| Casuta din padure (I) | |
|
+17yzzy Layla ACCENT ostrovna Mihai LEONTE zuum Anahoret cactus Diaporevomenos Karima Administrator nicuvar abba Emil Condor aurora abbilbal zaraza26 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 03 Aug 2009, 14:21 | |
| Fiica-mea a facut aerobic la facultate... dar sa stii ca foarte bine i-a prins, au avut o profa super, pe ea si inca unele, le-a bagat in echipa de majorete, a invatat multe si a prins gustul... a continuat sa mearga si in anii 3-4 cand nu mai era obligatoriu, si apoi a mers in timpul liber la sala, la bazin, acum merge numai la bazin si la aquagym... ii face foarte bine pentru coloana!
Unde a ramas Sorina inscrisa la facultate in final? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 03 Aug 2009, 14:54 | |
| - aurora a scris:
- Fiica-mea a facut aerobic la facultate... dar sa stii ca foarte bine i-a prins,
au avut o profa super, pe ea si inca unele, le-a bagat in echipa de majorete, a invatat multe si a prins gustul... a continuat sa mearga si in anii 3-4 cand nu mai era obligatoriu, si apoi a mers in timpul liber la sala, la bazin, acum merge numai la bazin si la aquagym... ii face foarte bine pentru coloana!
Unde a ramas Sorina inscrisa la facultate in final? La psihologie, la taxa. Eu parca i-am zis sotului ca studentii pot ajunge la fara taxa anul viitor, dar el a aflat din contract. Noroc ca am luat un formular de contract cu noi, ca in emotiile alea nu am citit (desi era logic), ca un formular de contract se da totdeauna ambelor parti. Asa ca a lasat-o mai moale cu "sa-si gaseasca serviciu". Ca daca vrea, putem gasi bani, dar evident vom face mai putin pentru casa. Care e asa cum e... | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 03 Aug 2009, 18:36 | |
| Ca e cu taxa, asta este... va fi mai greu pentru voi, dar veti rezolva cumva. Bine ca e la psihologie unde si-a dorit. Acum invatatura depinde numai de ea. N-am inteles cum e cu trecerea la fara taxa in anul urmator... in functie de media pe care o va obtine? Si eu as fi de parere, daca reusiti sa o scoatei voi la capat cu banii, sa nu isi caute servici, cel putin in primul an, sa se concentreze pe invatatura. Daca chiar va vrea din anul 2, dar sa caute ceva care sa-i fie si util ca si invatatura, nu doar ca sa castige un ban. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 03 Aug 2009, 18:55 | |
| | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 03 Aug 2009, 18:59 | |
| - aurora a scris:
- Ca e cu taxa, asta este... va fi mai greu pentru voi, dar veti rezolva cumva.
Bine ca e la psihologie unde si-a dorit. Acum invatatura depinde numai de ea. N-am inteles cum e cu trecerea la fara taxa in anul urmator... in functie de media pe care o va obtine? Si eu as fi de parere, daca reusiti sa o scoatei voi la capat cu banii, sa nu isi caute servici, cel putin in primul an, sa se concentreze pe invatatura. Daca chiar va vrea din anul 2, dar sa caute ceva care sa-i fie si util ca si invatatura, nu doar ca sa castige un ban. Da, in functie de media obtinuta, locurile de la fara taxa si cu taxa nu sunt batute in cuie. Se reaseaza la fiecare inceput de an. Aha, sotul a zis ca va lucra numai daca vrea. Ceva de lucru momentan, cand are timp, nu cu program, nici macar part-time. Iar eu am zis ca pentru timpul liber au prioritate cursurile, simpozioanele facultative, care ii plac. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 11 Aug 2009, 14:17 | |
| - zaraza26 a scris:
- Va daruiesc un buchet de craite!
Nu-mi placuse cum a iesit, e mai palid ca in realitate. Am mai facut doua incercari. Prima e modificata in photoshop. A doua am facut-o pe tufa in alta zi, la modul "frunzis". Asa culoarea verde a iesit mai pronuntata. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 11 Aug 2009, 14:21 | |
| Sunt atacat! (s-au facut bune de mancat merele) | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 11 Aug 2009, 14:52 | |
| La izvor am fost dupa o ploaie puternica. Vedeti imagini de jur-imprejurul locului. Celelalte maine! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 12 Aug 2009, 00:52 | |
| - zaraza26 a scris:
- s-au facut bune de mancat merele
Ce ispititor arată! Merele sunt bune de mâncat mereu începând cu momentul când florile se scutură. Cel putin sunt foarte sănătoase în orice fază a cresterii lor. Îmi place bratul de flori ce l-ai adus la Popas. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 12 Aug 2009, 08:20 | |
| | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 12 Aug 2009, 08:28 | |
| In urma unor lanturi de evenimente (am schimbat brutaria cu alta, mai apropiata), am fost duminica dimineata sa iau paine. Asa am prins ocazia sa fac poze unor flori de buna-dimineata, care imi fac cu ochiul demult. Astea mov sunt pe drumul pe care merg la serviciu, deci le vad in fiecare dimineata. Apoi am traversat spre stanga si am facut o fotografie acestor litere ce compun cuvantul Nasaud. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 12 Aug 2009, 08:37 | |
| Am plecat de acasa pe un drum si m-am intors pe altul. Am inchis "cercul". M-am dus la niste buna-dimineata albastru deschis, asa cum are mama acasa. Pe astea le vad cand merg la magazinul dintre blocuri, un magazin mare, aprovizionat cu aproape de toate. Pana la flori, m-am intalnit cu o pisica pe care o stiam, a unei familii de la parter. Acuma am vazut ca e si un castravete in poza! | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 12 Aug 2009, 09:10 | |
| Si-o dat Domnul si marti am facut o plimbare la Rodna. Aici, la intrarea in comuna Feldru. La intrarea in localitatea Ilva Mica. A fost pura intamplare ca am facut poze la intrarea in localitati, mie doar mi-a placut perspectiva. Demult vroiam sa retin aceasta imagine. In loc de Sfantul ierarh se poate citi doar "fan ierarh". E la iesirea din Ilva Mica. Noi am luat-o inainte. Spre dreapta e Poiana Ilvei, Lunca Ilvei, Tesna, Vatra Dornei. Alte imagini de pe drum. La intrarea in Sangeorz-bai. | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 12 Aug 2009, 09:16 | |
| In Maieru strajuieste un pinten, un varf singuratic. As fi curioasa cum ii zic localnicii. La intoarcere n-am mai facut poze deoarece aveam soarele in fatza, care apunea.
Ultima editare efectuata de catre zaraza26 in Mier 12 Aug 2009, 09:21, editata de 1 ori | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 12 Aug 2009, 09:19 | |
| Mi-e dor de mers la drum lung, de umblat hai-hui prin tara! Totdeauna cand plecam, avem tinta precisa; mi-ar place sa plecam in necunoscut, sa inoptam unde ne apuca seara, sa cunoastam oameni, locuri! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 12 Aug 2009, 09:21 | |
| - dolion a scris:
- Mi-e dor de mers la drum lung, de umblat hai-hui prin tara! Totdeauna cand plecam, avem tinta precisa; mi-ar place sa plecam in necunoscut, sa inoptam unde ne apuca seara, sa cunoastam oameni, locuri!
Daaa, avem o tara atat de frumoasa, si atat de putin pusa in valoare! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 12 Aug 2009, 14:52 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ce ispititor arată!
Tocmai pentru asta a fost atacat de viermele hapsân. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 12 Aug 2009, 15:05 | |
| - zaraza26 a scris:
- Daaa, avem o tara atat de frumoasa, si atat de putin pusa in valoare!
N-avem vreme. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 13 Aug 2009, 02:31 | |
| - dolion a scris:
- Mi-e dor de mers la drum lung, de umblat hai-hui prin tara! Totdeauna cand plecam, avem tinta precisa; mi-ar place sa plecam in necunoscut, sa inoptam unde ne apuca seara, sa cunoastam oameni, locuri!
Foarte adesea le spun la ai mei: - Hai să plecăm... - Unde?- Oriunde... Apoi iar mă întreabă: - Serios, unde mergem?- Serios, aiurea! Urcăm în masină si plecăm. Si chiar asa facem. Totdeauna ne întoarcem acasă relaxati si bine dispusi. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 13 Aug 2009, 02:33 | |
| Dulce Zaraza, ai fost si pe la Vatra Dornei? Ah! Mă faci gelos. Alături de Brasov, este orasul meu favorit din România. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 13 Aug 2009, 07:56 | |
| Dupa ce destinatia e hotarata de acasa, imi mai stabilesc si grafic orar si sunt stresat tot drumul de teama ca nu ma incadrez in el din cauza circulatiei. Asa sunt "fecioarele", au nevoie imperioasa de autoimpunere! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 13 Aug 2009, 08:21 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ah! Mă faci gelos. Alături de Brasov, este orasul meu favorit din România.
Şi au o pârtie de schi... o frumuseţe! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 13 Aug 2009, 09:15 | |
| - abbilbal a scris:
- zaraza26 a scris:
- Daaa, avem o tara atat de frumoasa, si atat de putin pusa in valoare!
N-avem vreme. Habar n-avem cum sa o punem in valoare... Interesul romanilor e sa castige bani cat de repede. N-au vreme sa mai si gandeasca! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) | |
| |
|
| |
| Casuta din padure (I) | |
|