LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
politica CPSF drumetie nicuvar 1 sibiu brasov comment-143 Fantasy Popasul padure Limba internet romana efremovivanantonovici 1918 google muzica_traditionala humanitas curiozitati istorie taieri mediu reclame problema 23
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Casuta din padure (I) - Pagina 5 I_vote_lcapCasuta din padure (I) - Pagina 5 I_voting_barCasuta din padure (I) - Pagina 5 I_vote_rcap 
Emil Condor
Casuta din padure (I) - Pagina 5 I_vote_lcapCasuta din padure (I) - Pagina 5 I_voting_barCasuta din padure (I) - Pagina 5 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Casuta din padure (I)

In jos 
+17
yzzy
Layla
ACCENT
ostrovna
Mihai LEONTE
zuum
Anahoret
cactus
Diaporevomenos
Karima
Administrator
nicuvar
abba
Emil Condor
aurora
abbilbal
zaraza26
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

Casuta din padure (I) - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyJoi 27 Noi 2008, 22:04

abbilbal a scris:
PS. Este primul PPS pe care am reuşit să-l deschid până la capăt.

adica cele puse de mine nu le-ai putut deschide? din ce cauza oare? de ce nu mi-ai spus, ar fi trebuit sa le pun din nou? Spune-mi care, sa mai incerc sa-l pun.

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyLun 01 Dec 2008, 21:07

aurora a scris:
abbilbal a scris:
PS. Este primul PPS pe care am reuşit să-l deschid până la capăt.

adica cele puse de mine nu le-ai putut deschide? din ce cauza oare? de ce nu mi-ai spus, ar fi trebuit sa le pun din nou? Spune-mi care, sa mai incerc sa-l pun.

Noa dă-le pace că-s prea multe. Tu ce muzică MP3 mai vrei ? Sau ţi-ai făcut plinul ?

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyLun 01 Dec 2008, 22:08

abbilbal a scris:
Noa dă-le pace că-s prea multe. Tu ce muzică MP3 mai vrei ? Sau ţi-ai făcut plinul ?
Ştii că eu nu (prea) cer, dar mulţumesc frumos pentru tot ce mi se dă Casuta din padure (I) - Pagina 5 18_1_36

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyLun 08 Dec 2008, 14:44

Eroare in sistem

Clientul intreaba:
Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 si am observat ca programul a lansat o optiune subita Bebelus 1.0 care ocupa mult spatiu pe hard. In instructiuni nu era nimic mentionat. Pe de alta parte, Nevasta 1.0 se autoinstaleaza in toate celelalte programe si se lanseaza automat cand deschid o alta aplicatie, impiedicand executia.

Aplicatii ca Bere-intre-prieteni 10.3, Duminica-la-fotbal 5.0 nu mai functioneaza. Uneori apare un virus Soacra 1.0, care blocheaza sistemul sau face ca Nevasta 1.0 sa se comporte total haotic. Nu reusesc sa dezinstalez acest program si devine insuportabil mai ales cand incerc sa lansez aplicatia Duminica-de-dragoste 3.0. Se pare ca si alte fisiere sunt virusate. De ex: c:/Sex-sambata-dimineata.exe nu mai functioneaza deloc.

Am vrut sa revin la programul anterior Logodnica 7.0, dar procesul de dezinstalare al programului actual, Nevasta 1.0 mi se pare complicat, iar riscurile pentru sistem sunt mari, mai ales pentru Bebelus 1.0, care chiar imi place. Ma puteti ajuta?

Operatorul:
Draga client, nemultumirea dumneavoastra este frecventa printre utilizatori, dar ea se datoreaza unei greseli primare de conceptie. Multi utilizatori trec de la orice versiune Logodnica x.0 la Nevasta 1.0 cu speranta falsa ca Nevasta 1.0 nu este decat un program de divertisment si utilitati. Dar, in realitate, este vorba de mult mai mult decat atat: Nevasta 1.0 este un Operating System complet creat ca sa controleze toate aplicatiile dumneavoastra.

Este aproape imposibil sa dezinstalati Nevasta 1.0 si sa reveniti la Logodnica x.0, intrucat exista sisteme virusate care fac ca si aceasta sa se comporte ca si Nevasta 1.0. Aceeasi problema si cu Soacra 1.0. Acesta este un program mai vechi din care deriva Nevasta 1.0. si comporta multe probleme de compatibilitate. Cu putin noroc, sfarseste prin a fi victima unui virus si dispare in cativa ani. Unii utilizatori au incercat sa formateze tot modulul si sa instaleze programul Iubita+Nevasta 2.0, dar asta le-a creat si mai multe probleme (a se citi notita de prevenire "Pensie alimentara" si "Custodia copiilor"). Daca instalati Iubita 8.0 nu incercati sa treceti la Nevasta 2.0, pentru ca problemele vor fi chiar mai mari decat cele cu Nevasta 1.0.

Orice eroare aparuta va fi considerata ca provenind din partea dumneavoastra si trebuie sa v-o asumati. Va sfatuim sa activati aplicatiile c:/Scuze.Scuze.exe. Optiunile Da_draga_mea 2.7 si Ai_dreptate_iubire 4.5 sunt indispensabile.

oh da! thumb_yello Casuta din padure (I) - Pagina 5 154834
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyLun 08 Dec 2008, 16:58

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyLun 08 Dec 2008, 22:26

Casuta din padure (I) - Pagina 5 36_12_21

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyMar 09 Dec 2008, 04:46

Faină postarea aia Zaraza!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyMar 09 Dec 2008, 08:44

Emil Condor a scris:
Faină postarea aia Zaraza!

I-a venit sorocul. Era intr-o revista de a fiicei mele, cumparata cu vreo trei ani in urma. Am pus-o bine si am cam uitat de ea. Acuma, cautand colinde, am dat si peste ea. Toate la timpul lor, nu-i asa? thumb_yello
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyVin 12 Dec 2008, 20:27

Zaraza, te rog să mă scuzi - am rătăcit semnătura ta cumva, din greseală. Crying or Very sad
Dar fără să mă înjuri, te rog să o mai postezi odată la semnătura din profilul tău. Sorry!

Late edit:
Cumva am refăcut poza ta prin interventii exterioare, doar că este un pic mai mică si nu are scrisul ăla despre Fish!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptySam 13 Dec 2008, 15:35

Emil Condor a scris:
Zaraza, te rog să mă scuzi - am rătăcit semnătura ta cumva, din greseală. Crying or Very sad
Dar fără să mă înjuri, te rog să o mai postezi odată la semnătura din profilul tău. Sorry!

Late edit:
Cumva am refăcut poza ta prin interventii exterioare, doar că este un pic mai mică si nu are scrisul ăla despre Fish!

S-a rezolvat! thumb_yello Mai intai era sa inteleg ca era prea mare... Wink
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptySam 13 Dec 2008, 18:08

Mă bucur că s-a rezolvat, Zaraza. Îmi era teamă că nu vei avea poza salvată în calculatorul tău si... eram vinovat de "maltratarea" semnăturii tale.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 17:24

Emil Condor a scris:
Mă bucur că s-a rezolvat, Zaraza. Îmi era teamă că nu vei avea poza salvată în calculatorul tău si... eram vinovat de "maltratarea" semnăturii tale.

Si daca nu as mai fi avut-o...ce mare problema? Din cand in cand imi zic ca nu e bine sa ne atasam de lucruri materiale. Poza era salvata la servici, dar am gasit-o repede pe google de unde o luasem si prima data. Initial am zis ca pun alta, dar m-am gandit la cei care au vazut acolo pe baba Safta, si poate cine stie ce figuri pitoresti mai erau pe acolo si nu le vazusem inca. Wink
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 17:27

E bine totusi că ai avut-o! smile
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 17:30

Emil Condor a scris:
E bine totusi că ai avut-o! smile

Cu acest prilej te salut! Mai rar cand ne intalnim in timp real! hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 17:35

Este mereu o plăcere să te întâlnesc, să te citesc, să simt vibratiile sufletului tău nobil prin scrierile tale oneste care... since îti spun, mă impresionează. hug
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 17:37

Emil Condor a scris:
Este mereu o plăcere să te întâlnesc, să te citesc, să simt vibratiile sufletului tău nobil prin scrierile tale oneste care... since îti spun, mă impresionează. hug

De la tata mi se trage...

...prea multe complimente, draga Emil! hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 17:41

Am scris ceea ce simt si nu a fost totul, m-am mai abtinut un pic. smile
Eu sunt omul ce nu arunc complimente de dragul de a fi... acolo, doar ca formă de politete!
Complimentele mele sunt izvorâte din credinta ce o am despre persoana ce le receptionează. Să fii iubită, Zaraza dragă!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 17:54

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:

Si daca nu as mai fi avut-o...ce mare problema? Din cand in cand imi zic ca nu e bine sa ne atasam de lucruri materiale. Poza era salvata la servici, dar am gasit-o repede pe google de unde o luasem si prima data. Initial am zis ca pun alta, dar m-am gandit la cei care au vazut acolo pe baba Safta, si poate cine stie ce figuri pitoresti mai erau pe acolo si nu le vazusem inca. Wink

Păi dacă-i vorba să căutăm la figuri pitoreşti, ia uitaţi-vă la Irinuca, lângă moş Fotea, cum îşi mai caută caprele...

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 17:55

Emil Condor a scris:
Am scris ceea ce simt si nu a fost totul, m-am mai abtinut un pic. smile
Eu sunt omul ce nu arunc complimente de dragul de a fi... acolo, doar ca formă de politete!
Complimentele mele sunt izvorâte din credinta ce o am despre persoana ce le receptionează. Să fii iubită, Zaraza dragă!

Eu sunt asa facuta...sa imi placa sa primesc complimente, dar sa le refuz, probabil mi-e tare frica sa nu ma inalt mai mult decat sunt. Suntem oameni si gresim... Cum s-o fi chemand asta, sa ai perioade cand nu poti exercita modestia? Casuta din padure (I) - Pagina 5 876722
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 18:05

Păi, cred că orice om îndrăgeste complimentele dar adesea trebuie să ne gândim: de ce sunt făcute? Ce se urmăreste? Normal că în cazul de fată nu se poate specula nimic asupra unor astfel de intentii.

Eu am o vorbă ce o spun adesea: modestia este pentru învinsi.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyDum 14 Dec 2008, 18:06

Hei, Abby, acum decideti care este Baba Safta - văd două în poza aia.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyMar 16 Dec 2008, 15:40

Langa casuta din padure au inflorit, cam anemic, e drept...niste primule.

Flori de decembrie

Free Image Hosting at <a href=www.ImageShack.us" />

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyMar 16 Dec 2008, 15:50

zaraza26 a scris:
Şi mie mi-au înflorit anul trecut, dar pe la sfârşitul lui octombrie. În decembrie însă - niciodată! Eşti fericită! Wink

P.S.
Anul trecut le botezaserăm "ultimule", că se cam treceau crizantemele când au înflorit ele. Laughing

zaraza26

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyMar 16 Dec 2008, 15:53

Anahoret a scris:
zaraza26 a scris:
Şi mie mi-au înflorit anul trecut, dar pe la sfârşitul lui octombrie. În decembrie însă - niciodată! Eşti fericită! Wink

P.S.
Anul trecut le botezaserăm "ultimule", că se cam treceau crizantemele când au înflorit ele. Laughing

Cand nu e prea frig si zapada foarte putina, infloresc in decembrie-ianuarie, la noi. Sunt putine acum, ca le concureaza primavara lacrimioarele.
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 EmptyMar 16 Dec 2008, 17:39

Oana(fiica-mea)b are pe balcon un craciunel..azi am vazut ca e plin-plin de boboci, poate ii fac maine niste poze. Din pacate nu-l mai poate baga in casa acum, la caldura i-ar pica toti mugurii din cauza variatiei prea mari de temperatura. O sa vedem daca singur va putea sa supravietuiasca.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Casuta din padure (I)   Casuta din padure (I) - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Casuta din padure (I)
Sus 
Pagina 5 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Casuta din padure (II)
» STIRI SOCIALE

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZARAZA-
Mergi direct la: