Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mar 21 Iun 2011, 20:59
Yzzy, sa-ti dea Domnul, tot ce nu ai si ceva pe deasupra! La multi ani!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 22 Iun 2011, 10:53
LA MUŢI ANI YZZY ! Nu am uitat de ziua ta, dar nu am reuşit să intru mai repede fiind prins în diverse bloguri.
Din Bălgrad îţi ofer un trandafir din colecţia acestui an.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 22 Iun 2011, 14:33
Yzzy draga, Yzzy draga, Lumea toata, lumea-ntreaga, Azi iti spune:" La Multi Ani!" Nu mai esti de "nani-nani"?!...
An cu an, vara de vara, Cativa tot se adunara... Strange cat poti tu de multi, Si de lume sa n-asculti...
Decat daca-ti zic de bine Si la anu' care vine. Sa traiesti in vis si pace, Lumea urla, ursu tace...
La Multi Ani, YZZY! Ion
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 22 Iun 2011, 19:05
Vezi, Ion, ca mai sunt cativa poeti pe forum, sa nu starnesti invidie! Felicitari pentru creatie, sa ma ierte Yzzy ca m-am bagat unde nu-mi fierbe oala!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 22 Iun 2011, 19:28
La multi ani Yzzy ,Tomi si Luminita
multa fericire si multa sanatate
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 22 Iun 2011, 21:57
La multi ani, Yzzy, sa-ti fie viata plina de bucurii!!
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 22 Iun 2011, 22:24
dolion a scris:
Vezi, Ion, ca mai sunt cativa poeti pe forum, sa nu starnesti invidie! Felicitari pentru creatie, sa ma ierte Yzzy ca m-am bagat unde nu-mi fierbe oala!
Nu, dolion! Nu voi starni nicio invidie. Mai cu seama ca eu nu sunt poet.Inca...
Pentru ca nu pot iesi din urmatoarea
Dilema nepoetului inca
Odata, candva, am vrut sa scriu o poezie pe care n-a mai scris-o nimeni, Despre lucruri si fiinte, despre viata, despre oameni si-ai lui semeni.
Poezia de acum se deosebeste de cea de ieri prin ritmul de idei. Cea de ieri avea, insa, si rimt si rima- cuvinte aranjate din condei. Multe dintre ele cu “Forma fara fond”(FFF), bune de citit doar la catei.
Dar, daca o inteleg decat eu, nu are cine sa mi-o critice, Adica cine sa mi-o laude , cum ca ar avea si accente lirice, Si , apoi, undeva, intr-o revista rara, sa mi-o si publice?!....
Daca o scriu pe intelesul tuturor, atunci "concurenta" e mare... Si greu iese la iveala valoarea de nonvaloare, Nimeni nu te-ajuta, acolo, toti te calca in picioare….
Mai bine renunt. Uite-asa! Si nu mai scriu deloc. Citesc si eu ce scriu altii , ca doara n-o fi foc. Mai bine in lume un simplu de rand cititor, Decat poet n(r)ecunoscut, pe pamant ratacitor(nemuritor). …………………………………………………………….. -Cum chinuie si-alinta “ talentul” pe toti muritorii....
Glumesc,draga dolion! Versurile mele nu au valoare de poezie. Ca sa nu zic mai rau. Caci poezia e ceva serios. Foarte serios, chiar. In ea trebuie sa fie atata continut incat fiecare vers sa fie cat un titlu de roman. Si sa aiba, versulrespectiv, un continut cat romanul respectiv. Cer prea mult de la fond? Ca cititor, vreau sa zic. Ca poet nu cred ca as reusi vreodata asa ceva.
Iar, ca ritm si muzica, sa aiba atata cat poate sa incante orice ureche muzicala, sau chiar afona. Si sa poata fi cantata, cantata, si iar cantata. Si sa-ti placa atat de mult, incat ai repeta-o la nesfarsit, si ti-ar fi drag chiar sa te si asculti, recitand-o.
Yzzy draga, ia viata ca pe o poezie! Asa cum pentru fiecare dintre noi ar trebui sa fie...
O zi buna tuturor! Ion
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Mier 22 Iun 2011, 22:25
La Multi Ani, Yzzy! Sa fii sanatoasa si mereu frumoasa.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 23 Iun 2011, 00:30
Yzzy dragă, ne lipsesti mult, mult di tăt! O floare, o îmbrătisare de la mine cu ocazia Zilei tale, domnită!
La Multi Ani Fericiti!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 23 Iun 2011, 00:34
Si celor ce nu au mai trecut pe la Popas de multisor, Tomi si Luminita: La Multi Ani Fericiti!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Joi 23 Iun 2011, 08:35
Draga Yzzy, iti doresc doar sa fii bine, alaturi de familia ta draga ! La Multi Ani Frumosi si Prosperi!
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 25 Iun 2011, 15:12
La multi ani zaraza
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 25 Iun 2011, 15:28
Desi maine e ziua Zarazei, ea a spus ca de obicei incepe cu cateva zile inainte sa se sarbatoreasca - iar eu ii spun foarte bine faci, Zaraza! Toata saptamana (sau chiar luna) trebuie sa fie marcata de acest eveniment . La Multi Ani, Zaraza!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 25 Iun 2011, 16:05
Karima a scris:
Multumesc, Karima, ma bucur foarte mult ca poti sa fii impreuna cu noi aici!
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: ASTAZI E ZIUA TA... (III) Sam 25 Iun 2011, 16:08
Mihaela a scris:
Desi maine e ziua Zarazei, ea a spus ca de obicei incepe cu cateva zile inainte sa se sarbatoreasca - iar eu ii spun foarte bine faci, Zaraza!
Daaaa, nu pierd prilejul sa sarbatoresc nimic! Mai ales ca de obicei nu se lasa cu musafiri si cu bautura. Cineva m-a intrebat daca fac 46 in 26. Eu glumesc si zic, nu, fac 26 in 46. La care persoana zice: "Ai vrea tu..." Replica mea - nu ma intereseaza varsta, important e sa fii cu inima tanara. Si... daca fac 26 in '46, inseamna ca in 2011 sarbatoresc 91 de ani!!!