LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
curiozitati Fantasy nicuvar istorie 1918 politica CPSF 1 mediu sibiu brasov comment-143 reclame romana 23 problema Limba internet Popasul muzica_traditionala efremovivanantonovici humanitas padure drumetie taieri google
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 I_vote_lcapPENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 I_voting_barPENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 I_vote_rcap 
Emil Condor
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 I_vote_lcapPENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 I_voting_barPENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!

In jos 
+19
Ion
lutra vulgaris
Franz Schneider
Doina
cactus
ostrovna
CRUCIAT
VOTAN
Diaporevomenos
Cristina
abbilbal
Anahoret
dolion
nicuvar
Layla
zaraza26
aurora
yzzy
Emil Condor
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Urmatorul
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyMier 12 Ian 2011, 17:13

VOTAN a scris:
Marcel Iures grozav ca actor,si un om cu o coloana verticala in toate!
un om deosebit, care stie ce vrea bravo !
PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 249568fd0

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyMier 12 Ian 2011, 17:22

Actorul Marcel Iureş a încheiat de curând filmă­rile la primul sezon al serialului „În derivă", prima producţie românească de acest gen a canalului HBO. Deşi în serial interpretează un psihoterapeut, Iureş nu s-ar lăsa uşor psihanalizat.

Mi-a placut raspunsul la o intrebare:

"...în tot acest timp cât aţi filmat, aţi refuzat prompterul. Aţi învăţat sute de pagini de text pe de rost. E prompterul un cadou otrăvit pentru un actor?

M.I.: Am preferat să învăţ textul pe de rost, deşi nu am o memorie prodigioasă, spre deosebire de alţi colegi ai mei care pot memora 10 pagini în cinci minute. Să vă spun de ce am refuzat prompterul. Nu ca să fiu erou, ci, paradoxal, din comoditate. Nu accept prompterul, aşa cum în teatru nu am acceptat niciodată instituţia sufleurului. Nu pot să fiu atent în două locuri diferite. Cum să mă concentrez să ascult cum îmi suflă un alt om textul dacă eu am de jucat? Am altă treabă! Aşa a fost şi cu prompterul. Nu aş fi putut să-mi interpretez convingător rolul dacă ar fi trebuit să tot consult din ochi prompterul."

http://www1.romanialibera.ro/arte/vedete/cum-a-devenit-marcel-iures-psihoterapeut-199783.html

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyMier 12 Ian 2011, 20:48

CRUCIAT a scris:
Tocmai am primit pe e-mail..
BLESTEM DE OM SĂRAC
....................................

Dan Puric
Şi eu l-am primit, dar mă îndoiesc că i-ar aparţine versurile lui Puric. Nu e limbajul lui. Părerea mea.
Nu că versurile nu ar fi reale.

dolion a scris:

..........................
ÎN BĂNCILE DIN ELVETIA & BELGIA AU FOST IDENTIFICATE PANĂ ACUM CONTURILE GROPARILOR TĂRII, SI ANUME:

* ELENA UDREA - 1 MILIARD DE EURO
* TRAIAN BĂSESCU - 2,5 MILIARDE
* RADU BERCEANU - 4 MILIARDE
* VASILE BLAGA - 4 MILIARDE
* ADRIEAN VIDEANU - 5 MILIARDE
............................

Dacă ar fi fost băgate, din burtă sau nu, şi conturi ale celorlaţi care au mai fost pe la putere, înclinam să cred. Dar aşa?

ostrovna a scris:

DA,corect si pe mine m-a mirat ca unul din actorii mei preferati il sustinea pe basescu,am fost socata de-a dreptul:( Sad Sad Sad

E vorba de Marcel IURES:((((
De ce? Fiecare judecă după căpuşorul ce-l are în dotare. Sau de interese. Ca şi Mircea Diaconu, nu?

ostrovna a scris:

Pe mine m-a dezamagit cu totului tot cind l-am vazut in barca lui manolea Sad Sad Sad
Cine e Manolea?
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyMier 12 Ian 2011, 21:05

yzzy a scris:
CRUCIAT a scris:
Tocmai am primit pe e-mail..
BLESTEM DE OM SĂRAC
....................................

Dan Puric
Şi eu l-am primit, dar mă îndoiesc că i-ar aparţine versurile lui Puric. Nu e limbajul lui. Părerea mea.
Nu că versurile nu ar fi reale.

dolion a scris:

..........................
ÎN BĂNCILE DIN ELVETIA & BELGIA AU FOST IDENTIFICATE PANĂ ACUM CONTURILE GROPARILOR TĂRII, SI ANUME:

* ELENA UDREA - 1 MILIARD DE EURO
* TRAIAN BĂSESCU - 2,5 MILIARDE
* RADU BERCEANU - 4 MILIARDE
* VASILE BLAGA - 4 MILIARDE
* ADRIEAN VIDEANU - 5 MILIARDE
............................

Dacă ar fi fost băgate, din burtă sau nu, şi conturi ale celorlaţi care au mai fost pe la putere, înclinam să cred. Dar aşa?

ostrovna a scris:

DA,corect si pe mine m-a mirat ca unul din actorii mei preferati il sustinea pe basescu,am fost socata de-a dreptul:( Sad Sad Sad

E vorba de Marcel IURES:((((
De ce? Fiecare judecă după căpuşorul ce-l are în dotare. Sau de interese. Ca şi Mircea Diaconu, nu?

Corect dar macar Diaconu spune ceva in teatru si film:(

ostrovna a scris:

Pe mine m-a dezamagit cu totului tot cind l-am vazut in barca lui manolea Sad Sad Sad
Cine e Manolea?

Vai nu stii???

Ala cu flacara violet
mwah! mwah! mwah! so funny! so funny!

Yzzy un an bun alaturi de cei dragi!!!!!!
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyMier 12 Ian 2011, 21:44

ostrovna a scris:

Yzzy un an bun alaturi de cei dragi!!!!!!
Geta, şi tu să ai un an aşa precum ţi-l doreşti! hug

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyJoi 13 Ian 2011, 03:33

La situatia actuală putem spera că mai există ceva ce ar putea face România mai bună pentru poporul său?

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyJoi 13 Ian 2011, 07:29

Categoric, da ! amin

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyJoi 13 Ian 2011, 10:35

Emil Condor a scris:
La situatia actuală putem spera că mai există ceva ce ar putea face România mai bună pentru poporul său?

Da de unde, e jale iti zice o fiinta optimista, cu boc,udrea funeriu si altii vai de tara noastra Sad
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyDum 16 Ian 2011, 19:40

Am auzit că orase mari din România precum Bucureştiul, Braşovul, Timişoara şi Iaşiul intră în programul „astupaţi gropile“.
Este ceva ce trebuie urmat de alte si alte orase ale tării. thumb_yello

yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyLun 17 Ian 2011, 17:49

Emil Condor a scris:
Am auzit că orase mari din România precum Bucureştiul, Braşovul, Timişoara şi Iaşiul intră în programul „astupaţi gropile“.
Este ceva ce trebuie urmat de alte si alte orase ale tării. thumb_yello
Emil, în fiecare oraş se face acest lucru, an de an. Dar lucrările sunt de proastă calitate şi în fiecare iarnă se distruge tot. Pentru că asta se urmăreşte, să ai de lucru, şi de câştigat bani frumoşi, şi anul următor. Dacă înţelegi ce vreau să spun. Wink
Evil or Very Mad

Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ!   PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! - Pagina 3 EmptyLun 17 Ian 2011, 18:32

E posibil să se mai fi pus melodia pe undeva, dar în mod sigur putem să o reascultăm: