Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 30 Noi 2008, 07:56
Multumiri din partea lui Monica Andrea!
Mă unesc cu voi în a ura tuturor celor cu numele Andrei, Andrea, La multi ani fericiti!
MIRCEA
Numarul mesajelor : 245 Data de inscriere : 09/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 30 Noi 2008, 10:59
Eu nu ştiu dacă-n Europa este azi sau ieri ori mîine, faţă de America. Nici nu mă străduiesc să aflu. Dar vreau să urez şi eu, mulţă fericire, dragoste, sănătate, bucurii şi numai bine, nepoatei lui Emil (Monica-Andeea) şi ginerelui Andrei, inclusiv tuturor membrilor familiei. Şi vă spun pînă cînd. Am fixat şi o limită. Pînă la Secerişul final cînd vine Domnul să ne ia acasă. După aceea, urarea mea este, să aveţi parte de viaţă veşnică. Nu mă-ncîntă să ştiu că veţi trăi doar mulţi ani. Eu vreau să trăiţi veşnic, şi să ne-ntîlnim în veşnicie alături de cei bineplăcuţi Domnului. Amin!
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 30 Noi 2008, 11:40
MIRCEA a scris:
[ Eu vreau să trăiţi veşnic, şi să ne-ntîlnim în veşnicie alături de cei bineplăcuţi Domnului. Amin![/size][/b][/color]
Daca vrea EL, o sa ne intalnim; ACOLO o sa fie Forumul asta ????
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 30 Noi 2008, 13:15
cactus a scris:
MIRCEA a scris:
[ Eu vreau să trăiţi veşnic, şi să ne-ntîlnim în veşnicie alături de cei bineplăcuţi Domnului. Amin![/size][/b][/color]
Aiureli! Ma gandesc la milioanele care se vor reincarna sau miliardele si miliardele de suflete necrestine care raman pe dinafara.....
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 30 Noi 2008, 14:24
zuum a scris:
cactus a scris:
MIRCEA a scris:
Aiureli! Ma gandesc la milioanele care se vor reincarna sau miliardele si miliardele de suflete necrestine care raman pe dinafara.....
Nimeni nu rămâne pe dinafară, după cum urarea "La mulţi ani !" nu este chiar o banalitate. Prin "La mulţi ani!" eu găsesc formula simplificată la tot ce a spus Mircea. Este trimterea spre infinitul infinit, deci spre viaţa veşnică, spusă doar în trei cuvinte pe care le repet, de astă dată pentru toţi forumiştii: "La mulţi ani !"
De aici în colo, Dumnezeu ştie ce are de făcut cu fiecare în parte.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 30 Noi 2008, 18:18
La Multi Ani!!!
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 30 Noi 2008, 18:36
pentru Andrei si pentru Andreea
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 30 Noi 2008, 18:58
Lumea celebrează iar Emil doarme! Mă unesc si eu cu voi în activitătiule frumoase ale zilei dar nu înainte de a vă multumi pentru cuvintele frumoase, pentru urările îndreptate spre Monica Andrea si cei ce o înconjoară. Sincere multumiri! Dumnezeu să vă dea numa' bine!
cactus a scris:
MIRCEA a scris:
Vrei să-l luăm cu noi?
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Lun 01 Dec 2008, 20:53
Astăzi a fost ziua României. Nu am deschis televizorul decât la Animal Planet pentru un Pui Mic. Am preferat internetul. Dar asta nu înseamnă că nu-mi dau şi cu părerea. În acest an faţă de alţi ani, a fost mult mai multă linişte. În alţi mai era vânzoleală mare pe uliţa mea cu cei care mergeau în cetate, şi când se întorceau. Ba, se auzeau şi muzici din toate părţile. În acest an, doar focurile de artificii m-au deranjat. Oamenii au fost obosiţi după alegeri.
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mar 02 Dec 2008, 02:23
abbilbal a scris:
Nimeni nu rămâne pe dinafară, după cum urarea "La mulţi ani !" nu este chiar o banalitate. Prin "La mulţi ani!" eu găsesc formula simplificată la tot ce a spus Mircea. Este trimterea spre infinitul infinit, deci spre viaţa veşnică, spusă doar în trei cuvinte pe care le repet, de astă dată pentru toţi forumiştii: "La mulţi ani !"
De aici în colo, Dumnezeu ştie ce are de făcut cu fiecare în parte.
La Multi Ani...abbi, io ma gandesc la multi ani, nu la viata vesnica sau forumuri functionale pe lumea ailalta!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mar 02 Dec 2008, 09:44
abbilbal a scris:
Astăzi a fost ziua României. Nu am deschis televizorul decât la Animal Planet pentru un Pui Mic. Am preferat internetul. Dar asta nu înseamnă că nu-mi dau şi cu părerea. În acest an faţă de alţi ani, a fost mult mai multă linişte. În alţi mai era vânzoleală mare pe uliţa mea cu cei care mergeau în cetate, şi când se întorceau. Ba, se auzeau şi muzici din toate părţile. În acest an, doar focurile de artificii m-au deranjat. Oamenii au fost obosiţi după alegeri.
Politicienii erau cei care agitau lumea...Se organizau oamenii fie la indemnul politicienilor, fie din proprie initiativa ca sa fie pe placul politicienilor. Anul asta au fost cu ochii pe urne...
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 06 Dec 2008, 21:47
Doi de Nicu: nicuvar si unicu. Să ne trăiască multi ani si fericiti siii... să vină mai des pe la noi! Ati auzit?
Oh! Stati asa! Nicanor nu este si el un Nicolae? La Multi Ani si tie, Nicanor!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 06 Dec 2008, 22:51
La Mulţi Ani cu sănătate la toţi cei care sunt Nicolae şi derivatele!!!!
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 06 Dec 2008, 22:53
Si lui Nicoleta Luciuuuu?
aurora
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 06 Dec 2008, 23:01
Emil Condor a scris:
Si ei... e pe forumul nostru?
acuma barfesc ca o femeie rautacioasa, dar zau ca n-am vai vazut pana la ea femeie care sa se fi deformat si ingrasat in halul asta in perioada de sarcina!!! Oribil arata, si chiar si acum dupa nastere nu arata mai bine... cred ca ii va fi cumplit de greu sa redevina, nici nu stiu daca va mai fi vreodata frumoasa care era inainte! Mie imi placea tare mult inainte de a fi insarcinata.
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Sam 06 Dec 2008, 23:03
aurora a scris:
Emil Condor a scris:
Si ei... e pe forumul nostru?
Ar vrea ea!!!
Da, am văzut-o într-o poză - deformată total. Sorry Nicoleta!
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Lun 08 Dec 2008, 03:30
Băăă, ca să vezi şi să nu crezi. A trecut Moş Nicolaie şi n-am fost pe aici. Nu-i nici un bai. Nu-i Târziu nici acum.
La Mulţi Ani Niculăilor şi Nicoletelor, ori care aţi fi şi în ori ce colţ de lume v-aţi afla !
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 08 Ian 2009, 07:47
Aurora, au trecut Ionii şi nu le-am spus nimic. Eu am fost ocupat cu frecatul ruginii. Tu cu ce, cu plăcintăraia? Îţi promit că la vară te snopesc. Nu voi pleca de la tine până nu bag în foale cremeşul dintr-o tavă. Pentru ceilalţi n-ai decât să pregăteşti ce rămâne din repetir.
La mulţi ani Ionilor, Ioanelor şi tuturor care poartă nume derivate din acestea ! Scuzaţi întârzierea.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Joi 08 Ian 2009, 08:46, editata de 3 ori
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 08 Ian 2009, 07:53
La mulţi ani Sanja!
Scuză-ne că nu am fost mai atenţi, dar sforarii ne-au dat de cap. Sper să fie bine de acum în colo.
Milule, dacă ai ştiut, de ce n-ai completat agenda? N-ai avut vreme din cauza regulamentului?
Ca melodie ce ar putea fi mai potrivit decât nici-o lacrimă ? Dar după ce a căzut o frunză-n calea ta.
Merg după ele.
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 08 Ian 2009, 08:09
aurora
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Joi 08 Ian 2009, 21:22
Lu' Adriana noi i-am urat, si eu si Emil !!
De Ioni apui drept ca n-am apucat! Am al naibilor balamuc la servici, vin acasa tarziu si obosita... am uiatt!
Ce bine a fost cat am fost in concediu!
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Vin 09 Ian 2009, 03:09
abbilbal a scris:
La mulţi ani Sanja!
Scuză-ne că nu am fost mai atenţi, dar sforarii ne-au dat de cap. Sper să fie bine de acum în colo.
Milule, dacă ai ştiut, de ce n-ai completat agenda? N-ai avut vreme din cauza regulamentului?
Eu am afisat urarea pe prima pagină a forumului. Se pare că ai avut somn adânc de nu ai văzut-o! Apoi am afisat o urare, două si la topicul lui Adriana, Omul Lacrimii.
Da, ai dreptate, nu am pus data si la Agenda LUM LUM...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Emil Condor
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 11 Ian 2009, 21:07
Uite topicul căutat pentru Ziua fiecăruia. Franz, vezi că există dar...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Dum 11 Ian 2009, 21:20
Emil Condor a scris:
Uite topicul căutat pentru Ziua fiecăruia. Franz, vezi că există dar...
Vad. Numai Abbi nu stie sa caute in casa lui. Il cauta la altii. Ce talmes balmes e aici la Abbi !!!!