LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
nicuvar padure curiozitati problema Fantasy 1918 politica CPSF internet muzica_traditionala Limba humanitas taieri romana Popasul istorie google mediu drumetie 23 1 brasov comment-143 reclame efremovivanantonovici sibiu
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Casuta din padure (I) - Pagina 21 I_vote_lcapCasuta din padure (I) - Pagina 21 I_voting_barCasuta din padure (I) - Pagina 21 I_vote_rcap 
Emil Condor
Casuta din padure (I) - Pagina 21 I_vote_lcapCasuta din padure (I) - Pagina 21 I_voting_barCasuta din padure (I) - Pagina 21 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Casuta din padure (I)

In jos 
+17
yzzy
Layla
ACCENT
ostrovna
Mihai LEONTE
zuum
Anahoret
cactus
Diaporevomenos
Karima
Administrator
nicuvar
abba
Emil Condor
aurora
abbilbal
zaraza26
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyDum 03 Mai 2009, 10:21

Florile-mi plac, în primul rând, pentru culori. Iar Luminiţa ştie să le aranjeze... o minunăţie.
Acasă la Plopeni, mama făcuse din curte un adevărat parc: era invidiată de tot cartierul. De la ea am moştenit plăcerea de a grădinări. Şi-mi place foarte mult parfumul florilor de măr. Am o bancă sub un măr, unde mă retrăgeam încă din copilărie ca să citesc.

Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyDum 03 Mai 2009, 12:53

Emil Condor a scris:
Bineînteles că da! Păi ce crezi tu? Chiar asa uituci suntem?
In targ io n-am mai gasit de ani de zile garoafe romaneshti cu MIROS de garoafa... toate-s din import. Eventual garofitzele...
Sa nu mai zic de mirosul freziilor, si liliacul... gata ca ma apuca bolunzeala...

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyDum 03 Mai 2009, 13:14

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyDum 03 Mai 2009, 14:58

Anahoret a scris:
Florile-mi plac, în primul rând, pentru culori. Iar Luminiţa ştie să le aranjeze... o minunăţie.
Acasă la Plopeni, mama făcuse din curte un adevărat parc: era invidiată de tot cartierul. De la ea am moştenit plăcerea de a grădinări. Şi-mi place foarte mult parfumul florilor de măr. Am o bancă sub un măr, unde mă retrăgeam încă din copilărie ca să citesc.

Eu aveam un visin in curte un vis si-o nebunie,citeam Paul si Virginia pe vremea aceea sau La Medeleni:)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyDum 03 Mai 2009, 22:36

cactus a scris:
...si liliacul... gata ca ma apuca bolunzeala...
Pe rambleul căii ferate, între Ploieşti Triaj şi Ploieşti Vest, sunt tufe de liliac sălbatic. Sunt o minunăţie! flower

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyLun 04 Mai 2009, 12:30

Anahoret a scris:
cactus a scris:
...si liliacul... gata ca ma apuca bolunzeala...
Pe rambleul căii ferate, între Ploieşti Triaj şi Ploieşti Vest, sunt tufe de liliac sălbatic. Sunt o minunăţie! flower

Cred si mi-emi plac florile salbatice si acelea de cimp:)
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyLun 04 Mai 2009, 14:20

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Pentru mine lacramioarele au cel mai incantator parfum din lume.
Si pentru tine? hug
De peste 40 de ani sustin acest adevăr: nimic nu miroase mai frumos, absolut nimic!
Acasă am săpunuri de lăcrămioare, sampoane, parfumuri, orice din ele.
Sunt "bolnav" după lăcrămioare si narcise.

In general nu caut parfumuri de flori in produse artificiale, ca nu e acelasi lucru. Dar iarna asta am ramas surprinsa de parfumul detergentului cu care stergeau pe jos intr-un magazin aici in Nasaud. Imi mirosea a lacramioare. Le-am si zis angajatelor... Iar detergentul meu de vase miroase si el a lacramioare, cateodata, desi pe el scrie Aloe Vera. Sunt la al doilea flacon, e o marca des intalnita pe aici, cred ca e Axion lichid si are culoare alba, cu reflexe sidefii. thumb_yello
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyLun 04 Mai 2009, 16:04

Zarazo am nevoie de sfatul tau la Mokonje!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 05 Mai 2009, 04:38

zaraza26 a scris:
In general nu caut parfumuri de flori in produse artificiale, ca nu e acelasi lucru.
Este adevărat ce spui dar, la fel ca tine, am găsit si eu produse cu parfum extraordinar, aproape de realitate.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 07:31

zaraza26 a scris:
Casa mea natala, asa cum arata in ultimii ani.
Casuta din padure (I) - Pagina 21 Casa_n10
Eu doar acum am văzut căsuta ta! Ce mult verde în jurul ei.
Cred că e tare plăcut să locuiesti acolo. sunny flower
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 09:13

Citat :
Eu doar acum am văzut căsuta ta! Ce mult verde în jurul ei.
Cred că e tare plăcut să locuiesti acolo.

Da, e multa verdeata! Intai nu mi-am dat seama ce inseamna remarca ta, dar am realizat ca acasa nu avem curte batatorita... Casa, asa cum se vede, are doua intrari. Aici se vede mai bine cea din dreapta. In stanga e un trotuar din beton, care vine de la poarta si se prelungeste spre stanga pana in spatele casei. De doi ani mama nu mai tine gaini; ele erau tinute intr-un loc imprejmuit, destul de mic. In rest, straturi si carari. mwah!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 09:40

Am reusit sa fac poze la un turn de piatra, aflat intre orasele Nasaud si Bistrita, in satul Cepari. Dar pentru ca n-am avut posibilitatea sa fac fotografii de la distanta, am preferat slide-show-ul, deoarece n-am prins decat portiuni ale turnului. Spre turn e o strada asfaltata de acces usor, dar in rest sunt ulite stramte.

Go to ImageShack® to Create your own Slideshow

Masina aia alba e a noastra. Si sotul, soferul, tocmai coboara spre ea.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture006ak smile
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 12:52

Duminica, intre orele 17 si 21, am facut o excursie, iesind din oras prin cartierul Lusca si mergand pe firul vaii marcate cu sageata. La capatul sagetii se vede o biserica, biserica din Lusca, am prins-o si intr-o poza. Valea pe care am mers se numeste valea Mintiului si sunt probleme acolo in caz de ploi masive.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Primavara12020ae.th

Prin oras am vazut un catel care a traversat o intersectie imediat dupa noi, asa ca l-am intrebat daca vine in Lusca. Inca asteptam raspuns... prin e-mail probabil va veni.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture012a

A fost o zi de vara, asa ca pe marginea Somesului nu e de mirare ca au aparut oameni... si masini.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture013a

Aici se vede capul de pod, pod pietonal peste Somes, si traversandu-l, am ajuns in cartierul Lusca, un cartier cu aspect rural.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture014a

Pe malul celalalt am mers intai pe langa o padurice de brazi...

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture015bd
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 12:58

Abia astept... in august o duc pe mama cateva zile la Rodna... fac si eu poze la Somes

De fiecare data simt o emotie puternica atunci cand intru in judetul Bistrita Nasaud...
parca locurile sunt altfel pe acolo

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 14:44

aurora a scris:
Abia astept... in august o duc pe mama cateva zile la Rodna... fac si eu poze la Somes

De fiecare data simt o emotie puternica atunci cand intru in judetul Bistrita Nasaud...
parca locurile sunt altfel pe acolo

subscriu:)Geta:)

si oamenii care cresc acolo sunt speciali:)
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 14:46

zaraza26 a scris:
Am reusit sa fac poze la un turn de piatra, aflat intre orasele Nasaud si Bistrita, in satul Cepari. Dar pentru ca n-am avut posibilitatea sa fac fotografii de la distanta, am preferat slide-show-ul, deoarece n-am prins decat portiuni ale turnului. Spre turn e o strada asfaltata de acces usor, dar in rest sunt ulite stramte.

Go to ImageShack® to Create your own Slideshow

Masina aia alba e a noastra. Si sotul, soferul, tocmai coboara spre ea.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture006ak smile

WOW,Zaraza ce faine poze vezi ca io am un logan visiniu Casuta din padure (I) - Pagina 21 876722 Casuta din padure (I) - Pagina 21 876722 Casuta din padure (I) - Pagina 21 876722 Casuta din padure (I) - Pagina 21 876722 mwah! mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 14:48

Am ajuns la biserica, dar am cotit-o la dreapta sa vedem unde duce... Nu stiu daca sotul meu avea un plan... Dar dupa cum banuia, am ajuns sub padure unde erau niste locuri private, asa ca am ne-am oprit la o casa, ultima pe dreapta, care, dupa investigatii amanuntite, s-a dovedit a fi parasita.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture021ah

Pe sotul meu l-am prins la fix! Hotuuuul!!... Hotuleeee... mwah!

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture022a

In curte era un dud (o sa mai vin cand sunt coapte dudele, desi dudul are multe crengi uscate...) si o fantana cu apa in ea. In spatele casutei sunt cateva straturi proaspete.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture023a

Pe langa casuta un drum cobora in vale. Imaginea era superba si ne simteam ca in sanul lui Avram. In stanga era o livada de meri.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture018ai

Am parasit casa parasita si ne-am intors la biserica unde era intersectia. De acolo am luat-o catre valea Mintiului.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture024a
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 14:51

Îmi place tare la ţară, aşa imperfecte şi neîngrijite cum sunt uliţele bătrâne,
în sălbăticia naturii

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 18:45

La iesirea din Lusca ne-a intampinat o mierla. Sotul meu stia cum arata o mierla. Eu nu. Dar in schimb el nu deosebeste plantele. Cred, totusi, ca stie care sunt trandafirii... si ghioceii, nucii... Nici eu nu incurc o vrabie cu un porumbel! Laughing

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture025a

Apoi mierla a zburat pe un copacel in apropiere unde a stat destula vreme ca sa-i mai facem cateva poze. Dar chiar la ultima cand voiam sa ii facem una macro, a zburat si sotul meu, nevazand in obiectiv pe unde e, i-a prins numai coada.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture027a

Mai incolo am gasit in stanga un drum care urca. Spre el era un pod de beton slabit la niste ploi si cu un excavator, a fost ridicata o movila mare de pamant pentru ca masinile sa nu mai treaca. Imaginea am facut-o pentru "tunelul" de verdeata care se vede mai incolo.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture029a

La un moment dat, dupa ceva drum... am gasit un drum in stanga ce ne ducea spre padure si de acolo spre creasta. Ne-a atras aceasta cale si am lasat in dreapta panta unui deal.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture032a

Pe langa drumul nostru era o rapa foarte adanca, dar nu prea se vede asta din poze.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Picture033a
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 19:05

Rapa

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Img1941a

Rapa vazuta de la capatul ei superior.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Img1943a

Si am ajuns in sfarsit in padure.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Img1946a

Unde am reusit sa fac mai multe poze neclare. Inchipuiti-va niste imagini mai intunecate...

Laughing

Apoi am ajuns dincolo de padure, sus pe creasta. Aici ne-a placut foarte mult, era liniste, toate mirosurile curtilor cu animale ramasesera in urma, cantau pasarele, am gasit si o zona plana, cu iarba, perfecta pentru un cort. thumb_yello

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Img1951a
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 19:12

Noroc cu tine, frumoasa Zaraza: acum stiu si eu cum arata o mierla Laughing ...
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 19:17

In total am mers 9 km, dus-intors.
Cand am vrut sa ne intoarcem, imediat cum am reintrat in padure, am vazut un drum care mergea in directia buna, dar paralel cu creasta. Am luat-o pe acolo, scurtand oarecum drumul, dar la iesirea din padure am avut de coborat o panta foarte abrupta si foarte lunga. Ca urmare, dupa ce am ajuns pe drumul pe unde am venit, la orice coborare preferam sa cobor in viteza, deoarece ma dureau picioarele la viteza mica. Laughing

Pe drumul de intoarcere prin padure am dat peste o alta casa parasita, pe care am fotografiat-o de la distanta.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Img1953a

La iesirea din padure am avut bucuria sa zarim o bucatica din mijocul orasului. Cladirea din mijloc ce se vede intreaga este spitalul.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Img1955a

Cu putin inainte de a ajunge pe drumul pe unde ne-am intors, am prins o frumoasa panorama a dealului din fatza noastra.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Img1957a

Asta a fost tot. Nu am avut dureri deosebite de picioare, dar m-am simtit obosita chiar si luni. O oboseala care nu m-a impiedicat sa urc si sa cobor de multe ori treptele de la serviciu. Wink
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 19:18

Cristina a scris:
Noroc cu tine, frumoasa Zaraza: acum stiu si eu cum arata o mierla Laughing ...

Acum am aflat si eu. Si ce e mai sigur, e ca n-o sa uit. Tocmai atunci trecea pe acolo un taran, care ne-a confirmat si el ca e o mierla.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 19:34

In sfarsit am reusit sa fac poze in birou. Asa arata biroul cand am multe treburi de dus la bun sfarsit. In zilele mai usoare, am un dosar in stanga si niste hartii pentru notite in dreapta. Teancul de langa geam ramane tot timpul acolo.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Img1958a

Aici a trebuit musai facut un detaliu. Castronelul cu bomboane e conform Feng-shui. Mi se pare ca aduce noroc. Cand am citit despre asa ceva, mi-am dat seama ca o sa imi placa foarte mult sa am asa o pata de culoare! Si va mai rog sa remarcati panglica verde legata de suportul cu tot felul. Aia a fost prima pata de culoare, ca asa am vrut eu...

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Img1959a

Biroul sotului meu, unde o vacuta primita cadou de la o firma din Olanda care a venit cu ajutoare pentru spital, a lasat multe vacute pe la noi. Pe urma am cumparat cartea de Feng-shui si am vazut ca e indicat a se pune vacute pe birou! Vacuta mea e acasa, in stanga monitorului.

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Img1961a
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 EmptyMar 12 Mai 2009, 19:36

Si acum sa iesim la aaaeeeer......
Cine vrea verzâturi? oh da!

Casuta din padure (I) - Pagina 21 Img1962a
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 21 Empty

Sus In jos

Casuta din padure (I)
Sus 
Pagina 21 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Casuta din padure (II)
» STIRI SOCIALE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZARAZA-
Mergi direct la: