exceptionala interpretarea la clarinet! Am vazut un comentariu care spune: "cred ca este vorba de cel mai mare vrajitor al clarinetului ardeleanul Traian Lascut Fagarasanu nici decum de Benone Damian si Simion Stanci (cu tot respesctul pt cei2)
din pacate n-am gasit nimic inregistrat cu Traian Lascut Fagarasanu
Ultima editare efectuata de catre aurora in Joi 29 Oct 2009, 12:05, editata de 1 ori
silverstar
Numarul mesajelor : 2250 Data de inscriere : 23/12/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 29 Oct 2009, 12:03
Abbi, LA MULŢI ANI, cu sănătate şi multe bucurii!
_____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 29 Oct 2009, 12:10
Frică mi-i că mor, că mâine (Scared about my death because tomorrow never knows) ... Cosmin Golban taragot
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 29 Oct 2009, 14:59
Vecinoooo, hai c-ai scos de la naftalină lucruri faine. Mulţam pentru uări şi Dumnezeu să vă dea sănătate şi vouă. Să vă simţiţi bine cu Oana lângă voi. Doamne ajută să fie bine.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 29 Oct 2009, 20:47
Tot luîndu-mă cu cetitul, cu alte cel, era cât pe ce să ratez momentul de a spune La mulţi ani celui mai cool bunic! Abbibal, să fii sănătos, să te bucuri de Puiul tău mic, să ai timp să-l înveţi toate cele şi să-l protejezi de răutăţile lumii!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 30 Oct 2009, 00:21
Mulţam Yzzy pentru urări. Să dea Dumnezeu să fim sănătoşi că hintele ne-aşteaptă şi rolele încă-s bune. ("Moşu ! Cum o cheamă pe tanti de la Deva?" Pentru ea numele tău este o noutate.)
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Vin 30 Oct 2009, 01:08, editata de 1 ori
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 30 Oct 2009, 00:22
Pentru toată lumea : Vă invit cu drag la Popasul ABBILBAL.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 30 Oct 2009, 00:27
Ai locuri pentru toti ori stăm pe rogojină?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 30 Oct 2009, 00:34
Emil Condor a scris:
Ai locuri pentru toti ori stăm pe rogojină?
Fără probleme. Cănd am făcut popasul am avut de unde alege loc destul. N-ai băgat de samă ? Şi fabrica de covoare din Bălgrad nu s-a închis, aşa că avem pe ce sta.
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 30 Oct 2009, 05:58
ABBY , MIKY
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 30 Oct 2009, 07:46
Abia acum am vazut si eu ca aici se sarbatoreste la greu ...Scuze !
Multi ani frumosi si senini, va urez, la rindu-mi!
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 30 Oct 2009, 09:33
La Multi Ani, Abbilbal! Multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi.
Doina si Nicu
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 30 Oct 2009, 09:55
cactus a scris:
ABBY , MIKY
Mulţam fain, dragă pretine ţepos. Dumnezeu să ne ajute să ne mai întâlnim.
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 30 Oct 2009, 09:58
Cristina a scris:
Abia acum am vazut si eu ca aici se sarbatoreste la greu ...Scuze !
Multi ani frumosi si senini, va urez, la rindu-mi!
Mulţam fain, dragă Cristina, eşti bine primită şi azi, şi mâine şi în fiecare zi că la mine uşle-s larg deschise. De multe ori şi de acasă plec fără să închid uşa cu cheia.
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 30 Oct 2009, 10:04
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 30 Oct 2009, 10:10
nicuvar a scris:
La Multi Ani, Abbilbal! Multa sanatate, noroc si fericire alaturi de cei dragi.
Doina si Nicu
Vă mulţumesc dragilor prieteni. Şi voi să aveţi parte de linişte, pace şi mult mai multe bucurii decât tristeţi.
silverstar
Numarul mesajelor : 2250 Data de inscriere : 23/12/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 30 Oct 2009, 10:42
_____________________ "În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluţionar..." George Orwell
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 30 Oct 2009, 11:51
LA MULTI ANI, CU SANATATE SI NUMAI BUCURII!! SA DEA DUMNEZEU SA FII IMPREUNA CU PUIU MIC MULTI ANI DE ACUM INCOLO!! SA NE TII COMPANIE IN TOATE ZILELE CE TI LE VA DA DUMNEZEU, SA NE BUCURAM DE VIATA IMPREUNA!!
Mulţumesc Silverstar. Dumnezeu să te ocrotească şi să nu te lase să ajungi în deznădejde.
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 30 Oct 2009, 16:21
zaraza26 a scris:
[center]LA MULTI ANI, CU SANATATE SI NUMAI BUCURII!! SA DEA DUMNEZEU SA FII IMPREUNA CU PUIU MIC MULTI ANI DE ACUM INCOLO!! SA NE TII COMPANIE IN TOATE ZILELE CE TI LE VA DA DUMNEZEU, SA NE BUCURAM DE VIATA IMPREUNA!!