LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
muzica_traditionala CPSF taieri problema humanitas Popasul istorie 23 Limba internet nicuvar drumetie romana brasov google 1 1918 politica comment-143 efremovivanantonovici mediu curiozitati reclame padure Fantasy sibiu
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 I_vote_lcapSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 I_voting_barSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 I_vote_rcap 
Emil Condor
STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 I_vote_lcapSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 I_voting_barSTIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

STIRI SOCIALE (I)

In jos 
+18
lutra vulgaris
delta
silverstar
bulache
zuum
dolion
Franz Schneider
rolia
yzzy
ostrovna
Cristina
cactus
zaraza26
abbilbal
nicuvar
Emil Condor
Anahoret
aurora
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Ian 2010, 18:32

Zaraza, nimeni nu a murit exclusiv din cauza gripei. Însă gripa -- inclusiv asta numită porcină -- s-a suprapus peste o altă boală gravă. În cazul ăsta şi o gripă normală îl ucidea pe împricinat.

Cu Toni Tecuceanu mai este de aşteptat. Probabil, peste câţiva ani, vom afla şi cauza morţii sale; aia reală. Acum tragedia s-a lipit mănuşă peste o campanie agresivă desfăşurată de statul român.

Ştii ce mă face reticent? Faptul că, în ultimii 20 de ani, niciodată statul român nu a acţionat pentru binele cetăţeanului. Iar acum, subit, este foarte interesat de subiectul în cauză. Ca şi în cazul gripei aviare, când ni se stropeau maşinile cu var iar în buzunarele unora intrau bani frumoşi.

Asta nu înseamnă că îndemn lumea să refuze vaccinarea. Nici acasă nu fac asta. Fiecare face ce consideră. Eu mi-am expus doar punctul de vedere.

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Ian 2010, 19:29

Mihaela a scris:
zaraza26 a scris:

Ati uitat de discutiile de anul trecut cand se pregateau sa il prepare. Era discutia daca sa mai stea sa il faca bun si pentru copii...
Zaraza, sincer am uitat. Insa anul trecut probabil preparau in acelasi timp atat virusul cat si vaccinul STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 876722 Cert este ca acum cateva zile l-am auzit pe dr Oprescu spunand ca acesta este un virus nou nou.

Politicienii nu sunt crezuti nici cand declara dupa un accident ca sunt in viata! Era un banc pe aici... Laughing E nou pentru ca se schimba de la un an la altul si spre deosebire de celelalte gripe sezoniere, aceasta s-a declansat in alt moment al anului, a aparut pe neasteptate.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Ian 2010, 19:32

Anahoret a scris:
Zaraza, nimeni nu a murit exclusiv din cauza gripei. Însă gripa -- inclusiv asta numită porcină -- s-a suprapus peste o altă boală gravă. În cazul ăsta şi o gripă normală îl ucidea pe împricinat.

Cu Toni Tecuceanu mai este de aşteptat. Probabil, peste câţiva ani, vom afla şi cauza morţii sale; aia reală. Acum tragedia s-a lipit mănuşă peste o campanie agresivă desfăşurată de statul român.

Ştii ce mă face reticent? Faptul că, în ultimii 20 de ani, niciodată statul român nu a acţionat pentru binele cetăţeanului. Iar acum, subit, este foarte interesat de subiectul în cauză. Ca şi în cazul gripei aviare, când ni se stropeau maşinile cu var iar în buzunarele unora intrau bani frumoşi.

Asta nu înseamnă că îndemn lumea să refuze vaccinarea. Nici acasă nu fac asta. Fiecare face ce consideră. Eu mi-am expus doar punctul de vedere.

Campanie agresiva? Laughing Tot asa poti sa spui si despre publicitatea prin care ni se aminteste ce daunator e fumatul, consumul in exces de zahar, grasimi, sare.
Macar de ochii Europei, si tot il mai apuca grija! oh da!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Ian 2010, 19:37

Mihaela a scris:
zaraza26 a scris:

Ati uitat de discutiile de anul trecut cand se pregateau sa il prepare. Era discutia daca sa mai stea sa il faca bun si pentru copii...
Zaraza, sincer am uitat. Insa anul trecut probabil preparau in acelasi timp atat virusul cat si vaccinul STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 876722 Cert este ca acum cateva zile l-am auzit pe dr Oprescu spunand ca acesta este un virus nou nou.

Daca ne luam dupa unii, in America sau pe acolo s-a fabricat virusul. Iar vaccinul unde? In fiecare tara? Mai, ce complicat! Very Happy
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Ian 2010, 19:53

zaraza26 a scris:

E nou pentru ca se schimba de la un an la altul si spre deosebire de celelalte gripe sezoniere, aceasta s-a declansat in alt moment al anului, a aparut pe neasteptate.
Pai tocmai asta e. Virusul e nou nout iar vaccinul vechi de anul trecut Exclamation Question Daca virusul e nou si aparut pe neasteptate, de ce sa ma vaccinez cu un vaccin vechi de anul trecut?
Oricum nu se leaga...
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Ian 2010, 20:05

Mihaela a scris:
zaraza26 a scris:

E nou pentru ca se schimba de la un an la altul si spre deosebire de celelalte gripe sezoniere, aceasta s-a declansat in alt moment al anului, a aparut pe neasteptate.
Pai tocmai asta e. Virusul e nou nout iar vaccinul vechi de anul trecut Exclamation Question Daca virusul e nou si aparut pe neasteptate, de ce sa ma vaccinez cu un vaccin vechi de anul trecut?
Oricum nu se leaga...

Aş! Virusul e tot ala care a aparut prima data la o ferma de porci... sau pe langa. Oprescu cine stie ce a vrut sa spuna...
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Ian 2010, 20:12

zaraza26 a scris:
Campanie agresiva? Laughing Tot asa poti sa spui si despre publicitatea prin care ni se aminteste ce daunator e fumatul, consumul in exces de zahar, grasimi, sare.
Una este să difuzezi un clip de 15 secunde la sfârşitul calupului publicitar în care se spune: "Pentru sănătatea dumneavoastră evitaţi consumul excesiv de sare, zahăr şi grăsimi" şi cu totul altceva este campania de presă -- mie mi se pare a fi chiar agresivă -- cu pandemia gripei porcine.

Nu vreau să influenţez pe nimeni. Dar, la nivel european -- că vorbim de pandemie, nu? -- decesele atribuite gripei porcine (care nu sunt datorate în exclusivitate gripei) nu au o frecvenţă mai mare decât decesele cauzate de accidentele petrecute sub duş. Să înţeleg că a face duş este pandemic?

Să ne înţelegem: este OK să-ţi faci vaccin antigripal. Probabil vei evita nişte neplăceri. Dar când se fac presiuni ca această activitate să se facă în masă... cam miroase a interese pur economice... pur economice pentru buzunare private.

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Ian 2010, 20:17

Toni a avut nesansa sa fie internat in toiul sarbatorilor; stiti bine care e atitudinea cadrelor medicale! Complicatiile puteau aparea datorita neprofesialismului personalului de serviciu, ca sa nu spun starii de euforie bachica!

zaraza26

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Ian 2010, 20:24

dolion a scris:
Toni a avut nesansa sa fie internat in toiul sarbatorilor; stiti bine care e atitudinea cadrelor medicale! Complicatiile puteau aparea datorita neprofesialismului personalului de serviciu, ca sa nu spun starii de euforie bachica!

Si crezi ca ar fi tacut rudele? Si eu am fost la urgente pentru injectii... Chiar crezi ca in spitale se aduna neispravitii?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Ian 2010, 20:29

Anahoret a scris:
zaraza26 a scris:
Una este să difuzezi un clip de 15 secunde la sfârşitul calupului publicitar în care se spune: "Pentru sănătatea dumneavoastră evitaţi consumul excesiv de sare, zahăr şi grăsimi" şi cu totul altceva este campania de presă -- mie mi se pare a fi chiar agresivă -- cu pandemia gripei porcine.

Nu vreau să influenţez pe nimeni. Dar, la nivel european -- că vorbim de pandemie, nu? -- decesele atribuite gripei porcine (care nu sunt datorate în exclusivitate gripei) nu au o frecvenţă mai mare decât decesele cauzate de accidentele petrecute sub duş. Să înţeleg că a face duş este pandemic?

Să ne înţelegem: este OK să-ţi faci vaccin antigripal. Probabil vei evita nişte neplăceri. Dar când se fac presiuni ca această activitate să se facă în masă... cam miroase a interese pur economice... pur economice pentru buzunare private.

N-am simtit sa fie o presiune asupra oamenilor.
Cine a numarat accidentele de sub dus? scratch
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Ian 2010, 20:41

zaraza26 a scris:
Există o statistică a deceselor (şi a cauzelor acestora) la nivel mondial. Dacă o să mai găsesc link-ul am să-l postez. Dacă nu, poţi să nu-mi iei (luaţi) în considerare afirmaţia.

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Ian 2010, 21:52

zaraza26 a scris:

Aş! Virusul e tot ala care a aparut prima data la o ferma de porci... sau pe langa. Oprescu cine stie ce a vrut sa spuna...
Problema este ca nu prea stie nici el. Sunt prea vizibile inadvertentele. Eu nu inteleg de ce nu pot fi mai subtili. Question Asta nu e manipulare ci ceva prea grotesc...
Seamana cu antenele cand il critica pe Base. clown Se adreseaza doar celor... ding ding ?? monkey
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Ian 2010, 23:19

Un tip la muncă îmi spune: când Guvernul se bagă în probleme strict medicale, ceva pute!
Să-i vezi ce campanie duc în favoarea vaccinului, te apucă greata!

Mie chiar dacă mi-ar spune doctori din neamul meu că voi muri dacă nu voi face vaccinul acesta, răspunsul meu nu se va schimba: faceti-l vouă! Eu las organismul să lupte asa cum l-a lăsat Dumnezeu să lupte. amin

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMier 13 Ian 2010, 14:13

Anahoret a scris:
zaraza26 a scris:
Există o statistică a deceselor (şi a cauzelor acestora) la nivel mondial. Dacă o să mai găsesc link-ul am să-l postez. Dacă nu, poţi să nu-mi iei (luaţi) în considerare afirmaţia.

Very Happy Wink
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMier 13 Ian 2010, 14:16

Mihaela a scris:
zaraza26 a scris:

Problema este ca nu prea stie nici el. Sunt prea vizibile inadvertentele. Eu nu inteleg de ce nu pot fi mai subtili. Question Asta nu e manipulare ci ceva prea grotesc...
Seamana cu antenele cand il critica pe Base. clown Se adreseaza doar celor... ding ding ?? monkey

Si comunistii erau mai discreti cand adunau averi... Subtilitatea e deja ceva ce ii depaseste pe politicienii de azi. Pe multi dintre ei. Uneori ma intreb unde ar fi bun Geoana, tinand cont de studii...
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyMier 13 Ian 2010, 22:35

Am gasit un link in care se spune ca cica vaccinul acesta este pretext pt microcipuri. nu se poate(2) Shocked
http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=ro&item=6078
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyJoi 14 Ian 2010, 12:54

Mihaela a scris:
Am gasit un link in care se spune ca cica vaccinul acesta este pretext pt microcipuri. nu se poate(2) Shocked

Ah, curiozitatea asta... Eu am aflat ca s-a emis in decembrie 2009 o moneda aniversara dedicata lui Petru Pavel Aron, care a sprijinit prima generatie a Scolii Ardelene. Am aflat cand am intrat pe site-ul bisericii greco-catolice, sa verific stirea data de Abbilbal la topicul respectiv.
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyJoi 14 Ian 2010, 16:07

Mihaela a scris:
nu m-ar mira sa fie ceva adevarat...si in povestea asta Cool ...
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyJoi 14 Ian 2010, 16:09

Cristina a scris:
Mihaela a scris:

Oh, da, ca sa le placa iubitorilor de conspiratii...
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyJoi 14 Ian 2010, 16:21

zaraza26 a scris:
Cristina a scris:
Mihaela a scris:

Oh, da, si ar fi o maaare grija...
ps: multe teorii s-au dovedit a fi mici/mari conspiratii, asa ca n-as fi chiar atit de categorica in privinta lor Wink .
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyJoi 14 Ian 2010, 18:51

Cristina a scris:
zaraza26 a scris:
Cristina a scris:
Mihaela a scris:

Oh, da, si ar fi o maaare grija...
ps: multe teorii s-au dovedit a fi mici/mari conspiratii, asa ca n-as fi chiar atit de categorica in privinta lor Wink .

Am un coleg care "vede" intai conspiratii, asa ca prefer teoriile care se dovedesc conspiratii. Very Happy
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyJoi 14 Ian 2010, 19:22

Personne ne devrait accepter le vaccin contre la grippe porcine….il s’agit d’un des vaccins les plus dangereux jamais conçus. Il contient un adjuvant nommé squalène (MF-59) . Il a été montré que ce produit pouvait provoquer de graves maladies auto-immunes comme la sclérose en plaques, l’arthrite rhumatoïde et le lupus. Il s’agit de l’adjuvant vaccinal qui a été mis en cause dans le syndrome de la Guerre du Golfe qui a tué plus de 10.000 soldats et provoqué une augmentation de 200% de la maladie de Lou Gehring (sclérose latérale amyotrophique ou maladie de Charcot (ALS), maladie mortelle.

Nimeni nu trebuie sa accepte vaccinarea contra gripei porcine … este vorba de unul dintre cele mai periculoase vaccinuri cunoscute vreodata. Contine un adjuvant numit squalena (MF-59). Acest produs poate provoca grave boli auto-imune ca scleroza in placi, artrita reumatoida si lupusul. Este vorba de adjuvantul vaccinal care a fost asociat cu sindromul razboiului din golf ce a cauzat moartea a mai mult de 10.000 soldati si care provoaca o agravare cu 200% a maladiei Lou Ghering (scleroza laterala amiotrofica sau boala lui Charcot (ALS), boala mortala).

Le virus H1N1 tue en provoquant une « tempête de cytokines », entraînant le système immunitaire à réagir de manière excessive. C’est la raison pour laquelle il tue des jeunes personnes et provoque une maladie plus légère chez les personnes plus âgées dont le système immunitaire est davantage affaibli. Ce vaccin est un puissant stimulateur de l’immunité qui rend le virus capable d’une beaucoup plus grande létalité.

Virusul H1N1 omoara provocand o “furtuna a citokinelor”, facand sistemul imunitar sa reactioneze intr-o maniera excesiva. Acesta este motivul pt. care omoara persoanele tinere si provoaca o boala mult mai usoara maturilor al caror sistem imunitar este mai putin activ. Acest vaccin este un stimulator puternic al imunitatii ceea ce face virusul capabil de o si mai mare letalitate.

La meilleure protection est la vitamine D3. Il faudrait dès que possible en prendre 5000 UI (IU en anglais) par jour et quand la maladie commence à s’étendre, augmenter la dose jusqu’à 15.000 UI par jour. La vitamine D3 module la réaction immunitaire, réduisant le risque de réactions excessives. Elle stimule le corps à produire ce qu’on appelle des peptides antimicrobiens (antimicrobial peptides) puissants destructeurs de virus qui ne font pas intervenir l’immunité. L’effet est proportionnel à la dose administrée. Plus la dose de vitamine D3 est élevée, meilleure la protection. Les huiles de poisson contribuent également à réduire une réaction immunitaire excessive. Une cuillère à café par jour serait suffisante... ( La meilleure est l’huile de poisson Norvégienne au citron Carlson ) . En cas de symptômes graves, prendre une cuillère à café deux fois par jour. Divers antioxidants peuvent aussi être utiles comme le curcuma, le « quercetin », l’extrait de pépin de pamplemousse, la vitamine C , ainsi que la vitamine E naturelle. Un apport multi minéraux/vitamines est aussi essentiel.

Cea mai buna protectie este vitamina D3. Este recomandabila o doza de 5000UI pe zi iar cand boala se face simtita, se va mari doza pana la 15..000UI zilnic. Vitamina D3 moduleaza reactia imuna, reducand riscul reactiilor excesive. Ea stimuleaza corpul sa produca ceea ce se numesc peptide antimicrobiene care pot distruge virusul fara interventia sistemului imunitar. Efectul este proportinal dozei administrate. Cu cat doza de vitamina D3 este mai ridicata, cu atat protectia este mai buna. Uleiul de peste contribuie in mod egal la reducerea unei reactii imune excesive. O lingurita de cafea cu ulei de peste pe zi ar fi suficienta (cel mai bun este uleiul de peste norvegian cu lamaie Carlson).... In cazul unor simptome grave luati o lingurita de cafea cu ulei de peste de doua ori pe zi. Diversi antioxidanti pot fi de asemenea utili cum ar fi curcuma, bioflavonoiduil quercetin, extractul de muguri de grepfruit, vitamina C, vitamina E naturala. Un aport multi mineral/vitaminic este de asemenea esential.

Puis-je vous demander de répandre ce message. Les gens doivent savoir comment se protéger.

Va rog sa retrimiteti acest mesaj. Oamenii trebuie sa fie avizati cum sa se protejeze.

Dr RUSSELL L. BLAYLOCK, M.D. (http://en.wikipedia.org/wiki/Russell_Blaylock)

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyJoi 14 Ian 2010, 20:51

zaraza26 a scris:

Am un coleg care "vede" intai conspiratii, asa ca prefer teoriile care se dovedesc conspiratii. Very Happy
Conspiratie = o uneltire secreta, asa incat in momentul in care e deconspirata e impropriu sa o mai numim conspiratie.......... smile Ca sa nu mai spun ca de cele mai multe ori demonstrarea e cam dificil de facut iar daca se face efectele s-au produs deja.

Si n-a spus nimeni ca trebuie luat totul ca si cum ar fi adevarat insa nu e rau de luat in considerare smile.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptyVin 15 Ian 2010, 23:34

dolion

dolion

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 EmptySam 16 Ian 2010, 08:56

La mormantul poetului Mihai Eminescu din Cimitirul Bellu a fost oficiata ieri dimineața o slujba de Parastas cu prilejul implinirii a 160 de ani de la nașterea marelui poet.
La slujba au participat peste 100 de persoane. Slujba de pomenire a fost oficiata incepand cu ora 9:00 de Preasfintitul Varsanufie Prahoveanul.
La acest moment au fost prezenti reprezentanti ai Academiei Romane, ai Ligii Culturale a Romanilor de Pretutindeni, ai Uniuni Scriitorilor din Republica Moldova, actori, elevi si iubitorii de poezie eminesciana. La finalul slujbei au fost rostite mai multe cuvinte in memoria marelui poet. Cuvantul de deschidere l-a avut academicianul Marius Sala.
A urmat apoi lansarea albumului aniversar 160 de la nasterea poetului Mihai Eminescu si a unei medalii. Albumul a fost lansat de Liga Culturala a Romanilor de Pretutindeni si de Federala Nationala a Revolutionarilor din Romania. Albumul cat si medalia au fost oferite Preasfintitului Varsanufie Prahoveanul de catre presedintele fundatiei Prof. Dr. Victor Craciun care a declarat pentru Radio TRINITAS:
Eminescu este cel care a considerat ca Biserica Ortodoxa Romana este nationala, cuvantul ii apartine, si prin aceasta a durat in continuare temelia Bisericii noastre Ortodoxe, iar primul Patriarh al Bisericii noastre Ortodoxe, Miron Cristea este cel care a facut prima teza de doctorat despre Mihai Eminescu si ea si astazi ramane carte de referinta in cultura nationala. De asemenea, Preasfintitul Varsanufie Prahoveanul a rostit cateva cuvinte in memoria marelui poet:
Mihai Eminescu este cel care nu numai ca a considerat Biserica ca fiind nationala, dar a numit-o mama a poporului roman, si poate ca putini stiu ca Mihai Eminescu este promotorul ideii construirii unei Catedrale a Mantuirii Neamului, pentru eroii din razboiul de independenta.
Dumnezeu sa faca vesnica pomenirea lui si sa ii faca parte de bucuriile ceresti,
informeaza Radio TRINITAS.

MesajSubiect: Re: STIRI SOCIALE (I)   STIRI SOCIALE (I) - Pagina 21 Empty

Sus In jos

STIRI SOCIALE (I)
Sus 
Pagina 21 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» STIRI SOCIALE
» Stiri IT
» Ştiri muzicale
» Stiri sportive
» AUTO - Stiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: SOCIAL-
Mergi direct la: