__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! | |
|
+19Ion lutra vulgaris Franz Schneider Doina cactus ostrovna CRUCIAT VOTAN Diaporevomenos Cristina abbilbal Anahoret dolion nicuvar Layla zaraza26 aurora yzzy Emil Condor 23 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 12 Aug 2012, 16:53 | |
| - abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
- [PS. O glumă:
Ce zic prietenii de la Popas, care nume e mai românesc, Franz Schneider sau Emil Condor?
Franz Schneider ! Uite cum am reusit să scoatem ursul din bârlog! Ne bucurăm să te stim bine, măi rumune! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 12 Aug 2012, 16:59 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Uite Emil, asa vrei tu sa ajunga romanii in tara lor ?
Iti pun la dispozitie un film foarte sugestiv. Am plans cand am vazut filmul asta : Normal că nimeni nu-si doreste asa ceva, dar cum crezi tu că vom ajunge la o asa situatie? Eu sper ca politicienii, alături de poporul român (si maghiar) să fie mai întelepti si să evite catastrofe de genul Kosovo. Filmuletul ce l-ai postat mi-a amintit de locuri pe care am călcat prin anii 1985 - 1986, prin Beograd. Am cunoscut si pe albanezi: nu cred că am întâlnit un popor mai primitiv ca acesta. Doamne, fereste-ne de asa rele, căci avem destule, oricum! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 12 Aug 2012, 17:13 | |
| Ma gandesc doar la faptul ca Basescu ii cam cauta la cur pe unguri si, odata revenit la Cotroceni, ca sa-si re-atraga liderii maghiari de partea lui, e in stare sa le promita lucruri care sa inflameze restul populatiei de origine dacica. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Dum 12 Aug 2012, 17:22 | |
| Urmăresc situatia asta în tară si nu văd altceva decât o bombă gata de explozie. Mai ales că ungurasii de la Budapesta se amestecă tot mai mult în problemele interne ale României... În situatia asta, dacă multumesti pe unii îi nemultumesti pe ceilalti, nu e mult loc de întors. Nu pot să-mi imaginez ce va urma în problema secuilor, nu pot. Doamne ajută! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 10:00 | |
| Daca Basescu nu pica.... va fi jale ! Am mai vazut filmul asta. In '89 !!! | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 15:19 | |
| Cele 5 falsuri cu care va castiga USL (Opinii) Operatiunea "demite-l pe Basescu" e in plina desfasurare. Din pamant, din iarba verde, Guvernul USL trebuie sa scoata cvorumul. Singura problema e legata de legalitate, de acte si realitati juridice, dar Cabinetul Ponta nu prea se incurca de asemenea treburi, din cate am vazut. Asadar, are nevoie de cateva "smecherii", un sir de falsuri pentru a-i iesi numarul. Iar prima arma e mini-recensamantul celebru. La care premierul Ponta a anuntat ca a renuntat, dar care, in practica, a inceput in unele parti din Romania. Mai ales in Gorjul lui Ponta, primarii verifica de zor listele, pe baza "memorandumului" adoptat de Guvern. Care-i faza? Atentie, memorandumul acela nu obliga pe nimeni. Cu alte cuvinte, primarii PDL il pot boicota linistiti, iar Guvernul nu va avea datele necesare. Sa ne amintim, cei responsabili de listele electorale sunt primarii. Fara ei, nu ies datele. Vor trebui scoase din palarie, din pamant, din iarba verde. Asta ar fi primul fals de care au nevoie. Cum sa-l faca? Oare se poate? Stiti stenogramele alea in care se vorbea de cei 40.000 de oameni care au "murit" in Gorj in 2 saptamani? Vorba aia - "Doamne Dumnezeule". Baza memorandumului, spun chiar ministrii Guvernului Ponta, e decizia Curtii Constitutionale. Inca un fals, al doilea. Asta era decizia INITIALA a Curtii Constitutionale. Intre timp, ea a trimis o erata. Buna - rea, contestata - necontestata, ea e publicata in Monitorul Oficial si obliga pe toata lumea. Mai e un element. Listele sunt, conform legii, deja actualizate pentru referendum. Ele sunt in actualizare mereu, nu trebuie o noua actualizare. Sa faci o actualizare POST-FACTUM, cand ea oricum a fost facuta, prin lege cu cateva zile inainte de referendum, iar Guvernul tau a acceptat asta, organizand referendumul pe aceasta baza, inseamna sa faci ceva impotriva legii. Al treilea fals.. Mai departe. Adevarata miza e scoaterea de pe liste a romanilor care au domiciliul in strainatate. Cu alte cuvinte, au votat, insa nu vor fi luati in seama pentru stabilirea cvorumului. E nevoie de al patrulea fals - eliminarea dreptului de a conta electoral in tara ta, chiar daca esti cetatean roman si ai votat. Cum s-o faci? Cum sa scoti, tot POST-FACTUM, oameni de pe liste, in ciuda faptului ca CCR a spus foarte clar ca cetatenii din strainatate conteaza? Doar printr-un alt fals. Hai sa zicem ca rezultatul ar fi fost aproape egal, cum au fost alegerile prezidentiale din 2009. Ii scoteai pe oameni de pe liste, dupa scrutin, si ce se intampla? Schimbai tot sensul alegerilor, nu mai puteau fi validate. In fine, ar mai fi nevoie, atentie, si de al cincilea fals. Asta poate fi de-a dreptul periculos. Daca iti ies toate fazele "curatarii" listelor si scoti 1,2,3 milioane de pe ele, vei mai avea o problema. Rezultatele recensamantului facut in toamna lui 2011 si ale carui rezultate vor fi publicate in 2013 TE POT CONTRAZICE. Pot arata ca ai falsificat numarul de cetateni cu drept de vot. Asa ca si ele ar trebui rezolvate. O adevarata nebunie, nu vi se pare? Singura institutie care poate opri nebunia e Curtea Constitutionala. Nu exista alta varianta. Si trebuie s-o faca foarte repede. Saptamana viitoare, fara sa astepte mini-recensamantul, mini-curatarea listelor prin mai stii ce mijloace. Maxi-nebunia. ( www.ziare.com) | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 16:41 | |
| Ioane, opiniile asta sunt curat ..."vise taica, vise !" Nu se va ajunge la asa ceva. Eu sunt curios care va fi reactia trimisului american dupa intalnirea cu cei trei : BASESCU, ANTONESCU, PONTA. Facem pariu ca o va lasa in coada de peste ?
| |
| | | Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 21:59 | |
- ca mor cu arma in mana pentru fiecare palma de pamant romanesc din acea zona
Admirați pe Cofariu? Ați vrea să fiți în papucii lui? Preabine, dacă sunteți Rromân, cum zicea Nenea Iancu, atunci nu stați cu mâinile în sân, mutați-va astăzi în Covasna, și lămuriți și pe alți "luptători" de preajusta cauză a Rromânimii să o faceți împreună! Cu o majoritate pursânge Rromâneasca, problema-i rezolvată! Și unde pui că nici nu trebuie să muriți cu "armă în mână"? Chiar nu vă simțiți abuzat, nici nu ați obosit de a va lăsa manipulat? _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | Ion
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:00 | |
| Franz , Am avut un schimb de mesaje cu 5 mari jurnalisti actuali si fosti. Doi actuali au tinut sa-mi raspunda special.
Cel din America imi zice ca cetatenii romani din strainatate n-au votat niciodata pe "liste permanente", ci numai pe liste suplimentare. Asa incat aceasta e o diversiune a USL. Cum sa ne scoata de unde nu am fost niciodata?
Asta ca sa poata sa faca nestingheriti calculul fara cei din strainatate. Jurnalistul din America e de acord cu mine pana la urma ca trebuie luati toti in calcul, indiferent unde ar fi, daca au drept de vot.
Problema pe care o ridica Domnia Sa este alta. Cica din cele 19 mil. ar fi sub 18 ani, circa 4 milioane. Opinie insa contrazisa de o teorie a altui jurnalist TV din Tara, care sustine ca nu e posibil sa fie atatia sub 18 ani, chiar daca populatia Tarii a scazut ingrijorator. E posibil sa nu fie adevarat pe motiv ca populatia Tarii a imbatranit si ca distributia pe varste este mutata peste 18 ani mai mult decat sub 18.
Realitatea aceasta se poate constata usor INS. Dar cine vrea sa faca Lumina?!... Nci aici pe "Lumina Lumii" nu putem, dar acolo unde o fi si intuneric?
Mai zici ceva de american. Vizita nu poate aduce schimbari majore. Acelea trebuie facute din interior si pentru interior cu curaj.
Mai auzii o chestie de dimineata . Ca Antonescu ar fi zis despre noi ca trebuie sa platim impozite. Probabil, aluzie la pretentia de a avea un cuvant de spus prin vot. O fi avand si el dreptate, dar nu faci afirmatii de acestea dupa, ci inainte de a te apuca de treaba. Acum, daca vezi ca nu-ti iese "jocul" , cauti sa certi lumea. Ca din cauza ei nu ti-a iesit.
As face un apel , cel putin la cei de acest Forum, sa intelegeti ca noi nu trebuie sa ne certam in aceasta situatie. Dimpotriva, neajunsurile ar trebui sa ne uneasca.
Problema cea mai grea la noi este LEGEA.
Unde nu e LEGE, nu e nici Democratie. Ci Anarhie.
Ion | |
| | | Ciprian
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:02 | |
| - Ion a scris:
- Unde nu e LEGE, nu e nici Democratie. Ci Anarhie.
Dar e Romanhie! _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:05 | |
| - Ion a scris:
Cel din America imi zice ca cetatenii romani din strainatate n-au votat niciodata pe "liste permanente", ci numai pe liste suplimentare. Asa incat aceasta e o diversiune a USL. Cum sa ne scoata de unde nu am fost niciodata? Tocmai aici e buba. Ti-ai pus problema si invers ? Adica faptul ca Basescu incearca sa va bage / introduca acolo unde spune americanul ca nu ati fost niciodata. Ei ? Ce zici de intorsatura asta a lucrurilor ? | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:08 | |
| - Ciprian a scris:
- Franz Schneider a scris:
- ca mor cu arma in mana pentru fiecare palma de pamant romanesc din acea zona
Admirați pe Cofariu? Ați vrea să fiți în papucii lui? Preabine, dacă sunteți Rromân, cum zicea Nenea Iancu, atunci nu stați cu mâinile în sân, mutați-va astăzi în Covasna, și lămuriți și pe alți "luptători" de preajusta cauză a Rromânimii să o faceți împreună! Cu o majoritate pursânge Rromâneasca, problema-i rezolvată! Și unde pui că nici nu trebuie să muriți cu "armă în mână"? Chiar nu vă simțiți abuzat, nici nu ați obosit de a va lăsa manipulat? Ai folosit cu buna stiinta "Rr" in textul tau ? Nu. Nu sunt tigan, daca asta doresti sa stii. Sau ne categorisesti pe noi, cei ramasi in tara, ca fiind tigani ? In alta ordine de idei, eu am manipulat toata viata, nu am fost niciodata manipulat. | |
| | | Ciprian
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:12 | |
| Nu stimabile (ca să folosesc o altă vorbă de-a lui Caragiale), ci el, Caragiale- că el e Nenea Iancu-, scria astfel despre românul "verde", ca "Rromân"( Și tot el râdea, pe cealalta parte, și de unguri, despre care scria cam în aceași gamă. !
_____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I
Ultima editare efectuata de catre Ciprian in Lun 13 Aug 2012, 22:15, editata de 1 ori | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:13 | |
| Eu nu gust acest tip de gluma in contextul zilelor noastre. | |
| | | Ion
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:18 | |
| Nu, Franz! Basescu poate nu se exprima corect in contextul actual creat de cuvantul "cvorum". In care trebuie sa intre numai cei din Tara. Problema importanta pentru mine este aceea de a fi luati in calcul in raportul procentual al prezentei la vot a tuturor cetatenilor romani cu drept de vot, oriunde ar fi ei, si indiferent pe ce liste, sau neliste s-ar afla ei. E clar? Aceasta e Legea care trebuie respectata. Altfel ne laudam degeaba cu dreptul la vot.
Votezi, votezi, dar nu pontezi.
Ce-o mai fi asta?! Regula demcratica tipic romaneasca.
| |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:21 | |
| - Ion a scris:
- Nu, Franz!
Basescu poate nu se exprima corect in contextul actual creat de cuvantul "cvorum". In care trebuie sa intre numai cei din Tara. Problema importanta pentru mine este aceea de a fi luati in calcul in raportul procentual al prezentei la vot a tuturor cetatenilor romani cu drept de vot, oriunde ar fi ei, si indiferent pe ce liste, sau neliste s-ar afla ei. E clar? Aceasta e Legea care trebuie respectata. Altfel ne laudam degeaba cu dreptul la vot.
Ce-o mai fi asta?! Regula demcratica tipic romaneasca. Ioane, Ziceai despre Basescu ca, poate, nu a reusit sa se faca inteles cu privire la cvorum. Pai... n-am nevoie de un asemenea presedinte, unul care zice ca el se va prezenta la vot la referendum, iar mai apoi invita populatia Romaniei la boicotarea votului. Daca Obama ar proceda astfel, ce l-ar astepta din partea americanilor a doua zi ?
Ultima editare efectuata de catre Franz Schneider in Lun 13 Aug 2012, 22:22, editata de 1 ori | |
| | | Ciprian
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:22 | |
- Eu nu gust acest tip de gluma in contextul zilelor noastre.
Asta pentru că nu ați citit pe Caragiale, de bună seamă! Lui Coafariu i-ar fi prins bine! Dar ce să faci, a fost prea Rromân și prea ocupat cu salvarea țării! _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:23 | |
| - Ciprian a scris:
Asta pentru că nu ați citit pe Caragiale, de bună seamă! Lui Coafariu i-ar fi prins bine! Dar ce să faci, a fost prea Rromân și prea ocupat cu salvarea țării! Ohohooo, tu sa fii sanatos. Am si mancat. | |
| | | Ciprian
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:25 | |
- Ion a scris:
- Nu, Franz!
Basescu poate nu se exprima corect in contextul actual creat de cuvantul "cvorum". In care trebuie sa intre numai cei din Tara. Problema importanta pentru mine este aceea de a fi luati in calcul in raportul procentual al prezentei la vot a tuturor cetatenilor romani cu drept de vot, oriunde ar fi ei, si indiferent pe ce liste, sau neliste s-ar afla ei. E clar? Aceasta e Legea care trebuie respectata. Altfel ne laudam degeaba cu dreptul la vot.
Ce-o mai fi asta?! Regula demcratica tipic romaneasca. Ioane, Ziceai despre Basescu ca, poate, nu a reusit sa se faca inteles cu privire la cvorum. Pai... n-am nevoie de un asemenea presedinte, unul care zice ca el se va prezenta la vot la referendum, iar mai apoi invita populatia Romaniei la boicotarea votului. Daca Obama ar proceda astfel, ce l-ar astepta din partea americanilor a doua zi ? Basescul e mic copil pe lângă Obama, care a învățat comunismul de la Saul Alinsky, nu tovarășii de la Moscova, ca Bese! _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | Ion
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:27 | |
| Cate n-a zis si el ca face si n-a facut, sau le face pe dos, sa fim sanatosi. De aceea nici nu l-am votat pe el. Acum sa nu crezi ca acei pe care i-am votat nu ar face la fel. Numai ca eu imi aleg niste principii generale care imi convin si imi plac pentru a vota pe unul, sau pe celalalt. Nu sunt inscris in nciun partid. Dar am votat, pana acum, numai cu Republicanii. Au principii mai sanatoase: cu privire la familie, la credinta, la munca, etc...
| |
| | | Ciprian
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:28 | |
- Ciprian a scris:
Asta pentru că nu ați citit pe Caragiale, de bună seamă! Lui Coafariu i-ar fi prins bine! Dar ce să faci, a fost prea Rromân și prea ocupat cu salvarea țării! Ohohooo, tu sa fii sanatos. Am si mancat. Dacă ziceți "mancat"(aluzie la O Noapte Furtunoasă?), nu "mâncat" am priceput. Dacă nu... _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:31 | |
| | |
| | | Ciprian
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:32 | |
| - Ion a scris:
- Dar am votat, pana acum, numai cu Republicanii.
Au principii mai sanatoase: cu privire la familie, la credinta, la munca, etc... Și Constituție! _____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord?Who Am I | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 22:56 | |
| - Ion a scris:
- Dar am votat, pana acum, numai cu Republicanii.
Au principii mai sanatoase: cu privire la familie, la credinta, la munca, etc...
Atunci de ce vrei tu sa ma superi, Ioane ? Vrei sa-mi bagi pe gat DEMOCRATII lui BASESCU ? Si eu vreau cu "republicanii" Antonescu si Ponta ! Sau... Dan Diaconescu ? | |
| | | Ion
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! Lun 13 Aug 2012, 23:28 | |
| Am privit numai cateva minute la Antena 3 cand Dan Sova reitereaza faptul ca votul celor din strainatate nu trebuie considerat in cvorum. Dar ca numieni nu le ia dreptul la vot. Doamne, Doamne! De ce mai votezi, mai omule, atunci?
Iar D-l Gadea, moderatorul, care radea altadata de Igas cu "branconierul", acum il auzii si eu pe Gadea impotmolindu-se in cuvantul "resortanti" in loc de "resortisanti".
Franceza, mama ei!
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! | |
| |
| | | | PENTRU O ROMÂNIE MAI BUNĂ! | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |