Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 08 Iul 2009, 20:57
si-nca unaaaa la baiatu'
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 08 Iul 2009, 21:57
abbilbal a scris:
Ei şi acum să măturăm, să ştergem praful, să scoatem florile uscate şi să aducem altele proaspete. În 9 iulie este ziua lui FRANZ SCHNEIDER.
La mulţi ani Franz !
Sa o luam cu inceputul pentru ca nu vreau sa raman dator niciunei urari adresate mie cu aceasta ocazie de care tot dau dovada de ani buni incoace. Deci... Abbilule nici ca puteai gasi o melodie mai potrivita. Imi place si o ascult cu placere ori de cate ori am ocazia. Multumesc.
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 08 Iul 2009, 22:03
Emil Condor a scris:
La Multi Ani Fericiti Alături De Cei Dragi Tie, Franz!
De la tine ma astept intotdeauna la orice.... orice BUN !!! Al dracu' de bun ! Asa cum e si frapiera asta bogata.... Sa fie primit Emil. Multumesc si tie asemenea ! Oare cand ne va fi dat sa golim impreuna o frapiera din asta ?
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 08 Iul 2009, 22:04
LA MULŢI ANI FRANZ!!!!
_____________________ Free your mind!
Franz Schneider
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 08 Iul 2009, 22:05
yzzy a scris:
LA MULŢI ANI EMIL!!!!!!!!!!!!!!!! Să îţi fie viaţa aşa cum ţi-o doreşti!!!!!!!!!!!!!!!!
Toti gresim ! Numai un singur user pe forumul asta nu admite ca greseste, dar vii cu vii, mortii cu mortii. Emil stie la cine fac referire. E o "sfanta"....
Niculaeeeeeeeeee ! Te iau ca la SRI : unde prinsesi tu ma "paparazzi" ce-mi esti pe nevasta-mea de-i facusi poza asta ? Acu sa te vad ! Multumesc tie si Doinei pentru urari !
Zara draga, nici n-as fi crezut ca aniversarea zilei mele de nastere poate produce atata veselie pe mapamond ! Deci din Iuropa pana la Polul Sud toata lumea danseaza ? Fain, fain di tat ! Multumirile mele pentru gandurile bune adresate mie si nu numai.
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 08 Iul 2009, 22:11
yzzy a scris:
Revin, corectând: LA MULŢI ANI FRANZ!!!!!!!!!!!!!!!! Să îţi fie viaţa aşa cum ţi-o doreşti!!!!!!!!!!!!!!!!
Ei bine, vezi deveanco de ce mi-esti tu draga mie ? Multumiri inca odata si sper sa ne putem cunoaste la Deva sau la Petrosani, tu si Aurora fiind cele mai aproape de mine dintre userii de pe forum.
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 08 Iul 2009, 22:13
abbilbal a scris:
Încă odată LA MULŢI ANI FRANZ !
Am adus cadoul meu pentru petrecerea de mâine:
Uf ! Am scapat ! Bine ca mi-ai pus la dispozitie "crama" ta Abillule ca nu stiu pe unde scotam camasa. Acu e de beut din belsug, iar sampania de la Emil o pastrez numai pentru mine si soata mea. Multumesc inca odata pentru atentie.
Multumesc inca odata Geta. Promit ca, cu proxima ocazie cand voi reveni la Timisoara imi voi face timp sa te caut pe Calea Aradului, locatie in care am si rude de altfel, pe strada Cugir.
PS : La atatia fluturasi ma faci sa ma simt iar ca in tinerete...."zburator din floare-n floare" !!! Intelegi tu ce vreau pentru ca sa zic... Stau si ma intreb, sa ma fi dat cineva de gol ???
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 08 Iul 2009, 22:23
Cristina a scris:
si-nca unaaaa la baiatu'
Deci... e clar ! Tu vrei cu tot dinadinsul sa ma omori fata ! Pai daca pica namila asta pe mine... biscuitele-i gros pe langa ce voi fi eu ! Si vrei sa ma mai pui si la cheltuiala ai ? De unde drac bani de bascula ca sa pot sa plimb frumusetea asta de italianca focoasa ???
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 08 Iul 2009, 22:28
Anahoret a scris:
LA MULŢI ANI FRANZ!!!!
"Calugare", daca nu cel mai frumos, dar printre cele mai frumoase cadouri pe care le-am primit cu aceasta ocazie e cel de la tine. Pai cu "maicuta" asta "calugare", as fugi in varf de munte, in loc de femeie. Parol !!! Doar sa nu afle cine nu trebuie ca am sfeclit-o ! Nemteste ! Mii de multumiri pentru urari si sper sa ne putem vedea vreodata pe plaiuri mehedintene. Locatia la care fac referire o stii tu prea bine.
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 09 Iul 2009, 05:58
Ea e maica Serafima. Dacă te uiţi mai atent, în fundal vezi şi schitul. Mai trece din când în când pe la noi să ne facă de mâncare...
Ştii ce zicea Creangă: deal cu deal se întâlneşte, d-apăi om cu om! Viaţa-i plină de surprize. Până să ajung eu în Mehedinţi (Petroşaniul este în Mehedinţi?!) s-ar putea să ajungi tu prin Ploieşti!
Încă o dată "La mulţi ani" şi să-ţi fie viaţa aşa cum vrei tu să fie!
_____________________ Free your mind!
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 09 Iul 2009, 06:21
La Multi Ani si numai bucurii alaturi de cei dragi, Franzi
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Franz Schneider
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 09 Iul 2009, 09:19
Anahoret a scris:
Ea e maica Serafima. Dacă te uiţi mai atent, în fundal vezi şi schitul. Mai trece din când în când pe la noi să ne facă de mâncare...
Ştii ce zicea Creangă: deal cu deal se întâlneşte, d-apăi om cu om! Viaţa-i plină de surprize. Până să ajung eu în Mehedinţi (Petroşaniul este în Mehedinţi?!) s-ar putea să ajungi tu prin Ploieşti!
Încă o dată "La mulţi ani" şi să-ţi fie viaţa aşa cum vrei tu să fie!
Da, da, da... schitul imi era cunoscut !!! Mare maestra "maica" Serafima asta la mancare nu-i asa ? Nu "calugare". Petrosani e in jud. Hunedoara, cel mai dacic loc de pe pamant. Cand ziceam de Mehedinti ma gandeam la Vanju-Mare !!! E foarte posibil sa ajung in vara asta la Ploiesti, poate chiar peste vreo doua saptamani.
Multumesc inca odata Geta. Promit ca, cu proxima ocazie cand voi reveni la Timisoara imi voi face timp sa te caut pe Calea Aradului, locatie in care am si rude de altfel, pe strada Cugir.
PS : La atatia fluturasi ma faci sa ma simt iar ca in tinerete...."zburator din floare-n floare" !!! Intelegi tu ce vreau pentru ca sa zic... Stau si ma intreb, sa ma fi dat cineva de gol ???
Frantz stau linga mine acele rude,broscutele simbolizeaza norocul eu am doua si acest lucru iti doresc si tie:)
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 09 Iul 2009, 17:56
Ma bucur, Franz, ca stii de gluma si ca ne putem distra -toti- de minune .
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Anahoret
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 09 Iul 2009, 19:08
Franz Schneider a scris:
Da, da, da... schitul imi era cunoscut !!! Mare maestra "maica" Serafima asta la mancare nu-i asa ? Nu "calugare". Petrosani e in jud. Hunedoara, cel mai dacic loc de pe pamant. Cand ziceam de Mehedinti ma gandeam la Vanju-Mare !!! E foarte posibil sa ajung in vara asta la Ploiesti, poate chiar peste vreo doua saptamani.
Face mâncare bună maica Serafima şi ştie şi leacuri pentru durerile se spate! Nu am concediu decât de la jumătatea lui august, dar dacă ajungi prin capitala gazului dă-mi un semn. Poate reuşesc să-mi iau o zi liberă. Vânju Mare? N-am fost niciodată acolo şi nici nu cred c-am să ajung vreodată! Du-te sănătos!