| ASTĂZI E ZIUA TA (I) | |
|
+25silverstar dolion Mara Doina yzzy ostrovna Cristina rolia Layla Mihai LEONTE Anahoret MIRCEA zuum horia bulache nicuvar Darius zaraza26 Karima abba Franz Schneider Emil Condor cactus abbilbal aurora 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 28 Noi 2008, 04:25 | |
| Azi suntem în 28 noiembrie. La mulţi ani Nicuvar ! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 28 Noi 2008, 04:43 | |
| - abbilbal a scris:
- Azi suntem în 28 noiembrie. La mulţi ani Nicuvar !
Tot în perioada asta e ziua de nastere al celui de-al doilea Nicu pe care îl avem aici pe forum! Mă refer la unicu. La Multi Ani, Nicuvar si Unicu! Tot ce vă doriti, aia vă dorim si noi | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 28 Noi 2008, 05:49 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 28 Noi 2008, 08:23 | |
| Ce? Cum? E ziua cuiva? La MUUUUUUUULTI Ani ! Aici in viata reala si in cea ireala !
De la Zuuuuuum | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 28 Noi 2008, 09:02 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
Tot în perioada asta e ziua de nastere al celui de-al doilea Nicu pe care îl avem aici pe forum! Mă refer la unicu. La Multi Ani, Nicuvar si Unicu! Tot ce vă doriti, aia vă dorim si noi Păcat că nu-şi dau toţi zilele de naştere. De acest al doilea Niculae, care de fapt este primul, ştiai doar tu, cel care ne priveşti de sus. | |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 28 Noi 2008, 09:19 | |
| La multi ani cu sanatate. | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 28 Noi 2008, 20:11 | |
| Multumesc din suflet. Va astept la petrecere. La Cabana. Va iubesc. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 28 Noi 2008, 23:40 | |
| - abbilbal a scris:
- Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
Tot în perioada asta e ziua de nastere al celui de-al doilea Nicu pe care îl avem aici pe forum! Mă refer la unicu. La Multi Ani, Nicuvar si Unicu! Tot ce vă doriti, aia vă dorim si noi Păcat că nu-şi dau toţi zilele de naştere. De acest al doilea Niculae, care de fapt este primul, ştiai doar tu, cel care ne priveşti de sus. Cine-i Unicu ?!?!?!? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 28 Noi 2008, 23:47 | |
| Un băiat fain de tot care... văd că nu prea are timp si stiu: nu are... Îl cunosc de câtiva ani buni. Sper ca într-o zi să-si facă timp si pentru noi. | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 29 Noi 2008, 00:01 | |
| - Emil Condor a scris:
- Un băiat fain de tot care... văd că nu prea are timp si stiu: nu are...
Îl cunosc de câtiva ani buni. Sper ca într-o zi să-si facă timp si pentru noi. :cool_9: pai sa vina... mai sunt si altii faini, care au venit si au zis ca mai vin... sa vina! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 29 Noi 2008, 00:21 | |
| Ar veni el dar, stiu sigur că este un om foarte ocupat.
Niculeeee! Am să te "bârfesc" un pic aici. Stiu că nu te superi...
Unicu este cadru didactic într-o scoală românească si merge în acelasi timp la o facultate. Vă imaginati ce program încărcat poate avea... Probabil de sărbători o să intre si el un pic pe aici... | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 29 Noi 2008, 04:39 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ar veni el dar, stiu sigur că este un om foarte ocupat.
Niculeeee! Am să te "bârfesc" un pic aici. Stiu că nu te superi...
Unicu este cadru didactic într-o scoală românească si merge în acelasi timp la o facultate. Vă imaginati ce program încărcat poate avea... Probabil de sărbători o să intre si el un pic pe aici... Nicule unic, bagă de seamă că vine Moş Niculae cu joarda. Cred că n-ai uitat ce păţi Smărăndiţa popii. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 29 Noi 2008, 04:47 | |
| Milule, mai avem o zi şi începem numărătoare inversă pentru Aurora. Io mă pregătesc de pe acum. Să vezi ce buneţuri o să înşire pe masă vecina asta a me şi ce beuturi au hunedorenii, că şi Drăgan Munteanu, Dumnezeu să-l ierte că-l pomenesc aici, umbla numa cu ulcica legată de brăcinar. Aşa că, fi şi tu pe fază lungă cu bătaie precisă la 2 m de ţintă să n-o rănească pe Aurora noastră. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 29 Noi 2008, 04:50 | |
| Auzi Aurora! Abby e capabil să începem tămbălăul de pe acum! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 29 Noi 2008, 04:56 | |
| - Emil Condor a scris:
- Auzi Aurora! Abby e capabil să începem tămbălăul de pe acum!
Noa c-am dat şi de tine. Păi tu nu şti ? Luna decembrie, luna cadourilor. Şi ce cadou mai fain putem să facem vecinei Aurora decât să merem musafiri pe capul ei acum, înainte de sărbători, că de sărbători mai merem şi noi pe la casele noastre să nu joace şoarecii pe masă. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 29 Noi 2008, 05:07 | |
| Dati-mi directiile pentru... Hunedoara! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 29 Noi 2008, 05:13 | |
| - Emil Condor a scris:
- Dati-mi directiile pentru... Hunedoara!
Păi foloseşte şi tu şmecheria aia de la maşină care tot strigă pentru a te scoate din încurcături: 100 m înainte şi la dreapta, 200 m înapoi şi la stânga.... noa ho, că ai cherdut drumu. Ori tu nu foloseşti aşa ceva ? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 29 Noi 2008, 05:16 | |
| "Harta" nu lucrează??!! sau "fartooo! Vorbesc de masini cu tractiune bălegoasă... | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 29 Noi 2008, 06:10 | |
| - Emil Condor a scris:
- "Harta" nu lucrează??!! sau "fartooo!
Vorbesc de masini cu tractiune bălegoasă... Păi,... direcţia la băligoasele prinse-n jug este ruda şi ceglăul. | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 29 Noi 2008, 21:13 | |
| Ce va faceti voi de cap p'aci cu tuici si alte nenorociri...asa sa-mi faceti mie in sic!!! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 29 Noi 2008, 21:31 | |
| - zuum a scris:
- Ce va faceti voi de cap p'aci cu tuici si alte nenorociri...asa sa-mi faceti mie in sic!!!
tu bei? or tu nu bei? no, asta-i intrebarea! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 29 Noi 2008, 21:34 | |
| Betiv mare a fost si Shakespeare ăla! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 29 Noi 2008, 22:41 | |
| oare toti artistii astia mari, din toate domeniile, au fost cu totii "viciosi" tare!
poate numao asa se poate crea? asa vine inspiratia? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 30 Noi 2008, 02:58 | |
| Uite, şi mie mi-a venit inspiraţia, deşi nu-s beat:
Miluuuuu!!! Scrie "La mulţi ani Andreea !" Merită prinţesa din partea lu Buca şi a noastră a tuturor forumiştilor. Chiar dacă tu nu crezi în sfinţi, tradiţia spune că azi este Sfântul Andrei, ocrotitorul românilor. | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 30 Noi 2008, 07:52 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) | |
| |
|
| |
| ASTĂZI E ZIUA TA (I) | |
|