__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Este un păcat să investeşti bani? | |
|
+10bulache grabillion zaraza26 zuum abbilbal tomi Emil Condor Karima Roxy aurora 14 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 05:10 | |
| | |
| | | Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 08:33 | |
| "pun pariu ca" - este o expresie, nu o intelege litera cu litera. Nu pun pariu cu tine, ca imi esti simpatic, Abbilbal, si nu vreau sa te las in izmene si in sapa de lemn. Stiu despre masoni mai mult decat iti inchipui tu, insa sunt lucruri care nu pot fi facute publice pe forumuri. | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 08:44 | |
| - Roxy a scris:
- Nu pun pariu cu tine, ca imi esti simpatic, Abbilbal, si nu vreau sa te las in izmene si in sapa de lemn..
Acum vorbeste experienta de neprihanire! | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 09:17 | |
| Roxi şi tu îmi eşti simpatică şi tocmai pentru asta îţi toc expresiile din citatele ce urmează şi care-ţi aparţin în totalitate. - Citat :
- "pun pariu ca" - este o expresie, nu o intelege litera cu litera
"Pun pariu că" nu este o expresie banală şi ca atare se citeşte şi se înţelege aşa cum se citeşte. Nu mai face imprudenţa să foloseşti această jumătate de propoziţie care te poate duce la situaţii jenante. Dacă vrei să ţii seama de acest îndemn este bine, dacă nu problema ta este şi va fi. Eu nici nu câştig şi nici nu pierd nimic din afacerea asta. Dar tu rumegă puţin mai insistent această frază îndemn. - Citat :
- Nu pun pariu cu tine, ca imi esti simpatic, Abbilbal, si nu vreau sa te las in izmene si in sapa de lemn
Este lăudabilă mila ta faţă de izmenele mele pe care mi le laşi pe mine, numai că eu nu port izmene. De ce când ai formulat acest răspuns nu ai ţinut seama de "pariul meu pe pariul tău" care te lasă nud? Adică fără lenjeria intimă pe tine. Deci dacă tu mă duci prin pariul tău la sapă de lemn, prin pariul meu eu te voi lăsa goală puşcă indiferent dacă voi câştiga sau voi pierde acel pariu. Şi asta pentru că-mi eşti simpatică şi vreau să te văd goală puşcă. - Citat :
- Stiu despre masoni mai mult decat iti inchipui tu,
Roxi, indiferent cât de multe lucruri ai cunoaşte despre masoni, nu poţi face afirmaţia că şti mai mult decât îmi închipui eu. În primul rând tu nu ai de unde şti ce-mi închipui eu, dacă-mi închipui ceva sau nu-mi închipui nimic. Apoi, pentru că-mi eşti simpatică, îţi fac o destăinuire. Eu mi-am făcut un obicei. Atunci când discut cu cineva, indiferent dacă sunt la prima sau la a "x+una" discuţie nu-mi închipui nici că ştie mai puţin decât mine dar nici că ştie mai mult. Las dialogul să curgă normal şi afirm doar ceea ce ştiu şi cât ştiu în funcţie de nivelul discuţiei respective, că doar no să mă apuc să-mi golesc bagajul de cunoştinţele ce le am pentru a demonstra cât sunt de deştept. Asta deja s-ar numi prostie. Dar din discuţia anterioară mi-ai rămas datoare un răspuns, pentru a finaliza şi eu acel răspuns lăsat în coadă de păeşte. Tu ai fost în vreo lojă masonică? Şi dacă ai fost, acea lojă seamănă cu cea prezentată de Zuum ? - Citat :
- sunt lucruri care nu pot fi facute publice pe forumuri.
Aşa este Roxi şi să nu-ţi închipui că m-aşi fi apucat de redactat liste cu masonii români, mai ales că tu nu mi-ai promis nimic în schimbul acelei liste. | |
| | | Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 09:26 | |
| am discutat cu masoni si stiu despre ce este vorba. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 10:01 | |
| - Roxy a scris:
- am discutat cu masoni si stiu despre ce este vorba.
Deci şti despre ce este vorba doar din auzite. Şi cum cei care ţi-au povestit aveau tot interesul să fenteze dialogul pe tema masoneriei, marja ta de eroare este foarte mare. Eu am citit documente oficiale despre masonerie. Cu masoni nu ştiu dacă am discutat, că n-am întrebat pe nimeni dacă este mason sau nu, dar despre masonerie am discutat cu multe persoane. Deci nici eu nu sunt aşa străin de tema pusă în discuţie. De intrat în lojă masonică nu am intrat pentru că nu am fost şi nu sunt interesat. De văzut nu am ce vedea mai mult decât se vede în poza pretentată de Zuum şi care este aproape identică alte poze pe care le-am văzut. Apoi, mai este şi un apoi. Dacă aş căuta o lojă masonică nu ar trebui să umblu prea mult căci aşa ceva este şi în Bălgradul meu şi toată ziua trec pe lângă respectiva clădire când urc sau cobor din cetate pe porţi. Este la 50 de metri de la Poarta a III-a, cum se urcă în cetate. Aşadar, privind avatarul tău, văd un nud. PS. Nu neglija nici cântecul crăciuniţelor. Este plin de simboluri. | |
| | | bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 10:19 | |
| | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 10:39 | |
| - abbilbal a scris:
Deci şti despre ce este vorba doar din auzite. Şi cum cei care ţi-au povestit aveau tot interesul să fenteze dialogul pe tema masoneriei, marja ta de eroare este foarte mare.
din auzite de la surse sigure si demne de crezare. Toti acolo sus sunt masoni. Daca nu esti mason, nu poti intra in conducerea unui Stat. Toate religiile si cultele sunt controlate si conduse de masoni. De aia nu apartin de niciun cult. Adevarata masonerie nu este ceea ce ti s-a spus tie. Vezi numai simbolurile lor, si vei intelege ca este afundata in Ocultism. Dar cei cu care ai discutat tu sunt simpli masoni, dusi de nas, folositi ca masa de manevra, nu aveau ce sa-ti spuna, nu stiau nici ei. | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 12:44 | |
| - Roxy a scris:
- am discutat cu masoni si stiu despre ce este vorba.
Si tu itzi imaginezi ca aia tzi-au spus TOT ??? Nici daca ai fi una de-a lor - ceea ce inseamna o loja ne-regulara si neacceptata - tot nu ai sti.... Nici macar varful aisberg-ului nu l-ai vedea... Ma indoiesc ca un mason adevarat, chiar si bulbucat de aburii betziei, si-ar descleshta limba mai mult decat ar avea voie sa spuna... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | Roxy
| | | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 13:11 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 13:31 | |
| - Roxy a scris:
- "pun pariu ca" - este o expresie, nu o intelege litera cu litera. Nu pun pariu cu tine, ca imi esti simpatic, Abbilbal, si nu vreau sa te las in izmene si in sapa de lemn.
Stiu despre masoni mai mult decat iti inchipui tu, insa sunt lucruri care nu pot fi facute publice pe forumuri. Mai Roxa ! Tu faci parte din Loja Masonica si nu stii cum sa ne-o spui !!! | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 14:13 | |
| - zuum a scris:
- Roxy a scris:
- Francmasonii, care sunt niste ocultisti, ei dicteaza cand sa apara o criza, si cand sa fie rezolvata. Totul este o masinatie.
Da, da...francmasonii, masonii,cavalerii Teutoni, Robin Hood, Rasputin, Lady D, 9/11 si altele.....totul e o masinatie ! Mi-e si frica sa ma urc in pat la culcare...mai bine ma fac colac ca Romica aici pe canapea si poate, poate scap si'n seara asta! Si mie mi-e frica sa ma duc la culcare... Daca te simti liber, esti liber... Viata e asa cum ne-o facem. Daca vedem peste tot comploturi, asa este... Dar atunci cand nu pot influenta ceva, la ce bun sa cred in ceea ce mi se spune? Doar pentru ca firea mea este slaba in fatza acestor afirmatii?! | |
| | | abbilbal
| | | | abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 14:33 | |
| - Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
Deci şti despre ce este vorba doar din auzite. Şi cum cei care ţi-au povestit aveau tot interesul să fenteze dialogul pe tema masoneriei, marja ta de eroare este foarte mare.
din auzite de la surse sigure si demne de crezare. Toti acolo sus sunt masoni. Daca nu esti mason, nu poti intra in conducerea unui Stat. Toate religiile si cultele sunt controlate si conduse de masoni. De aia nu apartin de niciun cult.
Adevarata masonerie nu este ceea ce ti s-a spus tie. Vezi numai simbolurile lor, si vei intelege ca este afundata in Ocultism. Dar cei cu care ai discutat tu sunt simpli masoni, dusi de nas, folositi ca masa de manevra, nu aveau ce sa-ti spuna, nu stiau nici ei. Tu Roxi, tu iar îmi joci din buric. Afirmaţia mea spusă pe foaia de dinaintea ăsteia a fost: " Eu am citit documente oficiale despre masonerie. Cu masoni nu ştiu dacă am discutat, că n-am întrebat pe nimeni dacă este mason sau nu...", iar discuţiile cu unul şi cu altul despre masonerie au fost o simplă bârfă, la fel cum este şi asta cu tine. | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 14:43 | |
| Era Print Kodosh de Blenorague-OrientA patit-o pentru ca era...codoş. ) | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 14:49 | |
| | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 14:53 | |
| Roxi, spune-mi şi mie care a fost primul mason de pe Mapamondul ăsta mic? | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 14:55 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Roxy a scris:
- "pun pariu ca" - este o expresie, nu o intelege litera cu litera. Nu pun pariu cu tine, ca imi esti simpatic, Abbilbal, si nu vreau sa te las in izmene si in sapa de lemn.
Stiu despre masoni mai mult decat iti inchipui tu, insa sunt lucruri care nu pot fi facute publice pe forumuri. Mai Roxa ! Tu faci parte din Loja Masonica si nu stii cum sa ne-o spui !!! Si eu incepeam sa am impresia ca o mananca limba... | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 14:59 | |
| - zaraza26 a scris:
- Franz Schneider a scris:
- Roxy a scris:
Stiu despre masoni mai mult decat iti inchipui tu, insa sunt lucruri care nu pot fi facute publice pe forumuri. Mai Roxa ! Tu faci parte din Loja Masonica si nu stii cum sa ne-o spui !!! Si eu incepeam sa am impresia ca o mananca limba... Tu frumoasă ţigancă, furat de dialogul cu Roxi era să-ţi dau un răspuns de tri lulele la această afirmaţie. | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 16:26 | |
| - abbilbal a scris:
- Roxi, spune-mi şi mie care a fost primul mason de pe Mapamondul ăsta mic?
Aghiuţă | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 16:38 | |
| - Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
Aghiuţă Acum încep să te îndrăgesc. Totuşi, care a fost primul mason? Adică numărul 1 după zero. | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 16:39 | |
| - Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
Aghiuţă Bravo. Ai stiut. Cum se cunosc fratii intre ei. Felicitari !!! | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 16:43 | |
| Burebista a fost primul mason. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 16:45 | |
| Miluuuuu !!!! Am scrântit-o rău de tot. Aici îi păcatul investiţiei şi io îi dau cu masoneria. Poate ar fi mai bine, dpă ce te trezeşti din beţia trecerii într-un nou an, să muţi toate aceste discuţii în popasul lui Abbilbal. Şi uite cum am reuşit s-o ademenesc pe Roxi la mine. Şi cum grăi pretinul Franz un mare adevăr când Roxi făcu imprudenţa să pună pariu cu mine despre mine. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? | |
| |
| | | | Este un păcat să investeşti bani? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |