LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
comment-143 taieri 1918 reclame 1 politica CPSF internet efremovivanantonovici 23 Fantasy romana google curiozitati drumetie Popasul Limba sibiu istorie problema humanitas nicuvar padure mediu brasov muzica_traditionala
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Casuta din padure (I) - Pagina 36 I_vote_lcapCasuta din padure (I) - Pagina 36 I_voting_barCasuta din padure (I) - Pagina 36 I_vote_rcap 
Emil Condor
Casuta din padure (I) - Pagina 36 I_vote_lcapCasuta din padure (I) - Pagina 36 I_voting_barCasuta din padure (I) - Pagina 36 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Casuta din padure (I)

In jos 
+17
yzzy
Layla
ACCENT
ostrovna
Mihai LEONTE
zuum
Anahoret
cactus
Diaporevomenos
Karima
Administrator
nicuvar
abba
Emil Condor
aurora
abbilbal
zaraza26
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Casuta din padure (I) - Pagina 36 Empty
MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyJoi 23 Iul 2009, 12:05

O nebunie bravo Zaraza:)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyJoi 23 Iul 2009, 23:00

Casuta din padure (I) - Pagina 36 Balloony
Vreau şi eu acolo!

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyVin 24 Iul 2009, 05:31

Acolo? Tu cunosti norii de Năsăud? smile
Cei de Canada, crezi că sunt din Octombrie! scratch Port Dover:
Casuta din padure (I) - Pagina 36 Dsc00326
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyVin 24 Iul 2009, 09:07

Citat :
Cei de Canada, crezi că sunt din Octombrie!

Poate prind in octombrie, in Nasaud, nori ca cei de acum! oh da!
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyVin 24 Iul 2009, 09:12

Ieri a fost o pana de curent de doua ore la serviciu, ceva lucrari neautorizate in comuna vecina s-au dat singure de gol... Asa ca, avand aparatul foto la mine, am luat in obiectiv coltul cel mai fain din peisajul ce se vede la geamul meu. Ca mai nou descarc pozele la serviciu. Cand venim acasa tragem pe dreapta ca e prea cald, iar dupa ora 20 ma apuc de dulceata si alte treburi.

Casuta din padure (I) - Pagina 36 Picture007au
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyVin 24 Iul 2009, 10:15

Anahoret a scris:
Vreau şi eu acolo!

E SIMPLU ITI MAI TREBIE NACELA Casuta din padure (I) - Pagina 36 876722 Casuta din padure (I) - Pagina 36 876722 hug mwah!
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyVin 24 Iul 2009, 11:46

Ce dor mi-e de locurile astea Zara, numai vazand pozele tale imi dau seama...
abia astept, in august merg (cu mama!!!) la Rodna.
Tare mult as fi vrut sa te intalnesc cumva, dar fiind si cu mama, SI CU SOTZUL !~!!
nu stiu cum as putea face... doi oameni ffff dificili Casuta din padure (I) - Pagina 36 Www_MyEmoticons_com__smokelots

Cat priveste Sorina, n-ai ce-i face, decat sa fii pe langa ea, sa o ajuti cat poti
(mai ales tu, daca tatal e mai sever, mai dificil). Cel mai important mi se pare sa pastrezi
cu ea relatia afectiva, increderea s-o aiba in tine, sa stie ca la orice necaz, pe tine te are
prima si de incredere pentru ajutor.
Nu vrea camin si pentru ca are prietenul. N-o intereseaza anturajul fetelor, a cine stie ce fel de fete.

Cred ca si de munca in Cluj este dificil. Clujul a fost dintotdeauna un oras scump,
mai scump si mai fitzos decat oricare alt centru universitar.
Dar se spune ca si foarte bun ca si invatatura.

Bafta multa pentru Sorina, sa ne tii la curent cu mersul evenimentelor!

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyVin 24 Iul 2009, 12:11

aurora a scris:
Ce dor mi-e de locurile astea Zara, numai vazand pozele tale imi dau seama...
abia astept, in august merg (cu mama!!!) la Rodna.
Tare mult as fi vrut sa te intalnesc cumva, dar fiind si cu mama, SI CU SOTZUL !~!!
nu stiu cum as putea face... doi oameni ffff dificili Casuta din padure (I) - Pagina 36 Www_MyEmoticons_com__smokelots

Cat priveste Sorina, n-ai ce-i face, decat sa fii pe langa ea, sa o ajuti cat poti
(mai ales tu, daca tatal e mai sever, mai dificil). Cel mai important mi se pare sa pastrezi
cu ea relatia afectiva, increderea s-o aiba in tine, sa stie ca la orice necaz, pe tine te are
prima si de incredere pentru ajutor.
Nu vrea camin si pentru ca are prietenul. N-o intereseaza anturajul fetelor, a cine stie ce fel de fete.

Cred ca si de munca in Cluj este dificil. Clujul a fost dintotdeauna un oras scump,
mai scump si mai fitzos decat oricare alt centru universitar.
Dar se spune ca si foarte bun ca si invatatura.

Bafta multa pentru Sorina, sa ne tii la curent cu mersul evenimentelor!

Noi am putea trage o fuga incolo, poate ne putem intalni in Sangeorz, pentru scurt timp. Daca nu, si in Rodna. Sa nu suprasolicitam bunavointa celor dragi! Wink Merita sa incercam! Iti trimit un mesaj privat cu numarul meu de telefon, sper sa fiu pe faza, uneori nu-l iau cu mine. Oricum, in functie de programul nostru, ar fi bine sa stiu cu o zi inainte.
Intr-adevar, le voi insufla incredere tinerilor, asta e tot ce le trebuie. Sa aiba curaj sa indrazneasca si sa nu dispere daca le va fi mai greu uneori. Eu asa zic, ca in viata sunt perioade si perioade, trebuie doar sa ai rabdare pana cand vin perioadele bune. Dar nu sa stai cu mana in san!!
A avut doua colege cu care s-a inteles foarte bine, dar in ultima vreme a constatat ca diferentele dintre ele s-au adancit... Asa ca e oarecum dezamagita, crede ca nu poate sa-si faca noi prieteni.
Multumesc pentru incurajari!! flower
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyVin 24 Iul 2009, 15:35

Aha este rost sa va intilniti,foarte bine dragele mele,oricum invidia ma roade:)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyVin 24 Iul 2009, 20:42

ostrovna a scris:
Anahoret a scris:
Vreau şi eu acolo!

E SIMPLU ITI MAI TREBIE NACELA Casuta din padure (I) - Pagina 36 876722 Casuta din padure (I) - Pagina 36 876722 hug mwah!
Am avut cureaua (lată Laughing) slăbită şi a căzut odată cu pantalonii!
Casuta din padure (I) - Pagina 36 876722

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyVin 24 Iul 2009, 21:18

Anahoret a scris:
ostrovna a scris:
Anahoret a scris:
Vreau şi eu acolo!

Am avut cureaua (lată Laughing) slăbită şi a căzut odată cu pantalonii!

Anahoret si pusca sa inteleg ca ai pierdut-o?

Lasa ca-ti dau eu ca am si si,adica si pistol si pusca,acum is la cel autorizat ca-i in concediu:) mwah! mwah! mwah! mwah! Casuta din padure (I) - Pagina 36 876722 Casuta din padure (I) - Pagina 36 876722 Casuta din padure (I) - Pagina 36 876722 Casuta din padure (I) - Pagina 36 876722 Casuta din padure (I) - Pagina 36 876722
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyVin 24 Iul 2009, 21:33

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyVin 24 Iul 2009, 21:34

Anahoret a scris:

Casuta din padure (I) - Pagina 36 876722 mwah! mwah! mwah! mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptySam 25 Iul 2009, 16:26

S-au afisat rezultatele partiale la facultatea de psihologie. Ultima medie la fara taxa este 9,75. Sorina are numarul de ordine 174, de pe lista celor admisi cu taxa. Cum numarul de locuri este de 150, inseamna ca trebuie sa plece 24 ca sa fie admisa pe locurile cu taxa. Sistemul asta de invatamant ne-a lasat masca. Inteleg acum ca, daca, ai o medie mai mica, niciodata n-o sa ai o medie mai buna de intrare la facultate. Pe vremea noastra puteai sa stai un an acasa, sa inveti, si apoi sa incerci la facultate. Dar cu media Sorinei, 9,55 la bacalaureat si 9,35 in timpul liceului n-o sa aiba sanse niciodata sa intre pe locurile fara taxa. Probabil ca, totusi, o sa plece la Cluj chiar daca va ramane pe locurile de invatamant la distanta. Nu avem ce minune mai astepta. Examen la facultate n-o sa se dea in urmatorii zece ani... O sa lucreze opt ore pe zi si seara sa mai castige cu tehnoredactare. Dar, totusi, poate intra pe locurile cu taxa!

www.psychology.ro
Urmeaza inca doua redistribuiri. Doar nu mai trebuie sa ne prezentam si pentru alea!! Inca nu stim in ce constau celelalte confirmari. Maine, duminica, mergem in Cluj si platim 1/4 din taxa. Chiar daca ne-am retrage dupa redistribuiri, probabil ca acest sfert nu ni-l returneaza. Inca nu stim.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptySam 25 Iul 2009, 16:30

Sper din toată inima ca totul să se rezolve cu bine pentru fiica ta, spre satisfactia ei si a părintilor ce se consumă atât de mult pentru reusitele ei. hug

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptySam 25 Iul 2009, 16:41

Emil Condor a scris:
Sper din toată inima ca totul să se rezolve cu bine pentru fiica ta, spre satisfactia ei si a părintilor ce se consumă atât de mult pentru reusitele ei. hug

hug
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptySam 25 Iul 2009, 16:45

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

hug

Si eu sunt alaturi de voi si va tin pumnii:) hug mwah! mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptySam 25 Iul 2009, 21:32

zaraza26 a scris:
S-au afisat rezultatele partiale la facultatea de psihologie. Ultima medie la fara taxa este 9,75. Sorina are numarul de ordine 174, de pe lista celor admisi cu taxa. Cum numarul de locuri este de 150, inseamna ca trebuie sa plece 24 ca sa fie admisa pe locurile cu taxa. Sistemul asta de invatamant ne-a lasat masca. Inteleg acum ca, daca, ai o medie mai mica, niciodata n-o sa ai o medie mai buna de intrare la facultate. Pe vremea noastra puteai sa stai un an acasa, sa inveti, si apoi sa incerci la facultate. Dar cu media Sorinei, 9,55 la bacalaureat si 9,35 in timpul liceului n-o sa aiba sanse niciodata sa intre pe locurile fara taxa. Probabil ca, totusi, o sa plece la Cluj chiar daca va ramane pe locurile de invatamant la distanta. Nu avem ce minune mai astepta. Examen la facultate n-o sa se dea in urmatorii zece ani... O sa lucreze opt ore pe zi si seara sa mai castige cu tehnoredactare. Dar, totusi, poate intra pe locurile cu taxa!

www.psychology.ro
Urmeaza inca doua redistribuiri. Doar nu mai trebuie sa ne prezentam si pentru alea!! Inca nu stim in ce constau celelalte confirmari. Maine, duminica, mergem in Cluj si platim 1/4 din taxa. Chiar daca ne-am retrage dupa redistribuiri, probabil ca acest sfert nu ni-l returneaza. Inca nu stim.
Of, of!
Succes, vă ţin pumnii!
Păcat de Sorina, are o medie f mare, dar într-adevăr admiterea asta pe medii mi se pare o imbecilitate. La fel ca şi creditele din timpul facultăţii. Asta e, cică ne-am modernizat. nu se poate nu se poate

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptySam 25 Iul 2009, 21:46

yzzy a scris:
zaraza26 a scris:

www.psychology.ro

Of, of!
Succes, vă ţin pumnii!
Păcat de Sorina, are o medie f mare, dar într-adevăr admiterea asta pe medii mi se pare o imbecilitate. La fel ca şi creditele din timpul facultăţii. Asta e, cică ne-am modernizat. nu se poate nu se poate

Of Zaraza ,ce e si in invatamintul asta,si Roxana e la taxa si a avut medie mare .dezavantajul copiilor buni este ca sunt licee si la sat in comune mai mari care au otinut note foarte mari dar nu rezista-n timp si ocupa locurile celor care au invatat ,uneori si norocul e prin preajma.

Drum bun,fiti siguri ca daca ati dat banii nu-i mai primiti.

Bafta ,cu mult drag Geta:)
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyDum 26 Iul 2009, 20:01

Inca nu e totul pierdut. La facultate ni s-a spus din nou ca media e suficient de mare ca sa speram ca ar putea ajunge pe locurile fara taxa. Ne-au propus sa lasam actele originale, ca in caz ca ajunge la fara taxa, sa nu mai facem un drum sa le aducem. Bineinteles ca aveam originalele la mine. De ce, nu stiu. Prevazatoare, le-am luat cu mine, ca nu se stie ce se poate intampla! thumb_yello Am facut si cateva poze pe drum, dar astea vor aparea abia maine, asa sper!

flower mwah! flower Sa aveti o seara placuta!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyDum 26 Iul 2009, 20:47

Baftă multă fetei, Zaraza!
Ştiu la fel de bine ca şi tine ce înseamnă tâmpenia asta de admitere!
Fi-miu a avut baftă că la Automatică, la Politehnică, s-a dat examen iar media la BAC n-a contat decât 25 la sută. Altfel, cu media lui pe patru ani... doh

Sper că fata ta va avea şansă! Vă ţin pumnii! thumb_yello

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyLun 27 Iul 2009, 06:48

Emoţii, emoţii şi iar emoţii. Dar fără emoţii nu-i fain. Şi după emoţii

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyLun 27 Iul 2009, 08:36

zaraza26 a scris:
Inca nu e totul pierdut. La facultate ni s-a spus din nou ca media e suficient de mare ca sa speram ca ar putea ajunge pe locurile fara taxa. Ne-au propus sa lasam actele originale, ca in caz ca ajunge la fara taxa, sa nu mai facem un drum sa le aducem. Bineinteles ca aveam originalele la mine. De ce, nu stiu. Prevazatoare, le-am luat cu mine, ca nu se stie ce se poate intampla! thumb_yello Am facut si cateva poze pe drum, dar astea vor aparea abia maine, asa sper!

flower mwah! flower Sa aveti o seara placuta!

Sa ma ierte cei de peste ocean... mwah! dar cu emotiile astea am uitat ca la unii seara pica la alte ore. Pai daca va simt pe toti la fel de aproape!... hug flower hug
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyLun 27 Iul 2009, 08:44

Dupa ce am gasit si in rau un bine, a inceput sa ne vina inima la loc. Astea sunt regulile, n-avem incotro. Sorina a inceput sa indrageasca Clujul. Era si de asteptat sa se simta bine in atmosfera facultatii, cand ieri am stat la rand alaturi de alti tineri care iubesc psihologia. Si noi, parintii, stim foarte bine ce inseamna studiul din timpul facultatii, ce rampa de lansare poate fi, iti ofera alta perspectiva asupra vietii.
Care e raul din bine? Daca ar fi ramas la invatamantul la distanta, ar fi avut timp mai mult sa castige un ban in plus si/sau sa invete. Ca oricum, tot n-ar fi stat acasa!... Cheltuielile de la zi cu taxa la invatamant la distanta sunt cam aceleasi, nu?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 EmptyLun 27 Iul 2009, 09:47

Am reusit sa fac fotografii la un restaurant, imediat dupa ce am trecut de intersectia cu drumul catre Beclean. Data trecuta am retinut in sfarsit indiciile, ca sa pot pregati din timp aparatul. In fata, in parcare, au tot felul de mici constructii inedite.

Casuta din padure (I) - Pagina 36 Picture013a

Casuta din padure (I) - Pagina 36 Picture016a

Casuta din padure (I) - Pagina 36 Picture017ak

Casuta din padure (I) - Pagina 36 Picture020at

Casuta din padure (I) - Pagina 36 Picture022a
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 36 Empty

Sus In jos

Casuta din padure (I)
Sus 
Pagina 36 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Casuta din padure (II)
» STIRI SOCIALE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZARAZA-
Mergi direct la: