LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
comment-143 brasov 1 humanitas internet Limba CPSF taieri padure drumetie 23 romana Fantasy muzica_traditionala problema istorie curiozitati efremovivanantonovici sibiu google 1918 politica Popasul nicuvar reclame mediu
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Casuta din padure (I) - Pagina 2 I_vote_lcapCasuta din padure (I) - Pagina 2 I_voting_barCasuta din padure (I) - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Casuta din padure (I) - Pagina 2 I_vote_lcapCasuta din padure (I) - Pagina 2 I_voting_barCasuta din padure (I) - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Casuta din padure (I)

In jos 
+17
yzzy
Layla
ACCENT
ostrovna
Mihai LEONTE
zuum
Anahoret
cactus
Diaporevomenos
Karima
Administrator
nicuvar
abba
Emil Condor
aurora
abbilbal
zaraza26
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

Casuta din padure (I) - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyJoi 23 Oct 2008, 14:02

excelente... super super

cum le-ai salvat de pe youtube si le poti asculata fara internet? tot sub forma de video?
poate ne poti invata si pe noi cum se face asta
Sus In jos
Administrator

Administrator

Numarul mesajelor : 300
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyJoi 23 Oct 2008, 23:13

aurora a scris:

cum le-ai salvat de pe youtube si le poti asculata fara internet? tot sub forma de video?
ILEGAL - îmi imaginez că "progrămelul" ăla este inclus la categoria piratare... Aveti grijă cu astea! Am auzit de astfel de programe dar... cine stie ce are Zaraza?!

Încercati, vă rog, să stati în limitele legilor ca să nu avem probleme cu închiderea acestui forum - se poate întâmpla.
Sus In jos
http://luminalumii.forumz.ro
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyJoi 23 Oct 2008, 23:18

Administrator a scris:
aurora a scris:

ILEGAL - îmi imaginez că "progrămelul" ăla este inclus la categoria piratare... Aveti grijă cu astea! Am auzit de astfel de programe dar... cine stie ce are Zaraza?!

Încercati, vă rog, să stati în limitele legilor ca să nu avem probleme cu închiderea acestui forum - se poate întâmpla.

a, nu nu, de data asta intrebarea mea nu se referea la pus pe forum.

am intrebat pentru mine (noi) acasa, doar daca programelul acela se gaseste free undeva pe internet.

pe forum nu punem decat trilulilu, youtube
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyJoi 23 Oct 2008, 23:30

Fiul meu mi-a oferit un progrămel din ăla si l-am refuzat.
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyJoi 23 Oct 2008, 23:44

Emil Condor a scris:
Fiul meu mi-a oferit un progrămel din ăla si l-am refuzat.

nu fii si tu mai catolic decat Papa Razz

mi-aduc aminte de una care zicea ca ea la servici nu foloseste calculatorul firmei in interes personal
pentru chestii personale foloseste numai laptopul personal.

cyclops
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyJoi 23 Oct 2008, 23:52

Nici chiar în halul ăla!
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyVin 24 Oct 2008, 00:00

Emil Condor a scris:
Nici chiar în halul ăla!
ba ne-a mai si spurcat pe noi (cu predilectie romanii, bineinteles!) care in mare nimicnicia noastra, folosim resursele firmei in interes personal! inconstientii! profitorii!

oh da!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyVin 24 Oct 2008, 05:22

Stând în cap pentru a-mi veni mintea la locul ei, am ajuns la următoarea concluzie ultracorectă: Domnul X, patronul firmei Y să-şi pună calculatoarele în cutii transpoarente, pentru a nu se aşza praful pe ele şi a se vedea totuţi că ele există, iar pârdalnicii de angajaţi, subalterni ai domnului X patronul firmei Y să-şi cumpere scule cu autoalimentare de la acumulatori de electricitate,vezi bine, pentru a nu consuma nici măcar un strop din energia plătită de domnul X, patronul firmei Y, că doar domnul X, patronul firmei Y, dă bani ingraţilor subalterni, sub formă de salarii, pentru a fi folosiţi în scopuri personale, şi de ce să mai ia pârdalnicii de salariaţi de la domnul X, patronul firmei Y, şi alte foloase necuvenite, pe lângă cele legal stabilite sub formă de salarii, că doar şi căutarea pe calculator a unui obect depus la magazia centrală tot informaţie personală se cheamă, că doar nu s-o fi numind informaţie colectivă, şi dacă este informaţie personală, cu care pârdalnicu de salariat îşi îmbogăţeşte memoria personală, vezi bine, atunci de ce domnul X, patronul firmei Y ar trebui să suporte cheltuielile de îmbogăţire a memorie personale de câtre pârdalnicul salariat din subordinea domniei sale patron X la firma Y, că ce mai contează că domnul X, patronul firmei Y, utilizează gratuit inteligenţa pârdalnicului slariat al domniei sale, patron X la firma Y.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyVin 24 Oct 2008, 05:26

Aoleu! Mi-ai încâlcit ochii între X si Y că la un moment dat nu mai stiam cine e X si cine e Y! Laughing
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyVin 24 Oct 2008, 08:59

Citat :
Melodiile de pe youtube le-am salvat pe calculator cu ajutorul unui programel

Sper sa vin cu vesti bune, am prezentat administratorului metoda prin care am putut salva de pe youtube, in mare. Cand am scris programel, am scris de fapt foarte pe scurt totul, atat de pe scurt incat se putea interpreta oricum. smile
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyVin 24 Oct 2008, 09:03

Emil Condor a scris:
Aoleu! Mi-ai încâlcit ochii între X si Y că la un moment dat nu mai stiam cine e X si cine e Y! Laughing

Păi pe tine cine te puse să ceteşti cu ochiu ăla rău povestea domnului X, patronul firmei Y ?

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptySam 25 Oct 2008, 14:29

zaraza26 a scris:
Citat :
Melodiile de pe youtube le-am salvat pe calculator cu ajutorul unui programel

Sper sa vin cu vesti bune, am prezentat administratorului metoda prin care am putut salva de pe youtube, in mare. Cand am scris programel, am scris de fapt foarte pe scurt totul, atat de pe scurt incat se putea interpreta oricum. smile

Asa deci...
Intre timp fiica mea a gasit o modalitate mai simpla de instalare a uneltei de pe Mozilla care permite salvarea video-clipurilor de pe youtube. Veti avea video-clipul la aceeasi marime, deci sunet si imagine.

Se cauta pe google "mozilla download helper" si se instaleaza acesta. Dupa asta, in mozilla va apare sus pe bara trei bulinute in trei culori care se misca. Acolo dati click in momentul cand video-clipul s-a incarcat complet si se va salva cu extensia flv. Extensia aceasta este citita de "flv player", care deasemeni se descarca gratis de pe internet.
Succes si vizionare placuta!

flower
Sus In jos
Administrator

Administrator

Numarul mesajelor : 300
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptySam 25 Oct 2008, 19:05

Sper că fiecare din noi întelege pozitia administratiei în prevenirea unor eventuale sanctiuni nedorite. Este spre binele forumului, deci al nostru, al tuturor. Multumesc mult pentru că sunteti foarte drăguti si întelegători!

Asa cum deja ai realizat, Zaraza, poti continua ceea ce ai dorit de la început. Suntem cu tine...
Sus In jos
http://luminalumii.forumz.ro
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyDum 26 Oct 2008, 05:29

Din punctul meu de vederecred că nimeni nu-şi doreşte să sară peste cal şi atunci când sunt semnale dubioase, este bine ca administratorul forumului să ni le facă şi nouă cunoscute pentru a ne întoarce de pe drumul zmintit.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyDum 26 Oct 2008, 23:21

Unde-i Scufita Zaraza de la Căsuta din pădure, azi nu am văzut-o: sper că nu a mâncat-o "bunicuta" aia cu labe, ochi, urechi si gura mari. Probabil au un sfârsit de săptămână frumos la Năsăud ca să mai aibă vreme si de noi! Sad
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyLun 27 Oct 2008, 12:47

Emil Condor a scris:
Unde-i Scufita Zaraza de la Căsuta din pădure, azi nu am văzut-o: sper că nu a mâncat-o "bunicuta" aia cu labe, ochi, urechi si gura mari. Probabil au un sfârsit de săptămână frumos la Năsăud ca să mai aibă vreme si de noi! Sad

Partea buna e ca am un sot care vrea sa stam cat mai mult impreuna. E cam egoist. hug Partea proasta e ca in week-end intru pe net numai "pe furate". Casuta din padure (I) - Pagina 2 Ordinateur07
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyLun 27 Oct 2008, 14:09

Cladirea noua a Tribunalului din Nasaud.

Casuta din padure (I) - Pagina 2 Cladir10
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyLun 27 Oct 2008, 14:14

E frumoasa, dar mai bine e daca nu ajungi acolo. oh da!

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyMier 29 Oct 2008, 12:49

Va mai aduceti aminte de omuletul Gopo?

https://www.youtube.com/view_play_list?p=F2A0A4B26E1B858A

Casuta din padure (I) - Pagina 2 Gopo_110

Casuta din padure (I) - Pagina 2 Gopo_210
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyMier 29 Oct 2008, 13:38

dadadadaaaaaa... Gopo a fost un tip pe cinste !!!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyLun 03 Noi 2008, 13:23

Din ciclul Toamna in Nasaud

Aspecte din "padurea" Liceului Silvic. Este foarte aproape de gara, a fost o frumoasa surpriza cand am venit prima data in Nasaud.

Casuta din padure (I) - Pagina 2 Pictur11

Casuta din padure (I) - Pagina 2 Pictur12

Casuta din padure (I) - Pagina 2 Pictur13
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyLun 03 Noi 2008, 13:50

Un artar si un tei din apropierea locuintei, la circa 100 m.

Casuta din padure (I) - Pagina 2 Pictur14

Casuta din padure (I) - Pagina 2 Pictur15
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyLun 03 Noi 2008, 13:53

Casuta din padure (I) - Pagina 2 Pictur16
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyLun 03 Noi 2008, 17:27

Foarte frumos,superb chiar.Mie nu mi-e dat sa vad aceste minunate culori ale toamnei aici,dar imi amintesc cu placere aceste imagini din Romania flower

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 EmptyLun 03 Noi 2008, 19:37

Internetul mi-a jucat feste...Am incarcat doua poze odata cu artarul si teiul, dar numai una s-a incarcat. Si am pus-o pe cealalta in alta fereastra, numai ca trebuia sa o pun pe prima...Adica internetul nu mi-a luat-o pe prima, in fine...

Casuta din padure (I) - Pagina 2 Pictur17
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Casuta din padure (I)
Sus 
Pagina 2 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Casuta din padure (II)
» STIRI SOCIALE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZARAZA-
Mergi direct la: