LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
brasov mediu sibiu istorie google Limba Popasul CPSF nicuvar taieri drumetie muzica_traditionala efremovivanantonovici romana 23 curiozitati 1918 Fantasy 1 reclame internet problema politica comment-143 humanitas padure
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 I_vote_lcapPENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 I_voting_barPENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 I_vote_rcap 
Emil Condor
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 I_vote_lcapPENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 I_voting_barPENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!

In jos 
+19
Ion
lutra vulgaris
Franz Schneider
Doina
cactus
ostrovna
CRUCIAT
VOTAN
Diaporevomenos
Cristina
abbilbal
Anahoret
dolion
nicuvar
Layla
zaraza26
aurora
yzzy
Emil Condor
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyDum 30 Ian 2011, 18:15

Emil Condor a scris:
Abby, între Presedintii de după 1989, într-un clasament al valorii, unde îl asezi pe Băsescu?

Nu vreau răspunsul: „toti au fost la fel” pentru că nu-i asa, o diferentă a fost între ei.

Pentru mine Băseacu este pe ultimul loc. Băsescu de azi nu diferă cu nimic de Băsescu ministrul transporturilor.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyDum 30 Ian 2011, 18:46

Pentru mine: toti ceilalti au fost presedinti mai răi ca Băsescu, iar Istoria o să arate acest lucru, sunt sigur.
Nu afirm că Băsescu este Salvatorul natiunii (departe de mine acest gând) dar el a încercat si chiar a făcut unele lucruri necesare, chiar dacă pentru unii au fost dureroase. Nu este posibil ca toti să fie multumimti.

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyDum 30 Ian 2011, 18:52

Ceilalti au fost mai rai, sau mai prosti!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyDum 30 Ian 2011, 18:56

De acord! thumb_yello

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyDum 30 Ian 2011, 22:14

abbilbal a scris:
Citat :
In 1997, conducerea PDSR, in frunte cu Adrian Nastase (un alt inculpat pentru coruptie), se deplasa la parchet...

Şi inculpatul Traian Băsescu în ce categorie intră?

a turbatilor
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyLun 31 Ian 2011, 09:37

Europarlamentarul Monica Macovei si deputatul PDL Sever Voinescu au initiat o propunere legislativa de modificare a Codului Penal, care vizeaza eliminarea prescriptiei raspunderii penale pentru infractiunile de omor. bravo

Monica Macovei a precizat ca, in acest fel, o persoana poate fi anchetata si condamnata pentru omor indiferent cat timp s-a scurs de la savarsirea faptei.

"Viata omului este prima valoare protejata de Constitutie, nu exista un drept al cuiva sa scape de raspundereea penala", a argumentat europarlamentarul. Prevederea de eliminare a prescriptiei ar urma sa se aplice pentru toate infractiunile de omor pentru care s-a implinit termenul de prescriptie la data intrarii in vigoare a proiectului de lege. Potrivit initiatorilor proiectului de lege, infractiunea de omor este imprescriptibila in Suedia, Germania, Marea Britanie, Austria, Finlanda, Irlanda, Danemarca, Olanda, Italia, Estonia, Cehia, Malta, Cipru, SUA, Canada. In Romania, termenul de prescriptie pentru infractiunile de omor este de 15 ani.

Pe de alta parte, Macovei i-a atacat pe liderii PSD, Victor Ponta si Adrian Nastase, despre care a sustinut ca au incercat tot timpul sa blocheze justitia. "Adrian Nastase sa se duca sa se judece, pentru ca are dosare, e trimis in judecata, pe care si le amana de ani de zile. Mi se pare incalificabil sa vorbesti despre justitie, sa vorbesti despre dosarele altora, cand tu iti amani procesele penale", a adaugat europarlamentarul.

http://stiri.rol.ro/macovei-vrea-eliminarea-prescriptiei-pentru-omor-cum-comentati-681514.html

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyLun 31 Ian 2011, 09:51

Şase organizaţii neguvernamentale din domeniul justiţiei şi al protecţiei drepturilor omului din România condamnă atitudinea partidelor de opoziţie PSD şi PNL referitoare la mandatul de arestare preventivă dictat împotriva liderului local PSD Constantin Nicolescu. bravo

Iniţiativa pentru o Justiţie Curată (IJC) - din care fac parte Freedom House, Societatea Academică Română, Grupul pentru Dialog Social, SoJust, Societatea Timişoara şi Academia de Advocacy - acuză Opoziţia că, prin declaraţiile dure rostite pe acest subiect, caută să "intimideze şi obstrucţioneze justiţia".

"IJC consideră că amestecul politicienilor în înfăptuirea actului de justiţie prin încercări de intimidare a procurorilor şi judecătorilor este inacceptabil. Mai mult, în contextul monitorizării României la capitolul justiţie, poziţia liderilor PSD şi PNL este iresponsabilă si prejudiciază imaginii României", se arată în luarea de poziţie a celor şase ONG-uri.

sursa: http://www.romanialibera.ro

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyLun 31 Ian 2011, 22:25

Emil Condor a scris:
De acord! thumb_yello

Mie imi place ca tu esti de acord cu oricine.

dolion a scris:
Ceilalti au fost mai rai, sau mai prosti!

Chiar si cu dolion, care ne anunta vineri ca Liana Dumitrescu este in viata, cand de fapt ea a decedat joi.
Emile draghe, stiu ca nu te uiti la televizor de nu stiu cand, ca doar te lauzi cu asta, dar chiar sa iei de bune tot ce ti se baga sub nas de colegii de forum? Chiar crezi toate prostiile? Pe bune. Imi pare rau, dar esti complet rupt de realitatea romaneasca.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMar 01 Feb 2011, 00:17

nicuvar a scris:
Emil Condor a scris:
De acord! thumb_yello

Mie imi place ca tu esti de acord cu oricine
.
De acord. Laughing

Serios acum: tu încă nu ai văzut de câte ori nu sunt de acord cu unele lucruri?
Spre exemplu cu atitudinea ta care (uneori) este nocivă unei atmosfere ce se vrea relaxantă la Popas smile

Citat :
Emile draghe, stiu ca nu te uiti la televizor de nu stiu cand, ca doar te lauzi cu asta, dar chiar sa iei de bune tot ce ti se baga sub nas de colegii de forum? Chiar crezi toate prostiile?
Gresit, în totalitate gresit! (vezi că nu sunt de acord cu toate cele?Laughing )

Citat :
Pe bune. Imi pare rau, dar esti complet rupt de realitatea romaneasca.
Pe bune? Probabil ai dreptate dar numai într-o anume directie: nu am creierul spălat de corupti.

PS. La televizor e dezinformare, nu informare, iar acea dezinformare se mai numeste si „spălare...”.

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMar 01 Feb 2011, 06:34

Emil Condor a scris:

tu încă nu ai văzut de câte ori nu sunt de acord cu unele lucruri?

"Pentru o Romanie mai buna", tu chiar nu poti fi de acord cu cei care intra -aici pe forum- din an in an si doar ca sa-i critice pe ceilalti, sa dea cu stingu-n-dreptu' pe la sport si eventual sa-si mai faca reclama la bloguri si retete? PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 876722 Pai e frumos, mai Emile?! so funny!

Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMar 01 Feb 2011, 14:35

Cristina a scris:
Emil Condor a scris:

tu încă nu ai văzut de câte ori nu sunt de acord cu unele lucruri?

"Pentru o Romanie mai buna", tu chiar nu poti fi de acord cu cei care intra -aici pe forum- din an in an si doar ca sa-i critice pe ceilalti, sa dea cu stingu-n-dreptu' pe la sport si eventual sa-si mai faca reclama la bloguri si retete? PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 876722 Pai e frumos, mai Emile?! so funny!

Felicitari pentru mesaj. Este un exemplu clar ca daca nu dai copy/paste, altceva nu stii decat sa jignesti. Chiar, tu de ce nu ai popasul tau, unde sa ne spui ce si cum? Aproape toti au popasul lor, doar tu nu. Probabil nu te platesc aia de la PDL ca sa iti deschizi popas. Tu esti platita doar ca sa dai copy/paste pro-PDL si ca sa dezinformezi. Cand scrii ceva de capul tau, te faci de ras.
Imi fac eu reclama la bloguri si la retete AICI? Ar trebui sa fiu tampit ca sa fac asa ceva. Intr-un loc unde sunt persona non grata. Daca mai scriu la sport, ce dracu' te deranjeaza pe tine? Daca nu-ti place, nu citesti. Dar mai scriu si la popasul meu. unde mi-am deschis inima, am povestit multe lucruri asa, ca intre prieteni. Si nu-mi pare rau.
Dar tu nu ai "popas". asa ca iti poti bate joc de oricine. Si daca te deranjeaza retetele Doinei, sa-ti fie de bine. Incearca sa faci si tu cate face sotia mea si apoi mai vorbim.
Pentru o Romanie mai buna, cred ca ceea ce facem noi, eu cu Doina, cu o pensie de tot rahatul, cum supravietuim si cum ne descurcam, este suficient. Chiar prea mult.
Multe succesuri.
PS. S-ar putea sa ai o surpriza cu retetele. Doar un picut. thumb_yello
Sus In jos
http://nicuvar.wordpress.com/
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMar 01 Feb 2011, 14:43

Emil Condor a scris:

Serios acum: tu încă nu ai văzut de câte ori nu sunt de acord cu unele lucruri?
Spre exemplu cu atitudinea ta care (uneori) este nocivă unei atmosfere ce se vrea relaxantă la Popas smile

Nicio problema. Iubiti-va, relaxati-va, ca sa fie bine la Popas. Mie mi-ar placea sa ma relaxez la Popasul Cristinei, care nu este. PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 876722 PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 876722 PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 876722 ulala ulala ulala
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMar 01 Feb 2011, 19:58

nicuvar a scris:
...
Nicule, chiar imi pare rau pentru tine, cind vad asa baiat frumos si zvelt ...chinuit nevoie-mare cheer up , parol! Nu ai si tu alte griji decit sa-mi numeri mie popasurile si copy-paste-urile?! Very Happy
Vrei neaparat sa stii de ce nu-mi fac popas? Very Happy Ca nu ma intereseaza, acum te-ai linistit? Laughing
Ce te tot preocupa grija mea, ce "prostii" scriu eu, ce copiez eu, ca rid, ca pling, bla-bla-bla ? Chiar de-ar fi asa, daca ma "fac de ris", de ce te deranjeaza pe tine asa de mult si trebuie sa incepi cu reprosurile, pentru ca -apoi- daca ti se face observatie, tot tu sa te dai victima pe-aici? De ce nu-ti vezi tu de ciorba ta si de succesele tale, te obliga cineva sa citesti "prostiile" mele, cumva?
Sau -de fapt- tocmai pentru ca nu sunt prostii, reactionezi asa de agresiv la "prostiile" mele?!
Cool
ps: iti recomand sa te linistesti, sa-mi ignori "prostiile", sa-ti vezi de familie si competitii, si sa-mi dai voie ( Laughing ) sa "ma fac de ris" in continuare mwah! . Pentru o Romanie mai buna Wink .

Sus In jos
nicuvar

nicuvar

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMar 01 Feb 2011, 20:56

Nicio problema. Imi voi lua o vacanta binemeritata.
Emil, te rog sa nu-mi dai popasul la gunoi, pentru ca voi reveni in curand. Eu am popas, nu ca altii care se dau rotunzi pe aici. ulala ulala ulala
Succesuri depline tuturor. thumb_yello
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMar 01 Feb 2011, 21:01

Mai rotunzi ca tine, nu se ezista, care este ! Laughing
Si fiindca tot iti place sa dai copy-paste dupa EBA, iti urez "succesuri" si tie! Very Happy Si la fel de ... de-pline ! thumb_yello
Pentru o Romanie mai buna Wink .

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMar 01 Feb 2011, 23:49

nicuvar a scris:
Imi voi lua o vacanta binemeritata.
Emil, te rog sa nu-mi dai popasul la gunoi, pentru ca voi reveni in curand.
Toate cele bune tie, lui Doina si celor dragi ai vostri!
Asteptăm să reveniti din vacantă...

Nu arunc niciun Popas la gunoi.

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMier 02 Feb 2011, 09:19

Anticorupţia e inumană aplauze

Cam asta deduci din corul bocitoarelor formate din politicieni, avocaţi şi moderatori TV. Un om păţeşte ceva la tribunal, leşin, atac de cord sau atac cerebral, nu e deloc limpede pentru că avem declaraţii contradictorii de la medici. Îmi pare rău pentru sănătatea sa şi îi urez cele bune, dar păţania nu schimbă faptul că avem un verdict judecătoresc de reţinere. Sau care ar fi concluzia atâtor dezbateri lacrimogene şi breaking news emoţionante? Nu îi mai arestăm pe cei care au probleme cu inima? Sau poate concluzia corectă a fost trasă de apoliticul şef al Curţii de Conturi, onorabilul domn Nicolae Văcăroiu, care în seara incidentului s-a prezentat la spital şi a declarat în direct la televiziuni că oamenii nevinovaţi sunt şocaţi de arestare, deci e clar că preşedintele Consiliului Judeţean Argeş e nevinovat. Păi, nu? Nu spune Victor Ponta că Daniel Morar e pătat de sânge în acest caz? E clar deci, trebuie să ne comportăm uman, corupţii sensibili nu trebuie judecaţi.

Am de mai mulţi ani senzaţia că noi, aştia care ne agităm cu anticorupţia - oricum puţini, câţiva jurnalişti, procurori şi chiar mai puţini politicieni -, suntem trataţi ca nişte cyborgi fără inimă care deranjează buna umanitate a poporului român. Să nu fim prea răi, prea haini, mai ia omul câte o şpagă, un contract, nu aşa facem toţi? Doar nu o să ne tratăm acum cu procurorii, nu? Că doar oameni, suntem, nu? Cam asta e placa.

http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/anticoruptia-e-inumana-215416.html

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMier 02 Feb 2011, 09:46

legea votului prin corespondenţă pentru românii din străinătate. bravo

Liderul PDL diaspora, William Brînză, a participat astăzi la o dezbatere live evz.ro, privind legea votului prin corespondenţă pentru românii din străinătate.

Potrivit acestei iniţiative legislative, românii cu domiciliul sau reşedinţa în străinătate ar putea vota la următoarele alegeri fie prin varianta tradiţională, la secţiile de vot organizate în misiunile diplomatice, fie prin corespondenţă. Despre această noutate în sistemul electoral din România William Brînză este de părere că "este un pas în democraţie pe care Romania trebuie să şi-l asume şi să arate faţă de diaspora românească, şi prin această lege, respectul cuvenit".

Potrivit iniţiativei, cu cel puţin 60 de zile înaintea scrutinului, românii din străinătate ar fi trebuit să adreseze o cerere scrisă de înscriere în registrele electorale la misiunea diplomatică a României din statul de domiciliu sau reşedinţă, oficiul consular de care aparţineau.
La rândul său, misiunea diplomatică ar urma să transmită, pe cheltuiala ministerului de Externe, prin poştă şi cu confirmare de primire, fiecărui cetăţean înscris în registrul electoral, documentele necesare exercitării votului: buletin de vot, plic interior, certificat de alegător, plic exterior şi instrucţiuni cu privire la procedura exprimării votului prin corespondenţă. După vot, plicul s-ar întoarce la misiunea diplomatică sau oficiul consular.

http://www.evz.ro/detalii/stiri/votul-prin-corespondenta-pentru-romanii-din-diaspora-dezbatere-evzro-cu-william-branza-91993.html

Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMier 02 Feb 2011, 14:08

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyJoi 03 Feb 2011, 02:50

Oare, pentru o Românie mai bună trebuie întâi umplute puscăriile? Ce ziceti? smile

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyJoi 03 Feb 2011, 06:09

Probabil, nu stiu daca este solutia ideala. Mai ales ca puscariile sunt intretinute tot pe banii contribuabililor, si-asa destul de putini, pe timp de criza. Mai degraba i-as pune la munca in folosul comunitatii, sa dea ochii -zilnic- cu cei carora le-au adus prejudicii. Pe de alta parte, insa, desigur, trebuie condamnati ferm -atit public, cit si in justitie- toti cei care indraznesc sa faca rau acestui neam. Si ar trebui inceput cu infractorii tradatori din parlamentul Romaniei, care au votat legi impotriva Romaniei, legi ce dezvolta si favorizeaza infractionalitatea. Altfel, se creeaza precedente periculoase, iar infractorii se vor inmulti, dindu-li-se impresia ca orice-ar face, nu vor fi sanctionati niciodata.

Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMar 08 Feb 2011, 10:26

Despre prostie, cu Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu smile bravo bravo bravo :

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMar 08 Feb 2011, 19:16

Emil Condor a scris:
Oare, pentru o Românie mai bună trebuie întâi umplute puscăriile? Ce ziceti? smile

Cu o singura conditie. Sa le umplem pentru 50 de ani cu toti care se numesc politicieni. Mai condimentam cu cativa ziaristi si cu cativa oameni de afaceri, si gata, am obtinut o Romanie mai buna! aplauze
Acuma serios, bagand oameni in inchisoare, nimeni nu invata nimic din asta. Doar daca se aplica legea in litera si spiritul ei... Dar legea e interpretabila in acest moment... scratch
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyMier 09 Feb 2011, 11:33

Sufletul rau sau despre resentiment, esec si neputinta

Resentimentul este o stare de spirit dureroasa si intunecata, o macinare launtrica necontenita, o gelozie abisala si o invidie nascuta din constiinta marginalitatii. Resentimentul este axiofob, doreste nivelarea, anihileaza meritele in numele formulei “Las’ca stim noi”.

Nu e vorba aici despre constiinta nefericita din Fenomenologia spiritului de Hegel, despre o negativitate ce-si afla sensul intr-o neliniste creatoare. Resentimentarul nu se intreaba de ce a ajuns pe acest taram fara sanse, prefera sa-i acuze pe cei care nu-l acompaniaza in directia sterilitatii, a eternului bombanit. Culpa este intotdeauna a celuilalt. Esecul provine din malefice conspiratii.

Social, resentimentul capata forme diverse, intotdeauna menite sa gaseasca tapi ispasitori pentru propriile infrangeri (antisemitismul este un caz paradigmatic de mitologie resentimentara, la fel ca si anti-americanismul, desigur cu distinctiile de rigoare). Individual, resentimentul este expresia unei uri nestavilite si de nedomesticit. O ura uneori refulata, rationalizata, camuflata, dar nu mai putin vicioasa si sufocanta. O configuratie a aversiunii, a saraciei etice si a unei umanitati atrofiate.

Resentiment sau redemptiune?

Trista, chinuita agonie a resentimentarului este de fapt neputinta de a accede la tarâmul binecuvantat al iertarii. O iertare care, spre a relua lectia monseniorului Vladimir Ghika, se intemeiaza pe cainta celui care a comis pacatul. Sa traiesti de-a pururi pentru a te razbuna, pentru a-ti lua revansa, ce oroare, ce blestem…Un egoism atroce, un invincibil sentiment al ratarii, al esecului, o invidie sufocanta in raport cu cei care nu se opresc din drum, cladesc, cauta, descopera. Izolarea resentimentarului este demna de compasiune. El nu poate avea prieteni, doar aliati conjuncturali in numele unor aversiuni comune. Liantul falsei lor comunitati este ura, obida, ceea ce se cheama oftică. Nu intamplator este deopotriva o denumire de stare psihologica si de maladie.

Resentimentarul este un personaj hain: conform dictionarului, acest vechi cuvant inseamna, intre altele, rau la inima, neindurator. Tocmai sufletul rau duce la un chin trait sub semnul unei solitudini nesfarsite, in fond auto-indusa, auto-generata, o neputinta devoranta de a recunoaste dreptul celuilalt de a fi tot om.

http://www.contributors.ro/cultura/sufletul-rau-sau-despre-resentiment-esec-si-neputinta/

Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 EmptyLun 21 Feb 2011, 01:48

. Omul nou a murit, trăiască Omul nou
Omul nou cu apucăturile şi pedigree-ul său de creatură de laborator comunist, a fost disecat în kilometri de poze, radiografii, filme de cinematecă şi bestsellere epuizate. Dovadă că azi nu mai există. Totuşi, criminaliştii politici nu s-au pus de acord asupra datei decesului, iar unii susţin că ar supravieţui şi acum. După alţii, ar fi decedat între primul şi al doilea mandat al domnului Iliescu, dar nu se ştie precis la ce oră. După mine evenimentul s-a petrecut imediat după ’89, după un scurt moment în care omul Nou a crezut sincer că-l poate găsi pe cel adevărat, păstrat undeva într-un ungher al conştiinţei sale şi-l va resuscita. O revelaţie iute îngropată ca şi cum nici n-a fost. De la entuziasmul înălţător prin care au trecut mai toţi păcătoşii de rând crezându-se eliberaţi, căderea brutală în nesiguranţă şi suspiciune le-a retezat instantaneu nevoia de regăsire şi regenerare spirituală. Pradă uşoară pentru câţiva plutonieri intelectuali care, poftind la glorie-n cetate, în căutare de armate personale precum şefii triburilor preistorice, i-au pescuit fără efort. Cât ai zice baltă, s-au aruncat ca peştii-n plasele lor, au aderat la una sau alta dintre tabere, învinovăţindu-se reciproc. Răgazul de cugetat, de ascultat sufletul, de uitat spre cer, de sperat în limpezimea unei alte lumi se isprăvise mai-nainte de a-ncepe. Valuri de acuzaţii generând alte valuri, de la un hotar la altul. Duşmanii fiind peste tot, brucaniada se dezlănţui năpraznic, în toate direcţiile deodată, întru construcţia noii societăţi. Eliberaţi astfel de rostul muncii lor, acela de a prelua ofurile prostimii şi a le găsi rezolvarea în parlament, Noii politicieni şi-au găsit iute alt rost, mult mai plăcut, îndeletnicindu-se, până mai ieri netulburaţi, cu capitalizarea personală prin decapitalizarea statului şi ocuparea puterilor statului cu de ai lor, fireşte Noi. Revoluţia a învins: omului Nou i-a urmat alt om- şi mai Nou.
va urma
(Nora Damian)

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 4 Empty

Sus In jos

PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!
Sus 
Pagina 4 din 22Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22  Urmatorul
 Subiecte similare
-
»  Hello! Bun venit!
» __Nu sta in poartă, intră!__
» O veste buna
» Concurs foto : "COLT DE ROMANIE"
» BUNA DIMINEATA 2013

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum