__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Casuta din padure (I) | |
|
+17yzzy Layla ACCENT ostrovna Mihai LEONTE zuum Anahoret cactus Diaporevomenos Karima Administrator nicuvar abba Emil Condor aurora abbilbal zaraza26 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 23 Iul 2009, 12:05 | |
| | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 23 Iul 2009, 23:00 | |
| Vreau şi eu acolo! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 24 Iul 2009, 05:31 | |
| Acolo? Tu cunosti norii de Năsăud? Cei de Canada, crezi că sunt din Octombrie! Port Dover: | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 24 Iul 2009, 09:07 | |
| - Citat :
- Cei de Canada, crezi că sunt din Octombrie!
Poate prind in octombrie, in Nasaud, nori ca cei de acum! | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 24 Iul 2009, 09:12 | |
| Ieri a fost o pana de curent de doua ore la serviciu, ceva lucrari neautorizate in comuna vecina s-au dat singure de gol... Asa ca, avand aparatul foto la mine, am luat in obiectiv coltul cel mai fain din peisajul ce se vede la geamul meu. Ca mai nou descarc pozele la serviciu. Cand venim acasa tragem pe dreapta ca e prea cald, iar dupa ora 20 ma apuc de dulceata si alte treburi. | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 24 Iul 2009, 10:15 | |
| | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 24 Iul 2009, 11:46 | |
| Ce dor mi-e de locurile astea Zara, numai vazand pozele tale imi dau seama... abia astept, in august merg (cu mama!!!) la Rodna. Tare mult as fi vrut sa te intalnesc cumva, dar fiind si cu mama, SI CU SOTZUL !~!! nu stiu cum as putea face... doi oameni ffff dificili Cat priveste Sorina, n-ai ce-i face, decat sa fii pe langa ea, sa o ajuti cat poti (mai ales tu, daca tatal e mai sever, mai dificil). Cel mai important mi se pare sa pastrezi cu ea relatia afectiva, increderea s-o aiba in tine, sa stie ca la orice necaz, pe tine te are prima si de incredere pentru ajutor. Nu vrea camin si pentru ca are prietenul. N-o intereseaza anturajul fetelor, a cine stie ce fel de fete. Cred ca si de munca in Cluj este dificil. Clujul a fost dintotdeauna un oras scump, mai scump si mai fitzos decat oricare alt centru universitar. Dar se spune ca si foarte bun ca si invatatura. Bafta multa pentru Sorina, sa ne tii la curent cu mersul evenimentelor! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 24 Iul 2009, 12:11 | |
| - aurora a scris:
- Ce dor mi-e de locurile astea Zara, numai vazand pozele tale imi dau seama...
abia astept, in august merg (cu mama!!!) la Rodna. Tare mult as fi vrut sa te intalnesc cumva, dar fiind si cu mama, SI CU SOTZUL !~!! nu stiu cum as putea face... doi oameni ffff dificili
Cat priveste Sorina, n-ai ce-i face, decat sa fii pe langa ea, sa o ajuti cat poti (mai ales tu, daca tatal e mai sever, mai dificil). Cel mai important mi se pare sa pastrezi cu ea relatia afectiva, increderea s-o aiba in tine, sa stie ca la orice necaz, pe tine te are prima si de incredere pentru ajutor. Nu vrea camin si pentru ca are prietenul. N-o intereseaza anturajul fetelor, a cine stie ce fel de fete.
Cred ca si de munca in Cluj este dificil. Clujul a fost dintotdeauna un oras scump, mai scump si mai fitzos decat oricare alt centru universitar. Dar se spune ca si foarte bun ca si invatatura.
Bafta multa pentru Sorina, sa ne tii la curent cu mersul evenimentelor! Noi am putea trage o fuga incolo, poate ne putem intalni in Sangeorz, pentru scurt timp. Daca nu, si in Rodna. Sa nu suprasolicitam bunavointa celor dragi! Merita sa incercam! Iti trimit un mesaj privat cu numarul meu de telefon, sper sa fiu pe faza, uneori nu-l iau cu mine. Oricum, in functie de programul nostru, ar fi bine sa stiu cu o zi inainte. Intr-adevar, le voi insufla incredere tinerilor, asta e tot ce le trebuie. Sa aiba curaj sa indrazneasca si sa nu dispere daca le va fi mai greu uneori. Eu asa zic, ca in viata sunt perioade si perioade, trebuie doar sa ai rabdare pana cand vin perioadele bune. Dar nu sa stai cu mana in san!! A avut doua colege cu care s-a inteles foarte bine, dar in ultima vreme a constatat ca diferentele dintre ele s-au adancit... Asa ca e oarecum dezamagita, crede ca nu poate sa-si faca noi prieteni. Multumesc pentru incurajari!! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 24 Iul 2009, 15:35 | |
| Aha este rost sa va intilniti,foarte bine dragele mele,oricum invidia ma roade:) | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 24 Iul 2009, 20:42 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 24 Iul 2009, 21:18 | |
| | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 24 Iul 2009, 21:33 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 24 Iul 2009, 21:34 | |
| | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 25 Iul 2009, 16:26 | |
| S-au afisat rezultatele partiale la facultatea de psihologie. Ultima medie la fara taxa este 9,75. Sorina are numarul de ordine 174, de pe lista celor admisi cu taxa. Cum numarul de locuri este de 150, inseamna ca trebuie sa plece 24 ca sa fie admisa pe locurile cu taxa. Sistemul asta de invatamant ne-a lasat masca. Inteleg acum ca, daca, ai o medie mai mica, niciodata n-o sa ai o medie mai buna de intrare la facultate. Pe vremea noastra puteai sa stai un an acasa, sa inveti, si apoi sa incerci la facultate. Dar cu media Sorinei, 9,55 la bacalaureat si 9,35 in timpul liceului n-o sa aiba sanse niciodata sa intre pe locurile fara taxa. Probabil ca, totusi, o sa plece la Cluj chiar daca va ramane pe locurile de invatamant la distanta. Nu avem ce minune mai astepta. Examen la facultate n-o sa se dea in urmatorii zece ani... O sa lucreze opt ore pe zi si seara sa mai castige cu tehnoredactare. Dar, totusi, poate intra pe locurile cu taxa! www.psychology.roUrmeaza inca doua redistribuiri. Doar nu mai trebuie sa ne prezentam si pentru alea!! Inca nu stim in ce constau celelalte confirmari. Maine, duminica, mergem in Cluj si platim 1/4 din taxa. Chiar daca ne-am retrage dupa redistribuiri, probabil ca acest sfert nu ni-l returneaza. Inca nu stim. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 25 Iul 2009, 16:30 | |
| Sper din toată inima ca totul să se rezolve cu bine pentru fiica ta, spre satisfactia ei si a părintilor ce se consumă atât de mult pentru reusitele ei. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
| | | | ostrovna
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 25 Iul 2009, 16:45 | |
| | |
| | | yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 25 Iul 2009, 21:32 | |
| - zaraza26 a scris:
- S-au afisat rezultatele partiale la facultatea de psihologie. Ultima medie la fara taxa este 9,75. Sorina are numarul de ordine 174, de pe lista celor admisi cu taxa. Cum numarul de locuri este de 150, inseamna ca trebuie sa plece 24 ca sa fie admisa pe locurile cu taxa. Sistemul asta de invatamant ne-a lasat masca. Inteleg acum ca, daca, ai o medie mai mica, niciodata n-o sa ai o medie mai buna de intrare la facultate. Pe vremea noastra puteai sa stai un an acasa, sa inveti, si apoi sa incerci la facultate. Dar cu media Sorinei, 9,55 la bacalaureat si 9,35 in timpul liceului n-o sa aiba sanse niciodata sa intre pe locurile fara taxa. Probabil ca, totusi, o sa plece la Cluj chiar daca va ramane pe locurile de invatamant la distanta. Nu avem ce minune mai astepta. Examen la facultate n-o sa se dea in urmatorii zece ani... O sa lucreze opt ore pe zi si seara sa mai castige cu tehnoredactare. Dar, totusi, poate intra pe locurile cu taxa!
www.psychology.ro Urmeaza inca doua redistribuiri. Doar nu mai trebuie sa ne prezentam si pentru alea!! Inca nu stim in ce constau celelalte confirmari. Maine, duminica, mergem in Cluj si platim 1/4 din taxa. Chiar daca ne-am retrage dupa redistribuiri, probabil ca acest sfert nu ni-l returneaza. Inca nu stim. Of, of! Succes, vă ţin pumnii! Păcat de Sorina, are o medie f mare, dar într-adevăr admiterea asta pe medii mi se pare o imbecilitate. La fel ca şi creditele din timpul facultăţii. Asta e, cică ne-am modernizat. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 25 Iul 2009, 21:46 | |
| - yzzy a scris:
- zaraza26 a scris:
- S-au afisat rezultatele partiale la facultatea de psihologie. Ultima medie la fara taxa este 9,75. Sorina are numarul de ordine 174, de pe lista celor admisi cu taxa. Cum numarul de locuri este de 150, inseamna ca trebuie sa plece 24 ca sa fie admisa pe locurile cu taxa. Sistemul asta de invatamant ne-a lasat masca. Inteleg acum ca, daca, ai o medie mai mica, niciodata n-o sa ai o medie mai buna de intrare la facultate. Pe vremea noastra puteai sa stai un an acasa, sa inveti, si apoi sa incerci la facultate. Dar cu media Sorinei, 9,55 la bacalaureat si 9,35 in timpul liceului n-o sa aiba sanse niciodata sa intre pe locurile fara taxa. Probabil ca, totusi, o sa plece la Cluj chiar daca va ramane pe locurile de invatamant la distanta. Nu avem ce minune mai astepta. Examen la facultate n-o sa se dea in urmatorii zece ani... O sa lucreze opt ore pe zi si seara sa mai castige cu tehnoredactare. Dar, totusi, poate intra pe locurile cu taxa!
www.psychology.ro Urmeaza inca doua redistribuiri. Doar nu mai trebuie sa ne prezentam si pentru alea!! Inca nu stim in ce constau celelalte confirmari. Maine, duminica, mergem in Cluj si platim 1/4 din taxa. Chiar daca ne-am retrage dupa redistribuiri, probabil ca acest sfert nu ni-l returneaza. Inca nu stim. Of, of! Succes, vă ţin pumnii! Păcat de Sorina, are o medie f mare, dar într-adevăr admiterea asta pe medii mi se pare o imbecilitate. La fel ca şi creditele din timpul facultăţii. Asta e, cică ne-am modernizat. Of Zaraza ,ce e si in invatamintul asta,si Roxana e la taxa si a avut medie mare .dezavantajul copiilor buni este ca sunt licee si la sat in comune mai mari care au otinut note foarte mari dar nu rezista-n timp si ocupa locurile celor care au invatat ,uneori si norocul e prin preajma. Drum bun,fiti siguri ca daca ati dat banii nu-i mai primiti. Bafta ,cu mult drag Geta:) | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Dum 26 Iul 2009, 20:01 | |
| Inca nu e totul pierdut. La facultate ni s-a spus din nou ca media e suficient de mare ca sa speram ca ar putea ajunge pe locurile fara taxa. Ne-au propus sa lasam actele originale, ca in caz ca ajunge la fara taxa, sa nu mai facem un drum sa le aducem. Bineinteles ca aveam originalele la mine. De ce, nu stiu. Prevazatoare, le-am luat cu mine, ca nu se stie ce se poate intampla! Am facut si cateva poze pe drum, dar astea vor aparea abia maine, asa sper! Sa aveti o seara placuta! | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Dum 26 Iul 2009, 20:47 | |
| Baftă multă fetei, Zaraza! Ştiu la fel de bine ca şi tine ce înseamnă tâmpenia asta de admitere! Fi-miu a avut baftă că la Automatică, la Politehnică, s-a dat examen iar media la BAC n-a contat decât 25 la sută. Altfel, cu media lui pe patru ani... Sper că fata ta va avea şansă! Vă ţin pumnii! _____________________ Free your mind!
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 27 Iul 2009, 06:48 | |
| Emoţii, emoţii şi iar emoţii. Dar fără emoţii nu-i fain. Şi după emoţii | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 27 Iul 2009, 08:36 | |
| | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 27 Iul 2009, 08:44 | |
| Dupa ce am gasit si in rau un bine, a inceput sa ne vina inima la loc. Astea sunt regulile, n-avem incotro. Sorina a inceput sa indrageasca Clujul. Era si de asteptat sa se simta bine in atmosfera facultatii, cand ieri am stat la rand alaturi de alti tineri care iubesc psihologia. Si noi, parintii, stim foarte bine ce inseamna studiul din timpul facultatii, ce rampa de lansare poate fi, iti ofera alta perspectiva asupra vietii. Care e raul din bine? Daca ar fi ramas la invatamantul la distanta, ar fi avut timp mai mult sa castige un ban in plus si/sau sa invete. Ca oricum, tot n-ar fi stat acasa!... Cheltuielile de la zi cu taxa la invatamant la distanta sunt cam aceleasi, nu? | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 27 Iul 2009, 09:47 | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) | |
| |
| | | | Casuta din padure (I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |