Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 05 Mai 2009, 09:54
Emil Condor a scris:
Zaraza, asa cum am mai spus cu alte ocazii: primii 7 ani sunt hotărâtori în formarea unui caracter sănătos chiar dacă unii văd problema asta diferit.
Asa cred si eu. Primii 7 ani sunt fundamentali in formarea bunului simt, bunelor deprinderi. Si sunt irecuperabili.
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 05 Mai 2009, 11:33
aurora a scris:
Emil Condor a scris:
Zaraza, asa cum am mai spus cu alte ocazii: primii 7 ani sunt hotărâtori în formarea unui caracter sănătos chiar dacă unii văd problema asta diferit.
Asa cred si eu. Primii 7 ani sunt fundamentali in formarea bunului simt, bunelor deprinderi. Si sunt irecuperabili.
de aia am cerut io cuiva sa-mi prezinte certificat legalizat notarial de absolvire a celor 7 ani de acasa; asa ceva ar trebui cerut TUTUROR politicienilor din Stupidistan...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 05 Mai 2009, 12:21
Am auzit stirea partial la radio. Ce bine ca am "recuperat-o". Ei, nu e primul roman, poate primul european. Si-asa cele mai vechi urme sunt in Africa.
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 05 Mai 2009, 12:32
cactus a scris:
aurora a scris:
Emil Condor a scris:
de aia am cerut io cuiva sa-mi prezinte certificat legalizat notarial de absolvire a celor 7 ani de acasa; asa ceva ar trebui cerut TUTUROR politicienilor din Stupidistan...
Corect:)
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 05 Mai 2009, 15:37
ei, nici chiar asa ... "TUTUROR politicienilor"
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 05 Mai 2009, 17:50
Am auzit stirea partial la radio. Ce bine ca am "recuperat-o". Ei, nu e primul roman, poate primul european. Si-asa cele mai vechi urme sunt in Africa.
Păi dacă ei spun că aşa arăta primul român, nici nu arăta rău.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 05 Mai 2009, 18:38
Cristina a scris:
Revenind la stiri diverse, iata ceva interesant:
The Independent: Asa arata "primul român"
Fi-ţi-ar diacriticele să-ţi fie, Cristina! Când am citit, am înţeles că "Aşa arată «primul român»". Fiind în cauză "The Independent", mă gândeam c-au făcut măscări cu Băse!
Hotărât lucru, sunt bolnav!
_____________________ Free your mind!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 05 Mai 2009, 19:14
Anahoret a scris:
Cristina a scris:
Fi-ţi-ar diacriticele să-ţi fie, Cristina! Când am citit, am înţeles că "Aşa arată «primul român»". Fiind în cauză "The Independent", mă gândeam c-au făcut măscări cu Băse!
Suferi de coşmarul Băsescu Anahoretule sudist?
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 05 Mai 2009, 19:40
Ce să fac, Preacinstite! Ştii vorba aia: ce-şi face omul cu mâna lui... repară la toamnă!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 05 Mai 2009, 20:27
Anahoret a scris:
Ce să fac, Preacinstite! Ştii vorba aia: ce-şi face omul cu mâna lui... repară la toamnă!
Lasă călugăre că mult a fost şi puţin a rămas până vom avea satisfacţia să folosim cizma de rezervă.
Anahoret
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 05 Mai 2009, 20:56
Să n-ajung dracului să am de ales între Băse şi Geoană, că n-aş vrea să emigrez în Congo...
abbilbal
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 05 Mai 2009, 21:35
Anahoret a scris:
Să n-ajung dracului să am de ales între Băse şi Geoană, că n-aş vrea să emigrez în Congo...
Nu cred că se va ajunge în situaţia asta. Presupun, totuşi, că unul dintre finalişti va fi Duda, reprezentantul casei regale. Sunt destui nostalgici după monarhie.
Anahoret
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mar 05 Mai 2009, 21:51
abbilbal a scris:
Nu cred că se va ajunge în situaţia asta. Presupun, totuşi, că unul dintre finalişti va fi Duda, reprezentantul casei regale. Sunt destui nostalgici după monarhie.
Votez Duda, votez Mura, votez Smochina, numai circarii ăia doi să nu iasă!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mier 06 Mai 2009, 08:55
Anahoret a scris:
Cristina a scris:
Stiam ca esti bolnav. Aveai niste simptome... parca reproduceai expresii din mass-media referitoare la Base. Ce e prea mult strica. Si cum vrei sa repari un vot pozitiv? Prin absenta?
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mier 06 Mai 2009, 08:58
abbilbal a scris:
Anahoret a scris:
Si dupa comunism erau si sunt nostalgici, dar tot a iesit opozitia... de doua ori inca. Apoi, si cel mai important, un nostalgic monarhist cu capul pe umeri nu va vota pe Duda. Duda e struto-camila, nu rege. Candideaza la pre-se-din-ti-e, ori asta e cu totul altceva decat monarhie. Duda va fura din voturile lui Base, parerea mea...
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Mier 06 Mai 2009, 19:19
Zaraza, de două ori a ieşit ce am votat eu şi, de fiecare dată, am înjurat (aia cu Iliescu vs Vadim nu se pune)! După ce l-am votat pe dl. Goe (în costum de mariner ) n-am mai fost la niciun vot. Şi nici n-am să mă mai duc, decât atunci când o să am pe cine vota. Cu o singură excepţie: prezidenţialele din anul acesta. CA SĂ NU-L VOTEZ PE BĂSE.
aurora
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Joi 07 Mai 2009, 23:09
Clipul ăsta era mai potrivit pentru turismul nostru, decât pentru al lor!
Anahoret
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Sam 09 Mai 2009, 20:26
Abramburica i-a mazilit vinovaţii pentru teza greşită Doi directori de la Centrul de Evaluare şi-au dat demisia după ce au elaborat eronat un subiect al tezei unice la limba română. Ministrul Ecaterina Andronescu le-a cerut, ieri, demisia lui Stan Mihail şi lui Dumitru Săvulescu, cei doi responsabili cu elaborarea subiectului unic.
Consilierul Stan Mihail şi directorul Dumitru Săvulescu au demisionat, ieri, după ce ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a cerut, în cadrul unei conferinţe de presă, demisia celor doi responsabili cu elaborarea subiectului unic din Centrul Naţional pentru Curriculum şi Evaluare în Învăţământul Preuniversitar (CNCEIP).
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Sam 09 Mai 2009, 23:15
nush cum au reusit, dar au "abramburit-o" de tot
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 10 Mai 2009, 09:23
Anahoret a scris:
Doi directori de la Centrul de Evaluare şi-au dat demisia ...
E un început... :yeahright:
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Anahoret
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 10 Mai 2009, 11:00
yzzy a scris:
E un început... :yeahright:
Sper să fie un început bun care să se termine bine. Că la noi, tot ce începe bine se termină prost, lamentabil sau... nu se termină.
De reţinut că Abramburica a făcut acest gest tot sub presiune. Este o schimbare radicală de discurs de la "Măi profesori, voi asmuţiţi elevii şi părinţii împotriva noastră?!" la "Capul celor care au greşit vrem, Doamne"!
Anahoret
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 10 Mai 2009, 11:57
Lumea se schimbă...
aurora
Subiect: Re: STIRI SOCIALE (I) Dum 10 Mai 2009, 13:17
Votează mărirea alocaţiei pentru copii la 100 de lei noi