Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Sam 27 Dec 2008, 22:41
Roxy a scris:
Emil Condor a scris:
Sper că nu surprize de genul celor avute de el undeva prin Polonia!
vei cunoaste un om minunat. eu zic sa te duci, fara sa mai astepti.
Sa inteleg ca tu si Accent va cunoasteti ? Din Polonia ? Altfel spus, nu te lansa in supozitii ca s-ar putea sa te ...arzi ! Nu contest faptul ca Accent este un om bun dar... ... "angel radios" ce-mi esti !!!
Ultima editare efectuata de catre Franz Schneider in Sam 27 Dec 2008, 22:42, editata de 1 ori
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ACCENTE Sam 27 Dec 2008, 22:41
Stiu că e un om minunat, educat, cu bun simt, credincios, vesel în ciuda marilor necazuri pe care le-a trăit. Nu mă îndoiesc de toate cele...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Sam 27 Dec 2008, 22:51
Emil Condor a scris:
O propunere bună, Aurora, dar văd că deja ai rezolvat tu problema acelor instructiuni. În numele celor ce se vor folosi de informatiile respective, îti multumesc! Cred totusi că alea trei subiecte puteau fi împreună, într-un topic, nu-i asa? Vedem noi ce facem mai târziu... Primeste multumirile noastre!
Emile, lasa-le asa separate... ca si eu m-am gandit sa fac unul singur, si m-am razgandit, ca am observat ca omul cauta CEVA ANUME, si sa gaseasca repede repede ce ii trebuie
Si oricine citeste acolo, si foloseste, sa scrie daca e corect, daca are intrebari, sau sa completeze cu ce mai stie si el la acel subiect
Subiect: Re: ACCENTE Sam 27 Dec 2008, 22:58
Bine Aurora, mergem asa mai departe si dacă vor trebui schimbări mai târziu, vom decide atunci.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Sam 27 Dec 2008, 23:04
Emil Condor a scris:
Stiu că e un om minunat, educat, cu bun simt, credincios, vesel în ciuda marilor necazuri pe care le-a trăit. Nu mă îndoiesc de toate cele...
roaga-te si Domnul iti va deschide o usa asa incat sa ai posibilitatea de a-l vizita.
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ACCENTE Sam 27 Dec 2008, 23:18
numa' să nu-i deschiză uşa de la avion
Subiect: Re: ACCENTE Sam 27 Dec 2008, 23:19
aurora a scris:
numa' sa nu-i deschiza usa de la avion
...in zbor !!! Si sa-l intrebe daca are nevoie de ..."parasuta" !