie pe forumul respectiv, nu stiu la ce si la cine te referi.
Daca e vorba de sectii de votare, noi avem aici, dar eu nu votez ca n-am de ce.
Ponta i-a raspuns clar Corinei Dragotescu ca nu poate face nimic pentru romanii din strainatate, orice statut ar avea ei. In afara de cei care vor sa faca ei pentru tara ceva afaceri sau stiu eu ce altceva ar aduce ceva bun pentru tara. Invers e mai greu.
Pentru ca nu poate rezolva problemele celor din tara, dar sa le mai rezolve si pe cele ale celor plecati. Ai plecat, nu mai esti al meu. Sa fii sanatos. Ma bucur ca am scapat de o problema. Daca imi aduci ceva, bine. Eu nu pot sa-ti dau nimic.

Eu aduc anual, venind in vacanta in tara, cadouri la prieteni, la neamuri, mai cheltuiesc cate ceva pentru casa, pe la doctori. Deci nu cer nimic . Ca nici de dat nu dau prea dau mare lucru.

Asta e. Fiecare cu drumul lui in viata.
Dumnezeu sa va ajute pe voi si pe noi toti sa fie mai bine incepand de maine.

Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyDum 09 Dec 2012, 17:08

Ion a scris:
Asta ai vrut sa zici cu "inteleptii inca in viata?
unde am scris "încă"? Shocked

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyDum 09 Dec 2012, 17:13

Scuze! Ai dreptate aici. L-am adaugat pe "inca" dupa. Daca tii sa precizezi acest lucru, inseamna ca n-ai vrut sa dai sensul respectiv.
Multumesc pentru intelegere.
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyDum 09 Dec 2012, 17:16

Ion a scris:
Scuze! Ai dreptate aici. L-am adaugat pe "inca" dupa. Daca tii sa precizezi acest lucru, inseamna ca n-ai vrut sa dai sensul respectiv.
Multumesc pentru intelegere.
umbli cu fofâltica, ai? oh da!

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyLun 10 Dec 2012, 04:51

Franz Schneider a scris:
...tot Antena 3 va fi prima care se va sui in capul noii puteri daca nu-si va face datoria, asa cum au mai facut-o si in trecut.
Asta-i poanta zilei? smile

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyLun 10 Dec 2012, 04:53

apocalyptica a scris:
Ion a scris:
că tot vrei să pari un mare înțelept în viață, am o nelămurire la neimportant... alesii-nostri-de-toate-culorile.
Dacă ai o nelămurire, doar spune-o aici! E mai simplu... Se rezolvă mai rapid.

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyLun 10 Dec 2012, 13:21

Emil Condor a scris:
Franz Schneider a scris:
...tot Antena 3 va fi prima care se va sui in capul noii puteri daca nu-si va face datoria, asa cum au mai facut-o si in trecut.
Asta-i poanta zilei? smile
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 876722 Emil, tu nu stii ce deontologi sunt ei.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyLun 10 Dec 2012, 15:44

Omul zilei de …ieri !

N-am crezut ca niste declaratii de presa facute intr-un moment important imi pot provoca atatea hohote de ras!!! smile))

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 Cascadorii-rasului
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyLun 10 Dec 2012, 22:02

Politica se face si cu UDMR, nu?
Iata ca Mircea Badea, cel mai fervent sustinator al USL, e suparat ca a votat USL.
Daca tot cu ei e si Ponta, zice el, puteam sa votez PDL, nu?

Mai am si niste prieteni in tara, national liberali, sau nationalisti-vadimisti, care s-or suparat rau di tat, dupa ce au auzit ce a zis Ponta, regretand enorm votul lor.
De fapt, asta este prima poanta al lui Ponta.[b]
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyLun 10 Dec 2012, 22:02

Sunt deja muulte ore de cand a castigat USL-ul (detasat oh da! ). Sa nu-mi spuneti ca nu traiti deja ca-n paradis ca nu va cred. Very Happy
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyLun 10 Dec 2012, 23:19

ostrovna a scris:
Omul zilei de …ieri !
No, sunteti fericiti acum?
Fericiti că au iesit la rampă valorile voastre, adică prietenii lui Becali, nu ai lui Ungureanu?
Valoarea celor votati este exact valoarea celor ce au votat.
Să vă fie de bine!

Auzi domnule, Becali în Parlamentul tării si Răzvan Ungureanu nu! Foarte „inteligentă” alegere!
Ce să mai spunem? Avem ce merităm...

Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMar 11 Dec 2012, 01:10

Mircea Badea zice ca astia sunt aia care nu au iesit ast-vara la vot ca sa ramana in continuare Base?

Pentru ca, daca mai ieseau si ei, vreo 2 mil., asta era.
Tare e suparat pe ei baiatul asta, zau!
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMar 11 Dec 2012, 01:36

Aoleu, lasa-ma Emile! Din cauza lui Becali nu mai am eu chef sa-mi iau TV in casa. Nu era suficient ca aparea pe canalele sport, acum apare pe canalele de stiri, mondene etc. E pe bannerele din sectorul 6. Eu a trebuit sa circul prin ditamai sectorul unde la fiecare coltisor de strada scria ca el e slujba crucii. Sunt zile cand ma gandesc daca vreunul din ala care a mers la vot, ne-a adunat procentual pe toti cei care NU am mai mers la vot sa vaza cat reprezinta votul sau din procentul adevarat. Eu neprezentandu-ma la vot ...am spus NU obsesiei USL si NU disperarii ARD-ului. Ce vrei......ei sunt mai mult decat 50% din aia mai putin de 50 la suta care au iesit la vot. Trebuie sa fii tampit sa nu realizezi ca reprezinti mai putin dintr-un sfert si ca jumatatea ailalta care n-a mers la vot ar trebui sa transmita ceva. Si tacerea e un mod de a transmite. Numai vitele de romani care se cred o majoritate .... dispretuiesc o adevarata majoritate.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMar 11 Dec 2012, 01:48

Da Irina, unora le place tigănia... S-o aibe!

apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMar 11 Dec 2012, 06:51

Emil Condor a scris:
apocalyptica a scris:
Ion a scris:
Dacă ai o nelămurire, doar spune-o aici! E mai simplu... Se rezolvă mai rapid.
te-a obișnuit aurora cu copipeistisme și fără indicarea sursei? oh da!
după care vă declarați șocați când sunt prezentate dovezi legate de plagiat Laughing

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMar 11 Dec 2012, 12:07

Buldogu’ a murit! Traiasca gaina!

Nici nu s-a uscat bine tusul pe buletinele de vot ca Nutzi a si inceput sa cotcodaceasca! E gata sa dea lectii de strategie electorala, sa-i traga de urechi pe blaga, mru, neamtu ... Coincidentanta face ca finu' nasului sa ceara demisia lui blaga! Partieeeeee ... vine "doamna lenuta" calare pe ...cai mari!

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 Visuri
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMar 11 Dec 2012, 12:11

Traian Băsescu îl cheamă urgent la Cotroceni pe ministrul de finanţe.
- Să-mi scoţi de
unde ştii 2 miliarde de euro pentru modernizarea penitenciarelor şi
asigurarea celor mai bune condţtii de trai puşcăriaşilor.
- De unde, Şefule? Dacă am avea banii ăştia i-am da probabil celor din învăţământ.
- Bă! Tu ai impresia că, după alegeri,... eu mă duc la şcoală?
Sus In jos
apocalyptica

apocalyptica

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMar 11 Dec 2012, 13:06

ostrovna a scris:
Traian Băsescu îl cheamă urgent la Cotroceni pe ministrul de finanţe.
- Să-mi scoţi de
unde ştii 2 miliarde de euro pentru modernizarea penitenciarelor şi
asigurarea celor mai bune condţtii de trai puşcăriaşilor.
- De unde, Şefule? Dacă am avea banii ăştia i-am da probabil celor din învăţământ.
- Bă! Tu ai impresia că, după alegeri,... eu mă duc la şcoală?
nu ar fi de mirare, având în vedere cele trei evenimente (legate direct de părerea electoratului despre matol) care au avut loc doar în anul ăsta ( http://neimportant.forumgratuit.ro/t694p120-basescu-forever#63330 )

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMar 11 Dec 2012, 18:55

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 7WIt5
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMar 11 Dec 2012, 19:10

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 ZOR82
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMar 11 Dec 2012, 23:39

Numarul actual de parlamentari corespunde unei populatii de 29 milioane de locuitori,
zice Corina Dragotescu la RTV.

De vina, zic usl-istii si pontistii, de situatia asta este clar Basescu.
Eu ma intreb insa de ce nu au aplicat rezultatul referendumului cu privire la 300 de parlamentari, lucru initiat de insusi Basescu??!!!...

Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 EmptyMier 12 Dec 2012, 01:07

Am auzit si declaratia lui Solomon, fost primar PSD, PNL, si penal ca pdl-ist, acum parlamentar PP-DD de Dolj. Zice ca pleaca la USL ca nu poate da banii care i-a cerut DD pentru a intra in Parlament. 200.000 de euro???....

Mare pungas e asta. Vrea si in parlament, si fara sa plateasca nimic. Tot ce va castiga, inclusiv imunitatea, va fi al lui, fara sa dea ceva.

A avut dreptate Becali, cand a zis ca are oameni infiltrati in PP-DD, si ca el ii controleaza in Parlament.

Asa ceva numai la noi se poate intampla.
Le Figaro zice ca Romania e cazuta de undeva, nu mai tin minte de un de zice, in UE.

Ca la noi, la nimenea!

O sa fie un Parlament fara Opozitie.
Ba nu . Va fi, dar cu o pozitie!.

Co o singura pozitie:
Cea cu mana ridicata de catre toata lumea.
Ca pe vremea lu' Nea Nicu.

Vorba lui Tutea, saracu. Pentru ce o fi facut atata puscarie??!!!...
Pentru ce or fi murit atatia in '89???...

Pana la urma, singura Opozitie este a lui Traian Basescu.
Cred ca o sa se roage de el sa mai stea acolo inca doi ani, ca sa vada Apusul ca avem si noi in OPOZITIE pe cineva.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 39 Empty

Sus In jos

Politica se face cu... caricaturi
Sus 
Pagina 39 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Politica se face cu... caricaturi
» CARICATURI
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în politică
» Romania in politica lumii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum