| Casuta din padure (I) | |
|
+17yzzy Layla ACCENT ostrovna Mihai LEONTE zuum Anahoret cactus Diaporevomenos Karima Administrator nicuvar abba Emil Condor aurora abbilbal zaraza26 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 16 Dec 2008, 18:55 | |
| - Emil Condor a scris:
- Hei, Abby, acum decideti care este Baba Safta - văd două în poza aia.
Bag sama că tu ai adormit în păpuci cănd dicutarăm despre baba Safta, cea cu ochelarii pe nas, şi Irinuca, cea de lângă moş Fotea. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 16 Dec 2008, 19:01 | |
| - aurora a scris:
- Oana(fiica-mea)b are pe balcon un craciunel..azi am vazut ca e plin-plin de boboci, poate ii fac maine niste poze. Din pacate nu-l mai poate baga in casa acum, la caldura i-ar pica toti mugurii din cauza variatiei prea mari de temperatura. O sa vedem daca singur va putea sa supravietuiasca.
Nu-l deplasaţi. Crăciunelelor nu le place să fie nici măcar rotite. Ele rezistă şi la temperaturi mai scăzute şi florire au să apară în săptămâna Crăciunului. Nu atingeţi florile. Vi se uscă crăciunelele. La noi sunt în biserică. Lumină relativ puţină şi destul de răcoare. Dar sunt nemaipomenit de frumos înflorite de Crăciun. | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 16 Dec 2008, 20:43 | |
| Am văzut la Kaufland, în Ploieşti, căciuniţe portocalii. Eu le ştiam numai pe cele ciclamen. Ne-am luat şi noi un ghiveci şi, până acum, le merge bine. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Dum 21 Dec 2008, 16:09 | |
| Bună dimineata, frumoasă Zaraza! De fapt e dimineată la mine... la voi sunt orelee 16.00, aproape că vine seara. Atunci: o după amiază plăcută să ai tu si ai tăi dragi. Sună mai bine... | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Dum 21 Dec 2008, 17:16 | |
| - Emil Condor a scris:
- Bună dimineata, frumoasă Zaraza!
De fapt e dimineată la mine... la voi sunt orelee 16.00, aproape că vine seara. Atunci: o după amiază plăcută să ai tu si ai tăi dragi. Sună mai bine... Buna sa-ti fie inima! Multumesc de urari, mi-am gasit un pic de timp sa mai citesc pe aici si sa raspund, dar n-o sa reusesc sa parcurg totul...cred. Si voua, duminica placuta! mwah1 | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 23 Dec 2008, 13:51 | |
|
Ultima editare efectuata de catre zaraza26 in Mar 23 Dec 2008, 13:59, editata de 1 ori | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 23 Dec 2008, 13:58 | |
| | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 23 Dec 2008, 23:32 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 23 Dec 2008, 23:41 | |
| Faină rău felicitarea aia personalizată, Zaraza. Ce coregrafie pe tine, mamăăă! | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 24 Dec 2008, 06:32 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 25 Dec 2008, 01:43 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 25 Dec 2008, 01:53 | |
| Eheee! Abby a tinut mortis să monteze instalatie la fiecare Popas. Esti electrician? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 25 Dec 2008, 04:04 | |
| zarzaraza duarme! d'iaia se joaca abibibu cu becurile cre'ca nu stie ce pateste cine se joaca seara cu chibriturile ... _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 25 Dec 2008, 07:03 | |
| Cioc, cioc, cioc....a venit lupu! Buna seaaara, sa traiti, la multi ani! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 26 Dec 2008, 11:17 | |
| Ţigancoooo! Încuie poarta că or plecat colindătorii !
Ce program mândru a fost la voi în Bistriţa Năsăudului de Crăciun ! | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 27 Dec 2008, 09:35 | |
| | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 27 Dec 2008, 09:47 | |
| Nu pot schimba de acasa semnatura, din cauza ca nu-mi apare bara de unelte. Mai mult ca sigur e de vina un virus care zace undeva si pot sa-l scot doar reinstaland windows-ul. Ca urmare, am dezactivat semnatura, ca sa nu primiti colindatorii mei intarziati...
:joker: | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 27 Dec 2008, 09:51 | |
| | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 27 Dec 2008, 10:14 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 27 Dec 2008, 19:06 | |
| - zaraza26 a scris:
- mail @yahoo.co.uk
Tu ai mail britanic? Ai fost si pe acolo? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 29 Dec 2008, 10:54 | |
| - Emil Condor a scris:
- zaraza26 a scris:
- mail @yahoo.co.uk
Tu ai mail britanic? Ai fost si pe acolo? co.uk mi se trage de la fiica-mea, ca ea mi-a facut adresa...odata...Si nu stia nici ea prea bine...si a ales Marea Britanie, ca e slabiciunea ei... | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 07 Ian 2009, 15:29 | |
| Aho, aho, copii si frati Si voi oameni minunati! Stati putin si nu tastati! Langa foc va adunati.
C-a venit in zi cu ger 2009, pionier. Sa ne-aduca un sac plin De soare si cer senin!
De urat am mai ura, Dar muza nu e colea. A plecat si m-a lasat, Sa ne fie anul bogat! | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mier 07 Ian 2009, 15:36 | |
| 2009 sa v-aduca:
Frunze-n buze, Lapte-n ţâţe, Drob de sare În spinare, Mălăieş În călcăieş Smoc de flori Pe subsuori.
cat mai multe glume bune Bani in buzunar sa sune!
La anul si la multi ani!
semneaza: capra din Scufita Rosie | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 09 Ian 2009, 13:06 | |
| Autobiografie M-am nascut in comuna Osoi din judetul Iasi. Clasele I-VIII le-am urmat in satul natal. Multi ani de zile adresa a fost satul Osoi, comuna Comarna, dar de curand adresa de pe certificatul de nastere corespunde cu realitatea. Tatal meu, profesor de stiinte naturale, mi-a fost diriginte in clasele de gimnaziu. Mama a fost bibliotecara cat am fost mica, apoi din cauza unor modificari in legislatie a trebuit sa-si schimbe locul de munca si a lucrat ca oficiant PTTR, de unde s-a si pensionat. Am un frate mai mic decat mine cu sase ani, care a terminat facultatea de textile. In 1979 am dat admitere la profilul de matematica-fizica. Asta a fost ideea tatei. Nu m-am impotrivit deloc, dar dupa ce am picat examenul ma tot ma miram ce am eu cu profilul asta...A fost examen greu pentru mine, venita de la tara si nepregatita in mod special. Era un profil pentru copii buni la invatatura din oras. Era liceul Emil Racovita, de profil stiinte naturale. Imediat dupa publicarea rezultatelor, s-a infiintat un profil de chimie industriala, unde m-a inscris tata. In sfarsit o alegere buna, dar nu fara cantec. Liceul intentiona sa stranga la acel profil pe cei buni care au picat la celelalte profile de elita. Tata a facut galagie...altfel nu stia sa umble cu relatii, pile...se enerva si gata... Asa am facut patru ani de liceu acolo, clasa altfel destul de slaba. Mai departe...ce altceva decat facultatea de chimie industriala! Familia, rudele, au stabilit ca e musai sa fac fie chimie pura la universitate, dar s-a desfiintat chiar atunci, dar in orice caz ceva sa-mi asigure un domiciliu in oras, asa ca universitatea a picat de pe lista. Cand eram mica imi doream sa ajung profesoara. Au trecut si cei cinci ani, fara evenimente majore. La repartizarea absolventilor, surpriza, foarte putine locuri in profilul meu macro in Moldova. Sectia de chimie organica a avut relatii si si-a asigurat cat de multe locuri in Moldova. Tata a facut o lista de prioritati ale viitoarelor locuri de munca. In Moldova erau doua locuri, evident nu apucam. In Nasaud erau trei locuri si l-am prins pe al doilea. Am venit impreuna cu doua colege de care nu eram prea apropiata. De altfel dupa revolutie au plecat in Moldova, ele fiind deja casatorite la sfarsitul facultatii cu moldoveni. In 1988 toamna, am poposit pe meleaguri nasaudene. In martie 1989 mi-am cunoscut viitorul sot si in iulie am facut nunta. Fiica s-a nascut in 24 martie 1990. In octombrie 1992 am fost trecuta in somaj. Socrii au infiintat o firma de producere pufuleti si am lucrat impreuna cu sotul, aveam undeva o camera inchiriata. Ambalarea o faceam acasa cu totii. In octombrie 1995 a murit soacra si in 1996, primavara, a intrat sotul in somaj. A urmat o perioada dificila, dar pe care am depasit-o in liniste si pace. In urmatorii ani sotul a facut reparatii pe unde a gasit, a facut schelete metalice pentru balcoane, a invatat sa construiasca sobe si asta ne-a ajutat foarte mult financiar. Apoi a gasit de lucru la o firma din oras unde era in somaj iarna. Si de acolo...aici unde lucram amandoi din septembrie 2007. Dupa 1995 am fost un an profesoara de matematica intr-un sat. Din pacate....sau nu, nu am terminat cursul de pedagogie din facultate. Am urmat un semestru, dar pe urma am pierdut primele cursuri deoarece au omis sa treaca pe orar sau s-a schimbat locatia si nu a stiut nimeni. Eu nu stateam in camin, ci la unchiul meu necasatorit care locuia cu bunica. Cum la varsta aia nu mai vroiam sa fiu profesoara din cauza comunistilor, a metodelor lor de indoctrinare, am renuntat sa fac cursul numai pentru marirea mediei de la absolvirea facultatii. Se vede ca semanam cu tata...numai ca eu sunt totusi mai intelegatoare... Am mai lucrat un an ca profesoara de religie greco-catolica, trei ore pe saptamana, cumulate toate vinerea de la 12 la 15, in biserica. Am facut un curs de contabilitate si am mai lucrat patru luni ca vanzatoare intr-un magazin. Am urmat un curs de medicina Ayurveda timp de numai un an, din pacate. In urmatorul an n-au mai avut participanti, doar pe mine. Am pus anunturi...nimic. Puteam sa merg la Bistrita, dar nu-mi permiteam financiar pe atunci. Si mi-am dat seama ca poate era bine daca faceam psihologie in scoala, si apoi facultatea de psihologie, dar erau interzise de comunisti pe atunci... Vise... Cu actiunile capatate ne-am cumparat imediat calculator, cand a fost? prin 1997... Din 2003 pana in 2007 am lucrat la o firma de asamblat cabluri auto, la birou, acte import-export. Acolo m-am familiarizat cu internetul. | |
|
| |
Mihai LEONTE
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 83 Localizare : Moldova Noua Romania Data de inscriere : 04/01/2009
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 09 Ian 2009, 13:56 | |
| Un mic eseu autobiografic ce poate da nastere unui roman. Am citit doar ultimul articol. Sper sa citesc si altele. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) | |
| |
|
| |
| Casuta din padure (I) | |
|