| Casuta din padure (I) | |
|
+17yzzy Layla ACCENT ostrovna Mihai LEONTE zuum Anahoret cactus Diaporevomenos Karima Administrator nicuvar abba Emil Condor aurora abbilbal zaraza26 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Casuta din padure (I) Lun 20 Oct 2008, 11:18 | |
| In padurea cu alune Aveau casa doi pitici Vine pupaza si spune Vreau sa stau si eu aici. Pu-pu-puup, pu-pu-puuup Vreau sa stau si eu aici! Va invit sa petrecem cateva clipe din timpul nostru liber impreuna, sa zburam in spatiul virtual! | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 20 Oct 2008, 11:23 | |
| | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 20 Oct 2008, 11:26 | |
| Si fara masca: | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 20 Oct 2008, 11:29 | |
| Bineinteles ca extensorul din spatele meu e folosit de sotul meu, ce ati crezut?... | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 20 Oct 2008, 11:54 | |
| Primăvară roz...in oglinda. Folosind comanda invert din Paint. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 20 Oct 2008, 17:55 | |
| Preumblându-mă pe-aici văzui o casă nouă-n depărtare. N-am zăbăghit pe gânduri şi m-am abătut din drum să văd despre ce-i vorba. Şi-n casă dădu-i de-o mândră floare primăvară roz, ce verde se vede. Şi găzdoaia ne aşteaptă-n prispă cu masca aruncată să nu ne spăriem cumva şi s-o luăm la goană înainte de-a intra. Când dădui de găzdoaie, mi se muiară chicioarele. Da dacă n-are bărbatu acasă şi ăla va da de mine singur cu ea ? Că funiile de gumă şi le puse l-andemână.
Bună vreme tu găzdoaie, frumoasă ţigancă, ce căsuţă mândr-ai ridicat aice. Am trecut doar să văd ce noutăţi au apărut pe tăpşanu ăsta şi merg mai departe. Spor la treabă ! | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 21 Oct 2008, 01:00 | |
| Te pup, zaraza, imi place privirea ta directa ochi in ochi cu noi si ma bucur tare de cunostinta! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 21 Oct 2008, 01:27 | |
| Deci aici putem poposi ca musafiri la Zaraza în Căsuta ei din pădure? Mă simt onorat să păsesc pragul casei tale si am speranta că mă voi simti bine, la fel ca toti ceilalti.
Încercati să puneti fotografiile la dimensiunea maximă de 640 - e mult mai bine. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 21 Oct 2008, 08:09 | |
| O nouă dimineaţă Cu zâmbetul pe faţă! Vă propun un tablou de Şîşkin, a cărei reproducere o am acasă la mama. Tabloul l-am gasit din întâmplare, era pus un link de cineva pe un forum cu acest tablou. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 21 Oct 2008, 09:17 | |
| La un pahar de vorba cu un motan de-al meu, acum vreo patru ani... Mâţul s-a scuturat când eram cu gura deschisă. -Nu te scutura când am gura cascata! l-am informat pe nestiutor! -Esti o cascata! Mi-a replicat el ţâfnos. Şi aşa mi-a inchis gura... | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 21 Oct 2008, 14:51 | |
| E frumos aici la tine, Zaraza! Si tu ai un chip placut care inspira bunatate si incredere in oameni. Ma gandesc sa-mi fac si eu o casuta...dar inca nu stiu , nu sunt sigura. Mie imi place sa actionez mai dezordonat, dupa mofturi si chefuri, la voia intamplarii. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 21 Oct 2008, 14:59 | |
| - abba a scris:
- E frumos aici la tine, Zaraza! Si tu ai un chip placut care inspira bunatate si incredere in oameni. Ma gandesc sa-mi fac si eu o casuta...dar inca nu stiu , nu sunt sigura. Mie imi place sa actionez mai dezordonat, dupa mofturi si chefuri, la voia intamplarii.
Si eu am mofturi si chefuri, dar deocamdata probabil ca le tin sub atenta observatie... | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 21 Oct 2008, 15:03 | |
| Am o fotografie cu Nasaudul, ceva-ceva veti zari pe acolo...E de vreo trei ani veche numai. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 21 Oct 2008, 15:28 | |
| Asa cum vine soseaua inspre privitor, mai este o strada lunga, cu case mandre pe margine si in final o zona industriala sa zicem.
Dincolo de apa mai este un cartier de case, iar fosta localitate Liviu Rebreanu este deja de multi ani cartier apartinator de oras. In partea opusa Somesului sunt dealuri cu stradute si multe case care au ajuns hăt sus pe dealuri. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 21 Oct 2008, 15:37 | |
| Practic, ceea ce se vede e o parte din centru si cartierul de blocuri. Bulevardul, strada principala adicatelea, merge pe langa aceste cladiri pe mijloc si eu stau undeva cum se termina orasul pe partea cu dealuri, deci partea care nu se vede aici, in plan indepartat. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 21 Oct 2008, 17:10 | |
| - abba a scris:
- E frumos aici la tine, Zaraza! Si tu ai un chip placut care inspira bunatate si incredere in oameni. Ma gandesc sa-mi fac si eu o casuta...dar inca nu stiu , nu sunt sigura. Mie imi place sa actionez mai dezordonat, dupa mofturi si chefuri, la voia intamplarii.
La asta ne asemanam... si eu sunt mereu "off topic", mie imi place sa scriu unde imi vine ideea... si cand am ceva de pus, abia gasesc locul potrivit Tu ai terminat romana, eu am terminat matematica !!! Dar la repartitie, nu am avut post in invatamant, ci intr-un Centru de Calcul. Daca mergeam in invatamant, cred ca as fi fost o profa foarte rea, ca nu suport copiii care nu invata si cei dezinteresati de tot si de toate, ca si parintii care sunt dezinteresati de copiii lor. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 21 Oct 2008, 17:20 | |
| Dar şi-a chierdut şepcuţa prin pădurea de brad sau poate când a trecut pe puntea de peste Bistriţa, că doar şi la ei un părău cu numele de Bistriţa, nu doar în Moldova. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 22 Oct 2008, 09:32 | |
| - aurora a scris:
- abba a scris:
La asta ne asemanam... si eu sunt mereu "off topic", mie imi place sa scriu unde imi vine ideea... si cand am ceva de pus, abia gasesc locul potrivit
Tu ai terminat romana, eu am terminat matematica !!! Dar la repartitie, nu am avut post in invatamant, ci intr-un Centru de Calcul. Daca mergeam in invatamant, cred ca as fi fost o profa foarte rea, ca nu suport copiii care nu invata si cei dezinteresati de tot si de toate, ca si parintii care sunt dezinteresati de copiii lor. M-as bucura daca ai scrie aici pe orice subiect! In padure sunt spiridusi care ajuta in orice situatie si care se distreaza impreuna cu noi. | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 22 Oct 2008, 10:03 | |
| Casa mea natala, asa cum arata in ultimii ani. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 22 Oct 2008, 10:10 | |
| Totdeauna exista o exceptie care confirma regula! Dar atunci nu va exista si o regula fara exceptie? Regula din primul rind trebuie sa aiba o exceptie! | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 22 Oct 2008, 14:20 | |
| mwah1 mwah1 mwah1 Mi-ai dat o idee super. Iti multumesc. Tu ai "Casuta din padure" si e foarte frumoasa . Eu am "Cabana Trei Brazi". In curte am 3 brazi. Va astept cu drag. In curand. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 22 Oct 2008, 14:24 | |
| - nicuvar a scris:
- mwah1 mwah1 mwah1
Mi-ai dat o idee super. Iti multumesc. Tu ai "Casuta din padure" si e foarte frumoasa .
Eu am "Cabana Trei Brazi". In curte am 3 brazi. Va astept cu drag. In curand. Cu mare drag... Iarna trecuta mi-a venit ideea sa sadesc ceva conifer langa geam ca sa am un pom de iarna cat mai aproape, ca deobicei il facem la etaj si il vad prea rar fatza de cat as vrea...Dar pana la trei....oho... Nu stiu cati ani o sa mai dureze pana pun ideea in practica. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 22 Oct 2008, 16:53 | |
| Măi, oameni buni şi dragi, voi scrieţi aşa de mult şi aşa de frumos, că abia prididesc să vă citesc, când să mai apuc şi să scriu? Sunteţi extraordinari, pe onoarea mea mwah1
Apropos de brad... acum 3 ani soţul meu a cumpărat un brad argintiu absolut superb în ghiveci maaaare mare... şi l-a pus în balcon, şi la crăciun l-a băgat în casă şi acolo l-am împodobit. Apoi, temându-se că se va strica, l-am dus la cumnata la deva şi l-am plantat la ea în grădina casei. (grădină doar cu gazon şi flori). Şi s-a prins, şi s-a făcut o minunatie de brad. În anul următor, tot aşa... a luat brad în ghiveci, dar l-am împodobit chiar în balcon, este acolo foarte bine ancorat, într-un ghiveci mare, şi acolo a rămas şi acum... aşa că an de an îl vom împodobi acolo, în balcon. În casă, avem unul artificial, foarte frumos. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 23 Oct 2008, 10:51 | |
| Astazi va invit la placute aduceri aminte...muzicale. Nu stiu daca se numara printre preferintele dumneavoastra, dar la multi dintre noi vor reinvia astfel amintirile. Dupa ce am descoperit retelele de internet si youtube-ul, am adunat melodii pe care nu le puteam uita...Melodiile de pe youtube le-am salvat pe calculator cu ajutorul unui programel, pentru ca nu le-am gasit in mp3 si in plus, astfel le puteam asculta si daca nu aveam conexiune internet. Milise mou - grecia. Mai mult straine, pentru ca sunt mai greu de gasit. https://www.youtube.com/watch?v=NvG-5xwOxOsDorina Draghici - Firicel de floare albastrahttps://www.youtube.com/watch?v=oDqnnipG9BoAlfredo Kraus - Valencia https://www.youtube.com/results?search_query=mario+lanza+valencia&search_type=Vicky Leandros - Le temps des fleurs https://www.youtube.com/watch?v=vFWKi7s-MxMLuis Mariano - Andalucia mia https://www.youtube.com/watch?v=sBJZOY0dD78Mary Poppins - Chim Chim Cher-ee https://www.youtube.com/watch?v=te_Nv3lMUnA&feature=relatedOblio - Are you sleeping, am acasa salvata melodia din genericul filmului, dar nu-l mai gasesc acum pe youtube... https://www.youtube.com/watch?v=At2IIzug0WQ Mairi's wedding - O, cat l-am cautat...il am acasa la mama pe disc de vinil, dar ca sa-l trec pe suport electronic presupune prea multe operatiuni... https://www.youtube.com/watch?v=t0lIXZAJdFQDeocamdata atata... Mai am doua cantece pe care le caut. Unul din ele e o melodie dintr-un film cu un cantaret spaniol din anii '60 dupa cum suna, Rafael, si in melodia canta "Si Laura, si Laura..." şi "Tu n'estas". Iar celalalt...momentan am uitat care, dar asa stiam, ca am de cautat doua. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) | |
| |
|
| |
| Casuta din padure (I) | |
|