__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! | |
|
+19Ion lutra vulgaris Franz Schneider Doina cactus ostrovna CRUCIAT VOTAN Diaporevomenos Cristina abbilbal Anahoret dolion nicuvar Layla zaraza26 aurora yzzy Emil Condor 23 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 21 Feb 2011, 02:03 | |
| Frumos scrie această Nora Damian! Da, acel om nou asteptat după '89 s-a învechit, omul nou se învecheste si el... Acum asteptăm... alt Om Nou! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 21 Feb 2011, 02:04 | |
| Da, e o scriitoare buna. E din Sibiu ( fara legatura cu cele de mai sus) _____________________ Doctor Cross
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 21 Feb 2011, 16:44 | |
| Pentru o Romanie mai buna, sunt dezvaluite aproape zilnic, cazuri de coruptie, fapt ce ne ridica moralul, noua, oamenilor simpli si cinstiti, dandu-ne incredere in cei ce ne conduc si patroneaza cazuri de adevarata coruptie, ce nu vor fi aflate niciodata, fiind la mijloc interese, nu-i asa, de stat, adica nu-s de nasul nostru! Bravos natiune, halal civilizatie! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 21 Feb 2011, 16:51 | |
| - dolion a scris:
- Pentru o Romanie mai buna, sunt dezvaluite aproape zilnic, cazuri de coruptie, fapt ce ne ridica moralul, noua, oamenilor simpli si cinstiti, dandu-ne incredere in cei ce ne conduc si patroneaza cazuri de adevarata coruptie, ce nu vor fi aflate niciodata, fiind la mijloc interese, nu-i asa, de stat, adica nu-s de nasul nostru! Bravos natiune, halal civilizatie!
Si io nu pot face altceva decat sa fiu de acord cu tine... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 21 Feb 2011, 16:56 | |
| Cum mama dracului se mira toata lumea, in anul de gratie 2011, de averile nerusinate facute de vamesi, cand in urma cu 50 de ani, copil fiind, am avut ocazia sa intru in casa unui vames, dus de copiii lui, in lipsa parintilor si am ramas cu gura cascata de tehnica japoneza existenta la acea vreme si probabil si alte lucruri care nu prezentau atunci interes pentru mine? Si toata lumea stia de bogatia lor! Ganditi-va ca astia, dintotdeauna au dus-o mai bine decat noi, neavand alt merit decat acela de a fi escroc nerusinat. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 21 Feb 2011, 16:58 | |
| Până si Biblia pomeneste de vamesi într-o categorie condamnată de Creator. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 21 Feb 2011, 18:42 | |
| Dar parca la vremea aceea se mai si caiau{in gluma spus}....Da,se imbogatesc si-ti rad in fata cu superioritate--sa nu uitam totusi ca pestele de la cap se strica.Dar ce cap sa tai? Sau tai un cap si ci cresc doua??Raspunsul nu ni-l da nici Biblia! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 21 Feb 2011, 18:46 | |
| Asa e... la balaurul politic cu sapte capete, trebuie tăiate toate odată, altfel cresc la loc. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 21 Feb 2011, 20:19 | |
| Dar de Bercea Mondialu' ce ziceti? Urla ca l-au arestat fratii lui ... Care or fi astia? Cei cu care a dansat la festivalul romilor, sau cum naiba ii zice, la Costesti? Sau cei care i-au botezat nu stiu ce nepot? Cea mai castigata e prima doamna, care a ramas cu cocoseii si cu fusta de tiganca (neimputita). _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mar 22 Feb 2011, 06:30 | |
| - Emil Condor a scris:
- Până si Biblia pomeneste de vamesi într-o categorie condamnată de Creator.
Angajati din Vama Siret depistati lucrand fara forme egale!Presedintele Autoritatii Vamale din Romania, Ceaurel Romanita a declarat pentru agentia ucraineana de presa Stipa ucrainica, ca in urma controlului efectuat de institutia pe care o conduce, au fost depistati in cadrul Biroului Vamal Siret un numar de 7 angajati care-si desfasurau activitatea fara a avea forme egale." S-a dispus masura arestarii preventive urmand ca organele de ancheta sa stabileasca nivelul de incadrare al faptei" a adaugat domnul Romanita. "Cei 7 angajati au fost depistati in urma publicarii casetelor video pe care le-ati vazut cu totii in presa si pe care ni le asumam, intrucat au fost luate din lungul sir de inregistrari efectuate de Organizatia Teritoriala Vamala(OTV) Siret, din august 2010 pana la data curenta"a tinut sa completeze seful vamii Siret, Constantin Nemituitu. In schimb inculpatii au declarat ca masura este una care atenteaza la integritatea lor morala, fizica si chimica,nefiind dispusi sa coopereze cu organele de ancheta, manifestandu-si in schimb deschiderea catre organele de cheta, cele care sunt indreptatite sa judece si sa dispuna in privinta lor. Dorinta reporterilor de la agentia Stipa ucrainica de a stabili legalitatea unei astfel de masuri, a fost aspru criticata de catre autoritatile romanesti care au lasat sa se inteleaga ca Legea are ultimul cuvant de spus in aceasta chestiune. Intentia jurnalistilor de a contacta Legea a esuat, aceasta neputand fi gasita in Romania in momentul de fata,insa a transmis ulterior un comunicat in Litera si prin Spiritul Legii, in care precizeaza ca nimeni nu este mai presus decat Ea insasi. "Nu mi-a venit sa cred ochilor" afirma vizibil marcat Taraz Shevchenko, reporter al agentiei de presa,primul om din istorie care a vazut in mod direct Spiritul Legii. "Mi-a marturisit ca se afla pe aceste meleaguri de 2000 de ani suplinind Legea propriu-zisa ajutat din cand in cand si de forma sa fizica, vizibila respectiv Litera Legii". Grupul de 7 acuzati va fi adus la Bucuresti, unde va fi aruncat in temnitele DNA, urmand sa beneficieze de prezumtia de vinovatie si de vizite de 3X femeie, in functie de bugetul stabilit pentru Tratamentul preferential al vamesilor. Aceasta actiune este in fapt primul succes inregistrat dela numirea in functie a lui Ceaurel Romanita, care l-a inlocuit pe fostul sef al vamilor implicat intr-un scandal sexual de coruptie. Super _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mar 22 Feb 2011, 14:48 | |
| - dolion a scris:
- Cum mama dracului se mira toata lumea, in anul de gratie 2011, de averile nerusinate facute de vamesi, cand in urma cu 50 de ani, copil fiind, am avut ocazia sa intru in casa unui vames, dus de copiii lui, in lipsa parintilor si am ramas cu gura cascata de tehnica japoneza existenta la acea vreme si probabil si alte lucruri care nu prezentau atunci interes pentru mine? Si toata lumea stia de bogatia lor! Ganditi-va ca astia, dintotdeauna au dus-o mai bine decat noi, neavand alt merit decat acela de a fi escroc nerusinat.
Si meritul de a ne feri de tentatiile imorale ale occidentului!! Saracii, s-au sacrificat!! | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mar 22 Feb 2011, 16:59 | |
| - zaraza26 a scris:
- dolion a scris:
- Cum mama dracului se mira toata lumea, in anul de gratie 2011, de averile nerusinate facute de vamesi, cand in urma cu 50 de ani, copil fiind, am avut ocazia sa intru in casa unui vames, dus de copiii lui, in lipsa parintilor si am ramas cu gura cascata de tehnica japoneza existenta la acea vreme si probabil si alte lucruri care nu prezentau atunci interes pentru mine? Si toata lumea stia de bogatia lor! Ganditi-va ca astia, dintotdeauna au dus-o mai bine decat noi, neavand alt merit decat acela de a fi escroc nerusinat.
Si meritul de a ne feri de tentatiile imorale ale occidentului!! Saracii, s-au sacrificat!! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mier 14 Sept 2011, 00:47 | |
| Elvetienii din Basel, adversari ai Otelului Galati în CL afirmă că românii sunt lipsiti de maniere.
Oare chiar atât de rău să ne facă reclamă cei plecati prin Europa? Oare chiar atât de putini sunt cei cu maniere (stiu că încă sunt!) încât să fie eclipsati de ceilalti lipsiti de ele? Oare nu se poate corecta acest lucru, dacă este asa cum spun cei din Elvetia? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Mier 14 Sept 2011, 12:45 | |
| - Emil Condor a scris:
- Elvetienii din Basel, adversari ai Otelului Galati în CL afirmă că românii sunt lipsiti de maniere.
Oare chiar atât de rău să ne facă reclamă cei plecati prin Europa? Oare chiar atât de putini sunt cei cu maniere (stiu că încă sunt!) încât să fie eclipsati de ceilalti lipsiti de ele? Oare nu se poate corecta acest lucru, dacă este asa cum spun cei din Elvetia? Romanii pe care i-au intalnit erau lipsiti de maniere. Pai de ce sa ma mir, daca nici eu, nici cunoscutii mei n-au ajuns in Elvetia?! In plus stim ca suntem deficitari, romanii din Romania, la capitolul educatie si bun simt. Ce sa corectam? In primul rand elvetienii din Basel sa nu se ia dupa prima blonda intalnita in gara din Paris. Nu toate pariziencele sunt blonde... Apoi, uite un semn bun, s-a cazut la bacalaureat pe capete... Nu cred ca cei cazuti au mai multe sanse sa ia bacalaureatul alta data, daca cei fara maniere persista in a nu avea maniere... Pe undeva e o legatura... | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Joi 15 Sept 2011, 02:05 | |
| - zaraza26 a scris:
- ...elvetienii din Basel sa nu se ia dupa prima blonda intalnita in gara din Paris. Nu toate pariziencele sunt blonde...
Chiar ieri, după citirea declaratiilor din Basel, am gândiot să-l caut pe individul ce a spus asa ceva si să-i scriu eventual pe un blog, ori la redactie, oriunde l-as fi putut contacta si să-i spun că dacă el e idiot nu înseamnă că tot poporul elvetian este idiot! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
| | | | cactus Trecut în nefiintă :(
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Vin 16 Sept 2011, 20:56 | |
| Pentru un Rromanistan mai bun _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 18 Sept 2011, 17:06 | |
| Cactus, poza de mai sus e confectionată de tine, nu-i asa? Doar nu e chiar o realitate de undeva! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 18 Sept 2011, 18:55 | |
| | |
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 18 Sept 2011, 19:21 | |
| | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 18 Sept 2011, 22:46 | |
| | |
| | | dolion
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 19 Sept 2011, 11:54 | |
| Poate cu cineva din afara, ca noi astia din tara, nu ne mai miram de nimic... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 19 Sept 2011, 12:10 | |
| Nu stiu daca ati ascultat pe radio ZU, intamplarea cu cele doua fete ce se intorceau de la un chef. Au intrat in direct la radio si s-au laudat ca au baut de la doua noaptea, pana la opt dimineata (era 08.30 cand au sunat), doua sticle de Jack Daniel's, incluzand si soferita ce conducea in acel moment. Buzdugan, le-a tras de limba si a obtinut in direct, tipul masinii, culoarea si numarul de inmatriculare. Politia asculta Radio ZU si bineinteles ca le-a tras pe dreapta, soferita avand 0,13 alcool in aerul respirat, a ramas trei luni fara permis si i s-a intocmit si dosar penal. Prostie omeneasca si nu e a lui Ion Creanga... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 19 Sept 2011, 12:16 | |
| Azi spuneau la Romania Actualitati, ca in urma verificarii taxei de drum (rovinieta, rovigneta), s-au dat sute de mii de amenzi!!! Verificarea continua si zilele urmatoare... Cam exagerat "sute de mii"... dar nu se stie... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 19 Sept 2011, 12:21 | |
| - dolion a scris:
- Azi spuneau la Romania Actualitati, ca in urma verificarii taxei de drum (rovinieta, rovigneta), s-au dat sute de mii de amenzi!!! Verificarea continua si zilele urmatoare...
Cam exagerat "sute de mii"... dar nu se stie... Ori s-a balbait cel ce vorbea, ori a vorbit gura fara el. Nici eu nu cred ca din cei care au masina, sunt atat de multi cei care nu-si permit sa nu-si ia rovigneta. Risti sa ramai pieton... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! | |
| |
| | | | PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |