Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Lun 03 Noi 2008, 17:57
Hmmm! Sunt întru-totul de acord cu tine, Emil!
_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mar 04 Noi 2008, 14:29
Scuze de off-topic. Nu e colegul nostru de forum, dar face parte din viata noastra.
Astazi, 4 noiembrie, este ziua de nastere a presedintelui Basescu.
Elev de nota 7 (mediocru, nu a fost premiant niciodata), marinar ... devotat, tata a doua fete indragostite de muzica (nti), de politica, justitie si succesuri, a castigat la loterie alegerile si a devenit presedinte. De atunci o tine tot intr-o veselie .
La multiani.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mar 04 Noi 2008, 17:07
La mulţi ani lu` Băsescu!
Domnul preşedinte Traian Băsescu astăzi îşi aniversează cea de-a 57 -a toamnă şi nu vreau să ratez ocazia, specială, pentru a-i ura un dulce şi călduros La Mulţi Ani , alături de o dedicaţie muzicală care i-a fost făcut de ceva vreme de :
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mar 04 Noi 2008, 17:26
La multi ani si din partea mea!...
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mar 04 Noi 2008, 19:47
Cu omul Băsescu, nu am nimic. Cu preşedintele Băsescu, nici atât (el e sus, eu sunt jos, distanţă mare de la unu la altu). Ce am avut cu ministru, am uitat. Deci...
La Mulţi Ani domnule Traian Băsescu !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 08 Noi 2008, 01:14
La Multi Ani tuturor celor care poarta frumos nume Mihai sau Gabriel sau Gabriela!
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 08 Noi 2008, 01:30
Da aşa este, astăzi nu mai este 7 ci 8 noiembrie. La mulţi ani Pentzru Mihai, Mihaela; Gavrilă şi Gabriela.
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 14 Noi 2008, 10:46
La Multi Ani, Abba ! (vecina lui abbilbal) mwah1 Sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi. PS. Nu stiu de ce abbilbal pretinde ca esti vecina lui. El e la 252,6 km de tine. Eu sunt mai "vecin", la numai 242,7km, ca sa nu mai vorbesc de Aurora (207,6km) sau Franz (132,79km). Inca o data, La Multi Ani ! Fericire si sanatate.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 14 Noi 2008, 11:33
abbilbal a scris:
Bă, pocitania asta iar s-o pus pe furat. Abbaaaa!!! Azi e ziua ta. Te întâmpină Tudor Gheorghe.
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 14 Noi 2008, 23:34
nicuvar a scris:
La Multi Ani, Abba ! (vecina lui abbilbal) mwah1 Sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi. PS. Nu stiu de ce abbilbal pretinde ca esti vecina lui. El e la 252,6 km de tine. Eu sunt mai "vecin", la numai 242,7km, ca sa nu mai vorbesc de Aurora (207,6km) sau Franz (132,79km). Inca o data, La Multi Ani ! Fericire si sanatate.
Păi bine mă Nicule dar unde este spiritul de observaţie ? Nu băgaşi de seamă că la orice înregistrare a numelor pe forum apare în ordine alfabetică: abba, abbilbal (abbilapullum) ca urmare a primelor trei litere din alfabet utilizate de ea ţi io fără să ştim unul de altul până nu ne-am închedecat unu de altul pe la antena 1, iar cu Aurora sunt vecin la fel ca şi cu ţăpuşaru Cactus şi pretinu lui Bulache (Alba-Hunedoara) şi mai am un vecin, dar deocamdată a adormit pe la o cabană. Un Urs din Cluj. Până acum pe alţii nu am depistat. Poate ştie Milu din Canada.
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 14 Noi 2008, 23:38
Măăăi Nicule, ce-mi făcuşi. Am dat şi peste doi şogori, că doar vecinii şi amândoi mai tineri ca mine... Hă, hăăă, Noa că-i bai. Bagă de samă ţăpuşarule că până aici ţ-o fost. De acuma-n colo intri-n Mănăştur.
aurora
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 14 Noi 2008, 23:41
abbilbal a scris:
Măăăi Nicule, ce-mi făcuşi. Am dat şi peste doi şogori, că doar vecinii şi amândoi mai tineri ca mine... Hă, hăăă, Noa că-i bai. Bagă de samă ţăpuşarule că până aici ţ-o fost. De acuma-n colo intri-n Mănăştur.
Care " Mănăştur " ???
Probabil tu zici de cartierul din Cluj. Eu am tresarit citind, cu gandul la altul
Mănăştiur, Timiş ------> este comuna de unde este tatal meu, si unde am copilarit eu, pe malul Begheiului. ( Comuna Mănăştiur, Timiş) Mănăştiur (1924: Mănăştur, germană Monostor, maghiară Bégamonostor) este o localitate în judeţul Timiş, Banat, România, alcătuită din patru sate. Este situată în zona de contact a Câmpiei Lugojului cu Podişul Lipovei, pe cursul superior al râului Bega.
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 14 Noi 2008, 23:47
abbilbal a scris:
nicuvar a scris:
Păi bine mă Nicule dar unde este spiritul de observaţie ? Nu băgaşi de seamă că la orice înregistrare a numelor pe forum apare în ordine alfabetică: abba, abbilbal (abbilapullum) ca urmare a primelor trei litere din alfabet utilizate de ea ţi io fără să ştim unul de altul până nu ne-am închedecat unu de altul pe la antena 1, iar cu Aurora sunt vecin la fel ca şi cu ţăpuşaru Cactus şi pretinu lui Bulache (Alba-Hunedoara) şi mai am un vecin, dar deocamdată a adormit pe la o cabană. Un Urs din Cluj. Până acum pe alţii nu am depistat. Poate ştie Milu din Canada.
Mai sunt cel putin trei din zona voastră (pe Domino l-ati uitat - nu e departe!), apoi mai sunt din Cluj (nu doar Ursu), din Hunedoara (nu doar Aurora), din Petrosani... Oricum, nu-mi permit să spun care de unde este - doar persoanele în cauză au dreptul de a o face.
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 16 Noi 2008, 20:33
Das tu crezi că ştiu pe fiecare de unde îs ? I-am zis şi io pe ăia ce-i ştiu. Că doar pe lista aia cu fiecare de unde îi, nu scrie la toţi. Ar fi bine dacă ai pune ziua şi luna naşterii ca obligaţie de sderviciu. Să nu li se valideze înscierea fără ziua şi luna naşterii. Da' ce ne facem cu ăia cinşiunu de până acum ? Că sunt mulţi la care nu ştim când trebuie să jucăm.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Lun 17 Noi 2008, 01:48
Ai spus că poate stie Milu din Canada si de aia am făcut comentariile de mai sus. Chiar că stia...
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mar 18 Noi 2008, 18:27
Va multumesc inca o data pentru urari! Sa fiti si voi sanatosi si fericiti, dupa pofta inimii si dupa largimea sufletului!
_____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Lun 24 Noi 2008, 00:23