Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mar 21 Apr 2009, 20:58
Franz Schneider a scris:
zuum a scris:
Geto , unde esti ?
Hai sa te tzuc ! La Multi Ani!
Etete la el ...individualistu' ... si io vreau !
Sunt aici la pregatiri,va multumesc mult pentru tot:)
52 DE ANI NU SUNT DE ICI DE COLO NU?
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 22 Apr 2009, 09:34
ostrovna a scris:
Muuulti ani frumosi, inainte, Geta! Ce-i drept, 52 de ani nu-s de ici, de colo...E o virsta minunata si de-abia astept sa te-ajung din urma . Cu cit imbatrinim, cu-atit devenim mai frumosi...
ostrovna
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 22 Apr 2009, 11:46
Cristina a scris:
ostrovna a scris:
Muuulti ani frumosi, inainte, Geta! Ce-i drept, 52 de ani nu-s de ici, de colo...E o virsta minunata si de-abia astept sa te-ajung din urma . Cu cit imbatrinim, cu-atit devenim mai frumosi...
Da,multumesc mi-ar place sa am un nepotel sau mai bine o nepotica dar...
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 22 Apr 2009, 11:53
ostrovna a scris:
Cristina a scris:
ostrovna a scris:
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 22 Apr 2009, 11:58
Cristina a scris:
Ce-i drept, 52 de ani nu-s de ici, de colo...E o virsta minunata si de-abia astept sa te-ajung din urma . Cu cit imbatrinim, cu-atit devenim mai frumosi...
Atunci eu sunt un pic mai frumos decat voi. Am deja 53 impliniti. Ce sa mai spun de aurora, abby si Mihai Leonte.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
ostrovna
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 22 Apr 2009, 12:05
Franz Schneider a scris:
ostrovna a scris:
Cristina a scris:
ostrovna a scris:
Geta, la 25 ani( ) ...nu-i cam devreme ???
Ce dragut una din fete Diana are 26 de ani
ostrovna
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 22 Apr 2009, 12:09
nicuvar a scris:
Cristina a scris:
Ce-i drept, 52 de ani nu-s de ici, de colo...E o virsta minunata si de-abia astept sa te-ajung din urma . Cu cit imbatrinim, cu-atit devenim mai frumosi...
Atunci eu sunt un pic mai frumos decat voi. Am deja 53 impliniti. Ce sa mai spun de aurora, abby si Mihai Leonte.
Toti suntem frumosi:)
Am vorbit la telefon cu fam.Borsanyi te saluta:)
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 22 Apr 2009, 12:42
Getuţo, din toată inima La Mulţi şi SĂNĂTOŞI ani!
Şi nepoţei dacă o fi să ne dea Dumnezeu,
că şi eu mi-aş dori.
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 22 Apr 2009, 12:47
aurora a scris:
Getuţo, din toată inima La Mulţi şi SĂNĂTOŞI ani!
Şi nepoţei dacă o fi să ne dea Dumnezeu,
că şi eu mi-aş dori.
Aurora multumesc de urari,eu nu ma intristez ca am mai facut un an, sotul meu intra-n panica desi e mai tinar cu aproape trei ani
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 22 Apr 2009, 12:51
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 22 Apr 2009, 12:58
Geta, nici eu nu m-aş întrista, dacă aş şti că toate vor fi ok până mult mai încolo din punct de vedere al sănătăţii, doar asta îmi este teama.
Şi desigur, că fiecare an care trece, înseamnă mai puţin cu unul alături de cei dragi.
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 22 Apr 2009, 19:19
nicuvar a scris:
Cristina a scris:
Atunci eu sunt un pic mai frumos decat voi. Am deja 53 impliniti.
Asa, Nicule, fii frumos si iubitor, cum te stim . Multi ani buni inainte, cu spor si voie buna !
nicuvar a scris:
Ce sa mai spun de aurora, abby si Mihai Leonte.
Chiar asa !
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 22 Apr 2009, 19:24
ostrovna a scris:
Cristina a scris:
ostrovna a scris:
O, da! Si eu ii astept, din clipa-n-clipa, sa-i vad/aud cum zburda prin gradina . Fiul meu are 25 de ani, dar vad ca nu prea se grabeste ... Mai mult ma "grabesc" eu, la cei 46 de ani ai mei ...
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 22 Apr 2009, 22:21
Cristina a scris:
Cu cit imbatrinim, cu-atit devenim mai frumosi...
Corect! Aşa se întâmplă şi cu vinul!
_____________________ Free your mind!
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 22 Apr 2009, 23:08
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 23 Apr 2009, 00:44
aurora a scris:
Geta, nici eu nu m-aş întrista, dacă aş şti că toate vor fi ok până mult mai încolo din punct de vedere al sănătăţii, doar asta îmi este teama.
Şi desigur, că fiecare an care trece, înseamnă mai puţin cu unul alături de cei dragi.
Aurora, singura problemă ce nu mi-am atârnat-o de gât a fost şi a rămas "ce va fi şi cum va fi". Am lăsat ca totul să fie ce-o fi şi m-a interesat doar "ce este şi cum este". Ce va fi voi vedea şi timpul le va rezolva pe toate, iar fiecare an ce trece este o victorie în lupta cu timpul care a trecut.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 23 Apr 2009, 01:32
Se pare că Geta merge din sărbătoare în sărbătoare: După Vinerea Mare, Pastele, apoi Ziua ei de nastere iar azi Sfântul Gheorghe (Sfânta Georgeta ). La multi ani fericiti domnită!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 23 Apr 2009, 03:36
Emil Condor a scris:
Se pare că Geta merge din sărbătoare în sărbătoare: După Vinerea Mare, Pastele, apoi Ziua ei de nastere iar azi Sfântul Gheorghe (Sfânta Georgeta ). La multi ani fericiti domnită!
Da, aşa şi este, nu doar că se pare. În acest an a avut ocazia s-o ţie din beţie în beţie !
La mulţi ani ! tuturor celor care poartă numee de Gheorghe, Gheorghiţa şi derivatele lor.
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 23 Apr 2009, 04:11
Pentru toţi cei care-şi serbează azi onomastica.