LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
istorie drumetie muzica_traditionala curiozitati Fantasy brasov internet CPSF efremovivanantonovici mediu Limba problema 23 Popasul padure politica romana nicuvar comment-143 taieri google sibiu 1 1918 reclame humanitas
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Casuta din padure (I) - Pagina 39 I_vote_lcapCasuta din padure (I) - Pagina 39 I_voting_barCasuta din padure (I) - Pagina 39 I_vote_rcap 
Emil Condor
Casuta din padure (I) - Pagina 39 I_vote_lcapCasuta din padure (I) - Pagina 39 I_voting_barCasuta din padure (I) - Pagina 39 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Casuta din padure (I)

In jos 
+17
yzzy
Layla
ACCENT
ostrovna
Mihai LEONTE
zuum
Anahoret
cactus
Diaporevomenos
Karima
Administrator
nicuvar
abba
Emil Condor
aurora
abbilbal
zaraza26
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Empty
MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyJoi 13 Aug 2009, 09:17

Emil Condor a scris:
Dulce Zaraza, ai fost si pe la Vatra Dornei?
Ah! Mă faci gelos. Alături de Brasov, este orasul meu favorit din România.

Hehe, singurul scop la Rodna a fost sa ne intalnim cu Aurora!! thumb_yello La Vatra Dornei poate ne vom intalni o data cat de multi forumisti!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyJoi 13 Aug 2009, 09:25

dolion a scris:
Dupa ce destinatia e hotarata de acasa, imi mai stabilesc si grafic orar si sunt stresat tot drumul de teama ca nu ma incadrez in el din cauza circulatiei. Asa sunt "fecioarele", au nevoie imperioasa de autoimpunere!

Sotul meu nu poate sta mai mult de o zi undeva. Cu rare exceptii, poate sta in orasele mari mai mult, numai sa gasim un loc ieftin de cazare...Asta daca stie orasul, daca are ceva interesant pentru el... Altfel se plictiseste. Asta nu mai concediu nu e! Singura speranta e sa plecam intr-un an in Croatia. Acolo o sa stam trei zile.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyJoi 13 Aug 2009, 11:28

E convenabil sa pun pozele ca sa se vada direct pe forum, dar unele arata mult mai bine in formatul mare. Asa ca vin acum cu cateva poze care merita vazute in format maxim.

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Dupaploaie.th

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture007xwq.th

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture009g.th
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyJoi 13 Aug 2009, 12:41

Ieri am reusit sa fac poze intr-o zona care ma atragea demult. Intre satele Piatra si Mocod, adica intre Nasaud si Beclean, e o portiune unde soseaua e la inaltime, se vede Somesul serpuind, iar dealul din partea opusa se inalta brusc, ca o faleza, unde stau vara niste căpiţe de fân, ca niste semne arhaice. Acolo unde am oprit n-am putut vedea meandrele Somesului.

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture003ar

Un ochi de apa someseana

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture004at

Asta e un pic prelucrata, ca era intunecata

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture008ak

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture010ap
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyVin 14 Aug 2009, 02:35

Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:
Vatra Dornei, orasul meu favorit din România.
Şi au o pârtie de schi... o frumuseţe! thumb_yello
Am fost pe ea... vara! smile

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyVin 14 Aug 2009, 08:04

zaraza26 a scris:
Casuta din padure (I) - Pagina 39 Dupaploaie.th
Frumoasă rău!

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyVin 14 Aug 2009, 20:30

Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:

Nici cu Arieşeniul nu mi ruşine. Nu ştiu dacă bălgrădenii au terminat disputa cu orădenii pentru pârtia de la Arieşeni.

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyVin 14 Aug 2009, 21:17

anonim said
am August 7 2009 @ 12:38 pm

Dragi prieteni, atentie mare si cititi cu rabdare epistola unei romance. Cred ca are dreptate si ar trebui sa facem ceva in directia indicata de ea!

De azi refuz sa mai platesc impozite, refuz sa mai am carte de munca in acest stat guvernat de oameni incapabili, corupti, needucati, care nu au in vedere decat propriul interes. Refuz sa mai finantez politicieni imbecili si amante care sfideaza o tara intreaga. Nu as avea nimic impotriva doamnelor apropiate presedintelui tarii, dar cand ele beneficiaza de bugete de milioane de euro printre care sunt si banii mei, banii parintilor mei, banii angajatilor mei,am o mare problema. E un blowjob mult prea scump! Refuz sa mai platesc taxe la stat – de ani de zile platesc sute de milioane de lei impozite pentru un stat care nu ma sprijina in nici un fel…platesc zeci de milioane pentru Sanatate, desi sunt constienta ca daca voi ajunge vreodata intr-un spital din Romania, voi fi tratata mizerabil. De ani de zile refuz sa ma mai uit la televizor, mi-e greata de politicienii romani, nu ma duc la vot pentru ca nu am pe cine sa votez, imi vine sa vomit cand vad panourile publicitare din campanii electorale gen –“noua ne pasa de Dumneavoastra”, refuz chiar si sa ma plang, pentru ca sunt mult prea ocupata sa imi castig existenta – cu toate acestea, cand se apropie data de 25 a lunii, in mod mecanic ma impacientez sa fac rost de banii care trebuie platiti la stat, pentru ca, nu-i asa? - “cu statul nu te joci”. Dar iata ca suntem in plina criza, iata ca pentru prima data nu am reusit sa platesc taxele la stat si mi-au fost blocate conturile! Si asta m-a ajutat sa ma trezesc, am deschis ochii, m-am uitat in jurul meu cu atentie, am pus intrebari, am deschis televizorul pentru prima oara in ani de zile…si ce am vazut? EBA si Becali ma reprezinta in Parlamentul european, Elena Udrea beneficiaza de bugete de milioane de Euro de care dispune cum o taie capul, doamna Ridzi arunca 86 milioane de Euro pe o telecabina cand exista orase in Romania care nu au nici macar un spital de Doamne Ajuta, domnul Patriciu vinde Petromidia pentru cateva miliarde din care sunt curioasa daca plateste vreo taxa la stat… jocuri politice murdare, politicieni corupti si curve, haos total, o tara vanduta pe nimic de niste agramati care nu si-au vazut decat propriul interes– macar daca ar fi vandut-o scump!, investitori straini care efectiv nu au cu cine discuta in Romania si se lupta cu morile de vant… si toti oamenii de calitate pe care ii cunosc stau cu capul bagat in nisip…l-am avut si eu, pana astazi - dar am realizat ca oricat de multi bani as face, oricate tari as vizita, oricate carti as citi, oricat as incerca sa nu ma las afectata, at the end of the day, traiesc tot aici si tactica strutului imi va face mai mult rau pe termen lung decat daca m-as implica acum. Nu se mai poate asa! Enough is enough! Romania nu este doar o tara de hoti, de agramati, de curve, de parveniti, de oameni fara balls si fara coloana vertebrala. Sa protestez prin a nu imi plati taxele nu este suficient, desi daca ar mai face-o si altii, s-ar putea declansa ceva. Fac apel catre toate persoanele integre, capabile, educate, care au cladit ceva prin munca lor, fara sa fure, sa ia atitudine pentru a stopa prostia ce ne afecteaza pe toti. Sunt milioane de tineri destepti, multi dintre ei muncesc peste 12 ore pe zi pentru multinationale sau pentru businessul lor propriu, oameni educati, in Romania si peste hotare, oameni care au gestionat milioane de euro, oameni cu viziune, talent, pro-activi, integri, care stiu sa comunice eficient si stiu ce inseamna sa livrezi, stiu ce inseamna un deadline, stiu ce inseamna reresponsabilitatea…. sunt sute de mii de romani de calitate, plecati din Romania pentru a produce si a consuma in alte tari, cladind economia altor state - s-ar intoarce maine in Romania daca nu ar fi circul care este acum aici. Trebuie sa luam atitudine, trebuie sa facem o schimbare, este nevoie de o Miscare a romanilor cu balls si cu coloana vertebrala! O Miscare de Intoarcere Acasa, atat a romanilor plecati slugi in alte tari, cat si a celor care, desi am ales sa ramanem aici, suntem absenti, pasivi, indiferenti si suportam ce ni se intampla doar visand la urmatoarea iesire din tara. E nevoie de o miscare in care leaderii sa fie testati si para-testati, asa cum se intampla cand esti angajat intr-o companie multinationala, fara sa fie acceptati daca nu li se dovedeste integritatea si eficienta. O miscare a oamenilor care nu au mai fost implicati in viata politica, neintinati, nespalati pe creier, nejigoditi. O miscare fara traseisti politici sau scursuri de la alte partide. Este nevoie de o miscare a oamenilor destepti, tineri, cu atitudine, experti in domeniul lor. Si tu si eu cunoastem cel putin 5 oameni inteligenti care ne-ar putea reprezenta mai bine in Parlamentul European decat EBA sau Becali. Oare de ce nimeni nu actioneaza? Daca acum cinci ani ne-am fi implicat cu totii macar o ora pe saptamana, in mod sigur nu s-ar fi ajuns aici. Cati bani furati, cate proiecte blocate, cate fonduri nefolosite in cinci ani de zile…Daca am dialoga constructiv, daca ne-am intalni o ora pe saptamana, daca am actiona, daca am putea aduna si monta toti oamenii destepti, corecti, conectati, creativi, eficienti pe care ii cunosc eu si pe care ii cunosti tu s-ar vedea si simti diferenta in cinci ani de acum incolo. Avem un plan de organizare, avem un plan de finantare, avem usi deschise catre marile centre politice si financiare care cauta in Romania un interlocutor nou. Nu credeti ca si marilor puteri le-ar face mai multa placere sa discute cu oameni educati decat cu agramatii parveniti ce reprezinta interesele Romaniei in momentul de fata? Propun infiintarea unei Miscari a Corporatilor - oameni din banci, industrie, finante, firme de avocati, experti PR, intreprinzatori privati care au calitatile necesare sa scoata tara din criza. Este singura solutie viabila pentru Romania de acum – tara asta se poate pune pe picioare numai daca s-ar uni toti oamenii capabili pe care ii avem in toate domeniile - creiere vanate de toate companiile multinationale, corporati educati, care gestioneaza bugete de miliarde, conduc sute de mii de angajati, sunt cosmopoliti, stiu sa negocieze / sa munceasca / sa comunice intr-un mediu international, intr-o piata globala - nu au doar viziune limitata de speculant din Pipera Tunari. E nevoie de o alternativa in Romania. E nevoie de o Miscare in valorile careia sa ma regasesc si eu, sa se regaseasca si toti oamenii destepti, corecti, conectati, creativi, eficienti care (inca!) au mai ramas in Romania sau care asteapta doar un semn pentru a se intoarce.

Asta e Romania mea! Nu Vanghelie, EBA sau Becali!! Sunt atatea milioane de oameni destepti si muncitori, corecti si educati, capabili si integri… Ma intreb, atatia oameni destepti nu se rusineaza ca sunt reprezentati de Gigi Becali si de EBA? (Ma ingrozesc la gandul ca EBA va negocia pentru Romania fonduri de zeci de milarde de Euro!) Nu va este rusine ca sunteti condusi de un om politic care nici macar nu poate sa pronunte Google? Nu va este rusine sa va dati la o parte cand in masinile cu girofar trece un agramat, un hot sau o papusa blonda cu tupeu si cu un singur talent, platit mult prea scump? Din banii vostri? Am innebunit eu sau am innebunit noi cu totii sa stam pasivi in timp ce suntem calcati in picioare pe banii nostri? Ei bine, mie mi-a ajuns. Imi este rusine ca am stat cu mainile in san si s-a ajuns ca astazi sa fiu reprezentata de o domnisoara din Bamboo si de un cioban. Asa ca voi lua atitudine. Si va rog si pe voi, toti cei ce credeti ca nu va reprezinta cei din scena politica de acum, sa luati atitudine. Sa gasim si sa sustinem oameni de care sa fim mandri ca ne reprezinta. Sa identificam valorile si sa le convingem sa se implice. Daca avem echipa, tot restul vine de la sine. Stiu ca ei exista, trebuie doar treziti. Trebuie sa facem ceva. Nu e suficient sa ne plangem, sau sa bagam capul in nisip. Trebuie actionat. Eu nu mai astept o minune, ma apuc de treaba. Voi lupta. Pentru un grup de oameni capabili, care pot revolutiona un sistem de care toata lumea este satula. Pentru o Romanie condusa de oameni destepti si integri. Pentru o Romanie care sa fie un player international, nu curva de centura a Europei. Pentru o Romanie bogata, cu batrani bine ingrijiti, cu tineri carora sa li se ofere perspective, cu strazi fara gropi, cu hoti bagati dupa gratii, cu milionari pe merit, nu din furat. Pentru un viitor mai bun pentru mine si pentru copiii mei, in tara mea, nu printre straini. Pentru o Romanie de vulturi, nu de struti (am ajuns niste struti, cu capul in nisip si posteriorul la dispozitia tuturor analfabetilor – sper sa nu va simtiti jigniti de exprimarea plastica, este doar realitatea!… suntem vulturi doar in businessul nostru, in zona noastra de comfort sau cand iesim din tara, asta daca nu ne trateaza vreun strain de sus ca avem pasaportul pe care il avem!).
Ajunge! Haideti sa ne trezim!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptySam 15 Aug 2009, 03:08

abbilbal a scris:
Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:

Nici cu Arieşeniul nu mi ruşine. Nu ştiu dacă bălgrădenii au terminat disputa cu orădenii pentru pârtia de la Arieşeni.
Nu cunosc pârtia de la Arieseni - este si aceea de dimensiuni olimpice? N-am idee...

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptySam 15 Aug 2009, 03:12

dolion a scris:
E nevoie de o Miscare in valorile careia sa ma regasesc si eu, sa se regaseasca si toti oamenii destepti, corecti, conectati, creativi, eficienti care (inca!) au mai ramas in Romania sau care asteapta doar un semn pentru a se intoarce.
Mda! Pentru asta e nevoie de multi organizatori buni, e nevoie de unitate.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptySam 15 Aug 2009, 03:29

Emil Condor a scris:
abbilbal a scris:
Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:

Nu cunosc pârtia de la Arieseni - este si aceea de dimensiuni olimpice? N-am idee...

Da, aşa este şi are nocturnă. Nu a fost amenajată decât de vreo doi ani.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptySam 15 Aug 2009, 03:31

Din cauza aceea nici nu o cunosteam.
Mă bucur să aud asta. thumb_yello

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyLun 17 Aug 2009, 13:03

Duminica dupa-masa am facut o scurta iesire la Dealul Stefanitei. Am avut trei obiective, sa verificam cata apa se pierde la pompa de apa, sa bem o cafea facuta la mini-butelia de campanie si sa vad casa de vacanta a unor cunostinte.

Am plecat din Nasaud spre Maramures si am fost pe faza, ca sa prind imagini ale viaductelor dintre comuna Telciu si Dealul Stefanitei.
Pentru inceput am fotografiat un pod de cale ferata la iesirea din comuna Cosbuc.

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture005a

Masina cu "tichie"
Tichia apartine de fapt Manastirii Sfanta Treime, acolo e un punct de informare, ca sa zicem asa... citesti si afli ca e pe aproape manastirea.

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture007ac

Primul viaduct!

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture013a

Al doilea...

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture018a
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyLun 17 Aug 2009, 14:27

Pana la urmatorul viaduct, bineinteles intalnim alternanta deal-vale:

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture020a

Si al treilea viaduct. Am ratat unul, ca era fix la o curba. L-am vazut pentru o secunda, apoi a disparut din raza mea vizuala.

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture024aq

Al patrulea viaduct:

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture025ax

Al cincilea

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture027am
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyLun 17 Aug 2009, 14:52

Al saselea si ultimul:

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture035a

Apoi urcam si ajungem la prima serpentina, inconjurati de brazi:

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture037az

Am urcat pana dincolo de localitatea Dealul Stefanitei, la popasul Şetref, de unde ne-am intors. Bineinteles ca la popas erau cateva masini, asa ca sotul a preferat sa caute un loc singuratic.
Perspectiva de langa popas:

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture041a

Ne-am intors in Dealul Stefanitei, am luat-o pe un drum care ducea la gara si de acolo am urcat. Sotul a ales un loc de unde putea sa vada masina.

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture048aw

In timp ce asteptam sa fiarba cafeaua, a trecut un tren, rara avis pe acolo...

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture049au

Imprejurul nostru, brazii

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture053a

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture054a
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyLun 17 Aug 2009, 15:11

Ce masina aveti? Golf? Si eu am tot Golf si vroiam sa stiu daca sunteti multumiti de ea!

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyLun 17 Aug 2009, 15:41

In imediata noastra apropiere era o liziera de arbusti, unde am gasit si trei grupuri de alune. Al treilea l-am vazut abia la plecare, sus de tot.

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture055a

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture056aa

In Telciu era "Intalnirea fiilor satului", prilej pentru diverse masini sa ne stea in cale prin localitate. Cum la dus am ochit locul unde era mare vanzoleala, la intoarcere am tras cu ochiul pe acolo. A, si in concluzie, pompa de apa pierde cantitati infinitezimale de apa. Iar cunostintele au o casuta de vacanta frumoasa, cu un singur nivel, plina de flori si culoare, fiind colorata de mult rosu. I-am sunat ca sa-i salutam si erau la masa.

Casuta din padure (I) - Pagina 39 Picture076a
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyLun 17 Aug 2009, 17:05

dolion a scris:
Ce masina aveti? Golf? Si eu am tot Golf si vroiam sa stiu daca sunteti multumiti de ea!

E Dacia Logan Preference pe benzina. Pe vremea cand sotul doar visa la o masina, ii placea VW Golf.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyLun 17 Aug 2009, 17:43

Tu Zarazo, treabă-i asta? Furaşi podu de pe ştrec, furaşi ghezăşu, furaşi plaiu moroşan...

Privelişti faine, pe care le ştiu din realitate, primăvara, vara, toamna şi iarna.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyMar 18 Aug 2009, 00:40

Frumoase peisaje, Zaraza! Frumoase sunt, dulce Zaraza!

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyMar 18 Aug 2009, 08:12

abbilbal a scris:
Tu Zarazo, treabă-i asta? Furaşi podu de pe ştrec, furaşi ghezăşu, furaşi plaiu moroşan...

Privelişti faine, pe care le ştiu din realitate, primăvara, vara, toamna şi iarna.

Cum sa le fur? Doamne iarta-ma! mwah! Io numa' cat le-am adus o ţâră mai aproape! hug
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyMier 19 Aug 2009, 04:00

zaraza 26 a scris:
Io numa' cat le-am adus o ţâră mai aproape

Altfel zâs, te-ai temut să nu dai cu ghezăşu în râpă.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyMier 19 Aug 2009, 08:55

abbilbal a scris:
zaraza 26 a scris:
Io numa' cat le-am adus o ţâră mai aproape

Altfel zâs, te-ai temut să nu dai cu ghezăşu în râpă.

Apăi cum le afli tu... mai rar! Ai un glob de cristal? oh da!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyMier 19 Aug 2009, 10:07

[quote="zaraza26]" Ai un glob de cristal? [/quote]

Şi eu care am citit că am un glob cristalin şi mă pregăteam sî-ţi răspund că am doi. Pălăria-i hiba !

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 EmptyMier 19 Aug 2009, 10:21

abbilbal a scris:
[quote="zaraza26]" Ai un glob de cristal?

Citat :

Şi eu care am citit că am un glob cristalin şi mă pregăteam sî-ţi răspund că am doi. Pălăria-i hiba !

Ahaa, palaria de hribe!!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 39 Empty

Sus In jos

Casuta din padure (I)
Sus 
Pagina 39 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Casuta din padure (II)
» STIRI SOCIALE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZARAZA-
Mergi direct la: