LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
politica nicuvar 1918 Limba drumetie problema muzica_traditionala curiozitati 23 comment-143 internet efremovivanantonovici 1 mediu Popasul humanitas sibiu CPSF istorie reclame padure brasov romana Fantasy taieri google
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 I_vote_lcapCACTUS PERFECTUS - Pagina 4 I_voting_barCACTUS PERFECTUS - Pagina 4 I_vote_rcap 
Emil Condor
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 I_vote_lcapCACTUS PERFECTUS - Pagina 4 I_voting_barCACTUS PERFECTUS - Pagina 4 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CACTUS PERFECTUS

In jos 
+23
Diaporevomenos
Iisus
Franz Schneider
lutra vulgaris
VOTAN
CRUCIAT
delta
Karima
bulache
Cristina
dolion
yzzy
ostrovna
zuum
zaraza26
abbilbal
ACCENT
cactus
aurora
nicuvar
Layla
Anahoret
Emil Condor
27 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyJoi 23 Apr 2009, 19:15

În Bucureşti au înflorit castanii. Asta înseamnă că într-o săptămână-două vor înflori şi în Ploieşti. Atunci se va închide circulaţia maşinilor pe timpul week-endului pe bulevardul de la Gara de Sud, ca să ne putem plimba pe sub castani. Este o splendoare! Şi va fi aşa până la toamnă!
CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 Springsmile

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyVin 24 Apr 2009, 04:44

cactus a scris:
zaraza26 a scris:
Citat :
io vleau sa vina iarna.....
Hai la mine in birou ca e asa racoareeeee... Suntem spre nord si tinem geamul deschis de la prima ora...in loc de cos de fum. oh da!
Da , da´ nici voi nu avetzi zapada; numai Emil are.... doh sa bolunzeshti...
Am terminat si eu cu ea de câteva săptămâni. Probabil în Nordul Canadei încă mai e...
Următoarele zile avem 27 de grade. Vară în toată regula. Very Happy

cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyVin 24 Apr 2009, 10:45

Emil Condor a scris:
cactus a scris:
zaraza26 a scris:
Citat :
io vleau sa vina iarna.....
Hai la mine in birou ca e asa racoareeeee... Suntem spre nord si tinem geamul deschis de la prima ora...in loc de cos de fum. oh da!
Da , da´ nici voi nu avetzi zapada; numai Emil are.... doh sa bolunzeshti...
Am terminat si eu cu ea de câteva săptămâni. Probabil în Nordul Canadei încă mai e...
Următoarele zile avem 27 de grade. Vară în toată regula. Very Happy

Da´ io vleau in Canada... CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 36_2_52

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyVin 24 Apr 2009, 11:57

Fusei pe tarlale si am ajuns acasa ; adikatelea am ajuns pană in una (pe vremuri cea mai mare) din pietele urbei - peste drum e catedrala ortodoxă veche, kă aia nouă din buricul targului nu-i decat un mastodont kitch - adevărată insultă la adresa ortodoxiei (ortodox = ? ce-i aia ? pe tema asta o sa divaghez mai la vale cand oi avea kef) - si cum spusei am fost in piatza si m-am uitat la verdetzuri - erau faine si ieftine (o legatură de ceapă verde 1 leitză) si ierburi (măcrishul meu iubit - o grămadă frumoasă = 1 leitză). Si flori... faiine si m-am ashezat pe o bancă acolo in fatza catedralei (ortodoxe) si am kujetat - kam ashea CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 Gruebel CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 Image005 shi am kujetat si m-am gandit la spatziul carpato-danubiano-pontico-mioritico-dambouvitzean si m-am gandit si am gandit că...matematic:
Ipoteză:
1. cine nu-si cunoashte si respectă istoria riscă să o repete (am citat din memoria tzepilor)
2. Bibliografie
a. N. Filimon : Ciocoii Vechi si Noi
b. desen animat "Ferma Animalelor"
c. lozinci
3. Pseudo-demonstratzie:
a/1: 1990 - "Au venit ai noshtri" !!!!! - care ai noshtri ?
a/2: la moarte ! - s-a rezolvat
b/1: "Iliescu potzi pleca, asta nu-i shi tzara ta" ; "Azi in Timishoara, maine-n toata tzara" etc. etc. etc.....
b/3: FSN; (pseudo)-privatizări al naibii de reushite
b/4: bâlbe in politica externa
b/5: sărăcie, etalarea bunurilor străine nou dobândite, salarii(la privatzi) de 5.000 lei; perioada de stat la kujetare (EI, nu noi) şi pus tzara la cale; perioadă de decantare a noii clase conducătoare - urmashii urmashilor; s-a rezolvat; trecem la
b/6: să vină minerii să facă ordine în haosul pe care l-am creat (fiindcă ne-am grăbit si nu am anticipat - zik EI) si minerii au venit, au rezolvat si au plecat dupa ce I. le-a oferit o masă caldă si apă minerală. Gata si faza asta
b/7: rearanjarea FDSN pe baze noi, desprinderi politice, apar tinerii tigri, apar partide noi, kă alea vechi chiar că sunt vechi
c: I.I. conduce in continuare, conduce NU bine si nu-i corect (fatza de tzara NU fatza de camarila - termen reaparut post (pseudo-)revolutzionar). Notă: prin I.I. a NU se întzelege "Al Doilea"
c/1: lumea politică se decantează mai departe. Roman zboară bine merci, alegeri, halimai mare
d. Tzărănishti la putere; Ciorbea - mare mahăr; bun la ceva ? Nu pot aprecia... a fost lăsat să-shi facă treaba ? Nu a shtiut cum să-shi facă treaba ? kiar că nu mă pot pronuntza. Oricum - privatizările merg înainte - pronto, elegant si in favoarea celor interesatzi să se facă privatizări...
e. Nix Ciorbea, vin ăialaltzi - altzi minishtri, alte privatizări "cerute" de băncile mondiale (?), intrarea (mai mult - pe ascunselea - invitarea "jaidetzi si voi in NATO mă amărâtzilor că-i nevoie de voi; vezi "Pro NATO") - succes; sărăcirea începe să-şi arate coltzii...
f. vin PDSR şi PNL si PD si toate scursorile posibile si imposibile... FAPTELE dovedesc o kestie simplă de tot: "Vin ai noshtri, pleaca ai noshtri" sau invers, că-i tot aia
g. apare si PNL-PC : SUPER - Monstruoasa Coalitzie reeditată (vezi Istoria României) adică se coalizează Yang cu Ying; adică plus + minus vor (???) să facă kasă bună.---Ash rade dacă ash putea
h. rămâne PDL care face vilă cu PDSR adică Satana s-a dus în rai şi a găsit un Inger să facă a doua mezaliantză; nul problemo - noi trăim în Rromaniezia si ne merge bine. Privatizări, hotzii, - TOTUL pentru binele boborului
i. ca să avem "Reines Tisch" adică "spatziu de manevră" - AFARA cu jefuitorii plătitorilor de impozite, JOS cu bugetarii de lux, salarii CORECTE (Diogene - dormi ?) să facem ALTFEL - dăm afară totzi shefii din institutzii "decentralizate" aflate IN PROPRIETATEA STATULUI si-i înlocuim cu altzii numitzi de NOI (ăia de la putere) pe baza unui contract (să nu rad). Deci schimbăm - vezi "Ferma animalelor" si cealaltă bibliografie. Si, după patru ani vin ăialaltzi care or să repete schema si tot ashea.... am rezolvat si problemele salarizării.
j. Turismul ? E bine merci... merje; in bikini, in alte feluri (?) dar merje... se va construi(?) pe culmile cele mai inalte ale Muntzilor Carpatzi (oare voi, MUNTZILOR nu vă cutremuratzi ??? Si voi atzi murit ???)
i. Să vedem ce se mai petrece....

Păi, pana acuma toate s-au petrecut conform planului: ce nashte din pisică, shoareci mănâncă... shi ashea va fi shi în continuare. Retrăim istori. Merjetzi şi votatzi că tot de aia merjetzi - adică merjetzi ca să coboratzi scările, să merjetzi, să luatzi o tzidulă pe care să facetzi un semn , să băgatzi in gaură si să merjetzi înapoi acasă constientzi fiind că tot nu întzelege de ce o trebuit să merjetzi....
Ăia pleacă, tot ăia, dar cu altzi kilotzi , vin... mare rahat; vorba cuiva - Trăim în Rromanezia si asta ne ocupa tot timpul...
Serbus...

CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 Image006 CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 Image005 CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 Grins_augedrehen

Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyVin 24 Apr 2009, 16:04

Ferdinand, tăuraşul cel blând

Cine nu a auzit de povestea lui Ferdinand, tăuraşul cel blând?!
El era o fire atât de sensibilă, paşnică şi contemplativă.
Îi plăcea să stea singur, în linişte sub un copac, cât e ziulica de lungă.
Să admire zborul fluturilor şi să miroasă parfumul florilor.

Dar vedeţi voi, copii, s-a întâmplat să fie înţeles greşit şi
să fie luat drept cel mai periculos taur,
pe care orice mândru toreador şi l-ar fi dorit ca adversar.
Şi asta numai din cauza unei biete albine care l-a transformat într-o secundă într-o fiară.
Însă chiar şi în arenă, el nu se dezminte, ci rămâne acelaşi blând Ferdinand.

Dar să vedem imaginile!

https://www.youtube.com/watch?v=CGTVRbpAuRo

mmmmm... asta-mi place tare mult si mie!!!!!!!!!!!!!!!!!

e din tineretele mele Very Happy
Si din ale mele Aurora:)

Faina tare:) mwah! mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyDum 26 Apr 2009, 20:41

Emil Condor a scris:
cactus a scris:
Iar eu nu am vrut (initial, la plecarea mea din tară) si am ajuns aici.

CACTUS,sora mea e acolo de 14 ani si i-a intrat frigul in oase asa ca..are o boala ce nu poate fi vindecata.
Un fel de artrita ,sa-i mai treaca durerea i-au facut morfina ultima data:(

Geta:)
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyDum 26 Apr 2009, 20:45

ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
cactus a scris:
Iar eu nu am vrut (initial, la plecarea mea din tară) si am ajuns aici.

CACTUS,sora mea e acolo de 14 ani si i-a intrat frigul in oase asa ca..are o boala ce nu poate fi vindecata.
Un fel de artrita ,sa-i mai treaca durerea i-au facut morfina ultima data:(

Geta:)

si io am discopatie lombara si metastaza la vertebra urmatoare, tot zona lombara da´ io vleau in Canada.... CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 Bigsmilie15

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyDum 26 Apr 2009, 20:56

ostrovna a scris:
Eu sunt de 23 de ani si nu mi-a intrat... smile

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyDum 26 Apr 2009, 21:01

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Eu sunt de 23 de ani si nu mi-a intrat... smile

CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 876722 Ea e sensibila rau si mamoasa nu mai spun:)
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 EmptyLun 27 Apr 2009, 10:25

cactus a scris:
inseamna ca io-s incompatibil ca-s din 12 ianuarie.. dupa noile descoperiri astrologice, s-o mai bagat o zodie ashea ca io acuma-s sagetator...

Zodiacul chinezesc e mai cinstit; acolo-s tigru de metal... sau bou ca si aici parerile-s impartzite in functie de cine face traducerea si interpretarea din chinezeasca...

Pai ai grija de unde te informezi! Cauta o carte buna, facuta de oameni seriosi, si ia-te dupa aia. Restul profita de subiectele care se cauta si vor sa faca un ban usor! Tigrul e tigru si boul(bivol) e bou(bivol). Daca esti nascut in anii 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 etc esti tigru. Daca esti nascut in anii 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 etc esti nascut in zodia boului. Atentie ca anul chinezesc se incheie la inceputul lui februarie... Am acasa o carte cu amanunte legate de data exacta la care se incheie fiecare an chinezesc. Dar fiind nascut in ianuarie, esti in zodia anului anterior. Sa zicem ca esti nascut in 12 ianuarie 1950. Nu esti tigru, deoarece zodia incepe undeva la inceputul lui februarie. Esti in zodia bivolului, ca toti cei nascuti dupa nu-stiu-cat februarie 1949.

N-are cum sa ti se schimbe zodia europeana, asa, peste noapte. Cand te-ai nascut erai capricorn si asa ramai. Doar cei nascuti acum poate li s-a schimbat zodia fatza de cum o stiam...dar am rezerve...
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 4 Empty

Sus In jos

CACTUS PERFECTUS
Sus 
Pagina 4 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ENGLISH
» LITERATURĂ
» ASTAZI E ZIUA TA... (III)
» DE LA CACTUS ADUNATE si în lume date...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: CACTUS-
Mergi direct la: