_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mar 28 Apr 2009, 16:02
Mai m-ati complesit ! Ma simt fericit sa va am ca prieteni virtuali. SUnt convins ca si in realitate sunteti niste oameni deosebiti, plini de viata, de filozofie , ganduri bune! Va intorc urarile de mii de ori. Dumnezeu sa va ocroteasca si sa aveti numai zile senine si viata lunga...!Va multumesc !
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mar 28 Apr 2009, 16:18
"Jumulache", din partea jupanului, chiar daca cu repetir, o ...
alaturi de saluturile noastre cordiale, urarile de "LA MULTI ANI !" si sanatate maxima admisa de Cel de Sus, fericire, implinirea tuturor idealurilor tale, alaturi de familie, un dram de noroc si viata lunga cat cuprinde.
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mar 28 Apr 2009, 16:53
Astăzi sunt pe post de Marinică.
La mulţi ani Zuum.
Dumnezeu să te ajute să-ţi realizezi proiectele.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mar 28 Apr 2009, 17:10
abbilbal
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mar 28 Apr 2009, 17:17
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 29 Apr 2009, 03:28
Cristina a scris:
Sa fii iubit !
Asta e cel mai important: să primesti si mai ales să dai iubire. Asa să fie La Multi Ani!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 29 Apr 2009, 06:53
Inca o data va multumesc din suflet ! N-am mai fost eu asa sarbatoriiiiiit de muuult! Acum la mine e 11:45 si abia m-am urcat in pat. A trebuit sa-l las pe Cyrus sa se culce ca i se inchideau ochiii in fata textului cu "pasarea cantatoare".....Mitzu doarme si el dus la picioare...ce i-o fi venit sa odarma in pat cu noi pe caldura asta!? El mai lipsea cu blana lui...si se intinde ca o rama de n-ai unde pune picioarele....in sfarsit....va iubesc drajilor si va multumesc de urari! Sa vi se intoarca inmiit! Maine la munca !
Cu bine!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 29 Apr 2009, 09:11
Emil Condor a scris:
Cristina a scris:
Sa fii iubit !
Asta e cel mai important: să primesti si mai ales să dai iubire. Asa să fie La Multi Ani!
Da, asta e zice-se o urare faina, dar nu e deloc placut sa fii iubit de cineva care sustine asta, dar nu te intelege. Intre cei doi s-au interpus 20 de ani, dupa ce cel care iubea nu si-a dezvaluit sentimentele atunci. Am mari rezerve in ce sustine, dar pe de alta parte, nu imi permit sa nu ii iau sentimentele in serios, atat cat se mai poate.
Asa ca eu as prefera sa urez: "Sa iubiti! Cu mintea, cu inima, cu intelegere, cu detasare. Sa iubiti curat!"
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 29 Apr 2009, 09:45
zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
Cristina a scris:
Sa fii iubit !
Da, asta e zice-se o urare faina, dar nu e deloc placut sa fii iubit de cineva care sustine asta, dar nu te intelege. Intre cei doi s-au interpus 20 de ani, dupa ce cel care iubea nu si-a dezvaluit sentimentele atunci. Am mari rezerve in ce sustine, dar pe de alta parte, nu imi permit sa nu ii iau sentimentele in serios, atat cat se mai poate.
Cine sunt "cei doi", Zaraza?
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 29 Apr 2009, 10:26
Cristina a scris:
zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
Cristina a scris:
Sa fii iubit !
Doi oameni oarecare... Despre unul stiu prea multe sau ar trebui, despre celalalt prea putine. Ideea e ca "Sa fii iubit!" e o urare care nu ma incalzeste.
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 29 Apr 2009, 11:03
zaraza26 a scris:
Cristina a scris:
zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
Cristina a scris:
Sa fii iubit !
Doi oameni oarecare... Despre unul stiu prea multe sau ar trebui, despre celalalt prea putine. Ideea e ca "Sa fii iubit!" e o urare care nu ma incalzeste.
Imi pare rau... Dar tot e bine ca nu te ...raceste!
zaraza26
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 29 Apr 2009, 11:15
Cristina a scris:
zaraza26 a scris:
Cristina a scris:
zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
Cristina a scris:
Sa fii iubit !
Imi pare rau... Dar tot e bine ca nu te ...raceste!
Nu-i nicio problema, dupa 20 de ani am crezut ca ma cauta un prieten, dar mai mult incurca lumea... Ce ti-e viata asta!
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: ASTĂZI E ZIUA TA (I) Mier 29 Apr 2009, 18:02
To Zuum: Happy birthday to you, happy birthday to you...
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!