LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
humanitas sibiu problema 1918 CPSF politica google nicuvar Limba internet padure mediu romana Popasul 1 23 muzica_traditionala drumetie efremovivanantonovici reclame istorie Fantasy taieri brasov comment-143 curiozitati
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 I_vote_lcapVa mai exista Romania ? - Pagina 16 I_voting_barVa mai exista Romania ? - Pagina 16 I_vote_rcap 
Emil Condor
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 I_vote_lcapVa mai exista Romania ? - Pagina 16 I_voting_barVa mai exista Romania ? - Pagina 16 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Va mai exista Romania ?

In jos 
+8
Cristina
alex andrei
Anahoret
dolion
abbilbal
Emil Condor
Ion
ostrovna
12 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Va mai exista Romania ? - Pagina 16 Empty
MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptySam 20 Dec 2014, 19:25

Corina Dragotescu i-a formulat cea mai buna intrebare, adresata unui presedinte, la sfarsit de mandat.
Nu ma asteptam!
"Doctrina Obama incepe referindu-se la fapt ca securitatea unei natiunea incepe cu bunastarea poporului"
Basescu, dincolo de faptul ca s-a enervat, s-a blocat. Prezenta lui in fruntea statului a fost o amenintare a secutitatii nationale
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptySam 20 Dec 2014, 21:06

ostrovna a scris:
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 10390919_418200754994957_3465127157026277298_n

Tot e bine că nu şi-au făcut selfy! Laughing

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptySam 20 Dec 2014, 21:59

Anahoret a scris:
ostrovna a scris:
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 10390919_418200754994957_3465127157026277298_n

Tot e bine că nu şi-au făcut selfy! Laughing

vai ,asa ceva Very Happy
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptySam 20 Dec 2014, 22:32

Fotografiind sau nu, ca acei din poza, si noi suntem, intr-un fel, la fel ca ei, atunci cand privim la tv
tragediile care se intampla in direct in lume. Si am ajuns fara suflet, parca. Cui ii curge o lacrima atunci cand vezi o decapitare in direct? Sau vezi pe cineva strigand dupa ajutor?

Nu crezi ca e adevarat decat atunci cand esti tu in situatie.
Dar, prea tarziu atunci. Nu mai e nimic de facut.

Ce impact au aspura psihicului uman aceste realatari in direct ale violentei sau ale unor intamplari tragice?
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptySam 20 Dec 2014, 22:43

Ion a scris:
Fotografiind sau nu, ca acei din poza, si noi suntem, intr-un fel, la fel ca ei, atunci cand privim la tv
tragediile care se intampla in direct in lume.  Si am ajuns fara suflet, parca. Cui ii curge o lacrima atunci cand vezi o decapitare in direct? Sau vezi pe cineva strigand dupa ajutor?

Nu crezi ca e adevarat decat atunci cand esti tu in situatie.
Dar, prea tarziu atunci. Nu mai e nimic de facut.

Ce impact au aspura psihicului uman aceste realatari in direct ale violentei sau ale unor intamplari tragice?

mie imi curg lacrimi amare cand vad nepasare,nedreptate,ura si nesimtire ,pe bune Sad
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyDum 21 Dec 2014, 01:29

Ion a scris:

Cui ii curge o lacrima atunci cand vezi o decapitare in direct? Sau vezi pe cineva strigand dupa ajutor?

M-a ferit Dumnezeu să văd decapitare în direct. Însă nu-i înţeleg pe cei care se uită la aşa ceva!
Atunci când au început decapitările în Irak (prin 2004-2005), circulau astfel de filme prin internet. Am avut la birou o discuţie cu o colegă care (pe bune!) era supărată că nu se dau şi la televizor "Să vedem şi noi!" Mi-am făcut cruce!!!

Partea proastă cu televiziunile este că din tragedii au făcut spectacol sau marfă. Telespectatorii se uită deja ca la un film de ficţiune şi omit că acolo-s oameni care trăiesc nişte drame. Şi, vorba ta, nu cred decât atunci când li se întâmplă şi lor. Cât despre ajutorare... nu sar nici vecinii nici atunci când îţi arde casa, ce să mai zic de alte mărunţişuri. Spre exemplu, în 2012, la înzăpezirile alea urâte, au fost oameni care cereau bani vecinilor să-i ajute la zăpadă; dacă nu, să aştepte până vine armata. Cam asta-i situaţia. Trist, dar adevărat.

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyDum 21 Dec 2014, 01:40

Si mai au si impertinenta televiziunile, chipurile sa te faca atent, spunand ca urmeaza ''imagini socante''.
Pai, daca sunt socante, nu le mai dati, fratilor.

Ne abrutizam, ne transformam in obiecte fara suflet. Fara sa ne dam seama.
Intre noi si patrupede, in aceste conditii, nu mai ramane decat diferenta de prefix:patru si bi.

Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyDum 21 Dec 2014, 08:31

La cele mai multe imagini asa zis "socante" nu e decat reclama de ele... o televiziune ce se respecta, cand te anunta ca urmeaza imagini socante, atunci trebuie sa te astepti la ce e mai rau...

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyDum 21 Dec 2014, 09:23

Da, Romania va mai exista inclusiv datorita celui mai bun presedinte -in opinia mea- de dupa 1990 bravo >

>>Președintele Traian Băsescu a ținut, la Palatul Cotroceni, ultima sa conferință de presă. Șeful statului le-a mulțumit românilor pentru onoarea de a fi șef de stat timp de zece ani, precizând că nu va uita până la sfârșitul vieții această onoare. Totodată, el a subliniat că România e o ţară sigură datorită modului în care instituţiile ei funcţionează, arătând că afirmă cu toată responsabilitatea faptul că românii trăiesc într-un stat sigur. Pe de altă parte Traian Băsescu a declarat că îi va preda lui Klaus Iohannis o ţară care îndeplineşte toate criteriile de convergenţă, în vederea intrării în zona euro, el apreciind că vom deveni membri ai zonei euro mai devreme de 2019 și că șansa României este justiția independentă, iar cei care au făcut ca justiția să funcționeze sunt oamenii. Președintele și-a exprimat speranța ca după mandatele sale, să fie pusă o virgulă, nu punct, pentru că România are nevoie de continuitate.<<

http://www.evz.ro/basescu-conferinta-de-presa-in-penultima-zi-de-mandat.html

Va mai exista Romania ? - Pagina 16 3-Basescu-Tricolor-Foto-Cristina-Nichitus-Roncea

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyDum 21 Dec 2014, 09:37

Stii ca e o vorba: nu da vrabia din mana, pe cioara de pe gard... apreciezi ceva dupa ce nu-l mai ai! Sunt curios daca cel ales ne va face sa ne para rau de ceva...

Anahoret

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyDum 21 Dec 2014, 09:55

dolion a scris:

Stii ca e o vorba: nu da vrabia din mana, pe cioara de pe gard... apreciezi ceva dupa ce nu-l mai ai! Sunt curios daca cel ales ne va face sa ne para rau de ceva...
Pardon, mie nu-mi pare rău după Băsescu.
Aşept să scrie şi el o carte... Twisted Evil

dolion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyDum 21 Dec 2014, 10:44

Nici mie... am spus doar ca sunt curios! Si asta din cauza politicienilor din spatele "celui ales" si investit azi la "la douăşpe trecute fix"

Anahoret

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyDum 21 Dec 2014, 10:47

dolion a scris:

Nici mie... am spus doar ca sunt curios! Si asta din cauza politicienilor din spatele "celui ales" si investit azi la "la douăşpe trecute fix"
La cât am luat-o peste bot, nu mai am puterea nici să fiu curios, nici să mă bucur.
Doar aştept.

Cristina

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyDum 21 Dec 2014, 10:54

Eu, cel putin, l-am apreciat intotdeauna pe Basescu -chiar daca a facut si unele greseli, ca deh, e om- si am fost consecventa in a-l sustine chiar si cand am fost injurata de fanii latrinelor si nu numai. I-am apreciat franchetea, claritatea exprimarii, dar mai ales faptul ca a ales sa fie injurat de marii jefuitori si tembeliziunile lor - si sa se lupte cu ei decat sa lase tara pe mana lor. Ca a ales sa fie injurat de bugetari si pensionari cand le-a redus veniturile pentru a fi solidari cu cei din mediul privat si pentru a nu ajunge ca Grecia, in plina criza a Europei, in loc sa dea pomeni si sa fie adulat cu pretul aruncarii tarii in aer. Ca a ales sa ne reprezinte cu cinste in fata partenerilor UE si NATO, in loc sa pupe mana bolsevicilor care ne-au indobitocit, subjugat si jefuit zeci de ani de zile. Ca a ales sa fie patriot si nu un tradator de tara.
Va mai exista Romania ? - Pagina 16 Basescu_1-465x390

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyDum 21 Dec 2014, 11:06

Din punctul acesta de vedere, recunosc ca ai fost consecventa... nu ai oscilat, ai fost chiar bataioasa, poate prea bataioasa uneori :în gardă:
Acum, ramane, asa cum am spus sa facem comparatia... nici nu avem puterea de a schimba ceva in mersul lucrurilor... in afara de vot si eventual niste demonstratii firave, nu am fost in stare de nimic mai bun!

Cristina

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyMar 23 Dec 2014, 06:27

Consecventa inseamna a fi credincioasa propriilor idealuri si a actiona mereu conform unor principii si valori in care crezi cu tarie. Iar cand ele coincid adesea cu cele ale unui presedinte -oricare ar fi numele acestuia- este firesc sa il sustii. Cum sa il sustina pe Basescu un bugetar pe care-l intereseaza doar sa-i fie cat mai umflat stomacul, pardon salariul, cel care primeste cel putin de 3 ori salariul unuia care lucreaza -nu doar se preface ca lucreaza!- in economia reala, plus sporuri pe zambete -asta in timp ce injura si-si bate joc de contribuabil?! Si care tipa obsesiv si in ziua de azi ca i-a taiat salariul, asta in timp ce contribuabilul si micii intreprinzatori din economia reala se zbat si azi sa-si tina afacerile pe linia de plutire. Crezi ca ii intereseaza faptul ca 3,1 mil. salariati din privat sustin 15 mil. bugetari, copii, pensionari si asistati social?! Ce conteaza daca economia nu permite mariri de salarii, pe bugetarii si pensionarii in cauza nu-i intereseaza decat sa-i injure pe Boc si Basescu pentru ca nu au aruncat tara in aer cu pomeni electorale. Dar nu se gandesc deloc sa ceara parlamentului si guvernului sa elimine hotiile, sa scada cheltuielile lor uriase nesimtite si deseori la limita legii, daca nu chiar impotriva legii. Cum e posibil ca tu guvern sa ceri sa se plateasca taxe cand un ministru ca rovana plumb are masina personala inregistrata cu numere de Bulgaria, preferand sa platesca taxe altora decat propriei tari natale?! Si se mai mira ca sunt tratati ca atare! Ce-i drept, mai exista si exceptii, exista bugetari si pensionari care mai si gandesc cu mintea, nu doar cu stomacul.

Va mai exista Romania ? - Pagina 16 Inflatie-romania

Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyMar 23 Dec 2014, 07:23

Nici nu are voie cineva sa-ti interzica sa crezi cu tarie in cineva... fiecare are o gandire ce poate fi influentata dar nu interzisa... am urmarit ultimele cuvantari ale lui Basescu si sa stii ca l-am ascultat cu interes, fara sa simt nevoia de a-l combate... nici n-am avut de ce... a fost deschis, si-a recunoscut parte din greseli, cu alte cuvinte a fost mai "altfel" decat am fost obisnuiti 10 ani... poate si nostalgia incheierii mandatului, nu stiu! E adevarat ca oamenii care nu sunt incrancenati pe o idee, sunt mai impaciuitori... eu nu am fost "dusman" declarat al lui - de altfel l-am votat - asa ca mi-am asumat eventualele "deraieri"...
Si pe Iohannis l-am votat, e drept, la insistentele cuiva drag mie... nu prea mi-a convenit ca are "bube" in cap, dar il voi respecta in postura de presedinte... ca om, nu prea are ce sa-mi ofere, deoarece la varsta lui nu-ti mai poti schimba firea, ori mie nu-mi plac cateva "chestii" observate pana acum. Schimbarea fizionomiei, de la serios la ras si in fractiunea de secunda urmatoare, devine din nou de nepatruns, este una din ele... daca ceva e amuzant, nu pot deveni brusc serios, trebuie sa treaca cateva secunde... asta, daca esti sincer. Vom vedea!

dolion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyMar 23 Dec 2014, 18:41

Adio libertate... senatul ofera acces liber serviciilor secrete la telefonul si calculatorul personale!
Incearca sa ne fraiereasca folosind termenul de securitate cibernetica!
Serviciile secrete (SRI, SIE, STS, SPP), dar şi Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, ORNISS, CERT-RO şi ANCOM, pot avea acces la datele deţinute de furnizorii de servicii de internet şi telefonie, doar în baza unei „solicitări motivate”, conform Legii securităţii cibernetice a României, adoptate vineri de Senat, care este cameră decizională. Legea a fost iniţiată de Guvern şi adoptată tacit de Camera Deputaţilor, în urmă cu trei luni.

Bogdan Manolea, expert în legislaţie privind internetul şi comunicaţiile, arată că legea prezintă defecte majore şi că arogă puteri sporite şi necontrolate autorităţilor de securitate naţională.
„În condiţiile în care astăzi orice acces la sistemele informatice unde se află date informatice se face doar cu autorizarea unui judecător, textul actual ne aruncă în haos”, scrie Manolea într-un articol intitulat „Moş Crăciun ne aduce calul troian: securismul cibernetic”, publicat de Asociaţia pentru Tehnologie şi Internet.

Pe cand sa ne asteptam sa se faca controale de catre guvern, prin institutii imbecile si in patul nostru, pentru a vede daca dormim cu consoarta sau cu amanta?
Legea nu are nimic in comun cu siguranta nationala... daca am un secret nu il tin in calculator sau pe telefon, e simplu si atunci unde este legatura cu siguranta nationala? In mintea idioata a unora care vor sa se laude ca au si ei ceva activitate...

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyMar 23 Dec 2014, 19:01

Adio libertate... senatul ofera ....

Care ''libertate'', dolion? De unde atata libertate?

Ia cititi aici:

http://www.empower.ro/motivare/a-fi-sau-a-nu-fi-liber-i/

"Nimeni nu este mai înrobit decât cel care crede în mod greșit că este liber." - Johann Wolfgang von Goethe
"Cel mai bun sclav este cel care se crede liber". ...

Servilismul modern este voluntar, susținut de acei sclavi care se târăsc la suprafața pământului. Ei cumpără mărfurile care îi înrobesc pe zi ce trece, tot mai mult. Sclavii aleargă după slujbe alienatoare care le sunt date cu multă delicatețe, dacă dovedesc că sunt suficient de îmblănziți. Ei aleg stăpânii cărora să li se supună. Pentru ca această tragedie absurdă să se întâmple, a fost necesar ca sclavii să fie deposedați de conștientizarea propriei exploatări și alienări. Aceasta este bizara modernitate a timpurilor noastre. Contrar sclavilor din antichitate, servitorilor din Evul Mediu sau clasei muncitoare din prima revoluție industrială, astăzi vedem oameni care sunt total înrobiți.
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyMier 24 Dec 2014, 08:32

Am trait si in Republica Populara Româna. Stiam ce inseamna originea sanatoasa... stiam ca inseamna sa ai parintii si tot lantul genealogic, compus din muncitori. Din oameni fara avere. Pentru cetatenii cu origine sanatoasa, Partidul Unic avea si facultate si scoli de partid si scoli de conducere si functii si, mai important decat toate, locuri de munca "sanatoase"...
Lumea se impartea pe acele vremuri in doua: oameni cu origine sanatoasa, si dusmanii poporului. Intre cele doua categorii de cetateni ale aceleiasi tari, functiona si se ascutea de la zi la zi, "lupta de clasa"!
Mare mi-a fost mirarea, acum, la douazeci si cinci de ani de la abolirea partidului unic, sa constat ca originea sanatoasa s-a reinstalat, onorabil, in viata politica multipartinica a romanilor, odata cu lupta de clasa si dusmanii poporului.
Esti “de-ai nostri”? Ai culoar catre functiile de conducere. Nu esti “de-ai nostri?” Ramai la munca de jos! Sau si mai rau: ramai si fara loc de munca! Calificativul profesional, viitorul in scoala in care predai, iti sunt serios amenintate. In functie de cat de incomod esti pentru o grupare politica sau alta. Traiesc cu impresia ca niciun domeniu nu este deasupra acestui flagel: deasupra acestei lupte de clasa... nici Justitia, nici Politia, nici Serviciile, nici Invatamantul, nici Sanatatea si enumerarea poate continua cu fiecare veriga a sectorului de stat, sau privat.
O lupta oarba pentru putere macina, in masina de tocat carne a interesului asa zis national, oameni, destine, generatii. Obsesia victoriei politice, ingenuncherea totala a adversarului, tentatia partidului unic, singurul in stare sa puna lucrurile la punct si sa salveze natiunea, din marasmul saraciei si coruptiei, din agonia lipsei locurilor de munca, indeamna eminentele cenusii si diabolice ale partidelor sa nu faca economie de nicio dezinfomare, de niciun joc cinic, de niciun tertip, de nicio capcana, de nicio cacialma pentru a asmuti membrii partidelor unii impotriva altora, sau pentru a atrage, cu bombe atomice de informatii calomnioase ori ba, la adresa adversarilor, votul nemembrilor.
Valoarea? Competenta? Eficienta, demonstrate prin bani, ori spirit, aduse la buget? Da de unde! De unde atata lux in plina lupta de clasa? De unde atata fair-play fata de dusmanul de clasa? Fata de dusmanul de partid? Si cine sa evalueze banii ori spiritul aduse la bugetul national? Cei care au fost cu totii la guvernare si arata cu degetul spre ceilalti, strigand: Moarte dusmanului de clasa!? Jos cei cu origine nesanatoasa din alt partid!?
Urmeaza urale si racnete cu numele salvatorilor neamului!?
Nu mai traim pe vremea proletcultismului.
Traim pe vremea partidelor care viseaza la majoritatea zdrobitoare a partidului unic... Ce pacat! Majoritatea aceasta este majoritatea minoritatii insignifiante care mai participa la vot. Ceilalti cetateni ai României cotizeaza doar, resemnati, la mersul tot inainte pe noi culmi de progres si civilizatie!

Mai am o singura propozitie de adaugat, in fata viitorimii:
Traiasca Regele de drept al românilor, Iisus Hristos!
Votat.

Adaptare dupa
http://www.observatorul.com/articles_main.asp?action=articleviewdetail&ID=8112

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyJoi 25 Dec 2014, 00:50

Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyJoi 25 Dec 2014, 16:42

Exclusiv Mircea Cartarescu despre Iohannis, Basescu, enigma si miracol. "Hidra nu se va lasa usor decapitata" Interviu (I)

http://www.ziare.com/mircea-cartarescu/carti/mircea-cartarescu-avem-si-azi-aceeasi-forma-de-lupta-anti-sistem-politica-culturala-a-sarmalutelor-a-fost-abolita-interviu-ii-1339956?utm_source=Newsletter__Ultimele_24h&utm_medium=netzero.net&utm_campaign=newsletter_197950

Mircea Cartarescu: Avem si azi aceeasi forma de lupta anti-sistem. Politica "culturala" a sarmalutelor a fost abolita Interviu (II)

http://www.ziare.com/mircea-cartarescu/carti/mircea-cartarescu-avem-si-azi-aceeasi-forma-de-lupta-anti-sistem-politica-culturala-a-sarmalutelor-a-fost-abolita-interviu-ii-1339956?utm_source=Newsletter__Ultimele_24h&utm_medium=netzero.net&utm_campaign=newsletter_197950

sursa www.ziare.com
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyJoi 25 Dec 2014, 23:40

Nu prea-mi place Cărtărescu în calitate de scriitor iar ca om... nu-mi inspiră încredere. L-am perceput ca pe un oportunist.

Am citit interviul în diagonală... Mna... nu comentez.

Cristina

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyVin 26 Dec 2014, 08:24

Ion a scris:
Exclusiv Mircea Cartarescu despre Iohannis, Basescu, enigma si miracol. "Hidra nu se va lasa usor decapitata" Interviu (I)

Mircea Cartarescu: Avem si azi aceeasi forma de lupta anti-sistem. Politica "culturala" a sarmalutelor a fost abolita Interviu (II)

sursa www.ziare.com

study

Este firesc sa nu fie admirat si respectat de profitorii sistemului, de -IL citez-" oameni care sunt in clipa asta in inchisoare ma acuzau la televizor ca mi-am varat mainile pan-la coate in banii ICR-ului si ca as fi agent de influenta al "regimului Basescu".
Il consider ca fiind un roman care isi iubeste tara si isi respecta neamul> "N-am de gand sa ma expatriez. Nu am probleme cu Romania si comunitatea romaneasca. Dimpotriva, vreau sa contribui, dupa puterile mele, la imbunatatirea imaginii noastre in Europa. Artistii si scriitorii romani au beneficiat din plin de platforma de schimburi culturale a ICR-ului din perioada 2006-2012, institutie distrusa cu cinism de triada Voiculescu-Antonescu-Ponta."
Ii impartasesc opinia conform careia multi romani care pana in 1990 nici nu-si paraseau satul natal si care au plecat in strainatate in ultimii ani " Au invatat ce-nseamna sa fii cetatean, care iti sunt drepturile si indatoririle. Au vazut ca poti castiga bine intr-un sistem bazat pe cinste si respect fata de lege. Emigratia a fost o scoala de civism ale carei roade s-au aratat acum, la ultimele alegeri."

bravo

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 EmptyVin 26 Dec 2014, 16:26

Cristina a scris:
Ion a scris:
Mircea Cartarescu
Este firesc sa nu fie admirat si respectat de profitorii sistemului...
Am remarcat un lucru în politica românească:
cei denigrati de PSD sunt, de fapt oamenii pe care tara trebuie să-i sustină. Prin ei putem înainta...

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Va mai exista Romania ?   Va mai exista Romania ? - Pagina 16 Empty

Sus In jos

Va mai exista Romania ?
Sus 
Pagina 16 din 29Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22 ... 29  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Va mai exista Romania ?
» Există Dumnezeu?
» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
» Nu există femei urâte, ci femei fără bani
» Ştiri politice interne (I)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: SOCIAL-
Mergi direct la: