__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| CACTUS PERFECTUS | |
|
+23Diaporevomenos Iisus Franz Schneider lutra vulgaris VOTAN CRUCIAT delta Karima bulache Cristina dolion yzzy ostrovna zuum zaraza26 abbilbal ACCENT cactus aurora nicuvar Layla Anahoret Emil Condor 27 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 19 Aug 2010, 09:26 | |
| sa te citez - ca nu stiu cum se face: "dar ce spui despre "planurile" care incurajeaza manelele, mizeria lasata in urma si indiferenta generalizata ? ..."
pai spun ca nu ai dori sa auzi sau sa citesti blestemele cu care-i cadorisesc in fiecare clipa din zi si noapte. Am spus in alta parte ca nu ma intereseaza culoarea kilotzilor pe care-i poarta talharii mioritici. Si mai spun ca glontzul este pentru ei cea mai dulce mingaiere pe care le-o doresc. Si, mai mare nenorocirea este ca boboru mioritic se lasa prostit si le tzine isonul; inainte il tzineau lui -escu; acuma il tzin tot lui -escu si cine a spus Stupid People a avut mai multa dreptate decat dreptatea adevarurilor biblice si mai spun ca bobori asta isi merita soarta de bobor tembel daca n-a reusit sa invete ceva (oricat de putin) dintr-o istorie care se intinde de la 1945 si pana in zilele noastre. Asta spun... Sorry dar am dreptate. Romania a devenit Rromania si acuma se kiama Manelistan. Asta e
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 19 Aug 2010, 18:45 | |
| - cactus a scris:
- inainte il tzineau lui -escu; acuma il tzin tot lui -escu
ai impresia cumva ca -ceanu a fost/e/va fi mai bun? sau ca nu exista in tara asta niciun -escu, mai bun si mai cu bun simt? - cactus a scris:
- Romania a devenit Rromania si acuma se kiama Manelistan. Asta e
ai uitat sa mentionezi ca un singur om e de vina pentru asta ... ps: "Jos Bas escu"! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 25 Sept 2010, 03:33 | |
| Mai stie cineva, ceva despre Cactus? Sper că e bine acolo unde e... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 25 Sept 2010, 05:04 | |
| Am mai spus ca, singura temere ce o am e ca nu putem sti unul de altul, in cazul in care nu mai aparem pe forum! Intrebi de Cactus, dar cine e aproape de el sa poata afla de soarta lui? Sau daca se intampla ceva cu mine, crezi ca vreunul dintre ai mei, va intra pe forum sa va anunte? Voi dispare pur si simplu si nu va mai sti nimeni nimic! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 25 Sept 2010, 05:11 | |
| Eu am spus la ai mei să deschidă cont la Popas si să vă anunte. Adevărat că îl am deja pe CFC (Florin) aici, iar el o poate face cu usurintă. Dar... deocamdată sunt eu, chiar eu, cel ce scrie aici si vreau să continui pentru mai multă vreme. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 25 Sept 2010, 06:25 | |
| Asa sa fie, Emil, draga, sa ne auzim cat mai mult de acum incolo; singurul loc unde sunt deconectat, este aici, pe forum! V-am gasit si nu vreau sa va mai pierd! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| | | | dolion
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 25 Sept 2010, 10:52 | |
| O.K., bine ca e cineva care are legatura cu el. Ii doresc multa sanatate! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 25 Sept 2010, 11:03 | |
| - dolion a scris:
- O.K., bine ca e cineva care are legatura cu el. Ii doresc multa sanatate!
Ii voi transmite toate gandurile voastre de bine catre el! | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 25 Sept 2010, 21:52 | |
| | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 26 Sept 2010, 09:40 | |
| Multa sanatate si noroc, din partea mea! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 26 Sept 2010, 10:25 | |
| Astăzi am schimbat câteva vorbe cu el. Şi în Arad se schimbă vremea, aşa că îl cam dor mădularele. În rest, suflă şi el cum poate. | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 04 Noi 2010, 07:55 | |
| Neatza; pai, internat la Terapia intensiva coronariana (se pare ca o saptamana a fost de ajuns) am fost; la nici doua saptamani m-or internat la oncologie si ieri am scapat si de acolo. Normal ca, dupa cate am vazut (la terapia intensiva se moare zilnic si pe rupte, asa ca-i un fenomen obishnuit - pentru aia care lucreaza acolo, nu si pentru mine) si am auzit (la oncologie auzi atatea incat iesi de acolo mai bolnav decat ai fost la internare); deci dupa ce am scapat de spitalele astea, am ajuns acasa fara, insa, a fi scapat de cancere, in plus am capatat un pumn de boabe pentru inima, pe care sa le iau zilnic, a la longue-poate toata viatza, si care costa o caciula de bani, DAR am iesit si putzin zdruncinat la etajele superioare. Si fiindca-s zdruncinat rau, normal ca si emanatiile de (pseudo-) gandire sunt ciudate; de aia am scris aici unde stiu ca NU se baga nimeni. Asadar si prin urmare, ipoteza este, practic, o versiune mai plastica si mai amuzanta a vesnicei opozitii dintre evolutionism si creationism. Dezbaterea "Cine a fost primul? Oul sau gaina" a staruit peste secole mai ales pentru ca se intreaba daca animalele au evoluat si apoi s-au reprodus sau au eclozat direct? Pentru filosofii antici, discutia despre primordialitatea oului sau a gainii evoca in general intrebarea referitoare la cum au inceput viata si Universul in general; cauza si efectul. Intrebarea ar putea fi reformulata astfel: Cine a venit primul, X care nu poate aparea fara Y, sau Y care nu poate aparea fara X? In budism, dar si unele culturi mezoamericane (azteca, mayasa) exista convingerea existentei unei ciclicitati a timpului, cu ere repetitive. Aceasta perspectiva asupra timpului ofera un raspuns diferit pentru intrebarea "cine a fost primul", mai ales atunci cand este invocat conceptul Eternei Reintoarceri: timpul se repeta etern si, ca atare, nu exista un "prim" in eternitate si nu exista creatie. O explixatie ar fi: E = mc2 deci materia provine din relatia nemijlocita dintre energie si viteza - asa ca Dumnezeu ar fi putut crea orice folosind doar energia si viteza... Ce kestie so (pseudo-) gandirea asta... Cactus rulz forever _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 04 Noi 2010, 08:21 | |
| Chiar de ti-e gandirea zdruncinata, mie-mi plac emanatiile ei! Si iti spun bine-ai revenit aici, in mijlocul nostru, sa fii sanatos! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 04 Noi 2010, 08:45 | |
| | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 04 Noi 2010, 09:06 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 04 Noi 2010, 19:09 | |
| Imi pare bine ca ai revenit in forta , Tzeposule ! Chiar daca trupul mai face probleme, spiritul si mintea sunt cele care ne dau putere. Taria unui om se vede mai ales la necaz, atunci cind ii este greu, ca la placinte se-nghesuie toti "eroii" ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 04 Noi 2010, 23:41 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 05 Noi 2010, 13:20 | |
| - zaraza26 a scris:
- cactus a scris:
- Si fiindca-s zdruncinat rau, [...]
O explicatie ar fi: E = mc2 deci materia provine din relatia nemijlocita dintre energie si viteza - asa ca Dumnezeu ar fi putut crea orice folosind doar energia si viteza...
Ce kestie so (pseudo-) gandirea asta... Cactus rulz forever Cactus rulz forever! Ce daca esti zdruncinat... Ti se pare ca lumea gandeste bine daca nu e zdruncinata?
Tocmai povesteam zilele trecute cu cineva si de altfel cred asta daca ma intrebi si noaptea la ora doua... Sa ne uitam in jurul nostru. Spatiul gol e cu nemiluita. Ici-colo cate un obiect, in rest aer. Si asta langa noi, dar in sus, aer, si dincolo aproape vid. Iar materia?... Ce e atomul? Un nucleu minuscul inconjurat la foarte mare distanta de niste electroni si mai mici. Energia e cea care dicteaza!! Absolut corect, dupa cum - dupa parerea mea - creationismul este teoria reala, fiindca, daca stai si studiezi mai "filosofic" formula lu Ainshtain, ajungi cu sau fara voie la intrebarea: de unde a aparut energie ? NORMAL ca nu putea sa apara decat dintr-o alta energie absoluta, unica si pe care nici o minte nu o poate explica si asta se numeste dumnezeire. In alta ordine de idei - incep sa devin tot mai sceptic: nu mai apuc io zilele cand as putea avea acces la asa ceva : http://www.gandul.info/news/romanii-care-au-descoperit-leacul-visat-de-o-lume-intreaga-realizarea-unui-medicament-universal-pentru-cancer-poate-fi-o-chestiune-de-luni-de-zile-exclusiv-7692607 lasa ca va scriu io de dincolo. Ci serbus, voi drajilor _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 05 Noi 2010, 13:29 | |
| Nu cred, cu toate ca mi-as dori din tot sufletul, sa apara medicamentul asa usor. Stai sa fie de acord cei din umbra, cei ce hotarasc destinele acestei lumi! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 05 Noi 2010, 13:38 | |
| - dolion a scris:
- Nu cred, cu toate ca mi-as dori din tot sufletul, sa apara medicamentul asa usor. Stai sa fie de acord cei din umbra, cei ce hotarasc destinele acestei lumi!
fiks.. traiasca Neomalthusianismul cu Francisc Place in frunte... si mai negam conspitatziile mondiale... unii, poate; io NU le neg. Asta e. _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 05 Noi 2010, 18:48 | |
| - cactus a scris:
- ... si mai negam conspitatziile mondiale... unii, poate; io NU le neg. Asta e.
Nu e vorba de negare, ci că suntem prea mici, prea insignifianţi în comparaţie cu ei. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 06 Noi 2010, 00:39 | |
| - cactus a scris:
- dolion a scris:
- Nu cred, cu toate ca mi-as dori din tot sufletul, sa apara medicamentul asa usor. Stai sa fie de acord cei din umbra, cei ce hotarasc destinele acestei lumi!
fiks.. traiasca Neomalthusianismul cu Francisc Place in frunte... si mai negam conspitatziile mondiale... unii, poate; io NU le neg. Asta e. Tratamentul pentru orice formă de cancer s-a descoperit de mult, de mult dar (asa cum sugerati) nu s-a dat populatiei. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 06 Noi 2010, 08:53 | |
| in alta ordine de idei . ca aicea-s la mine si nu deranjez... "Codexul Rohonczi" ========================= O carte veche de 1.000 de ani, păstrată la Budapesta, răstoarnă toate teoriile istorice despre cultura strămoşilor noştri. Dacii scriau de la dreapta la stânga, iar citirea se făcea de jos în sus. De la daci nu au rămas izvoare scrise. Prea puţine se ştiau despre locuitorii zonei carpato-dunărene, după retragerea romanilor. O carte veche de aproape 1.000 de ani, păstrată la Budapesta, răstoarnă teoriile istoricilor. Manuscrisul cuprinde primele documente scrise în această perioadă istorică. A fost scrisă cu caractere dacice, de la dreapta la stânga, şi se citeşte de jos în sus. Vorbeşte despre despre vlahi şi regatul lor. Mulţi au încercat să descifreze Codexul Rohonczi, dar n-au putut. Arheologul Viorica Enachiuc a tradus, în premieră, filele misteriosului manuscris. Dăruită de un grof În 1982, Viorica Enachiuc a aflat dintr-o revistă publicată în Ungaria de existenţa în arhivele Academiei Ungare a Codexului Rohonczi. Se spunea că e redactat într-o limbă necunoscută. A facut rost de o copie. Timp de 20 de ani, a muncit ca să-i descifreze tainele. Manuscrisul se afla în Arhivele Academiei de Ştiinţe a Republicii Ungaria. E o carte legată în piele. A fost păstrată în localitatea Rohonczi până în anul 1907. Groful Batthyany Gusztav a dăruit-o Academiei de Ştiinţe a Ungariei, în 1838. Nu se ştie prin câte mâini a trecut de-a lungul secolelor. "Scriere secretă" După Al Doilea Razboi Mondial, doctorul Vajda Joysef, preot misionar, îi scria cercetătorului Otto Gyurk, în legatura cu Codexul: "Se găseşte în Arhivele Academiei de Ştiinţe a Ungariei o carte rară, Codexul Rohonczi. Acest Codex este scris cu o scriere secretă, pe care nimeni n-a reusit s-o descifreze până acum. Şi eu am încercat. Literele sunt asemănătoare scrierii greceşti. M-am gândit că seamănă şi cu literele feniciene, apoi am încercat pe baza vechii scrieri ungureşti, dar n-a mers. Toate încercările le-am aruncat în foc". După ce a studiat Codexul, cercetătorul Otto Gyurk a publicat, în 1970, o parte din observaţiile sale într-un articol, în care a încercat să identifice acele semne din manuscris care ar putea semnifica cifre. Alfabet dacic cu 150 de caractere Viorica Enachiuc a descoperit că textele Codexului au fost redactate în secolele XI si XII, într-o limbă latină vulgară (daco-romana), cu caractere moştenite de la daci. "Sunt semne care au aparţinut alfabetului dacic, ce cuprindea aproximativ 150 de caractere, cu legăturile respective. Textele din Rohonczi au fost redactate în latina vulgară, dar într-un alfabet dacic, în care dominante sunt străvechile semne utilizate de indo-europeni în epoca bronzului", spune aceasta. Solii şi cântece ale vlahilor Codexul are 448 de pagini, fiecare cu circa 9-14 şiruri. În text sunt intercalate miniaturi cu scene laice şi religioase. E scris cu cerneală violet. Cuprinde o culegere de discursuri, solii, cântece şi rugăciuni, care include 86 de miniaturi. Consemnează înfiinţarea statului centralizat blak (vlah), sub conducerea domnitorului Vlad, între anii 1064 si 1101. "Sunt informaţii despre organizarea administrativă şi militară a ţării ce se numea Dacia. Avea hotarele de la Tisa la Nistru şi mare, de la Dunăre spre nord până la izvoarele Nistrului. Mitropolia blakilor avea sediul la Ticina - cetatea din insula Pacuiul lui Soare", a descoperit Viorica Enachiuc. "Jurământul tinerilor blaki" Codexul conţine şi versurile unui cântec de luptă, numit "Jurământul tinerilor blaki", care a fost tradus în felul următor: "O viaţă, tăciunele Şarpelui, puternic veghetor, Înşelator, să nu primeşti a te uni Cu prorocirile Şarpelui, anuale, pentru că lovit Vei fi Cântecul cetăţii aud îndelung Mergeţi vioi, juraţi pe caciulă, pe puternica caciulă! Să juri cu maturitate şi cu convingere! Să fiu ţie putere vie, trăiesc, în luptă să fiu! Alesul jurământ preţuieşte şoimul tău, mergi cu jurământ puternic!" Notă: Codexul Rohonczi (grafii alternative: Codicele şi Rohonczy sau Rohonc, în toate combinaţiile) este un document controversat al cărui sistem de scriere este inedit şi încă nedescifrat în mod convingător. Este numit după orăşelul Rohonc (Rohoncz e grafia maghiară veche; pe germană Rechnitz, pe croată Rohunac), aflat astăzi în provincia Burgenland din estul Austriei. Membra UNESCO Viorica Enachiuc e absolventă a Facultăţii de Filologie, secţia Română-Istorie, din cadrul Universităţii "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi, promoţia 1963. Lucrarea de licenţă şi-a luat-o în arheologie. E membră UNESCO din 1983. Mulţi ani a condus şantiere arheologice în Oltenia, Muntenia şi Moldova. A cercetat scrierile vechi din neoliticul mijlociu şi epoca dacică. Şi-a prezentat lucrările la conferinţe în ţară şi în străinătate: Austria, Franţa, Germania, Italia, Israel. Burse de studiu a primit în Italia, pe probleme de arheologie, şi ăn Danemarca, unde a studiat scrierea runică. Aceste fapte nu sunt secrete. Dar mă întreb şi vă întreb: de ce tac autorităţile politice şi ştiinţifice de la noi? Sau mass media. Pentru că sunt mai importante furturile, violurile sau accidentele auto sau se "vând" mai bine? Incompetenţi nu sunt. Sau au primit ordin să tacă? http://www.certitudinea.ro/articole/istorie/view/codex-rohonczi-o-carte-veche-de-1-000-de-ani-care-rastoarna-toate-teoriile-istorice-despre-cultura-stramosilor-nostrihttp://www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Misteriosul-Codex-Rohonczi-e-scris-in-daca-2757.htmlhttp://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/ISTORIE/Viorica%20Enachiuc%20a%20descoperit%20alfabetul%20dacic%20de%20George%20Roca.htmhttp://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/ISTORIE/Viorica%20Enachiuc%20a%20descoperit%20alfabetul%20dacic%20de%20George%20Roca.htmhttp://en.wikipedia.org/wiki/Rohonc_Codexte ia cu leshin, asta e. Am mai zis io ca cea mai mare curva din toate tarfele lasate de Domnul pe Pamant, e ISTORIA. _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 06 Noi 2010, 20:55 | |
| - cactus a scris:
- in alta ordine de idei . ca aicea-s la mine si nu deranjez...
Nu deranjezi niciunde, dimpotrivă, umorul tău diferit de al altora atrage! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS | |
| |
| | | | CACTUS PERFECTUS | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |