Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Joi 30 Iun 2011, 01:49
din cand in cand sa mai dati cate un semn de viata voi cei din Grecia ca sa va stiu ok.
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Joi 30 Iun 2011, 12:40
lutra vulgaris a scris:
din cand in cand sa mai dati cate un semn de viata voi cei din Grecia ca sa va stiu ok.
NE DOARE DREPT IN PIX DE LEGILE VOTATE
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Vin 01 Iul 2011, 01:17
Diaporevomenos a scris:
lutra vulgaris a scris:
NE DOARE DREPT IN PIX DE LEGILE VOTATE
Deci ... suntem O.K.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Vin 01 Iul 2011, 01:19
Ne bucurăm că sunteti OK!
Orice natiune a trecut si prin momente grele, dar si-a rezolvat cumva problemele. Asa o să fie si de data asta...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Vin 01 Iul 2011, 07:46
KLEFTES! Se aude pana la Atena?
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Vin 01 Iul 2011, 07:54
dolion a scris:
KLEFTES! Se aude pana la Atena?
da, m-ai asurzit!
_____________________ Doctor Cross
Diaporevomenos
Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Vin 01 Iul 2011, 17:34
Diaporevomenos a scris:
Ne-au inselat Ne-au subestimat Ei credeau că dormim în coşmarul nostru Dar ne-am trezit Am iesit in pieţe Ne-am întâlnit Am început să facem visele noastre, o realitate Toţi împreună, uniţi Cu solidaritate şi demnitate. Acum vorbim noi si le este frica lor Nu ne vom odihni până când nu vor plati toti cei care ne-au furat. Noi nu vom părăsi lupta dacă nu vor pleca toti cei ce ne-au jefuit vieţile noastre si distrug viitorul nostru. 28 au 29 iunie 48 ore Toata Grecia in Piata Constituţiei din Atena.
In acest filmuleț pentru 0.1/sec ( o zecime de secunda) la minutul 1.08 cineva a unit mai multe fascicule laser si a format cuvîntul: ΚΛΕΦΤΕΣ=HOȚII. Cu putina atenție se poate observa momentul respectiv, care demonstrează indignarea poporului grec.
Proiectarea laser a cuvîntului ΚΛΕΦΤΕΣ a fost făcuta pe fațada parlamentului grec.
CRUCIAT
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Vin 01 Iul 2011, 17:42
Eu şi Grecia înlăcrimată Vreau să vă povestesc cum văd din colţul meu de lume binefacerile programelor de austeritate impuse de guvernul grec, prin prisma a ceea ce am văzut şi auzit doar în ultima lună.
1. Ne-a vizitat Kostas, un prieten pensionar din comună. Are 80 de ani, a lucrat ca şofer pe autobuz şi soţia lui are o pensie minimă de agricultor. Au o căsuţă şi un lot de pământ cu 60 de măslini. Fata lor, manager la un magazin de electro-casnice în Corint (unde şi locuieşte) nu a mai primit salariul de 6 luni. E disperată. E divorţată şi are un băiat şomer. Kostas plângea când ne-a povestit că se simte neputincios că nu are cum s-o ajute, pensia abia le ajunge lor să se întreţină, vorbesc despre doi oameni modeşti şi pe care nu i-am auzit vreodată să vorbească despre mers la tavernă sau în insule.
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Mar 05 Iul 2011, 07:33
Pentru cei doresc sa fie mai bine informati, dar si pentru cei ce au o "problema" cu criza din Grecia si..nu pot dormi bine din cauza asta.
O INFORMARE MAI BUNA A CETATENILOR, A CERUT FOSTUL MINISTRU AL ECONOMIEI GERMANIEI
Faptul ca germanii platitori de impozite nu au dat nici un euro Greciei ( ca sa nu mai vorbim de ceva din datoriile de razboi), ci doar garantii, este declaratia facuta de Teo Vaigel, fostul ministru al economiei Germaniei; a subliniat chiar ca EKT si guvernul german TREBUIE sa informeze cetatenii de adevarata diemnsiune a ajutorului pe care il dau Greciei.
Conform cu Deutsche Welle, el a declarat: «Pina acum nu am dat nici un eurp din banii cetatenilor germani platitori de impozite...Tot ce am dat sint doar..asigurari si asta trebuie spus ».
CRUCIAT
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Mier 20 Iul 2011, 15:55
[/url]
Diaporevomenos
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Sam 23 Iul 2011, 23:44
Grecia a primit iar o caruta de bani de la EU.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Sam 01 Oct 2011, 02:54
Guvernul elen vrea sa reduca salariile a 100.000 de angajati publici, circa 15% din totalul fortei de munca a statului, cu pana la 40%, pentru a economisi un miliard de euro, potrivit planurilor discutate de executiv cu reprezentanti ai UE, FMI si Bancii Centrale Europene.
Nu o să fie usor populatiei de acolo în următorii ani dar măsurile ce se iau acum sunt necesare pentru evitarea falimentului national. Le doresc succes!
Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Sam 01 Oct 2011, 03:49
Despre angajatii de guvern: Consider ca e un afront adus poporului de rand cand "slujitorii" sunt platiti, in medie, mai mult decat pe cei ce-i servesc. Asta oriunde ar fi. Despre Grecia: Sora cumnatei mele e casatorita cu un grec. Si discut eu cu el despre Grecia, la care el zice ca are un prieten, fost pilot in armata, acum pensionat. Are 30 000 de euro pe luna, pensionat. Eu apreciez armata si politia, mai ales ca multi, de multe ori, isi pun viata la bataie ( ). Dar daca ce zice grecul e adevarat, mi se pare putintel cam exagerata pensia pilotului, mai ales ca respectivul are in jur de 50 de ani.
_____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord? Who Am I
Diaporevomenos
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Dum 02 Oct 2011, 02:21
La început a fost era primitiva. Cine era mai puternic beneficia de mîncare mai multa, impunînd forța.
Apoi a venit sclavagismul. Aceiași metoda, exploatarea celor mai slabi pentru a dobîndi avuții prin munca altora.
Apoi a fost inventat feudalismul. Dar același sistem, cei slabi sa muncească iar cei puternici sa profite din munca lor.
Cind oameni sau revoltat au inventat alt sistem, capitalismul, dar sistemul a rămas același. Exploatarea omului pentru ca unii sa trăiască pe spinarea lor.
In lupta pentru eliberarea de sub jugul exploatări, plătind cu sînge prin greve si revoluții, sa ajuns la comunism.
Dar rezultatul a fost același si încă mai grav. In timp ce poporul se topea muncind conducători se jucau cu cercul.
Omenirea a încercat toate metodele posibile de trai si guvernare. Astăzi situația este aceiași ca in epoca de piatra, exploatare celor slabi si bunăstare pentru cei privelegiați.
Daca lumea aceasta ar mai avea existenta încă 10.000 de ani, tot asa va fi. Nici o schimbare ne sa va face in domeniul sistemelor de guvernare. Mulțimea va fi suprimata si supusa la noi metode de exploatare mai crunta.
Pana cînd omul nu se va întoarce cu fata si cu inima către Dumnezeu si nu va urma poruncile si indicațiile Lui prețioase, despre felul in care trebuie sa trăiască si sa se comporte cu aproapele lui, nu va putea trai cu adevărat ca un om liber si mulțumit. Asta este motivul pentru care astăzi aici in Grecia exista acesta situație tulburata economic.
15 Copiii lui Israel s'au uitat la ea, şi au zis unul către altul: „Ce este aceasta?” căci nu ştiau ce este. Moise le-a zis: „Este pînea, pe care v'o dă Domnul ca hrană. 16 Iată ce a poruncit Domnul: ,Fiecare din voi să strîngă cît îi trebuie pentru hrană, şi anume un omer de cap, după numărul sufletelor voastre; fiecare să ia din ea pentru cei din cortul lui.” 17 Israeliţii au făcut aşa; şi au strîns unii mai mult, alţii mai puţin. 18 În urmă o măsurau cu omerul, şi cine strînsese mai mult, n'avea nimic de prisos, iar cine strînsese mai puţin, nu ducea lipsă de loc. Fiecare strîngea tocmai cît îi trebuia pentru hrană.
10 Noroadele îl întrebau, şi ziceau: „Atunci ce trebuie să facem?” 11 Drept răspuns, el le zicea: „Cine are două haine, să împartă cu cine n'are nici una; şi cine are de mîncare, să facă la fel.”
32 Mulţimea celor ce crezuseră, era o inimă şi un suflet. Niciunul nu zicea că averile lui sînt ale lui, ci aveau toate de obşte
44 Toţi cei ce credeau, erau împreună la un loc, şi aveau toate de obşte. 45 Îşi vindeau ogoarele şi averile, şi banii îi împărţeau între toţi, după nevoile fiecăruia. 46 Toţi împreună erau nelipsiţi dela Templu în fiecare zi, frîngeau pînea acasă, şi luau hrana, cu bucurie şi curăţie de inimă. 47 Ei lăudau pe Dumnezeu, şi erau plăcuţi înaintea întregului norod. Şi Domnul adăuga în fiecare zi la numărul lor pe cei ce erau mîntuiţi.
Emil Condor
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Dum 02 Oct 2011, 05:10
Lăcomia umană a fost mereu la guvernare: cei puternici, totdeauna au avut atât cât să poată face pe toti ceilalti (cei multi) fericiti, dar nepăsarea arătată semenilor a condus la alte rezultate, nicidecum la fericirea maselor. Ai dreptate Dia, niciodată aceste lucruri nu nu se vor schimba în bine aici pe pământ, e nevoie de o guvernare divină, acea guvernare la care Ciprian se referea în postările de ieri, parcă, nu-i asa?
Mesajele tale, Dimitris se alătură altor multe mesaje ce arată perfect de ce Popasul nostru se numeste LUMINA LUMII, o lumină ce dorim să ne conducă spre adevărata lumină, LUMINA DIVINĂ.
Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Dum 02 Oct 2011, 09:50
Intrebare: Cel tovaras, cu mainile-n solduri, dintre tovarasii, ne e cumva tovarasu' Iliescu?
_____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord? Who Am I
Diaporevomenos
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Dum 02 Oct 2011, 14:28
Ciprian a scris:
Intrebare: Cel tovaras, cu mainile-n solduri, dintre tovarasii, ne e cumva tovarasu' Iliescu?
Eu nu am avut onoarea sa-l cunosc pe Ilici. Dar am avut ocazia sa cer audienta la toarasu Ceaunescu. Binenteles ca nu m-a primit personal, ci m-au plasat la un secretar de mana a doua, care mi-a zis : Sa aranjat nu se poate! Ca de obicei. Mama lor de talhari comunisti.
Diaporevomenos
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Dum 16 Oct 2011, 20:26
Asa pregatesc exploatatori economici viitorul Greciei si a poporului sau.
Diaporevomenos
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Vin 13 Ian 2012, 12:01
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu! Dar si Criza in Grecia, asa cum o traiesc alti.
Poti sa faci clik pe mareste imaginea ca sa poti citi mai bine
Diaporevomenos
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Joi 01 Mar 2012, 22:54
Daca doreste cineva sa stie ce spune aceasta deputata in parlamentul german si nu stie gremana sau greaca ii pot traduce eu.
Diaporevomenos
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Mar 14 Aug 2012, 17:59
Criza economica nu ne poate ingenunchea. Noi ne pregatim intens pentru un loc, in Guiness Book.
Diaporevomenos
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Mar 14 Aug 2012, 21:35
Diaporevomenos a scris:
Criza economica nu ne poate ingenunchea. Noi ne pregatim intens pentru un loc, in Guiness Book.
M-am gandit ca, poate nu stiti la ce ma refer. Pregatim in jur de 2.000 de oameni de diferite varste sa dansam Zorba pe malul mari pe data de 31 August in orasul Volos.
Diaporevomenos
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Mier 15 Aug 2012, 03:23
Pentru cine nu știe cum este dansul " Sirtachi Zorba" e un fel de sârba in căruța!
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Mier 08 Iul 2015, 16:47
Deşi se află cu un picior în afara Uniunii Europene, iar cu celălalt picior deja înăuntrul Uniunii Sovietice reînfiinţate de Putin, grecii nu-şi fac griji, ci continuă să se bucure de viaţă, mai ales că afară e soare, e mare, e ouzo şi e gyros. Pentru a face situaţiei, guvernul elen a anunţat deja o serie de măsuri, menite să-i ajute pe alegători să treacă peste aceste momente dificile. - bancomatele, la care nu se mai găsesc euro, au fost, în schimb, alimentate cu ruble. - ca o ultimă concesie făcută creditorilor occidentali, grecii au anunţat că, începând cu săptămâna aceasta, îşi vor face somnicul de după-amiază după fusul orar al Germaniei. - deşi s-a anunţat că băncile vor fi închise toată săptămâna, premierul Tsipras a declarat că toate băncile din parcuri, cafenele, din faţa caselor şi de pe malul mării vor rămâne deschise, pentru ca toată populaţia ţării să-şi poată desfăşura activitatea obişnuită, adică să nu facă nimic. - în caz de criză majoră de ouzo, Putin a anunţat deja că va trimite amicului său Tsipras un împrumut de urgenţă de câteva milioane de baxuri de votcă. - guvernul a decis că în ziua referendumului, ca o sfidare la adresa Occidentului, grecii vor putea să mai facă un credit: creditul doar cu buletinul de vot, luând câţi bani pot ei să cheltuiască, fiindcă oricum nu-i mai dau înapoi. - experţii economici ai guvernului au anunţat că ţara nu va mai plăti nicio datorie până când regii persani, sultanii otomani şi fuhrerul german nu vor achita Greciei datoriile istorice, acumulate în ultimii 3000 de ani. Din aceşti bani, grecii vor mai putea trăi fără să mişte un deget şi pe parcursul următoarelor 20 de generaţii. - manifestaţia de protest ce trebuia să se desfăşoare ieri la Atena a fost amânată pentru o dată ulterioară, întrucât jumătate dintre greci nu se treziseră din somnul de după-amiază, iar cealaltă jumătate nu se treziseră din ouzo. - pentru ca paranghelia greacă să continue şi guvernul Chinei a anunţat trimiterea la Atena a unui lot de zece milioane de farfurii (cât pentru o nuntă, la chinezi). Acestea sunt atât de proaste încât nici nu mai trebuie aruncate, în ritmuri de bouzouki, pentru că se sparg singure. - ca să mai facă rost de bani, grecii vor recurge la un ultim şantaj: vor cere şcolilor, liceelor şi facultăţilor din toată lumea să dea bani ori de câte ori folosesc teorema lui Pitagora, pe motiv că ei deţin copyrightul şi occidentalii folosesc această teoremă ilegal. - dacă guvernul demisionează, grecii mai au o soluţie de rezervă: îl aduc pe premierul în exil Victoros Viorelos Pontas, singurul capabil să-i mintă pe creditori mai bine ca Tsipras.
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Emil Condor
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu Joi 09 Iul 2015, 05:38
Dolion!
Acum, Ponta poate să facă recuperarea de după operație în Grecia sovietică...
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu