| Casuta din padure (I) | |
|
+17yzzy Layla ACCENT ostrovna Mihai LEONTE zuum Anahoret cactus Diaporevomenos Karima Administrator nicuvar abba Emil Condor aurora abbilbal zaraza26 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Joi 27 Noi 2008, 22:04 | |
| - abbilbal a scris:
- PS. Este primul PPS pe care am reuşit să-l deschid până la capăt.
adica cele puse de mine nu le-ai putut deschide? din ce cauza oare? de ce nu mi-ai spus, ar fi trebuit sa le pun din nou? Spune-mi care, sa mai incerc sa-l pun. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 01 Dec 2008, 21:07 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
- PS. Este primul PPS pe care am reuşit să-l deschid până la capăt.
adica cele puse de mine nu le-ai putut deschide? din ce cauza oare? de ce nu mi-ai spus, ar fi trebuit sa le pun din nou? Spune-mi care, sa mai incerc sa-l pun. Noa dă-le pace că-s prea multe. Tu ce muzică MP3 mai vrei ? Sau ţi-ai făcut plinul ? | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 01 Dec 2008, 22:08 | |
| - abbilbal a scris:
- Noa dă-le pace că-s prea multe. Tu ce muzică MP3 mai vrei ? Sau ţi-ai făcut plinul ?
Ştii că eu nu (prea) cer, dar mulţumesc frumos pentru tot ce mi se dă _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 08 Dec 2008, 14:44 | |
| Eroare in sistemClientul intreaba:Acum un an am schimbat versiunea Logodnica 7.0 cu Nevasta 1.0 si am observat ca programul a lansat o optiune subita Bebelus 1.0 care ocupa mult spatiu pe hard. In instructiuni nu era nimic mentionat. Pe de alta parte, Nevasta 1.0 se autoinstaleaza in toate celelalte programe si se lanseaza automat cand deschid o alta aplicatie, impiedicand executia. Aplicatii ca Bere-intre-prieteni 10.3, Duminica-la-fotbal 5.0 nu mai functioneaza. Uneori apare un virus Soacra 1.0, care blocheaza sistemul sau face ca Nevasta 1.0 sa se comporte total haotic. Nu reusesc sa dezinstalez acest program si devine insuportabil mai ales cand incerc sa lansez aplicatia Duminica-de-dragoste 3.0. Se pare ca si alte fisiere sunt virusate. De ex: c:/Sex-sambata-dimineata.exe nu mai functioneaza deloc. Am vrut sa revin la programul anterior Logodnica 7.0, dar procesul de dezinstalare al programului actual, Nevasta 1.0 mi se pare complicat, iar riscurile pentru sistem sunt mari, mai ales pentru Bebelus 1.0, care chiar imi place. Ma puteti ajuta? Operatorul:Draga client, nemultumirea dumneavoastra este frecventa printre utilizatori, dar ea se datoreaza unei greseli primare de conceptie. Multi utilizatori trec de la orice versiune Logodnica x.0 la Nevasta 1.0 cu speranta falsa ca Nevasta 1.0 nu este decat un program de divertisment si utilitati. Dar, in realitate, este vorba de mult mai mult decat atat: Nevasta 1.0 este un Operating System complet creat ca sa controleze toate aplicatiile dumneavoastra. Este aproape imposibil sa dezinstalati Nevasta 1.0 si sa reveniti la Logodnica x.0, intrucat exista sisteme virusate care fac ca si aceasta sa se comporte ca si Nevasta 1.0. Aceeasi problema si cu Soacra 1.0. Acesta este un program mai vechi din care deriva Nevasta 1.0. si comporta multe probleme de compatibilitate. Cu putin noroc, sfarseste prin a fi victima unui virus si dispare in cativa ani. Unii utilizatori au incercat sa formateze tot modulul si sa instaleze programul Iubita+Nevasta 2.0, dar asta le-a creat si mai multe probleme (a se citi notita de prevenire "Pensie alimentara" si "Custodia copiilor"). Daca instalati Iubita 8.0 nu incercati sa treceti la Nevasta 2.0, pentru ca problemele vor fi chiar mai mari decat cele cu Nevasta 1.0. Orice eroare aparuta va fi considerata ca provenind din partea dumneavoastra si trebuie sa v-o asumati. Va sfatuim sa activati aplicatiile c:/Scuze.Scuze.exe. Optiunile Da_draga_mea 2.7 si Ai_dreptate_iubire 4.5 sunt indispensabile. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 08 Dec 2008, 16:58 | |
| | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Lun 08 Dec 2008, 22:26 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 09 Dec 2008, 04:46 | |
| Faină postarea aia Zaraza! | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 09 Dec 2008, 08:44 | |
| - Emil Condor a scris:
- Faină postarea aia Zaraza!
I-a venit sorocul. Era intr-o revista de a fiicei mele, cumparata cu vreo trei ani in urma. Am pus-o bine si am cam uitat de ea. Acuma, cautand colinde, am dat si peste ea. Toate la timpul lor, nu-i asa? | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Vin 12 Dec 2008, 20:27 | |
| Zaraza, te rog să mă scuzi - am rătăcit semnătura ta cumva, din greseală. Dar fără să mă înjuri, te rog să o mai postezi odată la semnătura din profilul tău. Sorry! Late edit: Cumva am refăcut poza ta prin interventii exterioare, doar că este un pic mai mică si nu are scrisul ăla despre Fish! | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Sam 13 Dec 2008, 18:08 | |
| Mă bucur că s-a rezolvat, Zaraza. Îmi era teamă că nu vei avea poza salvată în calculatorul tău si... eram vinovat de "maltratarea" semnăturii tale. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Dum 14 Dec 2008, 17:24 | |
| - Emil Condor a scris:
- Mă bucur că s-a rezolvat, Zaraza. Îmi era teamă că nu vei avea poza salvată în calculatorul tău si... eram vinovat de "maltratarea" semnăturii tale.
Si daca nu as mai fi avut-o...ce mare problema? Din cand in cand imi zic ca nu e bine sa ne atasam de lucruri materiale. Poza era salvata la servici, dar am gasit-o repede pe google de unde o luasem si prima data. Initial am zis ca pun alta, dar m-am gandit la cei care au vazut acolo pe baba Safta, si poate cine stie ce figuri pitoresti mai erau pe acolo si nu le vazusem inca. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Dum 14 Dec 2008, 17:27 | |
| E bine totusi că ai avut-o! | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Dum 14 Dec 2008, 17:35 | |
| Este mereu o plăcere să te întâlnesc, să te citesc, să simt vibratiile sufletului tău nobil prin scrierile tale oneste care... since îti spun, mă impresionează. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Dum 14 Dec 2008, 17:37 | |
| - Emil Condor a scris:
- Este mereu o plăcere să te întâlnesc, să te citesc, să simt vibratiile sufletului tău nobil prin scrierile tale oneste care... since îti spun, mă impresionează.
De la tata mi se trage... ...prea multe complimente, draga Emil! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Dum 14 Dec 2008, 17:41 | |
| Am scris ceea ce simt si nu a fost totul, m-am mai abtinut un pic. Eu sunt omul ce nu arunc complimente de dragul de a fi... acolo, doar ca formă de politete! Complimentele mele sunt izvorâte din credinta ce o am despre persoana ce le receptionează. Să fii iubită, Zaraza dragă! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Dum 14 Dec 2008, 17:54 | |
| - zaraza26 a scris:
- Emil Condor a scris:
- Mă bucur că s-a rezolvat, Zaraza. Îmi era teamă că nu vei avea poza salvată în calculatorul tău si... eram vinovat de "maltratarea" semnăturii tale.
Si daca nu as mai fi avut-o...ce mare problema? Din cand in cand imi zic ca nu e bine sa ne atasam de lucruri materiale. Poza era salvata la servici, dar am gasit-o repede pe google de unde o luasem si prima data. Initial am zis ca pun alta, dar m-am gandit la cei care au vazut acolo pe baba Safta, si poate cine stie ce figuri pitoresti mai erau pe acolo si nu le vazusem inca. Păi dacă-i vorba să căutăm la figuri pitoreşti, ia uitaţi-vă la Irinuca, lângă moş Fotea, cum îşi mai caută caprele... | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Dum 14 Dec 2008, 18:05 | |
| Păi, cred că orice om îndrăgeste complimentele dar adesea trebuie să ne gândim: de ce sunt făcute? Ce se urmăreste? Normal că în cazul de fată nu se poate specula nimic asupra unor astfel de intentii.
Eu am o vorbă ce o spun adesea: modestia este pentru învinsi. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Dum 14 Dec 2008, 18:06 | |
| Hei, Abby, acum decideti care este Baba Safta - văd două în poza aia. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 16 Dec 2008, 15:40 | |
| Langa casuta din padure au inflorit, cam anemic, e drept...niste primule. Flori de decembrie www.ImageShack.us" /> Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others! | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 16 Dec 2008, 15:50 | |
| - zaraza26 a scris:
- Langa casuta din padure au inflorit, cam anemic, e drept...niste primule.
Şi mie mi-au înflorit anul trecut, dar pe la sfârşitul lui octombrie. În decembrie însă - niciodată! Eşti fericită! P.S. Anul trecut le botezaserăm "ultimule", că se cam treceau crizantemele când au înflorit ele. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zaraza26
| |
| |
aurora
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) Mar 16 Dec 2008, 17:39 | |
| Oana(fiica-mea)b are pe balcon un craciunel..azi am vazut ca e plin-plin de boboci, poate ii fac maine niste poze. Din pacate nu-l mai poate baga in casa acum, la caldura i-ar pica toti mugurii din cauza variatiei prea mari de temperatura. O sa vedem daca singur va putea sa supravietuiasca. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Casuta din padure (I) | |
| |
|
| |
| Casuta din padure (I) | |
|