| Este un păcat să investeşti bani? | |
|
+10bulache grabillion zaraza26 zuum abbilbal tomi Emil Condor Karima Roxy aurora 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 16:52 | |
| - Roxy a scris:
- Burebista a fost primul mason.
Nu Roxi. Nesocoteşti îndeletnicirea de bază a masonilor, care era, nimic altceva, decât zidirea de biserici, căci primii masoni zidari erau. Şi extrapolând, care a fost primul ziditor de Biserică dacă nu însuşi Iisus ? Că masoneria a deraiat de la bunele intenţii este cu totul altceva. Dar din zidirea de biserici s-a născut. Şi iată cum ajungem şi la prima erezie, erezia ereziilor. Şi pe câte coclauri am mers pentru a ajunge aici. | |
|
| |
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 16:53 | |
| - abbilbal a scris:
- Miluuuuu !!!! Am scrântit-o rău de tot. Aici îi păcatul investiţiei şi io îi dau cu masoneria. Poate ar fi mai bine, dpă ce te trezeşti din beţia trecerii într-un nou an, să muţi toate aceste discuţii în popasul lui Abbilbal. Şi uite cum am reuşit s-o ademenesc pe Roxi la mine. Şi cum grăi pretinul Franz un mare adevăr când Roxi făcu imprudenţa să pună pariu cu mine despre mine.
Nu te teme ! Emil este ingaduitor, si nu este grabnic la manie. pentru tine, Albbibal, o dedicatie: https://www.youtube.com/watch?v=0TJbHQFe6B0&feature=related | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 16:58 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
- Roxi, spune-mi şi mie care a fost primul mason de pe Mapamondul ăsta mic?
Aghiuţă Bravo. Ai stiut. Cum se cunosc fratii intre ei. Felicitari !!! Stai puţin Franz să nu zmintim. Cuvântul "aghiuţă" folosit de Roxi este un bici cu două plesne. Doar după ce am citit răspunsul tău mi-am dat seama de treaba asta, căci iniţial o luasem pe cealaltă cale, cum că mie mi s-ar fi adresat. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 17:14 | |
| - Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
- Miluuuuu !!!! Am scrântit-o rău de tot. Aici îi păcatul investiţiei şi io îi dau cu masoneria. Poate ar fi mai bine, dpă ce te trezeşti din beţia trecerii într-un nou an, să muţi toate aceste discuţii în popasul lui Abbilbal. Şi uite cum am reuşit s-o ademenesc pe Roxi la mine. Şi cum grăi pretinul Franz un mare adevăr când Roxi făcu imprudenţa să pună pariu cu mine despre mine.
Nu te teme ! Emil este ingaduitor, si nu este grabnic la manie.
pentru tine, Albbibal, o dedicatie: https://www.youtube.com/watch?v=0TJbHQFe6B0&feature=related Mulţumesc Roxi pentru dedicaţie. Îmi place cum cântă Ovidiu Liteanu şi, dacă nu zmintesc, chiar am dat muzică interpretată de el la forumul "Muzică creştină". Teamă de mânia lu Milu nost nu am, că mai mult decât să pună în aplicare promisu nu are ce-mi face, dar i-am cerut să mute dialogul pentru că a deviat rău de tot în offtopic şi cum eu am fost capul răutăţilor, unde altundeva ar merge decât la mine în casă, că doar aczum nu te-i fi speriind că intri şi tu în casa mea. Că doar nu-s pricorici să mânc oameni. | |
|
| |
Roxy
Numarul mesajelor : 752 Localizare : cetăţenia în Ceruri Data de inscriere : 17/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 17:16 | |
| mai Abbilbal, pe zi ce trece imi devii mai simpatic, dar tot timpul trebuie sa te corectez: nu se zice "pricorici" ci "priculici" sau alta varianta "pricolici" si este un cuvant care circula in zona Moldovei. Pun pariu pe o dedicatie de pe youtube ca nu stii ce inseamna. | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 17:34 | |
| Tre sa ai mult timp la'ndemana sa-ti permiti sa-l pierzi cautand comploturi masonice. Un suflet nevinovat nu vede atatea rele colcaind de jur imprejur. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 19:47 | |
| - Roxy a scris:
- mai Abbilbal, pe zi ce trece imi devii mai simpatic, dar tot timpul trebuie sa te corectez: nu se zice "pricorici" ci "priculici" sau alta varianta "pricolici" si este un cuvant care circula in zona Moldovei. Pun pariu pe o dedicatie de pe youtube ca nu stii ce inseamna.
Da tu de unde şti cum îi zâsa în ograda me că doar io nu-s în ograda ta să cânt ca tine. Şi-ţi dau dreptate tu moldoveanco că io nu ştiu ce-i pricoliciu din ograda ta numa ce-i pricoriciu de pe uliţa me care-i un fel din ăla de două feluri când se dă omul peste cap şi se face inaş lu aghiuţă. Sau altfel spus, pe la noi "pricorici" se spune lunaticilor vampiri, că şi lunaticii săracii îs de două feluri: care se hrănesc cu sânge (vampirii) şi care se hrănesc cu buruieni (vegetarienii). Şi... în mare aparte se potrigheşte ce-i în ograda me cu ce ai tu în ograda ta?
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Dum 28 Dec 2008, 19:55, editata de 1 ori | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 19:50 | |
| - Roxy a scris:
- mai Abbilbal, pe zi ce trece imi devii mai simpatic, dar tot timpul trebuie sa te corectez: nu se zice "pricorici" ci "priculici" sau alta varianta "pricolici" si este un cuvant care circula in zona Moldovei. Pun pariu pe o dedicatie de pe youtube ca nu stii ce inseamna.
Păi tu dragă, nu zminti cu nimic şi nici nu minţî pretinu Franz când zâsă ce zâsă. Are şi ăla antene bune. Că ştiu Milu nost ce ştiu când tună şi adună lume multă în ograda lui canadiană. | |
|
| |
Roxy
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 20:27 | |
| - abbilbal a scris:
Da tu de unde şti cum îi zâsa în ograda me că doar io nu-s în ograda ta să cânt ca tine. Şi-ţi dau dreptate tu moldoveanco că io nu ştiu ce-i pricoliciu din ograda ta numa ce-i pricoriciu de pe uliţa me care-i un fel din ăla de două feluri când se dă omul peste cap şi se face inaş lu aghiuţă. Sau altfel spus, pe la noi "pricorici" se spune lunaticilor vampiri, că şi lunaticii săracii îs de două feluri: care se hrănesc cu sânge (vampirii) şi care se hrănesc cu buruieni (vegetarienii). Şi... în mare aparte se potrigheşte ce-i în ograda me cu ce ai tu în ograda ta? ce acent ai mai Abbilbal ? tu cam combini ardelenismele cu moldovenismele si cu oltenismele. Denumirea pentru pricolici este strigoi. Pricolici este un regionalism moldovenesc. | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Dum 28 Dec 2008, 22:27 | |
| - abbilbal a scris:
- Roxy a scris:
- pentru tine, Albbibal, o dedicatie:
https://www.youtube.com/watch?v=0TJbHQFe6B0&feature=related Mulţumesc Roxi pentru dedicaţie. Îmi place cum cântă Ovidiu Liteanu şi, dacă nu zmintesc, chiar am dat muzică interpretată de el la forumul "Muzică creştină". Teamă de mânia lu Milu nost nu am, că mai mult decât să pună în aplicare promisu nu are ce-mi face, dar i-am cerut să mute dialogul pentru că a deviat rău de tot în offtopic şi cum eu am fost capul răutăţilor, unde altundeva ar merge decât la mine în casă, că doar aczum nu te-i fi speriind că intri şi tu în casa mea. Că doar nu-s pricorici să mânc oameni. Ovidiu Liteanu ? Asta e concetateanul meu. Il stiu de cand a inceput sa cante. Am fost in acelasi ansamblu de muzica populara. Da ...POPULARA ! Ansamblul "Parangul" din Petrosani. El vocalist, eu dansator impreuna cu sotia mea. Apoi...s-a dat la muzica crestina, ceea ce nu-i rau deloc. Chiar il apreciez cum canta. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Lun 29 Dec 2008, 04:10 | |
| - Roxy a scris:
- abbilbal a scris:
Da tu de unde şti cum îi zâsa în ograda me că doar io nu-s în ograda ta să cânt ca tine. Şi-ţi dau dreptate tu moldoveanco că io nu ştiu ce-i pricoliciu din ograda ta numa ce-i pricoriciu de pe uliţa me care-i un fel din ăla de două feluri când se dă omul peste cap şi se face inaş lu aghiuţă. Sau altfel spus, pe la noi "pricorici" se spune lunaticilor vampiri, că şi lunaticii săracii îs de două feluri: care se hrănesc cu sânge (vampirii) şi care se hrănesc cu buruieni (vegetarienii). Şi... în mare aparte se potrigheşte ce-i în ograda me cu ce ai tu în ograda ta? ce acent ai mai Abbilbal ? tu cam combini ardelenismele cu moldovenismele si cu oltenismele.
Denumirea pentru pricolici este strigoi. Pricolici este un regionalism moldovenesc. Roxi, cuvântul "pricorici" cu sensurile care le-am nominalizat, pentru că în această zonă la ţară nu se foloseşte noţiunea de strigoi, l-am auzit pentru prima dată în satul unde era tata popă (Bărăbanţ, acum cartier al Alba Iuliei) şi eram cu un an mai mare ca Puiu Mic. Şi când cineva umblă zgulit de frig i se spune că umblă ca un pricorici. Că prin Ardeal circulă multe moldovenisme să nu te surprindă, căci la marea secetă urmată de foamete în 1948 au venit şi s-au stabilit mulţi moldoveni în Ardeal. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Lun 29 Dec 2008, 04:15 | |
| Şi mie-mi place cum cântă Liteanu. Are un timbru plăcut şi aduce puţin cu a lui Alexandru Jula. | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Lun 29 Dec 2008, 07:05 | |
| - abbilbal a scris:
- Şi mie-mi place cum cântă Liteanu. Are un timbru plăcut şi aduce puţin cu a lui Alexandru Jula.
Abbi, ia uite bre ce scrie acolo sus, cum investesti banii. Ia sa te aud! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Lun 29 Dec 2008, 07:40 | |
| Asa Zuum! Cineva trebuia să "învârtească un pic biciul"! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
bulache Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Lun 29 Dec 2008, 10:48 | |
| Daca vrei sa stii cum e cu bani vizionati filmul Zeitgeist si Zeitgeist Adeddum. Veti sti ca cine-s masoni si cum invart bani. | |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Lun 29 Dec 2008, 10:54 | |
| | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Lun 29 Dec 2008, 15:19 | |
| | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Lun 29 Dec 2008, 15:21 | |
| - Citat :
- Un pic de supliment de buze nu strica niciodata. Acum sunt ultra sexy!
Meyyyy, ventuza colorata! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Lun 29 Dec 2008, 15:23 | |
| - zaraza26 a scris:
-
- Citat :
Meyyyy, ventuza colorata! Daca esti cuminte, primesti si tu un 'pupic' din asta! | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Lun 29 Dec 2008, 15:25 | |
| - zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
-
- Citat :
Meyyyy, ventuza colorata! Daca esti cuminte, primesti si tu un 'pupic' din asta! Zara, eu zic sa te gandesti de doua ori ca nu stii niciodata cu buzata asta mica. Daca se indragosteste de tine ? :roflmao: Sau tu de el !!!
Ultima editare efectuata de catre Franz Schneider in Lun 29 Dec 2008, 15:26, editata de 1 ori | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Lun 29 Dec 2008, 15:26 | |
| | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Lun 29 Dec 2008, 15:27 | |
| - Franz Schneider a scris:
- Zara, eu zic sa te gandesti de doua ori ca nu stii niciodata cu buzata asta mica. Daca se indragosteste de tine ? :roflmao: Sau tu de el !!!
Vezi ca ai prejudecati ? | |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Lun 29 Dec 2008, 15:28 | |
| - zuum a scris:
- Franz Schneider a scris:
- Zara, eu zic sa te gandesti de doua ori ca nu stii niciodata cu buzata asta mica. Daca se indragosteste de tine ? :roflmao: Sau tu de el !!!
Vezi ca ai prejudecati ? Eu am prejudecati... Zuum are dioptrii !!! Nu se stie ce "investitie" majora iese din afacerea asta. | |
|
| |
zuum
| |
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? Lun 29 Dec 2008, 15:41 | |
| - zuum a scris:
- zuum a scris:
Vezi ca ai prejudecati ? Eu am prejudecati... Zuum are dioptrii !!! Nu se stie ce "investitie" majora iese din afacerea asta. De fapt sunt un...buzat mic ! O investitie majora Intr-un buzat mai mic O sa jucam la hora Si-om ameti un pic! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Este un păcat să investeşti bani? | |
| |
|
| |
| Este un păcat să investeşti bani? | |
|