| ASTĂZI E ZIUA TA (I) | |
|
+25silverstar dolion Mara Doina yzzy ostrovna Cristina rolia Layla Mihai LEONTE Anahoret MIRCEA zuum horia bulache nicuvar Darius zaraza26 Karima abba Franz Schneider Emil Condor cactus abbilbal aurora 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 30 Oct 2008, 12:11 | |
| LA MULTI ANI ! _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 30 Oct 2008, 12:40 | |
| - abbilbal a scris:
- Da tu vecino, io ce trăbă să fac să să vadă şi la mine, că la mine este doar X.
Nu stiu de ce nu se vede poza la tine. Uite ca o pun prin alt procedeu, sa=mi zici daca o vezi _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 30 Oct 2008, 21:36 | |
| Abbilbal
Desi e cam tarziu,asta e mi se intampla in ultimul timp sa mai intarzii cam peste tot.iti doresc multa sanatate si bucurie si multe zile,luni,ani fericiti alaturi de familia ta. :Happy birthday :Happy birthday :Happy birthday :Happy birthday _____________________ | |
|
| |
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 30 Oct 2008, 21:58 | |
| Am mai intarziat si cu torturile ca sunt mari sa ajunga pentru toata lumea. [img] [/img] [img] [/img] _____________________ | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 31 Oct 2008, 01:00 | |
| WOWOWOWOWOWOW... astea sunt torturi?????
as vrea sa vad o filmare cum se fac asemenea minuantii de torturi... si cum se aduc, si cum se taie, cum se servesc _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 31 Oct 2008, 04:24 | |
| Io am învăţat de la Puiu Mic ce să fac. Ea face la vedeală, io în partea in care nu să vede, am băgat deştiu în tort şi am scobit tu, Da, voi ştiţi ce bune sunt ? Vă pup aşa năclăit de cremă cum sunt pe la gură, că tare bune sunt. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 31 Oct 2008, 04:27 | |
| - Karima a scris:
- Abbilbal
Desi e cam tarziu,asta e mi se intampla in ultimul timp sa mai intarzii cam peste tot.iti doresc multa sanatate si bucurie si multe zile,luni,ani fericiti alaturi de familia ta. :Happy birthday :Happy birthday :Happy birthday :Happy birthday Nu-ţi face probleme Karima. Ai ajuns mult mai devreme decât am ajuns eu. Povestea zilei de azi este la popasul ABBILBAL Mulţumesc pentru urări. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 31 Oct 2008, 04:32 | |
| - Emil Condor a scris:
- O să plec la culcare în câteva minute dar nu înainte de ura lu' moshulică o zi plăcută la intrarea în cel de-al 61-lea an de viată. La Multi Ani, tineretea noastră!
Ce glumeţ eşti Milule. Ai vrut să zici 60 şi unu peste patru, da ai uitat patru deoparte. Se vede că te-ai uitat la avatarul meu cu ochiu ăla rău. | |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 31 Oct 2008, 04:44 | |
| - bulache a scris:
- La multi ani si fericire. :Happy birthday
Mulţumesc Bulache. Să ai parte de zile liniştite în care să mişti în dragă voie. Bulache, schimbă avatarul, chiar dacă eşti ateu, pentru că se cheamă blasfemie şi nu ne putem juca cu aşa ceva. Urmăreşte ce am scis în carte şi vei afla mai multe păţanii ale mele trăite pe direct, nu auzite povestite de alţii. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 31 Oct 2008, 04:49 | |
| - cactus a scris:
- de doua ori nu strica...
Mulţam ţăpuşe. Oare cum ai reuşit să te joci cu baloane fără să le înţăpoşezi ? Şi ţieţi doresc linişte şi pace pentru a putea merge "Tot înainte !" pe sub Volga îngheţată. Poate vom face una lată "După două zeci de ani" (Al. Dumas) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 31 Oct 2008, 04:54 | |
| - Emil Condor a scris:
- O să plec la culcare în câteva minute dar nu înainte de ura lu' moshulică o zi plăcută la intrarea în cel de-al 61-lea an de viată. La Multi Ani, tineretea noastră!
Milule, după ce te trezeşti şi te dezmeticeşti, schimbă-mi te rog ID-ul. Bănuiesc că mi s-a agăţat o codiţă de el şi mă mişc mai greu. Folosesc acelaşi nicknam ca şi pe alte forumuri şi să nu fi rămas cu acelaşi ID, iar codul de acces este destul de sigur.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Vin 31 Oct 2008, 05:08, editata de 1 ori | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 31 Oct 2008, 04:59 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
- Da tu vecino, io ce trăbă să fac să să vadă şi la mine, că la mine este doar X.
Nu stiu de ce nu se vede poza la tine. Uite ca o pun prin alt procedeu, sa=mi zici daca o vezi
Ooo, mulţam fain. Asta este o superbă cameră de filmat subacvatic, când mă dau de-a bâzdâlâcu pe sub apă, că i-o n-am învăţat a înnota că era să mă înece un frate de-a mamei şi un văr. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 31 Oct 2008, 05:03 | |
| - nicuvar a scris:
- LA MULTI ANI !
Nicule mulţam şi ţie şi să ai parte de cât mai multe zile fericite alturi de Doina. Şi ţie să ţi se spună: "Ce faci mă bătlânule ? Nu vi să melem, tleaba mamii tleabă !" | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 31 Oct 2008, 05:18 | |
| | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 31 Oct 2008, 10:07 | |
| - Citat :
- Retete din Fursecuri
Fursecuri Plasa de paianjen
Fursecuri Plasa de paianjen - Petrecerea de Halloween nu consta doar in a decora casa cu dovlecei, a ne costuma in paianjeni, fantome sau personaje di...
Gurite
Vreti o reteta care sa le placa celor mici si care sa-i amuza, incercati reteta de gurite. Aceste gurite va vor rezolva problema micului dejun sau a g... M-am imbracat festiv sa vin la ziua lui Abbilbal si cum mi-era sete, am baut un pahar cu suc ce parca ma astepta pe masa. Greseala fatala! Sotul imi pregatise licoarea vrajita ce ma face nevazuta. Am venit totusi la aniversare, am tzucat sarbatoritul si invitatii - dar evident ca ati banuit fiecare pe altcineva. Apoi cand am vrut sa mananc si eu ceva, ori pe ce puneam mana disparea. De-aia au ajuns fursecurile asa cum se vad in citatul de mai sus. Vraja m-a tinut pana ast-noapte la ora 0.00 cand am scapat de ea si ea de mine. Asa invizibila cum am fost, insa, ieri am avut de lucru la birou, incat n-am reusit sa va povestesc patzania. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 31 Oct 2008, 11:48 | |
| Fraţilor, ieri la petrecere am băut o sticloanţă cu suc de struguri (că must nu-i pot zice că n-are strop de fermentaţie, şi e numa' dulce duuuulce dulce, prea dulce), am mâncat nişte gogonici şi castraveciori şi varză murate de la butoi, şi cu o dărabă de pită proaspătă, şi mai apoi pe seară m-a apucat o pântecăraie, măi fraţilor... de nu am vreme să vă povestesc, că mă grăbesc încă la cabină _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 31 Oct 2008, 21:06 | |
| - aurora a scris:
- Fraţilor, ieri la petrecere am băut o sticloanţă cu suc de struguri (că must nu-i pot zice că n-are strop de fermentaţie, şi e numa' dulce duuuulce dulce, prea dulce), am mâncat nişte gogonici şi castraveciori şi varză murate de la butoi, şi cu o dărabă de pită proaspătă, şi mai apoi pe seară m-a apucat o pântecăraie, măi fraţilor... de nu am vreme să vă povestesc, că mă grăbesc încă la cabină
Eu câmd am băut prima dată suc de struguri eram pe terenul de baschet la Liceul Pedagocic din... Deva. Era prin 196..., dar ce mai contează. A fost excelent primul suc de struguri băut în pauza unui meci de baschet în care aveam adversari pe cei de la Liceul "Decebal" Deva..... Pentru voi prieteni am adunat în gând trandafiri şi toate cântecele din vioclipurile din dreapta videoclipului principal. https://www.youtube.com/watch?v=tWhp1wZvyZg | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 01 Noi 2008, 01:04 | |
| - abbilbal a scris:
cei de la Liceul "Decebal" Deva..... Sotul meu a terminat liceul la Decebal, in 1969 _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 01 Noi 2008, 15:12 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
cei de la Liceul "Decebal" Deva..... Sotul meu a terminat liceul la Decebal, in 1969 Soţul tău e pici. 1969 este mult mai aproape de zilele noastre decâr 196... şi ce mai contează. În 1969 aveam deja vechime la chefere. | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 02 Noi 2008, 03:15 | |
| - abbilbal a scris:
- aurora a scris:
- abbilbal a scris:
cei de la Liceul "Decebal" Deva..... Sotul meu a terminat liceul la Decebal, in 1969 Soţul tău e pici. 1969 este mult mai aproape de zilele noastre decâr 196... şi ce mai contează. În 1969 aveam deja vechime la chefere. acuma e mai alb ca tine, ia uite-l _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 02 Noi 2008, 20:11 | |
| Da, aşa este. Are barba mai albă că a mea este sură. Şi io încă nu port ochelari decât la cetit unde mă fandosesc c-o păreche de 0,75 care să-mi contureze mai bine literele. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 02 Noi 2008, 20:34 | |
| Părul alb (la bărbati) este o binecuvântare a Cerului. Totodată, părul alb dă mai multă prestantă si stă bine pe capul bărbatului. El reprezintă în acelasi timp faptul că undeva sub el au avut loc tot felul de activităti! A fost folosit, nu a avut multe sanse de odihnă... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) | |
| |
|
| |
| ASTĂZI E ZIUA TA (I) | |
|