Am stat si m-am gandit... in fine, am votat... sau am vrut, caci nu e dupa regulile votului online. Daca nu iti cere adresa de mail valabila, unde fiecare confirma, voturile se pot inmulti ca ciupercile dupa ploaie!...
Am stat si m-am gandit... in fine, am votat... sau am vrut, caci nu e dupa regulile votului online. Daca nu iti cere adresa de mail valabila, unde fiecare confirma, voturile se pot inmulti ca ciupercile dupa ploaie!...
am vazut si eu... mi-a dat linkul sora mea, pe mess... si n-am mai comentat, sa o supar
dar asta era tocmai cand la tv auzeam ca guvernantii ar vrea sa taie alocatia de 200 de lei pentru copiii de pana la 2 ani
nu mai stim de noi... tara lu' abrambureala voda
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Lun 11 Mai 2009, 17:43
aurora a scris:
zaraza26 a scris:
aurora a scris:
Votează mărirea alocaţiei pentru copii la 100 de lei noi
am vazut si eu... mi-a dat linkul sora mea, pe mess... si n-am mai comentat, sa o supar
dar asta era tocmai cand la tv auzeam ca guvernantii ar vrea sa taie alocatia de 200 de lei pentru copiii de pana la 2 ani
nu mai stim de noi... tara lu' abrambureala voda
Chestia cu "guvernantii ar vrea sa taie alocatia copiilor de pana in doi ani" cred ca e urmare a unei gafe a ministrului din domeniul respectiv, care a spus ca femeile care primesc indemnizatia au venitul de...atata, fara sa puna la socoteala alocatia. Mi se pare ca momentan la emisiunea aia asa a ramas... abia a doua zi a recunoscut ca bineinteles ca alocatia se aloca si la varste sub doi ani.
Aaa, copiii pana in doi ani primesc 200 de lei alocatie? Hihi, o sa creasca natalitatea de numa'. Glumesc, creste natalitatea la aia saraci, restul nu musca momeala.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 15 Mai 2009, 07:56
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 15 Mai 2009, 20:34
Unde mergem in weekend - Noaptea Muzeelor- in noaptea de miine, 16 spre 17 mai Muzeele bucurestene, dar si din alte orase, reunite pentru al doilea an consecutiv intr-un circuit au pregatit activitati diverse, pana spre dimineata, spre deliciul publicului. Si anul acesta RATB, cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, infiinteaza linia speciala Noaptea muzeelor. Autobuzele circula in intervalul 21.00-04.00. Cititi despre muzeele deschise si program, aici: http://stiri.rol.ro/content/view/292699/4/
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Sam 16 Mai 2009, 13:07
Academia de Studii Economice Catedra de Contabilitate, Audit si Control de Gestiune
LOTO - TEAPA NATIONALA Potul de 10 mil euro a declansat isteria "Loto 6/49" in Romania ! Tot romanul, impatimit al jocului sau din contra jucator de ocazie, a inceput sa viseze la marele premiu. La OTV s-a facut o cheta de 137000 euro pt "marele bilet" de 23 de numere! Ce e bine ca odata cu isteria asta s-au declansat si adevarate anchete mediatice in legatura cu corectitudinea jocului! Foarte multa lume injura OTV-ul, de multe ori pe buna dreptate, dar cel putin, de data asta au gasit probe care dovedesc clar ca loteria poate alege numerele castigatoare dupa bunul plac! A fost suficient ca directoarea agentiei nationale sa pronunte numele "Editec" (compania care produce suflanta, bilele si softul aferent) ca telespectatorii sa intre in rolul de detectiv. Si s-au descoperit lucruri extrem de interesante!
Pe site-ul Editec puteti afla ca in interiorul fiecarei bile din cele 49 exista o tablita de indentificare cu un cod format din 22 cifre, asa numitul ARS , cod ce este citit de suflanta si apare automat in calculator! Deasemenea, toate cele 49 de bile trebuie sa apartina aceluiasi set se bile. In caz ca, una sau mai multe bile apartin unui alt set de bile, acestea nu sunt recunoscute de suflanta!
Alt element foarte important! Fiecare bila inainte de a fi introdusa in suflanta trebuie sa fie verificata cu sistemul producatorului. Acesta are 3 inele prin care trebuie sa treaca fiecare bila. Primul inel citeste bila sa fie din acelasi set cu celelalte, inelul al doilea verifica dimensiunile si al treilea greutatea! Acuma. Ce a pezentat Loteria Romana ? Mai multe televiziuni au aratat cum se cantaresc bilele. Cu un cantar, obisnuit, de bijutier!!! Si atunci se nasc mai multe intrebari. De ce asa si nu cu aparatul producatorului, care evident, le-a fost livrat impreuna cu suflanta? De ce nu a fost prezentat si acest sistem? De ce nu s-a mentionat ca suflanta poate identifica orice bila? Are Loteria Romana ceva de ascuns?
Pai are! Iata cat de bine este pus la punct sistemul. Imaginea alaturata ne prezinta ce apare pe calculator in momentul cand bila trece prin primul inel al sistemului de verificare! De la anul de fabricatie pana la culoare si setul de bile din care face parte! Atentie! Daca bila nu face parte din acelasi set cu celelalte nu poate trece de primul inel! OK. Loteria Romana a aratat ca are doua seturi de bile. Deci daca sa spunem in suflanata sunt introduse 6 bile din setul 1 si 43 din setul 2, cele 43 de bile din setul 2 nu au nici o sansa sa iasa, pt ca nu sunt recunoscute de suflanta!
Si ca si cum toate astea nu erau suficiente, bomboana pe coliva o pune chiar producatorul sistemului. In cartea tehnica a masinariei, producatorul precizeaza ca softul poate controla jocul! Cu alte cuvinte masinaria asta poate juca corect sau nu, in functie de cum decide Loteria Nationala ! Asta poate ca explica mai bine de ce poturile mari din istoria loteriei s-au castigat doar in momente de sarbatoare (alegeri, Paste, Craciun sau Revelion)!
ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE CATEDRA DE CONTABILIATE, AUDIT SI CONTOL DE GESTIUNE Lect.univ.dr. STANILA GEORGIANA OANA Email gostanila@gmail. com
_____________________ Free your mind!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Lun 18 Mai 2009, 14:20
Criză la Golden Blitz
S-a dus în ţară înainte de alegeri, s-a dus în fabrici, a vorbit cu mii de muncitori îngrijoraţi şi cu sute de directori de companii care l-au asigurat că vor face totul pentru a păstra locurile de muncă. O fi fost preşedintele şi la Golden Blitz, să vorbească cu băieţii, cu chelnerii, cu şeful de sală? Să afle dacă patronul are de gînd să-i dea afară? A lipsit Blitz-ul de pe lista obiectivelor vizitate? Nu ştim, dar uitaţi ce se întîmplă: cea de-a două sucursală a patronilor de la Golden Blitz, aceea de pe bulevardul Titulescu, nu mai e rentabilă.
Ospătarii au fost disponibilizaţi. Localul e de închiriat. De ce? Pentru că nu mai vine Clientul care consuma cît douăzeci de clienţi mici pe seară.
Clientul nostru, preşedintele nostru
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Lun 18 Mai 2009, 14:52
Poza reală (da click pe ea)
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Lun 18 Mai 2009, 19:13
Nu-i reală dar e bună! Reclama, nu...
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Ţiganul de Lucescu Joi 21 Mai 2009, 18:12
Il Giornale: Ţiganul de Lucescu a luat acasă Cupa UEFA
" Cotidianul italian Il Giornale a scris, joi, că "ţiganul" Mircea Lucescu a câştigat Cupa UEFA cu echipa Şahtior Doneţk şi a dus ultimul trofeu al acestei competiţii în Ucraina.
"Mircea Lucescu, 64 de ani, ţiganul român de pe bancă a luat acasă trofeul: Şahtior Doneţk a câştigat ultima ediţie a Cupei UEFA după ce a învins pe Werder Bremen, cu scorul de 2-1", a notat sursa citată."
Este o mare jignire, fie intentionata, fie pentru ca in limbajul italienilor cuvantul "tigan" se lipeste deja automat de cuvantul "roman". Poate este si doar o mare invidie a italienilor, pentru succesul lui Mircea Lucerscu.
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 21 Mai 2009, 18:21
Ei, Aurora... ştii că pisica spune că slănina pute dacă nu ajunge la ea. Dacă mafioţii de italieni nu au avut acces la cupă... atunci Lucescu trebuia să fie neapărat ţigan, nu?!
În altă ordine de idei, prefer un ţigan ca Lucescu decât unul ca Mailat. Dea Dumnezeu să fie şi fi-su la fel de ţigan şi să facă aceeaşi performanţă cu naţionala!
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Vin 29 Mai 2009, 08:58
Guvernul nostru are solutia pentru criza:
Hotărârea de Guvern nr. 13/2009: Datorită creşterii alarmante a numărului de pensionari în raport cu populaţia activă, precum şi insuficienţei fondurilor pentru majorarea pensiilor, Guvernul României hotărăşte:
Art. 1.- Începând cu data de 01.01.2009 pensionarii vor avea voie să treacă pe culoarea roşie a semaforului..
Art. 2.- Dacă în termen de şase luni nu se obţin rezultatele scontate, începând cu data de 01.06.2009 trecerea pe culoarea roşie devine obligatorie.
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 16 Iun 2009, 06:04
Ce ziceţi de asta? Au dat-o ieri pe Realitatea TV.
Salvare pe post de taxi Salvare folosită pe post de taxi de lux. Pentru câteva sute de lei, o ambulanţă de la o clinică privată din Bucureşti a dat peste cap tot traficul, doar ca să ducă la destinaţie persoane cu dare de mână dar care nu aveau nicio urgenţă medicală. O echipă Realitatea TV a reuşit să închirieze o salvare care face astfel de curse pentru un drum de la aeroportul Henri Coandă, până la un hotel de cinci stele din Bucureşti.
Nu era nici o urgenţă. Un om sănătos, dar care a plătit bine, nici n-a avut nevoie să dea prea multe explicaţii atunci când a cerut un transport rapid, de la aeroport la hotel.
Câteva ore mai târziu, fără nici un consult, fără nici o problemă medicală, omul de afaceri este luat din faţa aeroportului, cu sirenă şi girofar către hotelul la care avea o întâlnire. În timpul cursei i se face inclusiv o fişă medicală cu un diagnostic fals.
Pe drum, reporterul întreabă cum se procedează dacă sunt opriţi de Poliţie. Planul este simplu: clientul, care stă în scaunul medicului, face schimb de locuri cu medicul aşezat pe targă.
Puse în faţa faptului împlinit, cadrele medicale de pe ambulanţă au recunoscut că nici nu au consultat persoana transportată înainte de o declara bolnavă şi demnă de un transport cu girofarul. Dau însă vina pe dispeceratul firmei lor care i-a trimis.
Cadrele medicale riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amenă penală pentru că au falsificat o fişă medicală.
Şoferul ambulanţei riscă şi el o amendă de până la 540 de lei pentru folosirea abuzivă a girofarului.
---------------------------------
Asta am constatat şi eu când îmi beau cafeaua de dimineaţă la un fast-food pe Drumul Taberei. De două-trei ori pe săptămână îl apucă pe unul pântecăraia de pe undeva din zona Moghioroş. La ora opt fără un sfert fix (vorba lui Caragiale) trece ambulanţa pe contrasens cu sirena pusă. Nu mi-a dat prin minte să-i reţin numărul. Probabil că este aceeaşi ambulanţă.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 16 Iun 2009, 06:10
Multe tâmpenii se fac în numele banului!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
aurora
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 16 Iun 2009, 11:42
Citat :
Cadrele medicale riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amenă penală pentru că au falsificat o fişă medicală.
Şoferul ambulanţei riscă şi el o amendă de până la 540 de lei pentru folosirea abuzivă a girofarului.
Vreau sa vad cazul finalizat... ziaristul care a descoperit acest caz, ar avea si obligatia morala sa urmareasca finalizarea lui, altfel ramane doar o stire cu girofar!
Oricui ii pot veni idei traznite in folosul lui sau pur si simplu pentru "distractie". De-aia exista lege ca sa fie aplicata si sa nu permita astfel de derapaje! Legea o fac oameni, o aplica oameni. Ca si relele la fel.
Pentru cel care are bani si face o magarie de-asta, amenzile astea sunt mizilic, nu-l afecteaza. Far pentru cel care a comis-o, o amenda cat salarul lui sau pierderea locului de munca... poate il vor face sa nu mai incerce astefl de castiguri.
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 16 Iun 2009, 11:46
"Cand munceam la o pizzerie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet. Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii.
A stat si s-a gandit un pic, inainte sa raspunda: "Lasa in 4 felii, nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 felii."
Da. Ei traiesc printre noi!!!
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 16 Iun 2009, 11:47
"Ma plimbam cu un prieten, cand am vazut o femeie cu un cercel in nas, de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche."
Si ei traiesc printre noi!
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 16 Iun 2009, 18:50
Şi nu o trăgea numeni de lanţ, ca pe bivoliţă?
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 16 Iun 2009, 19:15
aurora a scris:
"Cand munceam la o pizzerie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet. Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii.
A stat si s-a gandit un pic, inainte sa raspunda: "Lasa in 4 felii, nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 felii."
Da. Ei traiesc printre noi!!!
Anahoret
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 16 Iun 2009, 21:01
Ucis din greşeală. Un ziar italian a dat publicităţii imagini în care un român a căzut victima unei răfuieli între mafioţi
Un ziar local din Italia a dat publicităţii secvenţe din filmul morţii unui român, victimă nevinovată a unei răfuieli între mafioţi. Bărbatul a fost împuşcat din greşeală, la Napoli, pe 26 mai, într-o staţie de metrou.
Trei camere de supraveghere au surprins ultimele minute din viaţa lui Petru Bârlădeanu, un lăutar român de etnie romă. Procurorii din Napoli au stabilit deja că acesta nu a fost ţinta mafioţilor.
Bărbatul s-a aflat la locul nepotrivit în momentul nepotrivit şi a încasat două gloanţe. Românul a fost lovit în picior şi torace şi s-a prăbuşit în staţia de metrou, sub ochii soţiei. Timp de o jumătate de oră, nimeni nu i-a sărit în ajutor şi a fost lăsat să zacă până a murit. Unii trecători au început chiar să facă fotografii, în loc să cheme o ambulanţă.
Dovadă că "de la Râm ne tragem". Singura diferenţă dintre noi şi italieni este că pe ei i-au cucerit americanii iar pe noi ruşii. În rest sunt la fel de ţigani. Se cunoaşte că suntem fraţi de sânge!
Aaaa! Şi, la fel ca la noi, autorităţile caută vinovaţii!
Cristina
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mier 17 Iun 2009, 07:49
Azi este Ziua Tatalui . La Multi Ani Frumosi, taticilor !
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mier 17 Iun 2009, 09:18
Anahoret a scris:
LOTO - TEAPA NATIONALA
Daca se cunosc toate acestea, de ce nu se ia o masura impotriva celor care de ani de zile isi bat joc de cei care joaca la loto? In cazul in care este demascata escrocheria, ma pot prezenta cu biletele jucate sa-mi primesc banii inapoi? Consider ca am fost un potential castigator, dar, din cauza fraudarii, nu am castigat!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.