LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
nicuvar 23 taieri humanitas efremovivanantonovici 1918 CPSF padure istorie sibiu romana comment-143 reclame internet Fantasy politica drumetie mediu problema Limba curiozitati 1 Popasul google brasov muzica_traditionala
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 I_vote_lcapCriza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 I_voting_barCriza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 I_vote_lcapCriza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 I_voting_barCriza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu

In jos 
+9
Diaporevomenos
cactus
zaraza26
dolion
Emil Condor
abbilbal
Cristina
yzzy
CRUCIAT
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyLun 21 Feb 2011, 18:33

Iar n-am baut lapte si nu m-am prins! Am baut ceai verde, dar ala nu se pune.

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyMar 01 Mar 2011, 12:37

Criza in Grecia e din ce in ce mai dura.
In ciuda :peisajului" intunecat, a vremii reci de citeva zile, cum nu a fost nici in ianuarie, sa nu uitam ca la colt asteapta primavara.
De 1 martie, un martisor de inima pentru toti:

https://www.youtube.com/watch?v=olLiZukIe2Q&NR=1

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 19 Mar 2011, 09:59

In fiecare luna in Grecia, la lungul sir de someri se adauga inca peste 550 de oameni...daca va ginditi ca populatia este de ceva peste 10 milioane si din ei, cu greu, activi sint considerati 5 milioane...intelegeti ce grav este. Si se pare ca previziunile initiale sint dezmintite: sintem departe de a iesi din criza.
cele mai grav afectate sint domeniile de constructii si turistic-exact acolo unde lucrau si multi romani...
Sub lumina unei luni aflate foarte aproape de noi...incercam sa "vedem" viata mai frumoasa si mai cu speranta.

Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 19 Mar 2011, 12:46

CRUCIAT a scris:
In ciuda :peisajului" intunecat, a vremii reci de citeva zile, cum nu a fost nici in ianuarie, sa nu uitam ca la colt asteapta primavara.

auzi tu, ia povesteste tu lu taica Kaktus care-i povestea reala cu Grecia; de ce l-or alungat pe rege ca sa vină regimul coloneilor care, orice s-ar spune dar a fost o dictatură nasoală de tot, şi după aia, cum i-or alungat pe colonei şi a venit democratzia (???) ? Ce influentza au avut Onassis si Niarchos si altzi tipi bine in toată mustăria asta ? Chiar că-s curios şi n-am găsit referinţe credibile, Multzam...

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 19 Mar 2011, 16:19

CRUCIAT a scris:
In fiecare luna in Grecia, la lungul sir de someri se adauga inca peste 550 de oameni...
Pe toată planeta (China face exceptie!) locurile de muncă se împutinează.
Ceva trebuie făcut. Si nu mă refer la război care stim că este o cale eficientă de a crea locuri de muncă multora.

Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 19 Mar 2011, 16:55

Emil Condor a scris:
CRUCIAT a scris:
In fiecare luna in Grecia, la lungul sir de someri se adauga inca peste 550 de oameni...
Ceva trebuie făcut. Si nu mă refer la război care stim că este o cale eficientă de a crea locuri de muncă multora.

Mai e si tsunami...

Nu va exista nici un somer.
Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 19 Mar 2011, 16:59

Diaporevomenos a scris:
Emil Condor a scris:
CRUCIAT a scris:

Mai e si tsunami...

Nu va exista nici un somer.

Pe timpul lui Ceasca, exista vreun somer?
Nu.
Se lucra si Duminica. La porumb.

Ati vrut democratie?
Stati pe tuse acum!
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 19 Mar 2011, 17:22

CRUCIAT a scris:
In fiecare luna in Grecia, la lungul sir de someri se adauga inca peste 550 de oameni...daca va ginditi ca populatia este de ceva peste 10 milioane si din ei, cu greu, activi sint considerati 5 milioane...intelegeti ce grav este. Si se pare ca previziunile initiale sint dezmintite: sintem departe de a iesi din criza.
cele mai grav afectate sint domeniile de constructii si turistic-exact acolo unde lucrau si multi romani...
Sub lumina unei luni aflate foarte aproape de noi...incercam sa "vedem" viata mai frumoasa si mai cu speranta.
Situaţia e gravă şi la voi ca şi pe la noi. Nu cred că economia îşi revine, cum spun guvernanţii. Ce să îţi revină, dacă nu se produce nika. La noi primează consumul în dauna producţiei.

Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 19 Mar 2011, 17:29

Diaporevomenos a scris:

Nu.

Ati vrut democratie?
Stati pe tuse acum!
În aceste vremuri, gândeam relativ la situaţia Japoniei, că mă uimeşte ca popr, ca naţiune. Au un cod al onoarei, al conştiinţei, mai presus de orice.
Democraţia la noi e înţeleasă prost. Aşteptăm să ni se dea pe moka, fără să muncim, fără să producem.
Agricultura, acolo ar trebui create locuri de muncă.

Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 19 Mar 2011, 20:22

yzzy a scris:
Diaporevomenos a scris:

Nu.

Ati vrut democratie?
Stati pe tuse acum!
În aceste vremuri, gândeam relativ la situaţia Japoniei, că mă uimeşte ca popr, ca naţiune. Au un cod al onoarei, al conştiinţei, mai presus de orice.
Democraţia la noi e înţeleasă prost. Aşteptăm să ni se dea pe moka, fără să muncim, fără să producem.
Agricultura, acolo ar trebui create locuri de muncă.

Japonezi in cateva luni nici nu o sa mai stie daca a trecut tsunami pe acolo.
Pentru ca ei stii ca numai prin munca se poate obtine ceva in viat asta.

Uita-te la orasul Kobe.

Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 Aerial-view-over-kobe-city-jpn597

A fost distrus total de cutremur
Sus In jos
yzzy

yzzy

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 19 Mar 2011, 20:24

Diaporevomenos a scris:

Pentru ca ei stii ca numai prin munca se poate obtine ceva in viat asta.

Ei ştiu, noi nu. No

Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 19 Mar 2011, 21:51

cactus a scris:
CRUCIAT a scris:

auzi tu, ia povesteste tu lu taica Kaktus care-i povestea reala cu Grecia; de ce l-or alungat pe rege ca sa vină regimul coloneilor care, orice s-ar spune dar a fost o dictatură nasoală de tot, şi după aia, cum i-or alungat pe colonei şi a venit democratzia (???) ? Ce influentza au avut Onassis si Niarchos si altzi tipi bine in toată mustăria asta ? Chiar că-s curios şi n-am găsit referinţe credibile, Multzam...

asta seara o sa ma concentrez si ma execut, nea Cactus!

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyVin 24 Iun 2011, 22:55

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 25 Iun 2011, 01:28

Am intrat, adică am încercat să intru la adresa dată de tine, Angela dragă si am găsit doar atât:
Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 Grecia11

Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 25 Iun 2011, 01:34

Sus In jos
Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 25 Iun 2011, 01:44

Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 Bio_1253871201

Medical team › Ioannis M. Aslanides

www.emmetropia.gr/ioannis-m_-aslanides+Cornell+New+York+Aslanides&cd=3&hl=el&ct=clnk&gl=gr&source=www.google.gr" class="postlink" target="_blank" rel="nofollow">http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:e2O-Y7ME97MJ:www.emmetropia.gr/ioannis-m_-aslanides+Cornell+New+York+Aslanides&cd=3&hl=el&ct=clnk&gl=gr&source=www.google.gr
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 25 Iun 2011, 06:13

http://www.this-is-greece.gr/gr/succes-stories

Adica, ceea ce voi spune mereu: aceasta este Grecia. Oameni tineri sau batrani, cinstiti, destepti si harnici. Cu plata impozitelor la zi si cu acte de caritate.
Nu tot poporul a furat, asa cum si noi, romanii care traim aici, daca nu toti, o buna parte, cinstim ambele tari ce fac "lumea " noastra.
Restul este politica murdara si prosteasca.

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptySam 25 Iun 2011, 14:49

CRUCIAT a scris:
http://www.this-is-greece.gr/gr/succes-stories

Adica, ceea ce voi spune mereu: aceasta este Grecia. Oameni tineri sau batrani, cinstiti, destepti si harnici. Cu plata impozitelor la zi si cu acte de caritate.
Nu tot poporul a furat, asa cum si noi, romanii care traim aici, daca nu toti, o buna parte, cinstim ambele tari ce fac "lumea " noastra.
Restul este politica murdara si prosteasca.

Eu cred ca multa lume stie acest adevar.
Numai niste ofticati nu vad, sau se fac ca nu vad adevarul.
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyDum 26 Iun 2011, 05:56

O poveste tristă despre o altă Grecie
Politeia Europeana aduce un reportaj publicat de Foreign Policy si selectat de PressEurope, care ne povesteste una dintre cele mai triste episoade pe care le-am citit in ultimul timp. Se vorbeste despre grecii lenesi si profitori, evazionisti si doritori de chilipiruri pe spatele altora. Adevarul este complet diferit, ca de obicei, extremele sunt cele care ocupa atentia opiniei publice. Milioane de oameni “normali” care muncesc greu si isi platesc taxele sunt complet decavati de dureroasele masuri de austeritate. Asta este povestea lor! Cititi-o cu atentie ea poate deveni si povestea nostra foarte curand!
Autoare exceptionalului articol este Joanna Kakissis, jurnalistă americană de origine greacă. Stabilită în prezent la Atena, ea scrie pe teme sociale, economice şi de mediu. A transmis ştiri din Europa, Asia Centrală şi de Sud şi Statele Unite. Colaborează adesea cu National Public Radio şi este corespondenta la Atena a revistei Time, dar publică de asemenea articole în The New York Times şi Financial Times Magazine.
Spaima Dimitrei
După un an în care am văzut aceeaşi mulţime de anarhişti de stânga şi sindicalişti la eternele proteste anti-austeritate din Atena, am întânit în sfârşit o femeie care ar putea foarte bine să treacă drept afişul reprezentativ al crizei economice.

Dimitra este o bunică de 62 de ani care trăieşte în cartierul central din Atena, din jurul Pieţei Victoria, considerat cândva la modă, dar acum într-o stare deplorabilă. Se ocupă de un mic magazin de pe urma căruia trăieşte nu numai ea, ci şi fiica ei (care lucrează doar temporar) şi doi nepoţi. Este pe cale să fie copleşită de situaţie. Şi-a plătit întotdeauna impozitele, chiar şi atunci când prietenii ei evazionişti râdeau de ea, şi nu a cheltuit niciodată mai mult decât putea să economisească.

Dar măsurile de austeritate i-au crescut impozitele şi facturile, aşa că economiile ei sunt pe sfârşite. Şi de parcă nu era suficient, cartierul ei este acum plin de drogaţi şi de găşti. Îi este teamă să iasă afară pe întuneric pentru că a fost jefuită de mai multe ori decât îşi poate aminti. “Sunt epuizată“, spune ea.

Majoritatea tăcută, care şi-a plătit impozitele
-Ani de-a rândul, politicenii greci nu au fost atenţi la oameni ca Dimitra. Ar fi trebuit să o facă. Majoritatea tăcută – grecii care au urmat regulile, şi-au plătit impozitele şi au trăit fără să-şi depăşească mijloacele – plătesc acum pentru datoriile acumulate de un sistem politic corupt, ineficient şi clientelar care nu le-a dat aproape nimic. Guvernul nu ar trebui să se teamă de ‘aganaktismenoi‘, sloganul scandat de grecii care şi-au făcut tabără săptămâni de-a lungul în Piaţa Syntagma sub formă de protest faţă de măsurile de austeritate, după modelul indignaţilor din Spania. Ar trebui să se teamă de Dimitra, şi de toţi ceilalţi greci asemenea ei care au acordat politicienilor greci prezumţia de nevinovăţie, şi, după ce acest an al austerităţii nu i-a dus nicăieri, şi-au pierdut într-un final răbdarea.

Pe plan local, dezordinea are multe straturi, incluzând o economie stagnantă, aproape în stil sovietic, care îi favorizează pe privilegiaţi în locul meritocraţiei, favorizează cultura corupţiei care a cheltuit fără măsură banul public, şi o recentă creştere a imigraţiei prost gestionată atât de greci cât şi de europeni, ce a dus la mii de imigranţi fără slujbe, fără acte şi tot mai disperaţi abandonaţi în Atena. În ultimul an, o creştere îngrijorătoare a criminalităţii violente a revigorat găştile cândva neo-naziste, pe care acum locuitorii cartierelor defavorizate le văd ca pe o forţă de securitate mai eficientă decât poliţia municipală greacă.

“Oamenii nu se mai simt în siguranţă, în niciun fel, ceea ce îi face tensionaţi, nervoşi, suspicioşi“, spune Părintele Maximus, preot la Aghios Panteleimonas, o catedrală dintr-un cartier central al Atenei cu acelaşi nume, care a văzut unele dintre cela mai grave crime anul trecut. “Nu ştiu ce să le spun femeilor în vârstă care apar plângând, învineţite după ce un emigrant afgan sau african le-a jefuit în drum spre biserică. Nu ştiu ce să le spun prostituatelor adolescente din Africa care apar aici, implorând ajutor şi o cale de ieşire din capcana în care au căzut, sau emigranţilor fără adăpost ghemuiţi lângă biserică. Nu există nicio ordine, şi în acest context orice victimă poate deveni călău“.

....
Cei mai mulţi greci nu sunt xenofobi, dar criza a făcut această cultură, într-un fel parohială mai insulară. Mulţi reacţionează la vorbele europenilor, mai ales ale germanilor, care îi judecă, deseori nedrept, că ar fi leneşi, cheltuitori şi cred că totul li se cuvine. Alţii ripostează din cauza FMI, de care se tem că încearcă să preia Grecia. Am văzut fluturaşi de la mişcarea “cumpără produse din Grecia“, care ţinteşte să alimenteze atât mândria naţională cât şi economia prin promovarea produselor greceşti.

Bunica Dimitra, o spun cu tot respectul, se lupta cu această insularitate când am cunoscut-o luna trecută. Era robustă şi directă, cu părul scurt şi cărunt, cu ochelari de profesoară, şi un surâs dezarmant de fetiţă.

A stat lângă mine în timpul unei slujbe religioase pentru un bărbat din Bangladesh înjunghiat mortal, ca răzbunare pentru uciderea unui agent de asigurări luna trecută. Mulţimea era deja furioasă când am apărut. “Afară cu străinii din Grecia!“, au strigat ei, în timp ce fluturau steaguri ale Greciei şi l-au alungat pe un nenorocit de emigrant african care căuta în gunoaie conserve de mâncare sau suc pentru a le recicla pentru bani.

Găştile de tineri greci transpiraţi şi-au învârtit steagurile şi au ţinut capetele lor ca pe nişte arme, gata de luptă. Când mulţimea a început să interpreteze furioasă imnul naţional, Dimitra a refuzat să li se alăture. “Aceasta nu e ţara mea“, a spus ea plângând. “De ce ne-am ignorat problemele şi i-am lăsat să-şi piardă cumpătul până ce s-a ajuns la ceva atât de urât?“
( tot articolul la
http://politeiaeuropa.wordpress.com/2011/06/25/o-poveste-trista-despre-o-alta-grecie/)
[i]

Doina

Numarul mesajelor : 380
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/04/2009

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyDum 26 Iun 2011, 13:44

Dia, referitor la acel video de pe youtube, a fost sters de cel care l-a postat, nu l-a sters nimeni.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyMar 28 Iun 2011, 03:26

Mesajele jignitoare au fost mutate la... încălcări de regulament.
Topicul a fost readus la Popasul CRUCIAT, unde îi este locul.

Din Regulamentul Forumului:

Mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile
si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara
atunci cand moderatorii sunt disponibili.
Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii.

Diaporevomenos

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyMar 28 Iun 2011, 14:00

Ne-au inselat
Ne-au subestimat
Ei credeau că dormim în coşmarul nostru
Dar ne-am trezit
Am iesit in pieţe
Ne-am întâlnit
Am început să facem visele noastre, o realitate
Toţi împreună, uniţi
Cu solidaritate şi demnitate.
Acum vorbim noi si le este frica lor
Nu ne vom odihni până când nu vor plati toti cei care ne-au furat.
Noi nu vom părăsi lupta dacă nu vor pleca toti cei ce ne-au jefuit vieţile noastre si distrug viitorul nostru.
28 au 29 iunie
48 ore Toata Grecia in Piata Constituţiei din Atena.

Sus In jos
Doina

Doina

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyMar 28 Iun 2011, 14:25

In timp ce la Atena sunt proteste si greva generala, presedintele Greciei a venit in vizita la Bucuresti. Probabil vrea sa il invete pe basescu cum sa duca tara in faliment.
PS. Stiu ca in Grecia este altfel decat la noi, dar am facut si eu haz de necaz.

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyMar 28 Iun 2011, 14:36

Doina a scris:
In timp ce la Atena sunt proteste si greva generala, presedintele Greciei a venit in vizita la Bucuresti. Probabil vrea sa il invete pe basescu cum sa duca tara in faliment.
PS. Stiu ca in Grecia este altfel decat la noi, dar am facut si eu haz de necaz.

Ar fi bine sa va adunati si sa stigati si voi KLEFTES! Ca sa intelega ca sa aflat si in Romania ca sunt cu toti niste HOTI!

Ce se intampla in acest moment in Centrul Atenei!

http://s3.amazonaws.com/statichtmlplus/page/104101463017745.html
Sus In jos
Doina

Doina

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 EmptyMier 29 Iun 2011, 18:13

Parlamentul Greciei a votat masurile de austeritate. Cred ca era o masura necesara. Altfel Grecia ar fi intrat in faliment si ar fi afectat intreaga Europa. Inclusiv Romania. Romania a luat masuri de austeritate mult mai dure si cu mult timp inainte de Grecia.
Asa cred eu.

MesajSubiect: Re: Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu   Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu - Pagina 2 Empty

Sus In jos

Criza in Grecia, asa cum o traiesc eu
Sus 
Pagina 2 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Criza în România
» Muzica din...Grecia
» CRIZA ECONOMICA
» GRECIA
» FMI admite ca a gresit grav fata de Grecia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum