| Casuta din padure (I) | |
|
+17yzzy Layla ACCENT ostrovna Mihai LEONTE zuum Anahoret cactus Diaporevomenos Karima Administrator nicuvar abba Emil Condor aurora abbilbal zaraza26 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 13 Feb 2009, 22:25 | |
| aaaa...zara, grozave pozele... e zapada mare la voi? la noi doar s-a mocirlit
am incercat si eu cu arborele genealogic...dar am renuntat repede, trebuie prea multe date si nu le stiu _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 14 Feb 2009, 03:23 | |
| - aurora a scris:
- am incercat si eu cu arborele genealogic...dar am renuntat repede, trebuie prea multe date si nu le stiu
Eu am noroc, sora mea din Chicago s-a ocupat deja de problema aceea. Nu mai trebuie să consum si eu timp deloc. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 14 Feb 2009, 15:49 | |
| | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 14 Feb 2009, 15:55 | |
| - aurora a scris:
- aaaa...zara, grozave pozele... e zapada mare la voi? la noi doar s-a mocirlit
am incercat si eu cu arborele genealogic...dar am renuntat repede, trebuie prea multe date si nu le stiu Oare de ce mi-a venit ideea sa fac poze crengilor si nu altundeva? Desi a nins dupa-masa si seara am facut prima poza.......apoi a doua zi iar a nins, abia seara dupa 18.00 s-a depus un strat foarte subtire pe trotuare si strazi. Nici azi dimineata temperatura n-a coborat sub minus un grad. Pe dealuri si prin gradini stratul e neuniform, alterneaza pamant la vedere si zapada... Mie imi prinde foarte bine acest arbore genealogic deoarece tata a scris datele pe care le tinea minte. O data am incercat pe hartie si atat. Din pacate tata a trecut datele in doua locuri. Dupa ce termin de aici, voi verifica si pe celelalte. Deocamdata merge foarte greu, deoarece trebuie sa caut acele in carul cu fan, tata scriind multe amanunte pe care si le aducea aminte. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 17 Feb 2009, 09:23 | |
| De aseara ninge...cand mai tare, cand doar fulguie. De azi dimineata ii da mai tare... Abia acum e iarna... Sper sa fac o fotografie dupa-masa! Dimineata erau minus patru grade | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 17 Feb 2009, 10:41 | |
| Ce bine că n-am ştiut ce înseamnă "baraboi" şi am gugălit să aflu. Iaca ce minunăţie de reţetă am aflat, şi este descrisă pe larg, şi cu poze... şi cred că este grozav de bună!!! - Citat :
- ... singura mâncare tradiţională locului vizitat am mâncat-o în Vişeul de Sus (Maramureş) se numeşte "coleaşa cu baraboi" în traducere: mămăligă cu cartofi, brânză şi jumeri, servită cu smântână.
http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/16066/Coleasa-cu-baraboi/_____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 17 Feb 2009, 21:52 | |
| Iarna in gradini nasaudene...se vad patru gradini... | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 17 Feb 2009, 23:58 | |
| Am vorbit in seara asta cu verisoara mea de la Rodna... mi-a zis ca zapada e asa de mare la ei, ca nu mai pot scoate masina din curte! Maine trebuiau sa mearga la Cluj cu masina... vor merge cu autobusul! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 18 Feb 2009, 08:33 | |
| - aurora a scris:
- Am vorbit in seara asta cu verisoara mea de la Rodna... mi-a zis ca zapada e asa de mare la ei, ca nu mai pot scoate masina din curte! Maine trebuiau sa mearga la Cluj cu masina... vor merge cu autobusul!
Azi dimineata am facut o fotografie si asteptam demult sa am ocazia. Cum aluneca zapada de pe crengi si atarna ca o salba. Sper diseara sa o postez aici! | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 18 Feb 2009, 22:18 | |
| In spate se vede casa vecinului de peste drum. | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 24 Feb 2009, 21:36 | |
| Descompunerea trandafirului | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 24 Feb 2009, 23:48 | |
| Hei fratilor! Zaraza a rămas singură prin desisuri! Poate are nevoie de companie...
Zaraza, îti este teamă să fii singură în pădure? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 25 Feb 2009, 00:19 | |
| La cumnata mea in gradina ghioceii s-au tuflit de frig si vant _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 25 Feb 2009, 04:25 | |
| La mine în curte, la Plopeni, n-au înflorit. Sau, dac-or fi înflorit, probabil au sărit copiii gardul şi i-au cules. Am fost p-acolo acum două-trei săptămâni şi nu era nimic. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 25 Feb 2009, 08:43 | |
| - Emil Condor a scris:
- Hei fratilor! Zaraza a rămas singură prin desisuri!
Poate are nevoie de companie...
Zaraza, îti este teamă să fii singură în pădure? In principiu imi place sa ma plimb prin padure...dar presupunand ca m-as fi ratacit, ceea ce e putin probabil, ar trebui sa-mi infrang teama si sa judec la rece cum sa rezolv situatia. Cam asa arat eu prin padure... | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 25 Feb 2009, 08:46 | |
| - aurora a scris:
- La cumnata mea in gradina ghioceii s-au tuflit de frig si vant
Ghioceii din imagini sunt de la nord si au stat sub zapada pana acuma. Se pare ca de maine vin alte ninsori, deci spuneti-le la revedere pana trece si asta... Ghioceii de la sud nu stiu ce fac. Data trecuta cand erau infloriti am cules mare parte din ei si i-am facut cadou. Trebuie sa ma uit sa vad daca mai este zapada peste cei ramasi... | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 25 Feb 2009, 08:47 | |
| - Emil Condor a scris:
Zaraza, îti este teamă să fii singură în pădure? De companie am nevoie oricand...depinde de persoana... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 26 Feb 2009, 01:12 | |
| - zaraza26 a scris:
- Emil Condor a scris:
Poate are nevoie de companie... De companie am nevoie oricand...depinde de persoana... Mă bucur că îti place în compania noastră. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 26 Feb 2009, 09:25 | |
| | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 28 Feb 2009, 14:01 | |
| - zaraza26 a scris:
M-ai omorât cu fotografia asta! O dedicaţie pentru tine şi copacii tăi: DecorGeorge BacoviaCopacii albi, copacii negri Stau goi în parcul solitar Decor de doliu funerar ... Copacii albi, copacii negri. În parc regretele plâng iar ... Cu pene albe, pene negre O pasăre cu glas amar Străbate parcul secular ... Cu pene albe, pene negre ... În parc fantomele apar ... Şi frunze albe, frunze negre; Copacii albi, copacii negri; Şi pene albe, pene negre, Decor de doliu funerar ... În parc ninsoarea cade iar ... _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 28 Feb 2009, 17:13 | |
| - Citat :
- M-ai omorât cu fotografia asta!
O dedicaţie pentru tine şi copacii tăi Hihi! Multumesc! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 02 Mar 2009, 04:04 | |
| - Emil Condor a scris:
Zaraza, îti este teamă să fii singură în pădure? Şi pe tine cine te opreşte să ţii companie doamnelor pe forum ? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) | |
| |
|
| |
| Casuta din padure (I) | |
|