Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 02 Mar 2009, 22:24
Poza de noapte cu ghioceii de la sud. N-am avut intentia sa fac neaparat poza de noapte, dar atunci am prins momentul. Că mereu imi aduc aminte in momente nepotrivite... Nu se vedea nimic in obiectiv...dar am reusit sa potrivesc aparatul totusi din prima incercare.
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 05 Mar 2009, 11:57
Unde e subiectul cu "cerul", ca am o fotografie interesanta cu Luna, de pe net. Motorul de cautare de pe forum nu ma ajuta. Culmea ca nici subiectul cu "Intrebari" nu e de gasit... Doamne feri sa caut ceva ca ma pierd...
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 10 Mar 2009, 17:36
In Nasaud, la sfarsitul verii trecute, a fost deschis un restaurant-pensiune intr-o cladire veche, interesanta. Am tot amanat sa facem o fotografie (ca vroiam sa mergem intr-o duminica dimineata, sa nu fie masini parcate si circulatie pe acolo). Acum a trebuit de musai, ca incep sa adauge ceva intr-o latura... Sper sa arate bine si dupa ce adauga. Noi ii ziceam "la castel" dintotdeauna...
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: E atit de frumos si curat,se vede ca esti o femeie sincera si simpatica..am sa vin des la tine si te invit si eu pe insula mea.Ce imagini minunate si ce mult imi olac.ZARAZA NUME RAR SI FRUMOS Joi 12 Mar 2009, 13:52
abba a scris:
E frumos aici la tine, Zaraza! Si tu ai un chip placut care inspira bunatate si incredere in oameni. De fapt, te banuiam asa inca de cand ai poposit pe Atractiv. Ma gandesc sa-mi fac si eu o casuta...dar inca nu stiu , nu sunt sigura. Mie imi place sa actionez mai dezordonat, dupa mofturi si chefuri, la voia intamplarii.
[b]
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 12 Mar 2009, 14:06
ostrovna a scris:
abba a scris:
E frumos aici la tine, Zaraza! Si tu ai un chip placut care inspira bunatate si incredere in oameni. De fapt, te banuiam asa inca de cand ai poposit pe Atractiv. Ma gandesc sa-mi fac si eu o casuta...dar inca nu stiu , nu sunt sigura. Mie imi place sa actionez mai dezordonat, dupa mofturi si chefuri, la voia intamplarii.
Cred ca asta ai vrut sa scrii, dar a aparut numai la subiect, nu si in mesaj.
ostrovna a scris:
E atit de frumos si curat,se vede ca esti o femeie sincera si simpatica..am sa vin des la tine si te invit si eu pe insula mea.Ce imagini minunate si ce mult imi plac.ZARAZA NUME RAR SI FRUMOS
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
ostrovna
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 12 Mar 2009, 20:24
ostrovna
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 13 Mar 2009, 11:37
Sfecla uriasa,ce interesant,si florile,ce bine ma simt la tine Zaraza esti speciala
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 13 Mar 2009, 11:44
Specială în specialităţi speciale este Zaraza noastră specială.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
zaraza26
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 13 Mar 2009, 13:02
abbilbal a scris:
Specială în specialităţi speciale este Zaraza noastră specială.
Cand aveam vreo 14 ani si frate-miu vreo 8, am luat un cuvant si l-am plimbat pe langa multe alte cuvinte, pana si-a pierdut sensul si a ajuns doar o inlantuire de sunete. Sa zicem ca era...etichetat (desi daca m-as mai gandi o ora, poate mi-as aduce aminte ce era). Si da-i...zarzarul etichetat, galagia etichetata, mersul etichetat...
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 13 Mar 2009, 13:19
zaraza26 a scris:
Cand aveam vreo 14 ani si frate-miu vreo 8, am luat un cuvant si l-am plimbat pe langa multe alte cuvinte, pana si-a pierdut sensul si a ajuns doar o inlantuire de sunete. Sa zicem ca era...etichetat (desi daca m-as mai gandi o ora, poate mi-as aduce aminte ce era). Si da-i...zarzarul etichetat, galagia etichetata, mersul etichetat...
Si mie imi plac jocurile de cuvinte. Mi-au folosit si la definitii. 6 ani diferenta intre tine si fratele tau? Dar de ce ma mir, intre Doina si sora ei sunt 12. Eu sunt singur. Nu am frati. In schimb va am pe voi, prietenii de la popas. mwah1
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
zaraza26
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 13 Mar 2009, 13:53
nicuvar a scris:
zaraza26 a scris:
Si mie imi plac jocurile de cuvinte. Mi-au folosit si la definitii. 6 ani diferenta intre tine si fratele tau? Dar de ce ma mir, intre Doina si sora ei sunt 12. Eu sunt singur. Nu am frati. In schimb va am pe voi, prietenii de la popas. mwah1
Fratele meu e in Bucuresti si ne vedem destul de rar. Intr-o vreme comunicam foarte rar, diferenta de varsta isi spusese cuvantul, dar acuma se estompeaza...
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 13 Mar 2009, 15:16
Sora mea este mai mica decat mine cu 12 ani jumate (suntem surori numai de tata, la mama fiecare este copil unic). Asa cum zice si zaraza, cu inaintarea in varsta diferenta asta s-a estompat mult, acum ne dor pe amandoua "batranetele" Dar a fost bine ca eu am putut sa ma ocup mult de ea cand era in scoala (la sedintele cu parintii eu mergeam), mai apoi fata mea i-a fost ei de mare ajutor, tot pentru comunicarea cu scoala pentru fetele ei (are doua fete gemene, acum de aproape 17 ani). Mi-e tare bine sa stiu ca am o sora (ea locuieste in Bucuresti), ca exista undeva inca un om cu care pot comunica in orice moment, de bine sau de rau. Acum imi pare rau ca nu am avut doi copii. Macar daca as vedea-o si pe fata la casa ei, cu familia ei, as simti ca nu e singura, ca nu va fi singura.
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 13 Mar 2009, 16:24
Zaraza sunt necajita nu pot sa pun poze la ostrovna am uitat ceva?
ostrovna
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 13 Mar 2009, 16:26
ostrovna a scris:
La Garina ce frumos:)
ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Dum 15 Mar 2009, 15:05
Simfonia Primăverii
zaraza26
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 16 Mar 2009, 10:10
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 18 Mar 2009, 11:26
Eu am o sora dar e in Canada nu am vazut-o de 5 ani,mai vorbim la telefon rara,mama e in orasul meu dar are 76 de ani e greu:)
O zi buna tuturor:)
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 19 Mar 2009, 10:20
Ostrovna, te descurci cu pozele? Vezi că aici, unde se scriu mesajele, pe bara cu taste, este o tastă, a şasea de la stânga la dreapta, care trebuie activată cu un clic. Ea te trimite la browserul ce copiază poza din calculatorul tău. După ce ai ales poza, tastezi open şi te întorci la "Download" unde tastezi "host it" pentru încărcarea fotografiei de la "ImageShack" Acolo dai un clicstânga la "URL Thumbnall for forums (1)" şi cu clic dreapta faci "copy" pentru fotografie şi te întorci la scrierea mesajului unde cu clic dreapta faci "paste" şi va ieşi ceva de genul ăsta:
abbilbal
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 19 Mar 2009, 10:29
Dară tu frumoasă ţigancă, io am scris mesajul pentru Ostrovna anume că sunt pe tarlaua ei, şi cănd colo eram în căsuţa ta. Noa dară nu-i bai că mai dai şi de un încurcă lume ca mine pe care să-l cinsteşti cu un păruţ micuţ cât o ureche de măgar în care să torni horincă năsăudeană. Că tare ni-o tihnit când am beut aşe ceva că nici acum n-o pot uita deşi trecu ceva vreme de atunci.
zaraza26
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 19 Mar 2009, 11:38
abbilbal a scris:
Dară tu frumoasă ţigancă, io am scris mesajul pentru Ostrovna anume că sunt pe tarlaua ei, şi cănd colo eram în căsuţa ta. Noa dară nu-i bai că mai dai şi de un încurcă lume ca mine pe care să-l cinsteşti cu un păruţ micuţ cât o ureche de măgar în care să torni horincă năsăudeană. Că tare ni-o tihnit când am beut aşe ceva că nici acum n-o pot uita deşi trecu ceva vreme de atunci.
N-ai facut decat un scurt popas in drumul tau catre Ostrovul poetic. Te-am ademenit fara sa vreau ca am umblat prin camara si am destupat niste tuica. Fii binevenit si hai sa gustam si din asta...si din asta, ca la ce le-oi tine?
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 19 Mar 2009, 12:43
Am venit si eu in vizita la casuta din padure...si wow!ce poze frumoase am gasit aici si daaaaaa...crampeie de ganduri,prieteni virtuali,ei da! un forum in care te simti cu adevarat bine...uite,pentru casuta ta aduc in dar un copacel,de primavara,de nou,de inceput..
zaraza26
Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 19 Mar 2009, 13:18
Layla a scris:
Am venit si eu in vizita la casuta din padure...si wow!ce poze frumoase am gasit aici si daaaaaa...crampeie de ganduri,prieteni virtuali,ei da! un forum in care te simti cu adevarat bine...uite,pentru casuta ta aduc in dar un copacel,de primavara,de nou,de inceput..
Multumesc! Superbe flori sunt in copacelul asta! Parca e plin de visele din tinerete.