__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Este un păcat să investeşti bani? | |
|
+10bulache grabillion zaraza26 zuum abbilbal tomi Emil Condor Karima Roxy aurora 14 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 12:44 | |
| - abbilbal a scris:
- Iar după a mea părere, dacă Horea, Cloşca şi Crişan ar fi făcut jocurile masoneriei, nu sfârşeau doi pe roată şi unul spânzurat în temniţa din Alba Iulia, căci împăratul de la Viena, mason era. Ori asta n-o ştiai.
esti doar un copil mare si nu stii care sunt adevaratele realitati. Te intreb: satana ii iubeste pe ai sai ? de carne de tun ai auzit ? cunosti aceasta expresie ? | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| | | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 12:56 | |
| - Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
- Iar după a mea părere, dacă Horea, Cloşca şi Crişan ar fi făcut jocurile masoneriei, nu sfârşeau doi pe roată şi unul spânzurat în temniţa din Alba Iulia, căci împăratul de la Viena, mason era. Ori asta n-o ştiai.
esti doar un copil mare si nu stii care sunt adevaratele realitati.
Te intreb: satana ii iubeste pe ai sai ? de carne de tun ai auzit ? cunosti aceasta expresie ? Şi vrei cumva să iau lecţii de la tine ? Ce-i aia carne de tun ? Până acum n-am auzit de ea. | |
| | | Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 12:58 | |
| "carne de tun", copile, se spunea soldatilor care erau trimisi in linia I pentru a fi in bataia tunurilor dusmane. Erau cei sacrificati. | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 13:31 | |
| Mihail Sadoveanu, vasile Alecsandri, N. Balcescu, I.G. Duca, Pan Halipa, Octavian Goga, Mihail Manoilescu, Take Ionescu, Nicolae Titulescu, Constantin Argetoianu, Mihail Ralea, C. Radulescu-Motru, Tudor Vladimirescu, Dimitrie Cantemir.
Si politicienii de astazi, sunt in mare masura masoni. Petre Roman a si recunoscut acest fapt.
si ceea ce tu, Abbilbal nu stii, si venerabilii ierarhi ortodocsi sunt masoni. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 13:35 | |
| - Roxy a scris:
- "carne de tun", copile, se spunea soldatilor care erau trimisi in linia I pentru a fi in bataia tunurilor dusmane. Erau cei sacrificati.
Mulkţumesc tanti Roxi, ce informaţie de preţ nepreţuit mi-ai dat. Câtă generozitate generează generozitatea ta! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 13:42 | |
| - Roxy a scris:
- Mihail Sadoveanu, vasile Alecsandri, N. Balcescu, I.G. Duca, Pan Halipa, Octavian Goga, Mihail Manoilescu, Take Ionescu, Nicolae Titulescu, Constantin Argetoianu, Mihail Ralea, C. Radulescu-Motru, Tudor Vladimirescu, Dimitrie Cantemir.
Si politicienii de astazi, sunt in mare masura masoni. Petre Roman a si recunoscut acest fapt.
si ceea ce tu, Abbilbal nu stii, si venerabilii ierarhi ortodocsi sunt masoni. Şi dacă-ţi dau lista completă a masonilor români tu ce-mi dai în schimb ? | |
| | | Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 14:34 | |
| - abbilbal a scris:
- Roxy a scris:
- Karina, poti cauta cu google si afli informatii destule.
Scrie Horea, Closca, Crisan, masoni, si da search. Karima, şi "Gogol" minte uneori, căci are interese. Înainte să ajungi pe Google treci pe la mine la popas şi intră-n localităţile judeţului Alba. Abby multam fain,stiu ca Gogol nu e de incredere suta la suta de aceea am si intrebat,sincer,subiectul masonerie ma depaseste,iar despre Horia Closca si Crisan aveam vagi notiuni de la scoala nu prea stiu chiar bine istorie romaneasca,va rog sa ma scuzati _____________________ | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 14:58 | |
| - Karima a scris:
- abbilbal a scris:
- Roxy a scris:
- Karina, poti cauta cu google si afli informatii destule.
Scrie Horea, Closca, Crisan, masoni, si da search. Karima, şi "Gogol" minte uneori, căci are interese. Înainte să ajungi pe Google treci pe la mine la popas şi intră-n localităţile judeţului Alba. Abby multam fain,stiu ca Gogol nu e de incredere suta la suta de aceea am si intrebat,sincer,subiectul masonerie ma depaseste,iar despre Horia Closca si Crisan aveam vagi notiuni de la scoala nu prea stiu chiar bine istorie romaneasca,va rog sa ma scuzati Nu este nici cea mai mică problemă, Karima, că tu nu şti Istoria României, atâta vreme cât nici românii nu o ştiu şi debitează prostii. O precizare mai fac, fără să dau amănunte. Horea (şi nu Horia), Cloşca şi Crişan sunt porecle (pseudonime). Numele lor reale le găseşti la prezentarea localităţii Abrud în "Localităţile jud. Alba". | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 17:41 | |
| - abbilbal a scris:
Şi dacă-ţi dau lista completă a masonilor români tu ce-mi dai în schimb ? nu poti face politica la nivel inalt, sa ajungi prin guvern, parlament, daca nu esti dintr-o loja masonica. Pun pariu ca nu ai pus piciorul intr-un templu masonic, nici nu stii pe unde sa-l gasesti, ce liste , nu ai asa ceva. Le-ai gasit pe vreun site. | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 17:42 | |
| | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 17:56 | |
| - Roxy a scris:
- Abbilbale, tu esti moţ ?
Mai repede cred ca-i hot !!! ..de inimi !!! | |
| | | Roxy
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 18:00 | |
| | |
| | | abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 18:14 | |
| _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 18:17 | |
| - Roxy a scris:
- Mihail Sadoveanu, vasile Alecsandri, N. Balcescu, I.G. Duca, Pan Halipa, Octavian Goga, Mihail Manoilescu, Take Ionescu, Nicolae Titulescu, Constantin Argetoianu, Mihail Ralea, C. Radulescu-Motru, Tudor Vladimirescu, Dimitrie Cantemir.Si politicienii de astazi, sunt in mare masura masoni. Petre Roman a si recunoscut acest fapt.si ceea ce tu, Abbilbal nu stii, si venerabilii ierarhi ortodocsi sunt masoni.
Ai uitat sa adaugu ca nu erau numai masoni ci si antisemiti ! Un om cu asa un "duh sfant" ca al tau mai rar! In locul tau n-as mai vorbi romaneste si mi-as duce viata doar ...'in ceruri' ! | |
| | | Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 18:41 | |
| - zuum a scris:
- Roxy a scris:
- Mihail Sadoveanu, vasile Alecsandri, N. Balcescu, I.G. Duca, Pan Halipa, Octavian Goga, Mihail Manoilescu, Take Ionescu, Nicolae Titulescu, Constantin Argetoianu, Mihail Ralea, C. Radulescu-Motru, Tudor Vladimirescu, Dimitrie Cantemir.Si politicienii de astazi, sunt in mare masura masoni. Petre Roman a si recunoscut acest fapt.si ceea ce tu, Abbilbal nu stii, si venerabilii ierarhi ortodocsi sunt masoni.
Ai uitat sa adaugu ca nu erau numai masoni ci si antisemiti ! Un om cu asa un "duh sfant" ca al tau mai rar! In locul tau n-as mai vorbi romaneste si mi-as duce viata doar ...'in ceruri' ! In ceruri ce limba se vorbeste ? Aia de te dor mainile cat ai vorbit ? On topic, ca abia acu am vazut care e subiectul si am ceva de spus : E mare pacat sa investesti bani.... daca nu iese un profit substantial. Din profit poti sa-ti intretii familia si sa-ti ajuti prietenii, daca-i ai. O fi pacat ? | |
| | | Franz Schneider
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 18:45 | |
| - Karima a scris:
- Din punct de vedere islamic nu este pacat sa investesti,dar sa nu inseli si desigur sa nu furi,iar camata este pacat
...deci bancherii care dau bani cu DOBANDA ( egalul CAMETEI !!! ) SUNT PACATOSI DIN START. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Sam 27 Dec 2008, 18:58 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Karima a scris:
- Din punct de vedere islamic nu este pacat sa investesti,dar sa nu inseli si desigur sa nu furi,iar camata este pacat
...deci bancherii care dau bani cu DOBANDA ( egalul CAMETEI !!! ) SUNT PACATOSI DIN START. Frantz, da! Intreg sistemul bancar ( vezi rezultatele!) are principiul pentru care Isus i-a scos afara pe camatari cu biciul din templu! Dar dupa ce i-a scos pe aia, au navalit altii. Asta este motivul pentru care "poporul" a ales un hot pentru viata si L-a dat mortii pe cel cinstit. De 2000 de ani au aplicat principiul cametei incetul cu incetul si...au reusit sa ne inrobeasca pe toti! Fara arme, fara bombe cu mijloace psihologice, principul bazat pe lacomia si dorintele omenesti. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 02:00 | |
| - Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
Şi dacă-ţi dau lista completă a masonilor români tu ce-mi dai în schimb ? nu poti face politica la nivel inalt, sa ajungi prin guvern, parlament, daca nu esti dintr-o loja masonica. Pun pariu ca nu ai pus piciorul intr-un templu masonic, nici nu stii pe unde sa-l gasesti, ce liste , nu ai asa ceva. Le-ai gasit pe vreun site. În primul rând că nu am vrut şi nici nu vreau să fac politică la nivel înalt şi pentru a ajunge politruc nu este necesar să faci parte din vreo lojă masonică. Şi tu ai pus piciorul în vre-un templu masonic? Pe ce pui acel pariu creştinesc? Hai că mă faci curios. Zi repede, Da repede, repede, repede, pe ce pui pariu? Hai că sunt curios. Pe ce pui pariu Roxi ? | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 02:02 | |
| | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 02:05 | |
| - Roxy a scris:
- Abbilbale, tu esti moţ ?
Nu ! Eu am fost şi am rămas ceferist şi secretar de partid la Partidul Comunist Român. | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 02:09 | |
| - Roxy a scris:
- Mihail Sadoveanu, vasile Alecsandri, N. Balcescu, I.G. Duca, Pan Halipa, Octavian Goga, Mihail Manoilescu, Take Ionescu, Nicolae Titulescu, Constantin Argetoianu, Mihail Ralea, C. Radulescu-Motru, Tudor Vladimirescu, Dimitrie Cantemir.
si ceea ce tu, Abbilbal nu stii, si venerabilii ierarhi ortodocsi sunt masoni. si BASESCU, si BASESCUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU - Citat :
- Am primit pe mail o fotografie. De la un domn al cărui nume nu-l dezvălui fără aprobarea lui. Iniţial n-am înţeles... La un moment dat am mărit poza şi am observat poziţia degetelor arătător de la ambele mâini...O strîngere de mână care a duce a salut între doi fraţi masoni. Nici unul din cei doi, doctorul care l-a operat pe Preşedinte şi Traian Băsescu nu salută în mod normal, ci împing degetul spre braţ. Exact ca în salutul masonic.
Este Traian Băsescu mason? Sau are cineva ştiinţă de apartenenţa doctorului care l-a operat,Mircea Ghemigian, la Marea Lojă? Poate aşa se traduce încrederea pe care o avea Preşedintele în echipa de medici. Cu alte cuvinte am dat din întâmplare peste ceva important, au ba? http://danandronic.blogspot.com/2007/09/traian-bsescu-este-mason-am-primit-o.html _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 02:15 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 02:18 | |
| Luni se lanseaza compotul masonic - Citat :
- Celebra societatea comerciala de concentrate si siropuri, "Mason si fii", cu sediul in comuna Peris, judetul Ilfov, a anuntat recent lansarea pe piata a unei noi game de produse: compoturile masonice.
Fabricate din cele mai bune ingrediente masonice: pruna indoielii si caisa misterului, compoturile masonice isi propun sa cucereasca publicul din Romania rapid prin seriozitate si rafinament, dar si prin savoarea deosebita a extractului de loja. Blaga are un tatuaj cu Basescu - Citat :
Conform informatiilor pe care le detinem de la Victor Ciutacu, Vasile Blaga are pe corp doua tatuaje cu Traian Basescu .
Tatuajele au fost realizate de staff-ul de campanie PD-L, urmand ca Vasile Blaga sa le prezinte alegatorilor in seara cand se vor anunta rezultatele alegerilor.
Potrivit lui Victor Ciutacu, tatuajele il infatiseaza pe Basescu in costum de mason, in timp ce il decoreaza pe Blaga si il primeste in acelasi timp in randurile unei organizatii secrete obscure. Mason linsat ca nu-si tinea gura - Citat :
- Masoneria nu este numai un fel de club al celor care chipurile conduc afacerile planetei, se pare ca se poate transforma si intr-un loc foarte periculos pentru neinitiati.
Secretele masoneriei fac victime chiar si in zilele noastre, saptamana trecuta un membru fiind linsat de colegi, pentru ca nu isi tinea gura.
Era Print Kodosh de Blenorague-Orient precum spunea si micul boc, "e groasa" _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 03:27 | |
| | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? | |
| |
| | | | Este un păcat să investeşti bani? | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum