LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
politica padure drumetie efremovivanantonovici internet sibiu muzica_traditionala curiozitati nicuvar mediu Fantasy problema 1918 brasov humanitas romana istorie Limba 1 CPSF Popasul reclame google comment-143 23 taieri
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 I_vote_lcapSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 I_voting_barSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 I_vote_rcap 
Emil Condor
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 I_vote_lcapSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 I_voting_barSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

STIRI SOCIALE (I)

In jos 
+18
lutra vulgaris
delta
silverstar
bulache
zuum
dolion
Franz Schneider
rolia
yzzy
ostrovna
Cristina
cactus
zaraza26
abbilbal
nicuvar
Emil Condor
Anahoret
aurora
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyJoi 25 Iun 2009, 06:00

Două chestii interesante scrise de Tudor Octavian în "Jurnalul naţional":
http://www.jurnalul.ro/stire-editorial/pentru-ce-ne-am-dat-anii-512520.html

● În comuna Buleciu de Jos, o fată se naşte cu un chip de chinezoaică. Nu cu o faţă tip mongoloid, ci cu trăsături asiatice accentuate. Primarul răscoleşte arhivele, să vadă ce străini au călcat locurile şi, tot căutând, găseşte. Un chinez a avut un negoţ la Buleciu pe la 1860. N-a fost să se lase cu chinezi dintr-un început, dar gena şi-a văzut de treabă şi, din curiozitatea femeii în curtea căreia îşi depozita marfa mandarinezul, a ieşit ce a ieşit tocmai peste un secol. Un medic, căruia i-am povestit cazul ciobanului din Apuseni născut cu cap de african, mi-a spus că români get-beget, dar cu o moştenire din rase africane sunt încă de găsit. Gena centurioanelor romane care populau Dacia şi cu soldaţi negri, culeşi de prin teritoriile de peste mări, e activă 27 de generaţii. [a propos de discuţiile mele cu Zuum privind genetica şi evoluţia Wink; aici este doar genetică.]

● La Paris, un cerşetor ţigan sfrijit şi umil îmi spune, după ce-i dau un euro şi schimbăm câteva cuvinte româneşti, că francezii nu-l merită. Ce le fac eu, bre? Dau în cap la oameni? Fur de la case? Mănânc şi eu, bre, de la ei, că are de unde. Nici ăştia nu mă merită! Omul vrea să spună că şi în ocupaţia de cerşetor există categorii onorabile, care nu-i pretind Europei o parte din fondul principal de bogăţii, ci din surplusuri, din ce cade de la masa bogăţiei. Ţiganul are dreptate: din mâncarea ce merge la gunoi în Europa avută ar putea trăi cuminte şi neintegraţii.

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyJoi 25 Iun 2009, 13:25

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyJoi 25 Iun 2009, 13:31

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyJoi 25 Iun 2009, 17:53

"Necăjiţii" Bălgradului după ce primesc ajutoarele, le "depozitează" în locuri sigure:

STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 Dscn4417.th

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyMar 30 Iun 2009, 12:04

PRM a semnat cu PD- L un acord de colaborare pentru Primăria capitalei.

PRM (Vadim), PNG (Becali) şi PD- L au acum majoritatea în Consiliul General.

Este posibil ca PRM să aibă şi un vice-primar.

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyJoi 02 Iul 2009, 18:27

Pentru că la "Limbi străine" nu este şi un topic pentru franceză (bănuiesc că nici nu sunt solicitări) am ales să postez aici.

Este un documentar pe care l-am cules de pe website-ul publicaţiei franceze "Le monde". Aşa cum este lesne de înţeles, este accesibil numai utilizatorilor care se descurcă în această limbă. Documentarul se numeşte "Le corps incarcéré" şi arată experienţele "corporale" ale unor persoane care au fost încarcerate în puşcăriile din Franţa. Sunt patru interlocutori (trei bărbaţi şi o femeie): Hugo – 56 de ani şi 29 de închisoare, Djemel – 45 de ani şi 9 de închisoare, Hélène – 49 de ani şi 11 luni de arest preventiv şi Hafed – 49 de ani dintre care 17 de puşcărie.

Documentarul este structurat pe cinci capitole: le coprs fouillé (corpul percheziţionat), le corps de l'autre (corpul celuilalt), le corps malade (corpul bolnav), le corps retrouvé (corpul regăsit) şi le corps libéré (corpul eliberat). Cu un click pe imaginile protagoniştilor (plasate în partea din dreapta-jos) puteţi afla povestea de viaţă a fiecăruia. Majoritatea au ajuns după gratii din cauza unor erori făcute în adolescenţă. După nume, vă puteţi da seama că personajele masculine sunt de origine magrebiană. Se pune, astfel, problema integrării unor persoane din fostele colonii.

Sper să vă placă. [Click aici]

Anahoret

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptySam 04 Iul 2009, 10:49

Big Brother, la birou: Cum poti fi monitorizat la locul de munca?

Odata cu dezvoltarea sistemelor si retelelor de calculatoare, a Internetului si a telefoniei mobile, angajatorii devin adeptii monitorizarii angajatilor prin softuri specializate, prin programe ce pot detecta aria in care se afla telefonul mobil dat de firma sau chiar prin GPS.

Cum se face monitorizarea

“Din experienta personala pot sa va spun ca procesul monitorizarii exista in procent de 90% in toate companiile care detin cel putin 2 angajati. Indiferent de provenienta companiei angajatoare, fiecare si-a dezvoltat un sistem mai mult sau mai putin performant de monitorizare a angajatilor. Unele companii aleg metode bine cunoscute, precum softuri specializate, altele recurg la supervizare de catre o persoana desemnata pentru aceasta activitate, iar altele mizeaza pe diferite metode informale alese aleatoriu”, spune Bogdan Toth, general manager al firmei de recrutare HR4U.

Tot articolul la adresa de mai jos:
http://www.wall-street.ro/slideshow/Careers/65654/Big-Brother-la-birou-Cum-poti-fi-monitorizat-la-locul-de-munca.html#slide_title

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptySam 04 Iul 2009, 18:31

Anahoret a scris:
Pentru că la "Limbi străine" nu este şi un topic pentru franceză (bănuiesc că nici nu sunt solicitări) am ales să postez aici.
Doresti un topic de Franceză? Te rog să-l initiezi oricând consideri că e necesar. thumb_yello

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptySam 04 Iul 2009, 20:07

Emil Condor a scris:
Doresti un topic de Franceză?
Dacă ar fi fost necesar, până acum ar fi apărut! Laughing Glumeam, se înţelege! Very Happy
Nu, eu unul nu simt nevoia. Dacă găsesc ceva pot pune pe un topic în care se potriveşte, cum am făcut cu documentarul despre puşcăriaşi. Cine se descurcă cu franceza este ok, cine nu, dă click pe altceva. Wink

Anahoret

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyDum 05 Iul 2009, 08:11

Scapat de securistul Plesita, rapus la Casa de Pensii

Scapat de urgia Securitatii timp de 21 de ani, Gavrila Rusu, un roman de legenda care ar trebui tinut pe palme, este lovit acum de... Casa de Pensii. Directia de Munca si Protectie Sociala, Casa de Pensii din Sectorul 5, i-a taiat, fara nici un pre­aviz, indemnizatia de persecutat politic de catre regimul comunist si, mai mult, i-a dispus sa plateasca din urma "un debit" de 3500 de lei noi. Decizia l-a imbolnavit de inima pe batranul anticomu­nist. Se intampla in Romania.

[ Tot articolul ]

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyDum 05 Iul 2009, 17:30

Anahoret a scris:
“Din experienta personala pot sa va spun ca procesul monitorizarii exista in procent de 90% in toate companiile care detin cel putin 2 angajati. Indiferent de provenienta companiei angajatoare, fiecare si-a dezvoltat un sistem mai mult sau mai putin performant de monitorizare a angajatilor. Unele companii aleg metode bine cunoscute, precum softuri specializate, altele recurg la supervizare de catre o persoana desemnata pentru aceasta activitate, iar altele mizeaza pe diferite metode informale alese aleatoriu”, spune Bogdan Toth, general manager al firmei de recrutare HR4U.

mai ales in Europa unde sunt camere la fiecare pas...dar cat o sa mearga? Toate astea costa bani si bani nu mai sunt. Companiile mici reduc din salariati, este la urma urmei un lux....in unele companii nu mai ai pe cine supraveghea fiiindca nu mai sunt salariati...
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyDum 05 Iul 2009, 17:36

În plus, după cum se preciza şi în articol, cantitatea de informaţii este mult prea mare ca să poată fi procesată. Totuşi este bună în cazul în care există suspiciuni de "sifonare" din partea unui angajat. Îi monitorizezi activitatea, îi citeti mail-urile (tipul zicea că este imposibil pentru că, legal, nu se poate face decât cu aprobarea judecătorului, dar se practică la greu), vezi cu cine corespondează şi-ţi dai seama curând dacă ia salariu din două părţi! Very Happy

Partea proastă este că aceste facilităţi duc (în majoritatea cazurilor) la excese. Intruziuni în intimitate (monitorizare şi în afara serviciului) şi alte măgării dintr-astea. Este unul dintre motivele pentru care nu sunt de acord cu astfel de măsuri "invazive". Bineînţeles, faptul că nu sunt de acord cu ele, nu schimbă nimic! Laughing

Anahoret

MesajSubiect: Criză pentru fraieri   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyLun 06 Iul 2009, 06:00

Directorii din Parlament si-au dublat veniturile in plina criza

» In vreme ce profesorii nu stiu daca vor ajunge banii din bugetele primariilor pentru a le fi achitate salariile in ultimul trimestru al anului, unele categorii de functionari publici sunt neafectate de criza.

» Cei mai avantajati continua sa fie functionarii publici parlamentari. Unii dintre sefii de directii si departamente din Parlament au ajuns nu doar sa incaseze mai mult decat premierul si presedintele tarii, dar au atins si performanta de a-si dubla aproape veniturile de la un an la altul.

Tot articolul în [România liberă]

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyLun 06 Iul 2009, 10:06

Inteleg ca multi si-au cistigat salariile nesimtite cu ajutorul instantelor de judecata, cazuri in care nici macar ministrii nu mai pot face nimic rules2 . Ori acest fapt este o imixtiune nepermisa si abuziva in modul de distribuire a bugetului de stat, iar daca toti condamnam implicarea politicului in justitie, iata ca nici justitia nu este mai prejos, din pacate. Separatia puterilor in stat a devenit doar un slogan mincinos.

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyMar 07 Iul 2009, 10:51

Am primit pe mail. Nu stiu daca e adevarat, dar putina grija nu strica.

Atentie , un nou tip de frauda! Un nou tip de frauda face ravagii: esti sunat de cineva care se da drept operator la cosmote , Orange sau Vodafone. Poate fi un fost angajat al firmei respective , pentru ca are acces la baza de date. Iti spune ca e ceva in neregula cu factura ta si te roaga sa tastezi un cod de cifre. Daca ai facut asta , ii incarci cartela de te zapaceste.
O cunostinta a patit-o si a incarcat cartela altcuiva cu 300 EURO!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyMar 07 Iul 2009, 12:37

si eu am primit mailul asta

eu nu raspund la astfel de provocari

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyMar 07 Iul 2009, 12:57

aurora a scris:

Eu zic asa: sunt sigura ca Orange, Cosmote, Vodafone nu procedeaza asa ca sa rectifice facturile!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyMar 07 Iul 2009, 13:20

zaraza26 a scris:
aurora a scris:

Eu zic asa: sunt sigura ca Orange, Cosmote, Vodafone nu procedeaza asa ca sa rectifice facturile!

da, asa cred si eu

dar trebuie sa fim atenti la orice ni se cere telefonic...
eu nu dau nici un fel de informatii la telefon
nici macar cum ma cheama, daca suna cineva si ma intreaba

aurora

aurora

MesajSubiect: Prima casă   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyJoi 09 Iul 2009, 00:21

Gata! S-a incheiat cu succes programul "Prima casă" ! A fost acordat primul împrumut pentru prima casă,
deja acum suntem la a doua, aşa că guvernul şi-a făcut datoria, programul a fost un succes!

Ce circ mediatic! 8-)

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptySam 11 Iul 2009, 22:06

Tinerii hackeri nu mai sunt lupi singuratici. Ei investesc în spaţii pe care le transformă în spaţii de locuit-laboratoare. Se pare că există 200 de astfel de "hacker spaces" în lume, dintre care unul în regiunea pariziană.

Reportaj publicat în "Le monde" din 08.07.2009

Noile triburi de pe Net

O clădire gri, pe o stradă liniştită din centrul Vienei, aproape de primărie. Ferestrele de la demisol sunt luminate în permanenţă, căci Metalab, principalul "hacker space" al capitalei austriece, este deschis zi şi noapte. Tonul este dat încă de la intrarea în clubul informaticienilor adepţi ai libertăţii absolute: cabina telefonică cu o înfăţişare comună, dar de unde poţi telefona gratuit în lumea întreagă, deoarece este conectată la un server care transmite comunicaţiile via Internet.

Creat în 2006, Metalab numără astăzi cam 100 de membri care plătesc o cotizaţie de 40 euro pe lună pentru a acoperi chiria şi cheltuielile pentru tehnică. Din mai 2009, el este condus de către Christian Benke, un informatician de 28 de ani, ales de către tovarăşii săi pentru un an: "Am puţină putere, explică el surâzând, doar responsabilităţi contabile şi juridice. Aici fiecare face ceea ce vrea."

Camera principală, decorată cu jocuri luminoase dirijate prin Internet, serveşte ca sală de lucru colectivă şi ca sală de conferinţe atunci când un expert din exterior vine să facă o expunere. În această seară un englez care locuieşte la Fontainbleau, car a venit din Franţa pe bicicletă, explică un vast proiect de unificare şi de securizare a tuturor reţelelor sociale existente pe Net.

Într-un colţ, Mika, consultant în securitate informatică, a venit să ajute un tânăr hacker să spargă codul unui iPhone ca să instaleze nişte programe neomologate de Apple: telefonie gratuită via Internet, pentru a scurcircuita operatorul GSM, şi criptarea conversaţiilor pentru a împiedica orice interceptare. În capătul culoarului, mica bibliotecă este ocupată de către doi studenţi foarte prinşi în lucru care creează un joc de război pentru telefoanele mobile.

Tot reportajul este [aici]
Pot traduce întreg reportajul, însă numai dacă sunt persoane interesate. Nu-mi place să lucrez aiurea. Very Happy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptySam 11 Iul 2009, 22:22

Interesant articol, dar nu cred că m-ar interesa prea mult. Nu am tangenţă cu tagma acestora, pe care, sinceră să fiu, îi admir. Trebuie să fii f deştept să spargi coduri şi alte parole.
Apropo, mai era pe-acolo şi un alt articol interesant despre "The Pirate Bay".

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptySam 11 Iul 2009, 22:39

Da, aşa este, vor să deschidă un portal de fişiere torrent prin care utilizatorii să facă schimb de muzică, filme etc. În felul acesta ei nu pot fi acuzaţi că găzduiesc fişiere audio fără licenţă, deoarece ei doar pun în legătură userii unii cu alţii; este treaba lor ce fac apoi.

Potrivit cotidianului este deja un prim efect al legii Hdopi adoptată în Franţa împotriva pirateriei informatice. Din câte-mi amitesc, legea mai întâi atenţionează pe cel care descarcă muzică ilegal, apoi îi suspendă accesul la Internet timp de un an. Dacă s-ar aplica şi la noi o lege asemănătoare, n-am mai putea să ascultăm gratuit muzică pe Trilulilu pentru că ei nu ar mai avea voie să găzduiască muzică fără să plătească drepturile de autor.

Când a fost pusă în dezbatere legea respectivă au fost destule voci în Franţa care au spus că este inaplicabilă sau, în orice caz, foarte greu aplicabilă. Dar, se pare că au şi ei capetele lor pătrate şi am impresia că legea a fost promulgată.

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptySam 11 Iul 2009, 22:44

Anahoret a scris:
... n-am mai putea să ascultăm gratuit muzică pe Trilulilu pentru că ei nu ar mai avea voie să găzduiască muzică fără să plătească drepturile de autor..
Dar "youtube" are?
De s-ar pune legea asta în aplicare la noi, poate am pune şi noi mâna pe-o carte!
Când am fost la Cluj la copil, ea nu are radio, tv, laptopul e al ei[u], aşa că m-am apucat de citit. La întoarcerea acasă, plină de tehnologie, am dus dorul câteva ziel , liniştii de la Cluj. Apoi m-am obişnuit. oh da!

Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptySam 11 Iul 2009, 23:48

Vezi... de-aia nu-mi surâde mie deloc "viaţa la ţară"

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 EmptyDum 12 Iul 2009, 11:22

yzzy a scris:
Dar "youtube" are?
De s-ar pune legea asta în aplicare la noi, poate am pune şi noi mâna pe-o carte!
Când am fost la Cluj la copil, ea nu are radio, tv, laptopul e al ei[u], aşa că m-am apucat de citit. La întoarcerea acasă, plină de tehnologie, am dus dorul câteva ziel , liniştii de la Cluj. Apoi m-am obişnuit. oh da!
După câte ştiu eu, legea este doar pentru Franţa, iar Youtube cred că este american. Dar exemplele proaste prind repede şi legea Hadopi s-ar putea să facă pui şi p-acolo. Şi Youtube a avut nişte clinciuri cu casele de producţie şi acum mai respectă şi ei ceva drepturi de autor. Dacă ai observat, la câte unele melodii îţi apare o bară în care-ţi spune că ţara noastră nu are copyright pentru piesa respectivă.

Eu reuşesc să le îmbin cât-de-cât pe toate: mai citesc şi o carte (este drept, mai mult pe tren), butonez şi pe forum şi mai stric şi câte ceva prin casă! Laughing În schimb le dau dreptate psihologilor: net-ul te prinde! Îmi amintesc câ în primele 5-6 luni când am descoperit forumurile eram în stare să stau la palavre zi şi noapte! Laughing

Ideea este să nu transformi Internetul în altceva decât ceea ce este: o bază de date imensă şi un excelent instrument de lucru.

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 5 Empty

Sus In jos

STIRI SOCIALE (I)
Sus 
Pagina 5 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» STIRI SOCIALE
» Stiri IT
» Ştiri muzicale
» Stiri sportive
» AUTO - Stiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: SOCIAL-
Mergi direct la: