| Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" | |
|
+5zaraza26 zuum abba aurora Franz Schneider 9 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 19:36 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Emil Condor a scris:
- Franz, vreau si lista salariatilor cu salariile ce le încasează! :roflmao:
Pai tu esti patron ma ? Nu ne-ai dat un chior ! Nici o coaja de paine macar. Murim de foame pe recesiunea si criza asta mondiala. Halal patron avem. Vezi, vezi, ca ...poate punem si de-o GREVA !!! Fetelor !!! Ne adunam in sedinta ??? :roflmao: Franz.....unde bati cu topicul asta ca io sincer nu am nici o motivatie ! | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 19:37 | |
| - Emil Condor a scris:
- Criza este si pentru unii si pentru altii...
Cum să facem grevă când nici lider nu există! Halal "Sindicat"! La sindicatul asta TOTI SUNTEM LIDERI !!! Asa ca reconsidera-ti pozitia. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 19:39 | |
- Emil Condor a scris:
Cum să facem grevă când nici lider nu există! Halal "Sindicat"! La sindicatul asta TOTI SUNTEM LIDERI !!! Oh! Deci si eu sunt unul? :roflmao: _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 19:39 | |
| - Emil Condor a scris:
atunci vrem si noi sa cunoastem salariile consiliului de administratie!!! emile... totul pe acest forum este pentru timpul liber al userilor, deci putem la fel de bine considera ca intregul forum este un "divertisment". dar dupa cum a deviat discutia despre acest "sindicat", putem trece de la gluma la discutia serioasa si sa consideram ca asa cum avem nevoie de biroul "administratie" unde se discuta strict probleme, cereri, legate de administrarea forumului (hm... admiterm chiar si un forum invizibil, desi eu personal nu sunt de acord cu aceasta idee, dar daca tu ca patron (posesor cu acte in regula al acestui forum) il doresti si iti asumi raspunderea existentei unui forum invizibil/secret pe forumul tau, e strict treaba ta). Deci daca exista biroul administratiei, de ce nu ne dai voie, userilor, sa avem un birou al nostru, pe care l-am numit "sindicat" si unde sa discutam ce vrem noi fara sa deranjam pe nimeni? (tu ai vrut un astfel de birou la care sa-i zici "loc de dat cu capul", franz i-a zis "sindicat", io poate vreau sa=i zic "loc de fumat" _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 19:40 | |
| - zuum a scris:
- Franz Schneider a scris:
- Emil Condor a scris:
Pai tu esti patron ma ? Nu ne-ai dat un chior ! Nici o coaja de paine macar. Murim de foame pe recesiunea si criza asta mondiala. Halal patron avem. Vezi, vezi, ca ...poate punem si de-o GREVA !!! Fetelor !!! Ne adunam in sedinta ??? :roflmao: Franz.....unde bati cu topicul asta ca io sincer nu am nici o motivatie ! Distactie tata. Macar pe forum sa ne distram daca in viata de zi cu zi ne mananca CRIZA. Nu vreau sa mor CRIZAT ! Dar imi place sa-i bag in "crize" pe altii ... de numa numa !!! | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| |
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 19:42 | |
| - Emil Condor a scris:
- Emil Condor a scris:
Cum să facem grevă când nici lider nu există! Halal "Sindicat"! La sindicatul asta TOTI SUNTEM LIDERI !!! Oh! Deci si eu sunt unul? :roflmao: Ai depus CERERE si nu am observat noi ? Nu-mi aduc aminte sa fie mai mult de 6 cereri aprobate. Daaaaaaaa... nu cred ca se aproba shefu' !!! Ai avea prea multe peshcheshuri de dat in stanga si-n drapta si nu stim daca te tine punga pe recesiunea asta. Poate la primavara, incolo. Vrem sa vedem din partea ta si un CV !!! Ce, crezi ca e asa usor de intrat in sindicat ? Vise taica, vise ... | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 19:43 | |
| - Emil Condor a scris:
Cum să facem grevă când nici lider nu există! Halal "Sindicat"! facem greva spontana... pt aia nu ne trebe nici aprobare _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 19:43 | |
- Distactie tata. Macar pe forum sa ne distram daca in viata de zi cu zi ne mananca CRIZA. Nu vreau sa mor CRIZAT ! Dar imi place sa-i bag in "crize" pe altii ... de numa numa !!!
Imi aduci aminte de o gluma care circula pe aici......cand esti in criza "Marele Alb " iti ofera o bucata de intelepciune si zice : " I recommend fucking "........ sper ca o luati ca o gluma.....si ca cineva n-o sa interpreteze ca l-am injurat pe Franz! Da, Franz! Solutia cea mai buna pentru criza e ....cateva zile de dragoste si...trece! | |
|
| |
Franz Schneider
| |
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 19:47 | |
| - aurora a scris:
- Emil Condor a scris:
atunci vrem si noi sa cunoastem salariile consiliului de administratie!!! Franz, să nu trădezi aceea! - Citat :
- emile... totul pe acest forum este pentru timpul liber al userilor, deci putem la fel de bine considera ca intregul forum este un "divertisment".
Putem considera... Am mai spus în trecut (si nu numai eu) că este bine să respectăm anumite subiecte pentru a nu mai auzi plângeri că nu găsim subiectul "X" sau "celălalt"!!! O oarecare ordine trebuie... - Citat :
- un forum invizibil, desi eu personal nu sunt de acord cu aceasta idee, dar daca tu ca patron (posesor cu acte in regula al acestui forum) il doresti si iti asumi raspunderea existentei unui forum invizibil/secret pe forumul tau, e strict treaba ta).
Exact! Forumul invizibil este pentru că asa am hotărât eu. Acolo se discută probleme tehnice si administrative - nu vrem să-l transformăm în alt offtopic!!! - Citat :
- Deci daca exista biroul administratiei, de ce nu ne dai voie, userilor, sa avem un birou al nostru, pe care l-am numit "sindicat" si unde sa discutam ce vrem noi fara sa deranjam pe nimeni?
Cerere fără suport - nu se aprobă! Administratia munceste mult la acest forum, cei ce fac glume sindicale, au loc la glume (DIVERTISMENT). - Citat :
- (tu ai vrut un astfel de birou la care sa-i zici "loc de dat cu capul", franz i-a zis "sindicat", io poate vreau sa=i zic "loc de fumat"
Spuneti-i cum vreti dar la DIVERTISMENT. Altă problemă, Aurora? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 19:49 | |
| Încă un lucru Aurora: multi au contestat maniera în care Roxy scria religii peste tot forumul si am fost de acord cu ei. Acum tu ceri exact ce combăteai la Roxy???!!! Nu apreciez deloc... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 19:49 | |
| - zuum a scris:
- Distactie tata. Macar pe forum sa ne distram daca in viata de zi cu zi ne mananca CRIZA. Nu vreau sa mor CRIZAT ! Dar imi place sa-i bag in "crize" pe altii ... de numa numa !!!
Imi aduci aminte de o gluma care circula pe aici......cand esti in criza "Marele Alb " iti ofera o bucata de intelepciune si zice : " I recommend fucking "........ sper ca o luati ca o gluma.....si ca cineva n-o sa interpreteze ca l-am injurat pe Franz! Da, Franz! Solutia cea mai buna pentru criza e ....cateva zile de dragoste si...trece! Dragoste ? Cu cine ma ? Cu tine ? Sau poate cu Emil sau Abbi ? Mai Zuum ! Nu mi-am schimbat sexu' mai ! Tot femeile imi plac. Daaa.... daca trec la barbati ... voi face un anunt pe Forum. PS : Sper ca si tu stii de gluma !!! | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 19:52 | |
| Emile, tu nu vezi ce animatie e aici? Se va muta centrul de interes al forumului la Divertisment! Crezi ca rezistam prea mult scortosi, cu nodul la cravata sa ne sugrume? Oamenii adora sa se distreze , sa-si dea jos toalele de birou si sa se copilareasca, si daca o fac cu umor, ceea ce probeaza inteligenta, ar trebui sa te bucuri! Intra in joc, iti face bine si tie! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 19:56 | |
| Mă bucur, Abba, trebuie si DIVERTISMENTUL să aibă mesaje. Este suficient de larg să încapă totul, nu-i asa? Mereu am fost adeptul gumelor iar în orice societate, am fost cel ce a întretinut atmosfera impecabil. Nu sunt omul scortos dar acum las pe altii să râdă căci eu nu am putere, din păcate. Asa că, vă doresc un timp perfect la Popas. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 20:04 | |
| Emil, iti spun cu bunacredinta ca marele tau defect este ca vrei sa fii "impecabil" chiar si cand te distrezi. _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 20:06 | |
| Abba, fiul meu de 24 de ani este extrem de bolnav, nu-mi arde de distractii!
Vă las pe voi cu partea aceea, nu mă pun în calea dorintelor voastre. Sorry! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 20:16 | |
| Emile din tot sufletul doresc insanatosire grabnica pentru fiul tau. Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste aceasta perioada. _____________________ | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 20:23 | |
| - Emil Condor a scris:
- Abba, fiul meu de 24 de ani este extrem de bolnav, nu-mi arde de distractii!
Vă las pe voi cu partea aceea, nu mă pun în calea dorintelor voastre. Sorry! Atunci, imi pare rau, ii doresc sanatate! Si locul tau e langa el, nu aici! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 20:25 | |
| Acum nu are nevoie de mine, doarme. Multumesc Abba! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abba
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 20:26 | |
| Nu stiu cum sunt tatii, dar o mama asa ar gandi si asa ar face. Eu am vorbit din punctul de vedere al unei mame. _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 20:28 | |
| Nu neglijez pe el pentru a fi aici dar acum doarme si nu are nevoie de nimic, de nimeni. Aici pe forum mai uit de toate cele... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" Dum 11 Ian 2009, 20:36 | |
| - Emil Condor a scris:
- Aici pe forum mai uit de toate cele...
Asa este, Emil, stiu cum este, te inteleg. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" | |
| |
|
| |
| Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor" | |
|