Numarul mesajelor : 1815 Varsta : 77 Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Lun 13 Iun 2011, 16:16
La Multi Ani Karima.
Sana Saiida sau AAM Saiid
عيد ميلاد سعيد
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 14 Iun 2011, 00:27
LA MULŢI ANI KARIMA !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 14 Iun 2011, 03:07
La multi ani, Karima!
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 14 Iun 2011, 08:40
Diaporevomenos a scris:
La Multi Ani Karima.
Sana Saiida sau AAM Saiid
عيد ميلاد سعيد
Multumesc Diaa
Aid miled saaid si tie
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 14 Iun 2011, 08:42
Va multumesc Abby si Irina
Va imbratisez pe toti cu drag
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 14 Iun 2011, 10:13
Abby intra foarte rar pe forum, de o vreme, dar uite ca pentru tine, Karima, a spus "prezent"! Sa fiu corect, de ziua fiecaruia, intra sa-i felicite! De nu e el, sau Emil, eu nici nu as sti cand e ziua cuiva; mi-a explicat Abby odata, unde se gasesc zilele de nastere, dar am uitat!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 14 Iun 2011, 16:11
Da dolion Abby este o persoana minunata pe care eu am apreciat-o si o apreciez mult La fel multi useri de pe acest forum Eu multumesc tuturor pentru urari
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 15 Iun 2011, 07:52
Sa fii tu sanatoasa, ca noi avem urari berechet!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 15 Iun 2011, 14:18
dolion a scris:
Sa fii tu sanatoasa, ca noi avem urari berechet!
Da, da!! Uite si a mea, abia am gasit-o printre celelalte!
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 15 Iun 2011, 17:07
Va multumesc oameni buni
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 15 Iun 2011, 22:17
La Multi Ani! Ion
O intrebare as vrea sa-ti fac. Eu am lucrat intr-o tara araba cativa ani. Dar nu stiu sa fie acolo obiceiul cu sarbatorirea zilei de nastere. Daca da, cum se face? Sunt deosebiri fata de obiceiul european, sau de la noi? Multumesc!
O zi frumoasa, Karima! Ion
Karima MODERATOR
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 15 Iun 2011, 23:08
Multumesc Ion o zi de nastere aici nu se sarbatoreste in mod special,doar urari de la familie si apropiati sau colegi de munca si poate un cadou de la parinti sau sot dar asta mai de cativa ani incoace.La copii se face tort si se servesc sucuri si eventual se orneaza camera sau clasa de catre colgii de scoala.Deci nu e mare fast cum se obisnuieste in Romania
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 16 Iun 2011, 01:20
Multumesc pentru raspuns, Karima!
Deci nu m-am inselat. Si eu as zice ca nu e rau asa. Acest eveniment n-ar trebui sa treaca granitele familiei, cred eu. Asta nu inseamna ca sunt impotriva a ceea ce facem noi aici.
Poate ca suntem o familie, nu-i asa Emil? Abby fiind cel mai atent din "familie".
Se cam exagereaza si cu sefii de state. Si nu numai cu ei. Si cu toti sefii si sefele... Nu credeti?
Azi 15 iunie e nascuta si Regina Angliei. Impreuna cu alte milioane de oameni nascuti azi. Printre care si un prieten de al meu din Franta. Pe care l-am felicitat, spunandu-i de Regina.
Eu imi sarbatoresc/serbez ziua de nastere in fiecare zi. Parca am mai spus-o. Atatia ani si 0 zi, si doua zile, si etc....., pana se fac 365/366...
O urare pentru toti: Traieste-ti viata, ca si cand ai sti tot ce urmeaza! Ion
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 16 Iun 2011, 12:49
Ion a scris:
Multumesc pentru raspuns, Karima!
Deci nu m-am inselat. Si eu as zice ca nu e rau asa. Acest eveniment n-ar trebui sa treaca granitele familiei, cred eu. Asta nu inseamna ca sunt impotriva a ceea ce facem noi aici.
Poate ca suntem o familie, nu-i asa Emil? Abby fiind cel mai atent din "familie".
Se cam exagereaza si cu sefii de state. Si nu numai cu ei. Si cu toti sefii si sefele... Nu credeti?
[...]
O urare pentru toti: Traieste-ti viata, ca si cand ai sti tot ce urmeaza! Ion
Eu in unii ani mi-am invitat o familie de ziua mea. Cand s-a putut. Altfel am parte de cele mai anoste zile. Sotul n-a invitat pe nimeni niciodata.
Da, cu sefii/sefele se exagereaza. Inchipuie-ti ca-s o amarata de laboranta, bine... inginera ca studii, si de o vreme unii lucratori sunt un pic mai atenti - o cafea, o portocala... Hmm... Cand se va face statia noua intentionez sa fiu sef acolo. Eu, cum simt ca se exagereaza, cum zic ATAT! N-am avut ocazia sa fiu sefa vreodata. Dar nu-mi plac relatiile de serviciu bazate pe impresii si atentii. Prefer prietenia si calitatile fiecaruia.